Άρειος Πάγος: εκδικάζει πλήρη διατροφή ορίζοντας ως υπαίτιο διαζυγίου τύπο που δεν ήθελε παιδιά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Άρειος Πάγος: εκδικάζει πλήρη διατροφή ορίζοντας ως υπαίτιο διαζυγίου τύπο που δεν ήθελε παιδιά
Εγώ δεν είμαι άντρακλας, 1,70 είμαι. Δεν ξέρω βέβαια πώς γύρισε η συζήτηση σε μένα, για τα ξένα χωράφια λέμε, στα οποία γρυλίζεις και ζητωκραυγάζεις για την κάθε τυχαία που νίκησε στα οπισθοδρομικά, ελληνικά δικαστήρια το δικαίωμα να ζει σαν παράσιτο, αλλά εσύ απέναντι στον δικό σου άντρα έκανες νιάου για να μην θιχτεί η θέλησή του να ασχοληθεί με το παιδί του σε περίπτωση που χρειαζόταν να πληρώσει κιόλας για να ζει. Μόνο που δεν μας είπες ότι χάρη σού έκανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Άρειος Πάγος: εκδικάζει πλήρη διατροφή ορίζοντας ως υπαίτιο διαζυγίου τύπο που δεν ήθελε παιδιά
Καθε φορα που καποιος ασχολειται με τις μπουρδες της στα σοβαρα, γινεται ξαφνικα "τυπος σαν κι εσενα".
Κι ας του εκανε τεμεναδες πριν κανα διμηνο αποκαλωντας τον την συμπαθεια του.
Θεια, εχεις ρεψει.
Κι ας του εκανε τεμεναδες πριν κανα διμηνο αποκαλωντας τον την συμπαθεια του.
Θεια, εχεις ρεψει.
Καλό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
hellegennes έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 01:01Εγώ δεν είμαι άντρακλας, 1,70 είμαι. Δεν ξέρω βέβαια πώς γύρισε η συζήτηση σε μένα, για τα ξένα χωράφια λέμε, στα οποία γρυλίζεις και ζητωκραυγάζεις για την κάθε τυχαία που νίκησε στα οπισθοδρομικά, ελληνικά δικαστήρια το δικαίωμα να ζει σαν παράσιτο, αλλά εσύ απέναντι στον δικό σου άντρα έκανες νιάου για να μην θιχτεί η θέλησή του να ασχοληθεί με το παιδί του σε περίπτωση που χρειαζόταν να πληρώσει κιόλας για να ζει. Μόνο που δεν μας είπες ότι χάρη σού έκανε.

Στα χαϊκού είσαι καλύτερος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Κι όμως, αξιολογείται από το δικαστήριο σε περίπτωση διαζυγίου. Δηλαδή το κόστος της διατροφής ή μέρος αυτού καλύπτεται από τον γονέα με τον οποίο διαμένει το παιδί σε υπηρεσίες που παρέχει αυτός. Αποτιμωνται οικονομικά και αφαιρούνται από το πόσο που θα κατέβαλε
Ισχύει. Και ακριβώς σ' αυτήν τη βάση, στην περίπτωση διαζυγίου η ενασχόληση με τα οικιακά θεωρείται ως συμβολή στην αύξηση της περιουσίας που αποκτήθηκε μετά τον γάμο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 09:55Κι όμως, αξιολογείται από το δικαστήριο σε περίπτωση διαζυγίου. Δηλαδή το κόστος της διατροφής ή μέρος αυτού καλύπτεται από τον γονέα με τον οποίο διαμένει το παιδί σε υπηρεσίες που παρέχει αυτός. Αποτιμωνται οικονομικά και αφαιρούνται από το πόσο που θα κατέβαλε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν γράφω χαϊκού καρδιά μου. Είναι ξένα χωράφια που σέβομαι μα δεν γνωρίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 09:48hellegennes έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 01:01Εγώ δεν είμαι άντρακλας, 1,70 είμαι. Δεν ξέρω βέβαια πώς γύρισε η συζήτηση σε μένα, για τα ξένα χωράφια λέμε, στα οποία γρυλίζεις και ζητωκραυγάζεις για την κάθε τυχαία που νίκησε στα οπισθοδρομικά, ελληνικά δικαστήρια το δικαίωμα να ζει σαν παράσιτο, αλλά εσύ απέναντι στον δικό σου άντρα έκανες νιάου για να μην θιχτεί η θέλησή του να ασχοληθεί με το παιδί του σε περίπτωση που χρειαζόταν να πληρώσει κιόλας για να ζει. Μόνο που δεν μας είπες ότι χάρη σού έκανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενώ τα διαδικαστικά των διαζυγίων, τα παίζετε στα δάχτυλα και την είδατε όλοι οι έμπΥροι, εκτιμητές αμπελοχωραφιών.hellegennes έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 13:57Δεν γράφω χαϊκού καρδιά μου. Είναι ξένα χωράφια που σέβομαι μα δεν γνωρίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 09:48hellegennes έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 01:01Εγώ δεν είμαι άντρακλας, 1,70 είμαι. Δεν ξέρω βέβαια πώς γύρισε η συζήτηση σε μένα, για τα ξένα χωράφια λέμε, στα οποία γρυλίζεις και ζητωκραυγάζεις για την κάθε τυχαία που νίκησε στα οπισθοδρομικά, ελληνικά δικαστήρια το δικαίωμα να ζει σαν παράσιτο, αλλά εσύ απέναντι στον δικό σου άντρα έκανες νιάου για να μην θιχτεί η θέλησή του να ασχοληθεί με το παιδί του σε περίπτωση που χρειαζόταν να πληρώσει κιόλας για να ζει. Μόνο που δεν μας είπες ότι χάρη σού έκανε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Οκτ 2023, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
χαικου γραφω εγω αλλα αντε να τα δεχτουν οι ελhellegennes έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 13:57Δεν γράφω χαϊκού καρδιά μου. Είναι ξένα χωράφια που σέβομαι μα δεν γνωρίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 09:48hellegennes έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 01:01Εγώ δεν είμαι άντρακλας, 1,70 είμαι. Δεν ξέρω βέβαια πώς γύρισε η συζήτηση σε μένα, για τα ξένα χωράφια λέμε, στα οποία γρυλίζεις και ζητωκραυγάζεις για την κάθε τυχαία που νίκησε στα οπισθοδρομικά, ελληνικά δικαστήρια το δικαίωμα να ζει σαν παράσιτο, αλλά εσύ απέναντι στον δικό σου άντρα έκανες νιάου για να μην θιχτεί η θέλησή του να ασχοληθεί με το παιδί του σε περίπτωση που χρειαζόταν να πληρώσει κιόλας για να ζει. Μόνο που δεν μας είπες ότι χάρη σού έκανε.
γιατί γράφεις πάντα στον πληθυντικό; Γιατί φαντάζεσαι ότι όποιος σου απευθύνει το λόγο βρίσκεται σε ένα γραφείο μαζί με άλλους 10 που έχουν όλοι ως αντικείμενο δουλειάς να επιτεθούν σ'εσένα προσωπικά και έχουν και την ίδια ατζέντα;
ρε σεις το υπουλη πουστια που εγραψα δεν ειναι ουτε για γυναικες ουτε για ανδρες
αλλα για ανθρωπους που δουλευουν εναν αλλον συνειδητα για χρονια
ε αυτο λεγεται πουστια και δεν με ενδιαφερει αν ειναι η ή ο συζυγος
εξαλλου εχω γνωρισει και μαλακισμενες και μαλακισμενους
απλα στην σημερον ημερα οι γυναικες ειναι κατι τις πιο μπεσαλιδικες απο τους ανδρες
και δεν με ενδιαφερει το γεγονος του νηματος ..αντε με τους φλουφηδες που θελουν να τους ταιζουν
μεχρι τα γεραματα
υσ..λεει ο αλλος οτι εξηγηθηκε και καλα οτι δεν ηθελε παιδια !!! ε τοτε κυριε μαλακα γιατι παντρευεσαι;nemo έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 14:28ρε σεις το υπουλη πουστια που εγραψα δεν ειναι ουτε για γυναικες ουτε για ανδρες
αλλα για ανθρωπους που δουλευουν εναν αλλον συνειδητα για χρονια
ε αυτο λεγεται πουστια και δεν με ενδιαφερει αν ειναι η ή ο συζυγος
εξαλλου εχω γνωρισει και μαλακισμενες και μαλακισμενους
απλα στην σημερον ημερα οι γυναικες ειναι κατι τις πιο μπεσαλιδικες απο τους ανδρες
και δεν με ενδιαφερει το γεγονος του νηματος ..αντε με τους φλουφηδες που θελουν να τους ταιζουν
μεχρι τα γεραματα
κανονικα επρεπε να πληρωνει παραπανω αλλα 500 λογω μαλακισνη του εγκεφαλου
Γιατί βρίσκω χάσιμο χρόνου τις αμιγώς προσωπικές επιθέσεις στο συνασπισμό σας. Απλώς γιατί έχω περισσότερο αϊκιού από το δικό σας και ξέρω τί ακριβώς ενοχλεί τον κάθε ένα από σας στις απόψεις μου.Σενέκας έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 14:20γιατί γράφεις πάντα στον πληθυντικό; Γιατί φαντάζεσαι ότι όποιος σου απευθύνει το λόγο βρίσκεται σε ένα γραφείο μαζί με άλλους 10 που έχουν όλοι ως αντικείμενο δουλειάς να επιτεθούν σ'εσένα προσωπικά και έχουν και την ίδια ατζέντα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 14:17Ενώ τα διαδικαστικά των διαζυγίων, τα παίζετε στα δάχτυλα.hellegennes έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 13:57
Δεν γράφω χαϊκού καρδιά μου. Είναι ξένα χωράφια που σέβομαι μα δεν γνωρίζω.
Ως κοινωνιολογική στατιστική (αυτό θ' αρέσει και στον χέλι) έχετε όντως ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, αν θες μία πιο σοφτ προσέγγιση, μπορείς να το δεις και ως πληθυντικό ευγενείας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτό ακριβώς εννοώ. Και ποιον πληθυντικό ευγενείας και μαλακίες; Εδώ μιλάς για συνασπισμό! Πιστεύεις όντως ότι όταν σου απευθύνει κάποιος τον λόγο το κάνει ως μέρος μια ολόκληρης οργάνωσης που σε έχει βάλει στόχο; Είσαι με τα καλά σου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 14:40Γιατί βρίσκω χάσιμο χρόνου τις αμιγώς προσωπικές επιθέσεις στο συνασπισμό σας. Απλώς γιατί έχω περισσότερο αϊκιού από το δικό σας και ξέρω τί ακριβώς ενοχλεί τον κάθε ένα από σας στις απόψεις μου.
Ως κοινωνιολογική στατιστική (αυτό θ' αρέσει και στον χέλι) έχετε όντως ενδιαφέρον.
Σε κάθε περίπτωση, αν θες μία πιο σοφτ προσέγγιση, μπορείς να το δεις και ως πληθυντικό ευγενείας.
btw όταν έλεγα προχθές ότι δεν έχεις ειρμό, αυτό ακριβώς εννοούσα. Όπως σου είναι αδύνατο να συζητήσεις πάνω σε ένα θέμα χωρίς να γενικεύσεις, να πλατειάσεις και να ξεφύγεις εντελώς, σου είναι αδύνατο να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο και πρέπει να εφεύρεις ολόκληρη λεγεώνα για να της επιτεθείς στη συνέχεια. Δεν είναι ευγένεια....τρανταχτό πρόβλημα επικοινωνίας και επιχειρηματολογίας είναι που το μασκαρεύεις ως "ευγένεια"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άρειος Πάγος: Μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, «ναι» στον Κανελλόπουλο
από Μαδουραίος » 02 Μάιος 2023, 20:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 367 Απαντήσεις
- 10611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Μάιος 2023, 20:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άρειος Πάγος: Ρεσιτάλ αναλγισίας και κυνισμού στη νεοφιλ δυστοπία των Δεξιών.
από Kauldron » 13 Φεβ 2024, 14:20 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Φεβ 2024, 14:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
25 Μαρ 2025, 11:11