Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Εμένα μου λένε πάντως πως είναι παπαριά η εφαρμογή του, εφαρμογή για όσους θέλουν υπάρχει. Οι μισοί και παραπάνω δεν τον εφαρμόζουν, τουλάχιστον αυτά μαθαίνω, όταν κατέβω θα σας τα πω, αν και δεν θα αρέσουν τα ρεπορτάζ μου, όπως επί capital controls που με maximum 70 ευρώ ανάληψη, βγαίναν τα κασέρια, επικά πάνω στα τραπέζια και τις μπάρες, κι ήμουν ο μόνος σε όλη την Αίγινα που πλήρωνα με κάρτα.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Το ότι εμπορικά εκείνο το καλοκαίρι ήταν το χειρότερο της μεταπολίτευσης δεν φαίνεται να σου λέει κάτι. Σου λέει κάτι το γεγονός ότι δεν πλήρωναν με κάρτα. Πόσοι είχαν κάρτα το 2015;Cavaliere έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 18:31Εμένα μου λένε πάντως πως είναι παπαριά η εφαρμογή του, εφαρμογή για όσους θέλουν υπάρχει. Οι μισοί και παραπάνω δεν τον εφαρμόζουν, τουλάχιστον αυτά μαθαίνω, όταν κατέβω θα σας τα πω, αν και δεν θα αρέσουν τα ρεπορτάζ μου, όπως επί capital controls που με maximum 70 ευρώ ανάληψη, βγαίναν τα κασέρια, επικά πάνω στα τραπέζια και τις μπάρες, κι ήμουν ο μόνος σε όλη την Αίγινα που πλήρωνα με κάρτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στα μαγαζιά που πάω (είναι λίγα ομολογουμένως, αλλά αμιγώς καπνιστικά μέχρι πρότινος) δεν καπνίζει κανείς και δεν έχει μειωθεί η κίνηση στο παραμικρόCavaliere έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 18:31Εμένα μου λένε πάντως πως είναι παπαριά η εφαρμογή του, εφαρμογή για όσους θέλουν υπάρχει. Οι μισοί και παραπάνω δεν τον εφαρμόζουν, τουλάχιστον αυτά μαθαίνω, όταν κατέβω θα σας τα πω, αν και δεν θα αρέσουν τα ρεπορτάζ μου, όπως επί capital controls που με maximum 70 ευρώ ανάληψη, βγαίναν τα κασέρια, επικά πάνω στα τραπέζια και τις μπάρες, κι ήμουν ο μόνος σε όλη την Αίγινα που πλήρωνα με κάρτα.
Όσοι είχαν τραπεζικό λογαριασμό, δηλαδή σχεδόν όλοι, είχαν και κάρτα. Τα κασέρια πάντως δεν δικαιολογούνται, αν δεν τα είχαν σηκώσει όλα από πριν.hellegennes έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 18:57Το ότι εμπορικά εκείνο το καλοκαίρι ήταν το χειρότερο της μεταπολίτευσης δεν φαίνεται να σου λέει κάτι. Σου λέει κάτι το γεγονός ότι δεν πλήρωναν με κάρτα. Πόσοι είχαν κάρτα το 2015;
Ordem e Progresso.
Μακάρι. Ποτέ δεν είχα θέμα με το τσιγάρο, καπνίζω ευχάριστα με το αλκοόλ, αλλά αν απαγορεύεται δεν χαλιέμαι. Σκέψου πως στο σπίτι μου δεν καπνίζω ποτέ, μόνο αν έχω φιλοξενούμενους καπνιστές που βγαίνουν έξω να κάνουν τσιγάρο, και τους κάνω παρέα. Αλλά μόνος, δεν καπνίζω ποτές. Πάντως οι δικοί μου, μου λεν, αλά καρτ είναι η εφαρμογή.
Ordem e Progresso.
Κάρτα είχαν, POS δεν είχαν τα καταστήματα.Cavaliere έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 19:08Όσοι είχαν τραπεζικό λογαριασμό, δηλαδή σχεδόν όλοι, είχαν και κάρτα. Τα κασέρια πάντως δεν δικαιολογούνται, αν δεν τα είχαν σηκώσει όλα από πριν.hellegennes έγραψε: ↑26 Δεκ 2019, 18:57Το ότι εμπορικά εκείνο το καλοκαίρι ήταν το χειρότερο της μεταπολίτευσης δεν φαίνεται να σου λέει κάτι. Σου λέει κάτι το γεγονός ότι δεν πλήρωναν με κάρτα. Πόσοι είχαν κάρτα το 2015;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Έτυχε σε αυτά που πήγες, να είχαν. Από το 2017 νομίζω έγιναν υποχρεωτικά τα POS σε όλα τα μαγαζιά.
Occasio facit furem
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Mια συνήθεια είναι, το κρατάς λίγο παραπάνω και βγαίνεις έξω πχ κάθε μια ώρα. Το ευχαριστιέσαι και περισσότερο.
Και καπνιστής να είσαι θα αρχίσεις σιγά σιγά να το εκτιμάς ότι μπορείς να κάτσεις κάπου χωρίς να αναπνέεις τα ντουμάνια του άλλου. Και σε κανα χρόνο θα αρχίσεις από μόνος σου και στο σπίτι σου να βγαίνεις έξω για τσιγάρο.
Και καπνιστής να είσαι θα αρχίσεις σιγά σιγά να το εκτιμάς ότι μπορείς να κάτσεις κάπου χωρίς να αναπνέεις τα ντουμάνια του άλλου. Και σε κανα χρόνο θα αρχίσεις από μόνος σου και στο σπίτι σου να βγαίνεις έξω για τσιγάρο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Ιδέα: πάμε σε ένα μαγαζί, ας το πούμε "Σαλούν". Συνεννοούμαστε με τον ιδιοκτήτη να προσέξει περισσότερο απ' ό,τι συνήθως να μην καπνίζει κανένας μέσα και παίρνουμε 1142. Λέμε στον άθρεπο που θα το σηκώσει "τρεχάτε, στο Σαλούν καπνίζουν". Έρχονται οι του 1142, δεν βρίσκουν κανέναν. Μόλις φύγουν ξαναπαίρνει κάποιος άλλος: "Στο σαλούν ανάψαν τσιγάρο, ελάτε γρήγορα". Τα ίδια πάλι. Μετά την τρίτη φορά ανάβουμε άφοβα, σιγά μην έρθουν και τέταρτη.
Πώς σας φαίνεται;
Πώς σας φαίνεται;
Καλό.Βλήμα έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:56Ιδέα: πάμε σε ένα μαγαζί, ας το πούμε "Σαλούν". Συνεννοούμαστε με τον ιδιοκτήτη να προσέξει περισσότερο απ' ό,τι συνήθως να μην καπνίζει κανένας μέσα και παίρνουμε 1142. Λέμε στον άθρεπο που θα το σηκώσει "τρεχάτε, στο Σαλούν καπνίζουν". Έρχονται οι του 1142, δεν βρίσκουν κανέναν. Μόλις φύγουν ξαναπαίρνει κάποιος άλλος: "Στο σαλούν ανάψαν τσιγάρο, ελάτε γρήγορα". Τα ίδια πάλι. Μετά την τρίτη φορά ανάβουμε άφοβα, σιγά μην έρθουν και τέταρτη.
Πώς σας φαίνεται;
Καλύτερο θα ταν να έρχονται και να αντικρίζουν κλειστό το μαγαζί. Να παίρνεις το 1142 δηλαδή, για ένα κατάστημα που είναι κλειστό ή έχει μόνο την καθαρίστρια μέσα.
Σου βρήκα και άβαταρ:

Occasio facit furem
- hellegennes
Ότι θα καταλήξεις στην ψειρού για ψευδή καταγγελία.Βλήμα έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:56Ιδέα: πάμε σε ένα μαγαζί, ας το πούμε "Σαλούν". Συνεννοούμαστε με τον ιδιοκτήτη να προσέξει περισσότερο απ' ό,τι συνήθως να μην καπνίζει κανένας μέσα και παίρνουμε 1142. Λέμε στον άθρεπο που θα το σηκώσει "τρεχάτε, στο Σαλούν καπνίζουν". Έρχονται οι του 1142, δεν βρίσκουν κανέναν. Μόλις φύγουν ξαναπαίρνει κάποιος άλλος: "Στο σαλούν ανάψαν τσιγάρο, ελάτε γρήγορα". Τα ίδια πάλι. Μετά την τρίτη φορά ανάβουμε άφοβα, σιγά μην έρθουν και τέταρτη.
Πώς σας φαίνεται;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μία από τις γενικές ιδέες του νήματος μέχρι τώρα:
Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρεζάκιδες και στο διάολο να πάει ο κόσμος όλος!!!
Ειλικρινά τώρα, από πρεζάκιδες τι άλλο να περιμένεις;;;
.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρεζάκιδες και στο διάολο να πάει ο κόσμος όλος!!!
Ειλικρινά τώρα, από πρεζάκιδες τι άλλο να περιμένεις;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Σκοπεύω να το τσεκάρω σήμερα. Αν έχεις δίκιο για την ψειρού θα ξέρετε για ποιον λόγο δεν θα ποστάρω τις επόμενες μέρες.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 23:13Ότι θα καταλήξεις στην ψειρού για ψευδή καταγγελία.Βλήμα έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:56Ιδέα: πάμε σε ένα μαγαζί, ας το πούμε "Σαλούν". Συνεννοούμαστε με τον ιδιοκτήτη να προσέξει περισσότερο απ' ό,τι συνήθως να μην καπνίζει κανένας μέσα και παίρνουμε 1142. Λέμε στον άθρεπο που θα το σηκώσει "τρεχάτε, στο Σαλούν καπνίζουν". Έρχονται οι του 1142, δεν βρίσκουν κανέναν. Μόλις φύγουν ξαναπαίρνει κάποιος άλλος: "Στο σαλούν ανάψαν τσιγάρο, ελάτε γρήγορα". Τα ίδια πάλι. Μετά την τρίτη φορά ανάβουμε άφοβα, σιγά μην έρθουν και τέταρτη.
Πώς σας φαίνεται;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Ιαν 2025, 16:12
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
31 Μαρ 2024, 12:33
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι υπάλληλοι των μεγάλων καταστημάτων λένε "έχω" αντί για "έχουμε";
από Εκτωρ » 17 Μάιος 2023, 18:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Μάιος 2023, 18:20
-