το περιθώριο δεν είναι κοινωνία ούτε με το ζόρι μπορείς να το εντάξεις. Δεν υπάρχει ούτε ένας που δεν ξέρει πως θα καταντήσει με 90+% βεβαιότητα αν αρχίσει τα ναρκωτικά. Αν επιλέξει να το κάνει, ας τα βγάλει πέρα μόνος του,με το ζόρι να σώσουμε κάποιον που δεν θέλει να σωθεί? Με το ζόρι να δώσω δωρεάν φαγητό σε κάποιον που ζητιανεύει έξω από μαγαζί με επεγραφή "ζητούνται σερβιτόροι μερικής κια πλήρους απασχόλησης"? Ας δουλέψει να φάει. Το ότι ε χρεώνει ο δήμος άυξηση 2.5% στα δημοτικά τέλη για να καλύψουμε την περίθαλψη των αστέγων είναι ήδη πέρα από ότι είμαι διατεθιμένος να κάνω για αυτούς, συν αθηνά και χείρα κίνειPedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:52Οφειλουμε σαν πολιτεια να παρα την καταντια τους να του περιθαλψουμε-φροντισουμε. Ειτε ειναι πρεζακιας ειτε αλκοολικος,τζογαδοροσκλπ κλπ. Πως θες να πετυχεις μια οργανωμενη κοινωνια εαν δεν λαβεις μετρα για τους συνανθρωπους σου;Lord Brum έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:50αν δεν τα κλεινα θα χαλαγα ένα δεκάλιρο καθημερινά να πριμοδοτώ χασικλήδες και ναρκομανείς. Όταν έχεις ανεργεία 3.9% και είσαι άστεγος (και προφανώς μπεκρής και ναρκομανής, μπαμ κάνουν από τον τρόπο που κινούνται/σέρνονται και μιλάνε) κάτι κάνεις πολύ λάθος.- Casper - έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:47
Άντε πάλι η κριτική. Δεν ζεις την ζωή του για να ξέρεις. Αν δεν θες να λυπηθείς, μην λυπηθείς, αλλά τουλάχιστον μην κλείνεις και τα μάτια.
Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η σοκαριστική φωτογραφία στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εννοείς να τους βάλουμε όλους σε ιδρύματα αποτοξίνωσης; Έστω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Είσαι σίγουρος ότι το θέλουν;
Εσύ ποιο πιστεύεις ότι είναι το ποσοστό που πραγματικά θέλει να τελειώνει με το όποιο πρόβλημα του;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γνωριζεις τι ωθει τον καθενα στα ναρκωτικα; Εχεις ιδεα καθολου γιατι επιλεγουν να κανουν τοσο κακο στο σωμα τους;Lord Brum έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:59το περιθώριο δεν είναι κοινωνία ούτε με το ζόρι μπορείς να το εντάξεις. Δεν υπάρχει ούτε ένας που δεν ξέρει πως θα καταντήσει με 90+% βεβαιότητα αν αρχίσει τα ναρκωτικά. Αν επιλέξει να το κάνει, ας τα βγάλει πέρα μόνος του,με το ζόρι να σώσουμε κάποιον που δεν θέλει να σωθεί? Με το ζόρι να δώσω δωρεάν φαγητό σε κάποιον που ζητιανεύει έξω από μαγαζί με επεγραφή "ζητούνται σερβιτόροι μερικής κια πλήρους απασχόλησης"? Ας δουλέψει να φάει. Το ότι ε χρεώνει ο δήμος άυξηση 2.5% στα δημοτικά τέλη για να καλύψουμε την περίθαλψη των αστέγων είναι ήδη πέρα από ότι είμαι διατεθιμένος να κάνω για αυτούς, συν αθηνά και χείρα κίνει
Και οχι δεν ξερει το 90 +% για τα κακα που κανουν τα ναρκωτικα. Υπαρχει ελλειψη παιδειας (ενημερωσης) σ´αυτο το θεμα. Επειδη ομως,υποθετοντας οτι θελεις μια καλη κοινωνια,εισαι «υποχρεωμενος» να προστατεψεις και να βοηθησεις τους συνανθρωπους σου,ποσο μαλλον δε οταν ειναι ασθενης (για τους ναρκωμανης λεω). Αλλιως θα εχουμε μια μπανανια οπου θα τρωμε μονο μπανανες.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Δεν εννοω απαραιτητα και με το ζορι να τους παμε σε κεντρα αποτοξινωσης. Αλλα στην ελλαδα,ακομη και να θελουν δυσκολευονται γιατι δενυπαρχουν καταλληλοι οργανισμοι,ουτε και συνθηκες. Αλλωστε οι περισσοτεροι σκεπτονται οπως τον λορδο. Απλα να τους αφησουμε στο περιθωριο. Ετσι δεν λυνεται το προβλημα.
Δεν ξερω το ποσοστο,μπορει να μην ειναι μεγαλο. Αλλα τι σημασια εχει; Δεν οφειλει η πολιτεια να κανει την πρωτη κινηση;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Για τι πράγμα μιλάμε τώρα βρε παιδιά; Θεωρείς πως είναι σε θέση ένας ΑΡΡΩΣΤΟΣ άνθρωπος να αποφασίσει για την υγεία του όταν το σώμα του το μόνο που ζητάει/χρειάζεται πια (στην κατάσταση που είναι) είναι η δόση; Είναι αυτός ο άνθρωπος σε θέση να μπορεί να σκεφτεί λογικά ή να μιλήσω ΠΑΛΙ για απελπισία; Ευτυχώς, ειλικρινά ευτυχώς βλέπω πως πολλοί δεν ξέρουν καν τι θα πει αυτό το συναίσθημα και ξεκινάει αβέρτα η κριτική. Οι άρρωστοι είναι άρρωστοι και δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Δεν έχει συνείδηση εκείνη την στιγμή. Αν σου πει θέλω να πεθάνω, επειδή το είπε, και επειδή υποθέτουμε ότι αυτό θα ήθελε και αν ήταν ΥΓΙΗΣ, τον αφήνουμε ανελέητο;
+1Pedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:04Γνωριζεις τι ωθει τον καθενα στα ναρκωτικα; Εχεις ιδεα καθολου γιατι επιλεγουν να κανουν τοσο κακο στο σωμα τους;Lord Brum έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:59το περιθώριο δεν είναι κοινωνία ούτε με το ζόρι μπορείς να το εντάξεις. Δεν υπάρχει ούτε ένας που δεν ξέρει πως θα καταντήσει με 90+% βεβαιότητα αν αρχίσει τα ναρκωτικά. Αν επιλέξει να το κάνει, ας τα βγάλει πέρα μόνος του,με το ζόρι να σώσουμε κάποιον που δεν θέλει να σωθεί? Με το ζόρι να δώσω δωρεάν φαγητό σε κάποιον που ζητιανεύει έξω από μαγαζί με επεγραφή "ζητούνται σερβιτόροι μερικής κια πλήρους απασχόλησης"? Ας δουλέψει να φάει. Το ότι ε χρεώνει ο δήμος άυξηση 2.5% στα δημοτικά τέλη για να καλύψουμε την περίθαλψη των αστέγων είναι ήδη πέρα από ότι είμαι διατεθιμένος να κάνω για αυτούς, συν αθηνά και χείρα κίνει
Και οχι δεν ξερει το 90 +% για τα κακα που κανουν τα ναρκωτικα. Υπαρχει ελλειψη παιδειας (ενημερωσης) σ´αυτο το θεμα. Επειδη ομως,υποθετοντας οτι θελεις μια καλη κοινωνια,εισαι «υποχρεωμενος» να προστατεψεις και να βοηθησεις τους συνανθρωπους σου,ποσο μαλλον δε οταν ειναι ασθενης (για τους ναρκωμανης λεω). Αλλιως θα εχουμε μια μπανανια οπου θα τρωμε μονο μπανανες.
- Philip Mortimer
Τι μου δειχνειστην σκατοφατσα του φασιστα;Juno έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:56Να υποθέσω πως δεν μένεις προς Άγιο Παντελεήμονα μεριά ούτε έχεις γνωστούς με παιδιά που μένουν κοντά σε παιδική χαρά στην Πατησίων.
Φαντάζομαι πως δεν σου χρειάστηκε να νοσηλευτείς σε οκτάκλινο με λαθρομετανάστες.
Και όλα αυτά ενώ η διαμονή τους είναι ακόμα επισφαλής. Κάτσε να πάρουν υπηκοότητα και θα γίνει της Γαλλίας εδώ.
Και αν έμενες UK, πώς θα σου φαινόταν να ήσουν σε συναυλία με πιτσιρίκια και να έμπαινε ο άλλος με τον πυροκροτητή στο χέρι και βίδες στις στέπες του για να εξφενδονιστούν και αυτές μην τυχόν και του ξεφύγει κανένα πιτσιρίκι και δεν το σκοτώσει;
Μουεχειτυχει να ειμαι σε τετρακλινο με αυτοχθονες ελληνες. Ελα που ο ενας αρνηθηκε να μου δωσει να φορτισω το κινητο μου,γιατι Λεει μολις ειχε αγορασει το κινητο,οποτε δεν θελει να δινει δεξια και αριστερα τον φορτιστη του.

Καταλαβε το ρε πως δεν υφισταται λαθρομεταναστης ουτε μπορεις. Να εμποδισεις κανεναν να παει οπου γουσταρει.
Για το γιου κει που λες ,πως να μου φαινεται; Θεωρεις οτι μαρεσει να βλεπω ανρθωπους να σκοτωνονται; Εννοειτε οως ειμαι κατα τρομοκρατικων ενεργειων,ποσο μαλλον δε προς αθωων ανθρωπων. Αλλα δεν θεωρω οτι επειδη σκαει μια βιμβα στο παρισι ευθυνονται ολοι οι μουσουλμανοι. Βγαλε τις παρωπιδες.
Τι μου δειχνειστην σκατοφατσα του φασιστα;Juno έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:56Να υποθέσω πως δεν μένεις προς Άγιο Παντελεήμονα μεριά ούτε έχεις γνωστούς με παιδιά που μένουν κοντά σε παιδική χαρά στην Πατησίων.
Φαντάζομαι πως δεν σου χρειάστηκε να νοσηλευτείς σε οκτάκλινο με λαθρομετανάστες.
Και όλα αυτά ενώ η διαμονή τους είναι ακόμα επισφαλής. Κάτσε να πάρουν υπηκοότητα και θα γίνει της Γαλλίας εδώ.
Και αν έμενες UK, πώς θα σου φαινόταν να ήσουν σε συναυλία με πιτσιρίκια και να έμπαινε ο άλλος με τον πυροκροτητή στο χέρι και βίδες στις στέπες του για να εξφενδονιστούν και αυτές μην τυχόν και του ξεφύγει κανένα πιτσιρίκι και δεν το σκοτώσει;
Μουεχειτυχει να ειμαι σε τετρακλινο με αυτοχθονες ελληνες. Ελα που ο ενας αρνηθηκε να μου δωσει να φορτισω το κινητο μου,γιατι Λεει μολις ειχε αγορασει το κινητο,οποτε δεν θελει να δινει δεξια και αριστερα τον φορτιστη του.

Καταλαβε το ρε πως δεν υφισταται λαθρομεταναστης ουτε μπορεις. Να εμποδισεις κανεναν να παει οπου γουσταρει.
Για το γιου κει που λες ,πως να μου φαινεται; Θεωρεις οτι μαρεσει να βλεπω ανρθωπους να σκοτωνονται; Εννοειτε οως ειμαι κατα τρομοκρατικων ενεργειων,ποσο μαλλον δε προς αθωων ανθρωπων. Αλλα δεν θεωρω οτι επειδη σκαει μια βιμβα στο παρισι ευθυνονται ολοι οι μουσουλμανοι. Βγαλε τις παρωπιδες.
Η τζουνο δεν ειναι κρατος,επομενως δεν μπορεις να εμποδισει κανεναν. Ουτε και το κρατος στο οποιο ανηκει.Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:14Αυτό ορίζεται βασικά από το εκάστοτε κράτος.
Δεν υπάρχει δικαίωμα απεριόριστης και κατά βούληση μετακίνησης όπου θέλεις.

-
ντάξει ο κάθε καλοζωησμένος μπαστουνόβλαχος κάνει εύκολα κριτική για τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι άλλοι στη ζωή τους. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι- Casper - έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:45Δεν χρέωσα σε κανέναν κάτι τέτοιο. Για την κριτική μίλησα.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:32πολύ σωστή η τοποθέτηση. Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι δεν φταίει και ο χ,ψ πολίτης μια χώρας για το ότι κάποιος απελπισμένος αποφάσισε να περάσει κάποιο ποτάμι, φαράγγι και δεν ξέρω τι άλλο και πεθάνει- Casper - έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:21
Το ξέρω
Αυτό που ήθελα να πω πάντως είναι πως είτε στο Μεξικό, είτε στην Ελλάδα, είτε στο Dubai, όταν ένας άνθρωπος είναι απελπισμένος, με ή χωρίς παιδί (πόσο μάλλον με παιδί), δεν σκέφτεται και δεν δρα λογικά γι' αυτό καλό θα ήταν να σταματούσε η κριτική. Και όταν βλέπετε ανθρώπους να ζητιανεύουν και να ψάχνουν στα σκουπίδια εσείς να συνεχίζετε να λέτε ότι δεν λιμοκτονεί ο κόσμος γιατί έτσι θέλετε να πιστεύετε.
- Philip Mortimer
Ασφαλώς και δεν αναφέρθηκα στην Τζουνο αλλά στα κράτη και τις κυβερνήσεις. Φυσικά και έχουν την εξουσία να αποφασίσουν για τη μετακίνηση κάποιου η όχι.Pedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:18Η τζουνο δεν ειναι κρατος,επομενως δεν μπορεις να εμποδισει κανεναν. Ουτε και το κρατος στο οποιο ανηκει.Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:14Αυτό ορίζεται βασικά από το εκάστοτε κράτος.
-
οι αστυνομικές δυνάμεις, ο στρατός και τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών που έχουν πάρα πολλά κράτη και μαζί και η Ελλάδα μάλλον διαφωνουν με την θέση σου ότι δεν μπορείς να εμποδίσεις έναν άνθρωπο να πάει όπου θέλει. Εκτός αν ξέχασες να τους ενημερώσειςPedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:15Τι μου δειχνειστην σκατοφατσα του φασιστα;Juno έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:56Να υποθέσω πως δεν μένεις προς Άγιο Παντελεήμονα μεριά ούτε έχεις γνωστούς με παιδιά που μένουν κοντά σε παιδική χαρά στην Πατησίων.

Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:21Ασφαλώς και δεν αναφέρθηκα στην Τζουνο αλλά στα κράτη και τις κυβερνήσεις. Φυσικά και έχουν την εξουσία να αποφασίσουν για τη μετακίνηση κάποιου η όχι.Pedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:18Η τζουνο δεν ειναι κρατος,επομενως δεν μπορεις να εμποδισει κανεναν. Ουτε και το κρατος στο οποιο ανηκει.Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:14
Αυτό ορίζεται βασικά από το εκάστοτε κράτος.
Δεν εχουν!

Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:22οι αστυνομικές δυνάμεις, ο στρατός και τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών που έχουν πάρα πολλά κράτη και μαζί και η Ελλάδα μάλλον διαφωνουν με την θέση σου ότι δεν μπορείς να εμποδίσεις έναν άνθρωπο να πάει όπου θέλει. Εκτός αν ξέχασες να τους ενημερώσειςPedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:15Τι μου δειχνειστην σκατοφατσα του φασιστα;Juno έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 01:56
Να υποθέσω πως δεν μένεις προς Άγιο Παντελεήμονα μεριά ούτε έχεις γνωστούς με παιδιά που μένουν κοντά σε παιδική χαρά στην Πατησίων.
Μου θες και δημοκρατια..
- Philip Mortimer
Αφού υπάρχουν σύνορα. Τα σύνορα περιορίζουν την μετακίνηση των ανθρώπων, αφού για να τα περάσει κάποιος πρέπει να έχει την έγκριση του κράτους.Pedro έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:22Philip Mortimer έγραψε: ↑27 Ιουν 2019, 02:21Ασφαλώς και δεν αναφέρθηκα στην Τζουνο αλλά στα κράτη και τις κυβερνήσεις. Φυσικά και έχουν την εξουσία να αποφασίσουν για τη μετακίνηση κάποιου η όχι.
Δεν εχουν!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Μαρ 2025, 19:11