"ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Re: Ο κοροναϊός δεν κολλάει με τη μετάληψη γιατί ο Χριστός δεν έχει μικρόβια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 06 Μαρ 2020, 11:21

Εγώ μία απορία έχω, γιατί δεν κάνουμε ένα εργαστηριακό πείραμα να διαπιστώσουμε αν ο ισχυρισμός αυτός ισχύει ή όχι ; Να δώσει η εκκλησία ένα δισκοπότηρο με κοινωνία σε ένα εργαστήριο να δουν αν μπορεί να γίνει μετάδοση ιών μέσω αυτού. Να τελειώνει το ζήτημα.

Εκτός αν πιστεύουν ότι το θαύμα γίνεται αλλά μόνο αν δεν το ελένχεις ότι γίνεται. Ενα πράγμα σαν αυτό που λέμε ότι είμαι αόρατος αλλά μόνο όταν οι άλλοι δεν με κοιτάνε.

Άβαταρ μέλους
Alphabet
Phorum.gr user: Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet » 06 Μαρ 2020, 11:31

Μετα το ρεζιλικι με την Σινδονη του Τορινο εχουν αλλεργια σε εργαστηριακα πειραματα.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 06 Μαρ 2020, 12:07

Δηλαδή θα έλεγαν σε κάποιον που είναι στην ουρά για κοινωνία, ότι ο πρώτος, που κοινωνησε πιο πριν, είχε κορονοιο, κ θα καθόταν κανονικά να κοινωνησε; δε θα έφευγε τρέχοντας;
Ακόμη κ αν δεν κολλάει λόγω μετάλλου κ αλκοόλ, ακόμη κ αν δεν ανήκει σε ευπαθη ομάδα ο ιδιος.
Οκ.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 06 Μαρ 2020, 12:36

Custom_F έγραψε:
06 Μαρ 2020, 12:07
Δηλαδή θα έλεγαν σε κάποιον που είναι στην ουρά για κοινωνία, ότι ο πρώτος, που κοινωνησε πιο πριν, είχε κορονοιο, κ θα καθόταν κανονικά να κοινωνησε; δε θα έφευγε τρέχοντας;
Ακόμη κ αν δεν κολλάει λόγω μετάλλου κ αλκοόλ, ακόμη κ αν δεν ανήκει σε ευπαθη ομάδα ο ιδιος.
Οκ.
Θα σου πω ένα μυστικό, τύπισσα.

Στα crash tests των αυτοκινήτων δεν χρησιμοποιούνται κανονικοί άνθρωποι ως επιβάτες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 06 Μαρ 2020, 13:52

don't speak έγραψε:
06 Μαρ 2020, 07:15
O I έγραψε:
06 Μαρ 2020, 05:33
Naranjita έγραψε:
03 Μαρ 2020, 08:16

αυτό ακριβώς θέλω να πω: ότι αν είναι να το κολλήσει κάποιος, έχει ένα εκατομμύριο τρόπους, δεν θα το κολλήσει αποκλειστικά από την μετάληψη.
όσο για τον Υψιστο, έχει επιτρέψει και έχουν πέσει στην γη χειρότερα δεινά από τον κορωνοιό.

πχ τσουνάμι Ινδονησία. μείον 227.000 έτσι για πλάκα.

οι ασθένειες δεν ξεχωρίζουν πιστούς από άπιστους, δίκαιους από άδικους. αν και τους δεύτερους και μακροζωία τους χαρίζει, πλούτη και όλα τα καλά.
Αν και προσωπικά δεν είμαι τής γνώμης ότι τα πλούτη και η μακροζωία συμπεριλαμβάνονται από μόνα τους σε "όλα τα καλά"
κατα τ' άλλα
Έτσι ακριβώς! :g030:

Κάτι άλλο που δεν θέλω να το θέσω παρόμοια με σένα είναι το πολιτικό κομμάτι (γνωρίζοντας βέβαια τις "πειραγμένες" ιδέες μεγάλης μερίδας τέτοιων ιδεολυπτών που φέρουν αντιθεϊστικές ή αντιμονοθεϊστικές ή ακόμα και ανένταχτοι σε πολιτικο - θρησκευτικές ομάδες αλλά είναι απλά ανεύθυνοι πολίτες), διότι όλοι αυτοί χρησιμοποιούν παρόμοιες παρωπίδες που ρισκάρουν τη συνοχή τού κοινωνικού ιστού μεταδίδοντας ταχύτερα και ευρύτερα (μιας και προέρχονται από πολλά μέρη τής Χώρας κυρίως), οι μεν χάριν φανατισμού οι δε χάριν ανευθυνότητας.

Άνθρωποι και κυρίως τέτοια άτομα είναι στον υψηλότερο βαθμό επικινδυνότητας εξάπλωσης τής νόσου και όχι τόσο τα διάφορα αντικείμενα, είτε ιερά είτε άλλα αντικείμενα κοινής χρήσης που τα 2α είναι και τα περισσότερα ποσοτικά από τα πρώτα.

Με άλλα λόγια μιας και επίκαιρο, κάτι εκδηλώσεις όπως τα καρναβάλια συσσωρεύουν μαζεμένα τα ανωτέρω στοιχεία υψηλού βαθμού επικινδυνότητας.

Από επίσημη πηγή επιβεβαιώνονται τα ανωτέρω:
....
Υπάρχει κίνδυνος ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων;

Ο κ. Τσακρής απάντησε ότι αυτό "θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά μας". Και συνέχισε αναφέροντας ότι είναι σημαντικό να συνεργαστούν όλοι και να τηρούνται τα μέτρα υγιεινής. Είναι σημαντικό να πλένουμε τα χέρια μας, να μειώσουμε τις μετακινήσεις και τις κοινωνικές επαφές.

....
Στο θέμα της Θείας Μετάληψης και κατά πόσο μπορεί να μεταδοθεί ο ιός, ο κ. Τσακρής αναφέρει ότι οι ηλικιωμένοι αποτελούν ευπαθή ομάδα και καλό είναι να υπάρχει καλός αερισμός στους χώρους που γίνεται η Λειτουργία, να τηρούνται μέτρα αναπνευστικής υγιεινής και καθαριότητας, ώστε να μην έχουμε περισσότερα περιστατικά.

"Στη φάση αυτή πρέπει να υποστηρίξουμε τα νοσοκομεία μας και τις ευπαθείς ομάδες", τόνισε.
https://www.thetoc.gr/ygeia/article/kor ... plosi-tou/
Ο.Ι.
Τις δικές σας παρωπίδες θα τις βγάλετε;
Μια χαρά σε ανοιχτό χώρο είναι.
Ασπασμούς και ανταλλαγή ανάσας έχει και στους ναούς, οποιαδήποτε θρησκείας. Που είναι και κλειστοί χώροι.
Και το χέρι του παπά το ασπάζονται, άλλοι το φιλάνε, οπότε επικινδυνότητα στο μάξιμουμ.

" τα Καρναβάλια που ως γνωστόν εκεί γίνεται τής πόπης με ανταλλαγή ανάσας και σωματικών υγρών γενικότερα."
Δεν γίνεται γενικοτερα. Γίνεται όσο γίνεται και εκτός καρναβαλιού. Υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά εκεί μέσα να ξέρεις. Δεν είναι όλοι σε φάση αναζήτησης συντρόφου.
Και αν αναφερθεί το αντίστοιχο ως γνωστόν να γίνεται και σε άλλους χώρους, να μην προσβληθεί κανένας.
Μάλλον δεν πρόσεξες κάτι σημαντικό που λέει η πηγή για τον κλειστό χώρο που είναι και η εκκλησία: "οι ηλικιωμένοι αποτελούν ευπαθή ομάδα και καλό είναι να υπάρχει καλός αερισμός στους χώρους που γίνεται η Λειτουργία, να τηρούνται μέτρα αναπνευστικής υγιεινής και καθαριότητας, ώστε να μην έχουμε περισσότερα περιστατικά" που αυτό σημαίνει να φοράνε και μάσκες κι αν θέλουν να ασπαστούν το χέρι τού παπά μπορούν να το κάνουν φορώντας τη μάσκα.
Όσο για το αν κολλάει ο ιός από τη Θεία Κοινωνία, ο πρώτος που θα κόλλαγε θα ήταν ο παπάς διότι μετά που Κοινωνεί το εκκλησίασμα, καταλύει (δηλαδή τρώει και πίνει ότι περίσσεψε στο Άγιο ποτήριο που κοινώνησε το εκκλησίασμα).
Δεν το έψαξα αν έχουμε τέτοιο κρούσμα μέχρι τώρα.
Εσύ μήπως έχεις καμιά τέτοια πληροφορία;

Στο καρναβάλι που έφερα ως επίκαιρο παράδειγμα, εκεί είναι πολλοί συγκεντρωμένοι και δεν ξέρω κατά πόσο τήρησαν τα μέτρα προστασίας. Το ότι ανακατεύονται σωματικά υγρά, ανάσες κλπ, εκεί, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την συσχετική "έκπτωση" με την καθημερινότητα, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας :102:
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 06 Μαρ 2020, 14:08

Που χάθηκες τόσο καιρό ορέ Alphabet;
Διάβαζα προχθές κάποιες επικές μάχες που είχαμε στο παλιό και σκεφτόμουν που χάθηκε αυτή η ψυχή.

Από υγεία καλά; πας ακόμα για ψάρεμα;
Εγώ το παράτησα. Πολύ τρέξιμο τα τελευταία χρόνια.
Χάσαμε και τον μπαρμπουνά τον Δέλτα που τού πούλαγαν μπαγιάτικα μπαρμπούνια για φρέσκα :003:

Πότε γύρισες; :)

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet » 06 Μαρ 2020, 14:41

O I έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:08
Διάβαζα προχθές κάποιες επικές μάχες που είχαμε στο παλιό και σκεφτόμουν που χάθηκε αυτή η ψυχή.

Χάσαμε και τον μπαρμπουνά τον Δέλτα που τού πούλαγαν μπαγιάτικα μπαρμπούνια για φρέσκα :003:

Ο.Ι.
Γεια σου φιλε Ο.Ι. Πραγματι επικες μαχες.
Δοξα τω Θεω, εγω καλα ειμαι. Εσυ να μου πεις πως εισαι. Το ξεπερασες; Οποτε σε βλεπω να γραφεις αναρωτιεμαι πως εισαι.

Σοβαρο ψαρεμα γιοκ πλεον γιατι ο Σαρωνικος χοντρο-αδειασε. Τωρα ψαρεμα της πλακας για καμμια κατσουλα https://taeniko.wordpress.com/2012/08/2 ... %84%CE%B1/ ή στη καλη για κανενα σαφριδι το καλοκαιρι και για να περναει η ωρα, ναι.

Δεν εχουν τελικα νοημα αυτες οι συζητησεις φιλε, γι' αυτο μπαινω μια φορα τον χρονο και αν...
Να εισαι καλα με υγεια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Και που ξερεις, μπορει να ξαναδωσουμε καμμια μαχη αν και πολυ το αμφιβαλλω γιατι κατανοω πλεον την αναγκη του καθενος για πιστη και ελπιδα.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 06 Μαρ 2020, 14:49

bluerose έγραψε:
06 Μαρ 2020, 09:24
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
06 Μαρ 2020, 07:32
bluerose έγραψε:
03 Μαρ 2020, 10:20

Αυτή είναι η απορία σου

Από τα λίγα πνευματικά που ξέρω

Τους άδικους τους έχει αφήσει ο Θεός γιατί ούτε μέσω παιδαγωγιας θα έρθουν κοντά,αυτοί δε καταλαβαίνουν
Ή μακροθυμει και μετά πεφτει σκούπα

Οι δίκαιοι έχουν επισκέψεις Θεού μέσα από τις δοκιμασίες για να έρθουν πιο κοντά. Δλ μη μείνουν στην εξ-ορια αλλά να μπουν στην εν-ορια
Και σιγά σιγά μαθαίνουν τους καλούς λογισμούς,την υπομονή και κυρίως την εμπιστοσύνη στο Θεό καθώς και την άμετρη αγάπη του Θεού προς το πλάσμα του

Πατήρ Κ.Β

Οι δοκιμασίες είναι και αποτέλεσμα των δικών μας ενεργειών. Η αχαριστία πχ πληρώνεται πολύ ακριβά
Ώστε να καταλάβουμε τι είχαμε τι χάσαμε
Ο άνθρωπος από τη φύση του πρέπει να είναι αγαθός, δεν είναι όμως κάνει αντίθετα. Κι έτσι κάποια στιγμή τα βρίσκει μπροστά του. Κοντά στην εκκλησία καταλαβαίνει και πάει στο γιατρό της ψυχής. Με την υπακοή βγαίνεις κι από το ταφο. Αν Δεν είναι η ώρα σου να πας στα κυπαρίσσια
Χωρίς ευχαριστω και συγνώμη παράδεισο δε βλέπουμε

Πατήρ Μ Μ

Αυτά ξέρω και μερικά που ακούω στο γιουτουμπ (Αρχιμανδρίτη Σάββα, Νεόφυτο Μόρφου,Λεμεσού Αθανάσιο,Μουλατσιώτη κτλ)

Κι ο Άγιος Παΐσιος έλεγε, οι δοκιμασίες είναι σκαμπιλια όπως το μικρό παιδί που δεν ακούει
Για αυτούς που δε τρώνε σκαμπιλια ανησυχούσε ο Άγιος έλεγε τους ξέχασε τους άφησε ο Θεός να δει μέχρι που μπορεί να φτάσουν. Αυτοί ούτε ένα ευχαριστώ,τουλάχιστο να λέγανε ευχαριστω
Επίσης από μια περίπτωση που πήγε ένας,όλα καλά έλεγε κι ο Άγιος άρχισε να το ψάχνει. Τελικά είχε συγγενή κάποιο μοναχο αυτός ο άνθρωπος. Ιερείς και μοναχοί έχουν οι συγγενείς τους παρρησία. Επειδή κι οι ίδιοι συγγενεύουν με το Θεό
Κι επειδή αυτοί είχαν την κλίση κι ήρθαν κοντά του,το καλεσμα

.
Ελεγε ο Παίσιος γιά σκαμπίλια σέ μικρά παιδιά ;;;

Ωραίες μεθόδους είχε.....χριστιανικές..... :fp:

Τρέλα σού λέω....μέ μαυρο ζουρλομανδύα....

Αν θυμάσαι πού τό αναφέρει πές μας....

Πιθανώς θά λέει κι αλλα τρελά εκεί....

.
Τι λες βρε
Παράδειγμα έδωσε
Άγιος ήταν Άγιος,ξυπνα

.

Αυτό λέω καί γώ χρυσό μου.....

Ωραίο παράδειγμα έδωσε.....το καλό παράδειγμα πού λέμε..... :102:

Σκαμπήλια στά παιδιά.....άλλο παράδειγμα δέ μπορούσε νά βρεί..... :fp:

Τρέλλα είναι.....διά Χριστόν Σαλός.....Θεότρελλος πού λέμε.....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 06 Μαρ 2020, 15:01

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:49
bluerose έγραψε:
06 Μαρ 2020, 09:24
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
06 Μαρ 2020, 07:32

.
Ελεγε ο Παίσιος γιά σκαμπίλια σέ μικρά παιδιά ;;;

Ωραίες μεθόδους είχε.....χριστιανικές..... :fp:

Τρέλα σού λέω....μέ μαυρο ζουρλομανδύα....

Αν θυμάσαι πού τό αναφέρει πές μας....

Πιθανώς θά λέει κι αλλα τρελά εκεί....

.
Τι λες βρε
Παράδειγμα έδωσε
Άγιος ήταν Άγιος,ξυπνα

.

Αυτό λέω καί γώ χρυσό μου.....

Ωραίο παράδειγμα έδωσε.....το καλό παράδειγμα πού λέμε..... :102:

Σκαμπήλια στά παιδιά.....άλλο παράδειγμα δέ μπορούσε νά βρεί..... :fp:

Τρέλλα είναι.....διά Χριστόν Σαλός.....Θεότρελλος πού λέμε.....
Έλεγε κι όπως ένα παιδί δεν του κάνει το χατίρι ο πατέρας του μια συγκεκριμένη στιγμή γιατί ως παιδί θα κάνει λάθος,το αφήνει για αργότερα που θα ωριμάσει μεγαλωσει

Μια χαρά πολύ ωραία χιουμοριστικα παραδείγματα έλεγε

Πρώτη φορά που τον γνώρισα με είπε στουρναροπετρα. Όχι αμέσως μετά που τον ρώτησα κάτι ..
Εγώ έτσι αναπαυθηκα. Έτσι κατάλαβα ότι αυτό που ρώτησα δεν είχε βάση

Μια κυρία που τη γνώρισα φέτος όταν περίμενε στη Σουρωτή γιατί πήγε έτσι για βόλτα τότε δεν ήταν κοντά στην εκκλησία,αλλά γενικά πίστευε
Πήγε με μια φίλη και τον άντρα της
Κόσμος μπροστά πίσω να φύγεις δε μπορούσες,γιατί το μετανοιωσε ήθελε να αλλάξει ρούχα. Πήγε με ένα δετο πουκάμισο κίτρινο, φούστα όχι μακριά,σκουλαρίκια κρίκους,ιστορίες βαψιματα...σε μοναστήρι
Οκ.....βγαίνει ο άντρας της φίλης της ...η πόρτα άνοιξε ο γέροντας έλεγε περάστε τον επόμενο...περάστε δεν άκουσε αυτή
Ο γέροντας πίσω από τη πόρτα
Και δε λέει περάστε. Και λέει ο άντρας της φίλης της...μου είπε το καρναβάλι έφυγε ή περιμένει;;;;;

Βουρ πίσω αυτή ..κόσμο ξεκοσμο πήγε άλλαξε. Ξαναπήγε στο γέροντα...Άλλαξε κι η ζωή της

Κατάλαβες; Ανάλογα με ποιον είχε απέναντι του μιλούσε

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 06 Μαρ 2020, 15:04

Όχι τρελός. Πανέξυπνος ειναι
Ένας πανέξυπνος φιλότιμος δυνατος άνθρωπος που αγιασε

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 06 Μαρ 2020, 15:05

Αν ο Χριστός είχε κρασί για αίμα θα του έπαιρναν το δίπλωμα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 06 Μαρ 2020, 15:10

Alphabet έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:41
O I έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:08

Ο.Ι.
Γεια σου φιλε Ο.Ι. Πραγματι επικες μαχες.
Δοξα τω Θεω, εγω καλα ειμαι. Εσυ να μου πεις πως εισαι. Το ξεπερασες; Οποτε σε βλεπω να γραφεις αναρωτιεμαι πως εισαι.

Σοβαρο ψαρεμα γιοκ πλεον γιατι ο Σαρωνικος χοντρο-αδειασε. Τωρα ψαρεμα της πλακας για καμμια κατσουλα https://taeniko.wordpress.com/2012/08/2 ... %84%CE%B1/ ή στη καλη για κανενα σαφριδι το καλοκαιρι και για να περναει η ωρα, ναι.

Δεν εχουν τελικα νοημα αυτες οι συζητησεις φιλε, γι' αυτο μπαινω μια φορα τον χρονο και αν...
Να εισαι καλα με υγεια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Και που ξερεις, μπορει να ξαναδωσουμε καμμια μαχη αν και πολυ το αμφιβαλλω γιατι κατανοω την αναγκη του καθενος για πιστη και ελπιδα.
Με το χότσκιν μετά 9 χρόνια όλα καλά. Δόξα τῷ Θεῷ.
Τώρα κάνω προληπτικούς ελέγχους για καρδιά λόγω κληρονομικότητας. Έκανα στεφανιογραφία τον Οκτώβρη και οι δύο αρτηρίες είναι 50-55% βουλωμένες και η τρίτη 40-45%. Για 52 χρονών είναι λίγο τσιμπιμένα τα ποσοστά και τον Οκτώβρη θα ξανακάνω για να δω αν αυξάνουν και κατά πόσο γρήγορα. Παίρνω φάρμακα γι' αυτό.
Πριν 1 μήνα εκοιμήθη η μητέρα μου στα 84 και κατέβηκα Αθήνα να την θάψω. Καταλαβαίνεις...

Κατά τ' άλλα κι εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν βγαίνει άκρη με τις παλιές συζητήσεις για το αν υπάρχει η δεν υπάρχει Θεός και πως ή τι είναι Αυτός κι έτσι αραίωσα από τη θρησκειολογία. Τώρα γράφω τη γνώμη μου και σε άλλες ενότητες κυρίως για Εθνικά και άλλα θέματα που στο παλιό δεν έγραφα ποτέ σε άλλες ενότητες αν θυμάσαι.
Για την ανάγκη τού καθένα να πιστεύει ή να μη πιστεύει συμφωνώ μαζί σου. Δεν βγαίνει άκρη ΄αυτό το θέμα μιας και ο καθένας βλέπει το θέμα εκ διαμέτρου αντίθετα.

Χάρηκα που είσαι καλά και τα είπαμε μετά τόσο καιρό.
Αν θέλεις κάποια στιγμή να τα πούμε πιο προσωπικά, το μέιλ μου είναι διαθέσιμο

Να σ' έχει ο Θεός καλά εσένα και τούς οικείους σου!

Ο.Ι.

Άβαταρ μέλους
Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet » 06 Μαρ 2020, 15:27

Ναι Ο.Ι., πολυ θα το ηθελα. Στειλε μου το μειλ σου με ΠΜ και θα σου στειλω το δικο μου.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 06 Μαρ 2020, 15:29

Οκ

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Μαρ 2020, 15:37

bluerose έγραψε:
06 Μαρ 2020, 15:04
Όχι τρελός. Πανέξυπνος ειναι
Ένας πανέξυπνος φιλότιμος δυνατος άνθρωπος που αγιασε
Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αγιάσει...
Παρατηρητής...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών