ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 04 Φεβ 2019, 16:25

17 σελίδες δεν διαβάζω. Ειδικά όταν ταλ & πατησιώτης έχουν δωσει την απάντηση που πρέπει από την 1η σελίδα.

Αυτό είναι ο πασοκισμός
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 16:32

foscilis έγραψε:
04 Φεβ 2019, 16:25
the comet the course the tail έγραψε:
04 Φεβ 2019, 15:57
foscilis έγραψε:
04 Φεβ 2019, 15:54
Tα πραγματικά περιστατικά τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις δοξασίες σου συνιστούν υποβάθμιση της κουβέντας; Ενώ ο μυθικός βιοπαλαιστής που αναγκάζεται να αμαρτήσει για το παιδί του και δεν τον έχει δει κανένας μας από κοντά γιατί δεν ξέρουμε εμείς ρε είναι υψηλού επιπέδου επιχείρημα;

Για κάνε μας τη χάρη.
έφερες ένα παράδειγμα από ένα γέρο με άνοια.
μια χαρά άνθρωπος είναι, καμία απολύτως άνοια δεν έχει. Είναι ένα τυπικό μέλος της κοινωνίας, δούλευε μέχρι τα 70 τώρα κάθε μέρα προσέχει τα εγγόνια του. Είναι μακράν ανώτερου επιπέδου σε σχέση με το τι κυκλοφορεί, αλλά ταυτόχρονα έχει ακριβώς την κουλτούρα που σου περιέγραψα.

Εν τέλει δεν έκανε και τίποτα το χαζό, δε θα πάθαινε κάτι αυτός ή το αυτοκίνητό του αν ο άλλος τράκαρε στο μονόδρομο.

Αν για αυτό που πρότεινε η μόνη εξήγηση που έχεις είναι η άνοια, σου περνάει από το μυαλό ότι οι ντελιβεράδες σου δεν είναι ακριβώς υλικό για Νόμπελ;
το ότι αναφέρθηκα σε "άνοια" είναι η επιβεβαίωση ότι έχει λάθος νοοτροπία.
και; τι να μας πει αυτό;

*** ναι, και που θες να καταλήξεις; νομίζω πως άλλα έχουμε φτάσει να συζητάμε.
θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχει λάθος νοοτροπία παντού. ο ένας κλέβει τον άλλο.
τι φταίει;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Φεβ 2019, 16:35

Μα δεν τους κόβουν τον κώλο σε κάθε παράβαση με το χιλιαρικάκι να ρέει και δίπλωμα μετά από 2μηνο. Γράψτονα το μπούστη και πάρτου το δίπλωμα να μην το ξανακάνει.

Και καλά οι ντελιβεράδες, πού να πιάσουμε τους ταξιτζήδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Φεβ 2019, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 16:35

περιβάλλον + κληρονομικότητα -> ερέθισμα -> διαμόρφωση χαρακτήρα <-> νοοτροπία <-> παράβαση <-> ανομία ή τιμωρία

τι αλλάζει σε αυτά;;;;

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 04 Φεβ 2019, 16:37

04 Φεβ 2019, 16:32
foscilis έγραψε:
04 Φεβ 2019, 16:25
04 Φεβ 2019, 15:57

έφερες ένα παράδειγμα από ένα γέρο με άνοια.
μια χαρά άνθρωπος είναι, καμία απολύτως άνοια δεν έχει. Είναι ένα τυπικό μέλος της κοινωνίας, δούλευε μέχρι τα 70 τώρα κάθε μέρα προσέχει τα εγγόνια του. Είναι μακράν ανώτερου επιπέδου σε σχέση με το τι κυκλοφορεί, αλλά ταυτόχρονα έχει ακριβώς την κουλτούρα που σου περιέγραψα.

Εν τέλει δεν έκανε και τίποτα το χαζό, δε θα πάθαινε κάτι αυτός ή το αυτοκίνητό του αν ο άλλος τράκαρε στο μονόδρομο.

Αν για αυτό που πρότεινε η μόνη εξήγηση που έχεις είναι η άνοια, σου περνάει από το μυαλό ότι οι ντελιβεράδες σου δεν είναι ακριβώς υλικό για Νόμπελ;
το ότι αναφέρθηκα σε "άνοια" είναι η επιβεβαίωση ότι έχει λάθος νοοτροπία.
και; τι να μας πει αυτό;

*** ναι, και που θες να καταλήξεις; νομίζω πως άλλα έχουμε φτάσει να συζητάμε.
θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχει λάθος νοοτροπία παντού. ο ένας κλέβει τον άλλο.
τι φταίει;

Φταίει το γεγονός ότι το κράτος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να τιμωρήσει τους παραβάτες μέσω των ελεγκτικων του μηχανισμών. Γνώμη μου βέβαια. Εσύ τι πιστεύεις ότι φταίει;

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 04 Φεβ 2019, 16:38

Για αυτους τους αφελεις που ομολουν περι παιδειας και λοιπες δακρυβρεχτες μαλακιες σας αναφερω το εξης παραδειγμα:
Εχετε δει πως οδηγαει βορειοευρωπαιος στην Ελλαδα αφου εχει μεινει πανω απο 6-12 μηνες εδω; Οδηγαει χειροτερα απο ελληνα.
Εχετε δει πως οδηγαει ο ελληναρας οταν παταει το ποδι του σε βορειοευρωπαικη χωρα;;; ΚΟΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Απλα πλραγματακια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Φεβ 2019, 16:38

Μια απορία
Μήπως μια λύση είναι να καταργηθεί το ντελιβερι ;
Ας ..σηκωθεί ο κάθε νοικοκύρης από τον καναπέ του και ας πάει να πάρει ο ίδιος απο το μαγαζί την παραγγελία του ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 16:42

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
04 Φεβ 2019, 16:38
Μια απορία
Μήπως μια λύση είναι να καταργηθεί το ντελιβερι ;
Ας ..σηκωθεί ο κάθε νοικοκύρης από τον καναπέ του και ας πάει να πάρει ο ίδιος απο το μαγαζί την παραγγελία του ..
+1

να καταργηθεί το ντελίβερυ με μηχανάκια. μόνο με τα πόδια ή μικρά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα 15 ίππων, που θα παρέχει ο εργοδότης.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Φεβ 2019, 16:46

Μπορω άνετα να παραγγειλω σε ενα μαγαζί την παραγγελία μου και όταν μου τηλεφωνήσουν οτι είναι έτοιμη να πάω να την πάρω
Και εννοείται οτι παράγγελνω σε μαγαζιά κοντά στο μέρος που μενω και όχι σε αλλη πόλη !!!!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Φεβ 2019, 16:48

foscilis έγραψε:
01 Φεβ 2019, 12:38
Παιδιά αυτή η λογική -που την είδαμε και στην ιστορία με την καθαρίστρια η οποία "για να ταϊσει το παιδί της" έκλεψε 150.000 από το δημόσιο, δηλαδή από τους φόρους άλλων που επίσης θέλουν να ταϊσουν το παιδί τους- πρέπει σοβαρά να τελειώνει.
Φυσικά αν αυτό είχε συμβεί επί ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έσκουζε κι εσύ μαζί του. Ειδικά για την λαθροχειρία να ονομάσεις κλοπή την προσφορά υπηρεσίας με χρηματικό αντίτιμο. Κλοπή είναι όταν κάποιος χάνει χρήματα. Όταν τα δίνει με αντάλλαγμα προϊόν η υπηρεσία, ονομάζεται συναλλαγή. Το δημόσιο δεν έχασε 150.000 για να πεις ότι τα έκλεψε η καθαρίστρια. Είναι τουλάχιστον ανήθικος αυτός ο ισχυρισμός, για να μην πω κάτι πιο χοντρό.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με το ποστ σου. Αν αποβάλεις κάποτε τον συριζαίο από μέσα σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 04 Φεβ 2019, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Φεβ 2019, 16:49

Πολλές φορες όταν θέλουμε να λυσουμε ενα πρόβλημα , δεν ψάχνουμε να βρούμε το ποιος φταίει η δεν φταίει αλλά το με ποιους τρόπους θα πάψει να υπάρχει αυτό το προβλημμα

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Φεβ 2019, 16:49

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
04 Φεβ 2019, 16:46
Μπορω άνετα να παραγγειλω σε ενα μαγαζί την παραγγελία μου και όταν μου τηλεφωνήσουν οτι είναι έτοιμη να πάω να την πάρω
Και εννοείται οτι παράγγελνω σε μαγαζιά κοντά στο μέρος που μενω και όχι σε αλλη πόλη !!!!
Nope!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 04 Φεβ 2019, 16:50

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
04 Φεβ 2019, 16:49
Πολλές φορες όταν θέλουμε να λυσουμε ενα πρόβλημα , δεν ψάχνουμε να βρούμε το ποιος φταίει η δεν φταίει αλλά το με ποιους τρόπους θα πάψει να υπάρχει αυτό το προβλημμα
+1

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 04 Φεβ 2019, 17:13

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Μπράβο αυτό μας έλειπε, λιμασμενοι να τριπλοπαρκαρουν μπροστά από τα μαγαζιά και να κόβουν όλη την κίνηση.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Φεβ 2019, 17:19

Dwarven Blacksmith έγραψε:
04 Φεβ 2019, 17:13
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Μπράβο αυτό μας έλειπε, λιμασμενοι να τριπλοπαρκαρουν μπροστά από τα μαγαζιά και να κόβουν όλη την κίνηση.
Ας φροντίζουν τα μαγαζιά να έχουν χώρο παρκιν αλλιως ας μας χάσουν απο πελάτες !!! :smt005:
Αλήθεια ..για να παραγγειλω κάτι θα πρέπει να παραφειλω σε μαγαζιά που είναι πολύ μακρυά απο το μέρος που μένω ;
Για να πάρω πχ καφέ η κάτι φαγώσιμο θα τα παραγγειλω σε μαγαζί οπου θα πρέπει να κάνω ολοκληρο ταξίδι με το αυτοκίνητο ;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών