Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
Αλλο ενα νημα που φαινεται το επιπεδο της βλακειας στην ελλ κοινωνια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:28Ενώ εάν βλέπεις θρίλερ με σκοτωμούς βασανιστήρια και αίματα ....Μπίστης έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:24Δεν είναι ζήτημα αισθητικήςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:15Λυστε μου μία απορία
Από την μα έχουμε μία ταινία με σκληρό πορνό
Από την άλλη μία ... πολεμική ή αστυνομική ταινία με άφθονη βία
Ποια είναι πιο ακατάλληλη για ανηλίκους;
Βλέπω να βάζουν στην τηλεόραση κάθε πρωί δοκυμοντερ με την άγρια φύση όπου βλέπεις ζωντανά τα φίδια να κατασπαράζουν ποντίκια και τα λιοντάρια αντιλόπες
Ποιο είναι κοντά στην αισθητική σας ;
Το πορνό ή οι άγριες σκηνές βίας ;
Με το πορνό εθιζεσαι και εκφυλίζεσαι με σεξουαλικά βίτσια
Σημ
Εχω ανοίξει ξεχωριστό νήμα
Γίνεσαι ο παρανοικός δολοφόνος με το πριόνι ,το συζητάς;; Μόνο το ''μικρό σπίτι στο λιβάδι'' να επιτρέπεται.
Θα διαφωνησω,ειναι πρακτικα αδυνατο,οποιος θελει σηκωνει σαιτ,οι Ουκρανορωσοι χομπιστες πρεπει να εχουν πανω απο το 25%Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:33Ναι Βίρνα, είναι παρακλάδια τα 5εκ σάιτ. Μετρημένων εταιριών.GoBack έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:20Δηλαδη 5εκ σαιτ ειναι παρακλαδια μετρημενων εταιριων;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:10
Καλά, δεν είναι όσα φαίνονται. Στην πραγματικότητα είναι μετρημένες εταιρίες που έχουν κάνει ολιγοπώλιο, γι αυτό και θα βρεις το ίδιο κλιπάκι που διαρκεί 10:13 σε 50 σάιτ αλλά το πλήρους μήκους 52:44 δεν θα το βρείς ίσως και πουθενά χωρίς paywall.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ή ίδια ή ταινία του Μελ Γκιμπσον με την ρεαλιστική αναπαράσταση των βασανιστηρίων και της σταύρωσης του Ιησου , να είναι άραγε πιο κατάλληλο θέαμα για ανηλίκους από μία ταινία με σκληρό πορνό;
- Καραμελίτσα
Θα το κάνεις με σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, μην ανησυχείς.GoBack έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:04Πλοκ σε 5εκ σαιτ που αβγατιζουν καθε μερα;Θα χρειαστουν μονο 50000 ΔΥ για να γινει η δουλεια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 15:28Απλό πράγμα η απαγόρευση. Ξεκινάς με μπλοκ στα στριμιν, ας μπουν αρχικά με vpn.
Παράλληλα κάνεις λόμπυ να αρχίσει να απαγορεύεται η φιλοξενία πορνοσάιτς σε συνεργαζόμενες χώρες.
Μεγάλα πρόστιμα σε όσους πιάνονται επ' αυτοφώρω.
Αλλάζεις νομοθεσία έτσι ώστε οι εθισμένοι στο πορνό αντιμετωπίζονται σαν εθισμένοι σε ναρκωτικά.
Αυτά γι' αρχή.
Και το ζητούμενο δεν είναι να τα κλείσεις όλα, είναι να κάνεις το επιχειρηματικό μοντέλο του στρίμιν πορνογραφίας μη βιώσιμο.
Z
Θρίλερ, ταινίες γουέστερν και ταινίες καράτε, μπορούμε να βλέπουμε;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:50Θα το κάνεις με σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, μην ανησυχείς.GoBack έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:04Πλοκ σε 5εκ σαιτ που αβγατιζουν καθε μερα;Θα χρειαστουν μονο 50000 ΔΥ για να γινει η δουλεια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 15:28Απλό πράγμα η απαγόρευση. Ξεκινάς με μπλοκ στα στριμιν, ας μπουν αρχικά με vpn.
Παράλληλα κάνεις λόμπυ να αρχίσει να απαγορεύεται η φιλοξενία πορνοσάιτς σε συνεργαζόμενες χώρες.
Μεγάλα πρόστιμα σε όσους πιάνονται επ' αυτοφώρω.
Αλλάζεις νομοθεσία έτσι ώστε οι εθισμένοι στο πορνό αντιμετωπίζονται σαν εθισμένοι σε ναρκωτικά.
Αυτά γι' αρχή.
Και το ζητούμενο δεν είναι να τα κλείσεις όλα, είναι να κάνεις το επιχειρηματικό μοντέλο του στρίμιν πορνογραφίας μη βιώσιμο.
- Καραμελίτσα
Δεν βρίσκω το λόγο, αλλά έχετε την άδειά μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:52Θρίλερ, ταινίες γουέστερν και ταινίες καράτε, μπορούμε να βλέπουμε;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:50Θα το κάνεις με σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, μην ανησυχείς.
Z
ΛοιπόνΚαραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:58Δεν βρίσκω το λόγο, αλλά έχετε την άδειά μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:52Θρίλερ, ταινίες γουέστερν και ταινίες καράτε, μπορούμε να βλέπουμε;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 16:50
Θα το κάνεις με σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, μην ανησυχείς.
Πιο πολύ προκαλείται εθισμός στην βία και στην καλλιέργεια εγκληματικής συμπεριφοράς στην νεολαία από ταινίες βίας παρά από ταινίες που δείχνουν σεξ
Μήπως η ταινία των UNBOXHOLICS εθίσει τα παιδιά μας στον τρόμο;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Όχι, δεν ισχύει, και κανείς δεν αναφέρθηκε σε εγκληματική συμπεριφορά, ως πρωταρχικό πρόβλημα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 17:08Λοιπόν
Πιο πολύ προκαλείται εθισμός στην βία και στην καλλιέργεια εγκληματικής συμπεριφοράς στην νεολαία από ταινίες βίας παρά από ταινίες που δείχνουν σεξ
Επίσης μιλάμε για πορνό, όχι για ταινίες που δείχνουν σεξ. Και ο Λάνθιμος δείχνει σεξ, αλλά ταινίες του θα έπρεπε να προβάλλονται στα σχολεία.
Z
Οι ερωτικές ταινίες με σοφτ πορνό, τύπου ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ.. πρέπει να απαγορευτουν;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 17:13Όχι, δεν ισχύει, και κανείς δεν αναφέρθηκε σε εγκληματική συμπεριφορά, ως πρωταρχικό πρόβλημα.
Επίσης μιλάμε για πορνό, όχι για ταινίες που δείχνουν σεξ. Και ο Λάνθιμος δείχνει σεξ, αλλά ταινίες του θα έπρεπε να προβάλλονται στα σχολεία.
Ταινίες που δείχνουν ερωτικές σκηνές;
πουτανες pass αντι για μεθαδονη;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 15:28
μειωμενες ποινες για οτι αλλο κανουν με δικαιολογια ειμαι εθισμενος;
οργανωμενες παρτουζες στον οκανα;
ναι, καλη ιδεα, φοβερα μυαλα βγαζει η ηλεια.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Καραμελίτσα
Όχι, εγώ είμαι του κοψίματος μαχαίρι. Αλλά αν χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη κανείς ευχαρίστως να του προσφερθεί.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 17:56πουτανες pass αντι για μεθαδονη;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 15:28
Επίσης ξεχνάς ότι οι καταναλωτές ναρκωτικών τρώνε ποινές και για απλή χρήση ή κατοχή.
Z
Οι σοφτ ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση και στίς ταινίες θα πρέπει να απαγορευτουν;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 17:59Όχι, εγώ είμαι του κοψίματος μαχαίρι. Αλλά αν χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη κανείς ευχαρίστως να του προσφερθεί.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 17:56πουτανες pass αντι για μεθαδονη;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 15:28
Επίσης ξεχνάς ότι οι καταναλωτές ναρκωτικών τρώνε ποινές και για απλή χρήση ή κατοχή.
οχι, δεν τρωνε καμμια ποινη για χρηση η κατοχη μικροποσοτητας. μαλιστα αμα κανουν καμμια κλοπη, το οτι την εκαναν για να παρουν πρεζα ειναι ελαφρυντικο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 17:59Όχι, εγώ είμαι του κοψίματος μαχαίρι. Αλλά αν χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη κανείς ευχαρίστως να του προσφερθεί.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 17:56πουτανες pass αντι για μεθαδονη;Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Απρ 2024, 15:28
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πουρνό..;
από Kauldron » 23 Απρ 2024, 13:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 20 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
23 Απρ 2024, 15:18
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
08 Οκτ 2024, 10:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί να απαγορευτεί το ΚΙΕΦ;
από southern » 02 Ιουν 2024, 11:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
03 Ιουν 2024, 19:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να απαγορευτεί το διαζύγιο?
από Unique » 01 Οκτ 2023, 14:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 75 Απαντήσεις
- 2597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
02 Οκτ 2023, 17:31
-