Και φυλών, πεστα μην ντρέπεσαι, αλήθειο είναι.vag_el έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:52Τις επιδράσεις τις λουζόμαστε όλοι μαζί,αυτο το μπασταρδεμένο κοινωνικό ήθος ,βγήκε απο τα σπάργανα της Παγκοσμιοποίησης και της σύζευξης πολλών Κρατών.Ηθών και εθίμων.Dorian έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:43Σιγουρα είναι ισχυρή αλλά όχι πάντα, δεν είναι μία αιώνια αναπόδραστη πραγματικότητα, τα τελευταία 15 χρόνια υπάρχει για τις μάζες με άπλετη δωρεάν πρόσβαση. Και η ιδεολογική επικράτηση του ψευδοδιπόλου φιλελευθερισμού/ αριστερού δικαιωματισμού ειναι και αυτή μερικών δεκαετιών. εχεις ένα μοναδικό ιστορικά μαζικό ψυχοκοινωνιολογικό πείραμα σεξουαλικού νευροπρογραμματισμού. Τόσοι προοδευτικοί παπαρολόγοι κοινωνικών επιστημών, αναλύουν τα προβλήματα της πιο απίθανης αδικημένης μειονότητα αλλά αν και τι επιδράσεις θα έχει αυ΄το το καθόλικό φαινόμενο, ουδείς ασχολείται.
Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν συνηθίζω να γράφω για τέτοιου είδους δρώμενα ,αλλά έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα και το έχω υποχρέωση.Κάποιος λοιπόν στην Ευρωπαική κατα τα άλλα Σουηδία μέσα στο μετρό στις επτά η ώρα το πρωί κι ενω ο κόσμος πήγαινε στις δουλειές του είχε κατεβάσει το παντελόνι του ,είχε βάλει μπροστά μιά εφημερίδα και η ''δεσποινίς'' που ήταν μπροστά του ''εργαζόταν '' για τον κοινωφελή σκοπό.Ισως σας φανεί αστείο ,αλλά είναι αληθινό και για την ουσία πόσα άλλα τέτοια γίνονται καθημερινά στις Ευρωπαικές πόλεις.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:53Και φυλών, πεστα μην ντρέπεσαι, αλήθειο είναι.vag_el έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:52Τις επιδράσεις τις λουζόμαστε όλοι μαζί,αυτο το μπασταρδεμένο κοινωνικό ήθος ,βγήκε απο τα σπάργανα της Παγκοσμιοποίησης και της σύζευξης πολλών Κρατών.Ηθών και εθίμων.Dorian έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:43
Σιγουρα είναι ισχυρή αλλά όχι πάντα, δεν είναι μία αιώνια αναπόδραστη πραγματικότητα, τα τελευταία 15 χρόνια υπάρχει για τις μάζες με άπλετη δωρεάν πρόσβαση. Και η ιδεολογική επικράτηση του ψευδοδιπόλου φιλελευθερισμού/ αριστερού δικαιωματισμού ειναι και αυτή μερικών δεκαετιών. εχεις ένα μοναδικό ιστορικά μαζικό ψυχοκοινωνιολογικό πείραμα σεξουαλικού νευροπρογραμματισμού. Τόσοι προοδευτικοί παπαρολόγοι κοινωνικών επιστημών, αναλύουν τα προβλήματα της πιο απίθανης αδικημένης μειονότητα αλλά αν και τι επιδράσεις θα έχει αυ΄το το καθόλικό φαινόμενο, ουδείς ασχολείται.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- Οργισμένος
Ναι φυσικά, αν είναι ανεπτυγμένοι . Όπως φυσικά και τ'αντιστροφο όπου κάτι 2μετρα 15χρονα με 5 εκατοστά ρωγα περπατανε στο δρόμο και προκαλούνε ατυχήματα. Μου τυχε εχτές αυτό , σε τουριστικό ελλ θέρετρο οπου ένα βία 15χρονο σερβακι , κορίτσι με μπραζιλ και βυζαρες κωλαρες και θεεικο προσωπάκι, περπατούσε στο δρόμο με τον πατέρα του , και 3 ντόπιοι που ξεφορτωνανε εμπόρευμα από ένα φορτηγάκι σε ένα σουπερμάρκετ , κόντεψαν να παθουν εγκεφαλικό. Πέσανε κάτω τσουβάλια, νερά κτλ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:55Δλδ αν στα 53 μου βλέπω 15χρονους στο δρόμο και ηδονίζομαι είμαι μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα με φυσιολογική σεξουαλική όρεξη;
Καλό είναι η υποκρισία να χει ένα όριο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ευτυχώς υπάρχουν και οι αραβικές πολεις οπότε ο καθείς κάνει τις επιλογές του.vag_el έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:59Δεν συνηθίζω να γράφω για τέτοιου είδους δρώμενα ,αλλά έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα και το έχω υποχρέωση.Κάποιος λοιπόν στην Ευρωπαική κατα τα άλλα Σουηδία μέσα στο μετρό στις επτά η ώρα το πρωί κι ενω ο κόσμος πήγαινε στις δουλειές του είχε κατεβάσει το παντελόνι του ,είχε βάλει μπροστά μιά εφημερίδα και η ''δεσποινίς'' που ήταν μπροστά του ''εργαζόταν '' για τον κοινωφελή σκοπό.Ισως σας φανεί αστείο ,αλλά είναι αληθινό και για την ουσία πόσα άλλα τέτοια γίνονται καθημερινά στις Ευρωπαικές πόλεις.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ενας τύπος που βλέπει "κανονικό" νομιμα εμπορεύσιμο πορνό 3ωρα 4 ωρα, δεν του κάνει το μυαλό πουρέ; δεν θα επηρεάσει την συμπεριφορά του λες; φυσικά όχι όλοι, αλλά χειρότερα άτομα με χαμηλό iq, ψυχοπαθολογίες, ακόμα χειρότερα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Και με τον σεξοτουρισμό για παιδόφιλους το ίδιο παίζει. Και φυσικά σ' αυτό το κύκλωμα χρυσοπληρώνονται οι λάιβ βιασμοί -και όχι μόνον- παιδιών και μωρών.George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:40Αλλα πολυ προσοδοφόρο. Ειναι πολυ πιο προσοδοφορα και απο την κανονικη πορνογραφια.
Οι Αμερικάνοι την κατατάσσουν ως τη δευτερη πιο κερδοφόρα παράνομη επιχειρηση μετα τα ναρκωτικα.
Και δεν εχουν αδικο. Οι ματσωμενοι παιδόφιλοι δινουν τεράστια ποσα για να αποκτησουν υλικο παιδικης πορνογραφίας ή να παρακολουθησουν live βιασμους ανηλικων στο σκοτεινο διαδικτυο.
Προ 3-4 ετων οταν εξαρθρωθηκε ενα τετοιο διεθνες κυκλωμα ειχαν ανακοινωσει οτι οι τιμες εφταναν και 10000 δολλάρια για μια ωρα live βιασμου ανηλικου στο ιντερνετ. Η και πολυ παραπανω αν το βιντεο/live ηταν custom made.
Το 2011 στην Ουκρανια πιασανε ενα τυπο που ειχε βγαλει εκατομμυρια απο αυτη τη δουλεια και μαλιστα τα ξεπλενε κιολας για να φαινονται νομιμα (τελικα για την ιστορια οι Ουκρανοι τον εκδόσανε στις ΗΠΑ οπου καταδικάστηκε σε 60 χρόνια καθειρξη χωρις δικαιωμα αναστολης).
Κατά τα άλλα, σιγά μη θεωρήσω το κάθε αρρωστημένο δίποδο, που τη βρίσκει να παρακολουθεί βιασμούς παιδιών, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό που βλέπει είναι αλήθεια και όχι ταινία με ηθοποιούς ή επαγγελματίες, ως έναν κακόμοιρο ανθρωπάκο "που δεν έκανε και κάποιο έγκλημα, απλώς γούσταρε να το παρακολουθεί"...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναιGherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:55Δλδ αν στα 53 μου βλέπω 15χρονους στο δρόμο και ηδονίζομαι είμαι μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα με φυσιολογική σεξουαλική όρεξη;
ειναι σιγουρο πως κ στα 93 σου το ιδιο θα κανεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Sid Vicious έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:27Η Ναιδα ειναι το θηλυκο αντιστοιχο του Εθνικοκοινωνιστηvantono έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 10:29Γιατί πήγε 17 σελίδες αυτό το νήμα?
Δεν υπάρχει τίποτα το αμφιλεγόμενο στην όλη υπόθεση, πρόκειται για κάτι τερματισμένα καταδικαστέο απ'όλους (θέλω να πιστεύω). Για ποιό λόγο αντιδικείτε? (Αν αντιδικείτε δηλαδη... Δεν έκατσα να διαβάσω).
Το γυρίσατε πάλι σε τίποτα πχορουμικές οφφ τοπικιές, τύπου Γραμμοβίτσια ή σας γλεντάει πάλι η νάιδα με τα φεμινιστικά της?

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 16:00Ναι φυσικά, αν είναι ανεπτυγμένοι . Όπως φυσικά και τ'αντιστροφο όπου κάτι 2μετρα 15χρονα με 5 εκατοστά ρωγα περπατανε στο δρόμο και προκαλούνε ατυχήματα. Μου τυχε εχτές αυτό , σε τουριστικό ελλ θέρετρο οπου ένα βία 15χρονο σερβακι , κορίτσι με μπραζιλ και βυζαρες κωλαρες και θεεικο προσωπάκι, περπατούσε στο δρόμο με τον πατέρα του , και 3 ντόπιοι που ξεφορτωνανε εμπόρευμα από ένα φορτηγάκι σε ένα σουπερμάρκετ , κόντεψαν να παθουν εγκεφαλικό. Πέσανε κάτω τσουβάλια, νερά κτλ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:55Δλδ αν στα 53 μου βλέπω 15χρονους στο δρόμο και ηδονίζομαι είμαι μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα με φυσιολογική σεξουαλική όρεξη;

πας καλα;
- Οργισμένος
Άρα να απαγορευθεί το πορνο, οι κοντές φούστες, τα προκλητικά γυναικεία πρόσωπα ή ακόμα καλύτερα να επιβληθεί η μπορκα και όλα θα παν κάλα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ναι, εσυ;talaipwros έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 16:09Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 16:00Ναι φυσικά, αν είναι ανεπτυγμένοι . Όπως φυσικά και τ'αντιστροφο όπου κάτι 2μετρα 15χρονα με 5 εκατοστά ρωγα περπατανε στο δρόμο και προκαλούνε ατυχήματα. Μου τυχε εχτές αυτό , σε τουριστικό ελλ θέρετρο οπου ένα βία 15χρονο σερβακι , κορίτσι με μπραζιλ και βυζαρες κωλαρες και θεεικο προσωπάκι, περπατούσε στο δρόμο με τον πατέρα του , και 3 ντόπιοι που ξεφορτωνανε εμπόρευμα από ένα φορτηγάκι σε ένα σουπερμάρκετ , κόντεψαν να παθουν εγκεφαλικό. Πέσανε κάτω τσουβάλια, νερά κτλ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:55Δλδ αν στα 53 μου βλέπω 15χρονους στο δρόμο και ηδονίζομαι είμαι μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα με φυσιολογική σεξουαλική όρεξη;
πας καλα;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οκ, σε σχέση με την παιδική πορνογραφία, που είναι από τα πράγματα που με σκοτεινιάζουν σε μεγάλο βαθμό, τα υπόλοιπα τα βλέπω ως μελισσούλες και αρκουδάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
περισσοτερο ναι αλλα ευτυχως υπαρχουν κ μερακλουδεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 15:36Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Τα αγορίστικα εφηβικά σώματα ελκύουν περισσότερο τους γκέι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νομιζω οτι η βασικη διαφορα σε σχεση με αυτο το θεμα ειναι αν εχει καποιος παιδια η οχιtalaipwros έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 16:09Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 16:00Ναι φυσικά, αν είναι ανεπτυγμένοι . Όπως φυσικά και τ'αντιστροφο όπου κάτι 2μετρα 15χρονα με 5 εκατοστά ρωγα περπατανε στο δρόμο και προκαλούνε ατυχήματα. Μου τυχε εχτές αυτό , σε τουριστικό ελλ θέρετρο οπου ένα βία 15χρονο σερβακι , κορίτσι με μπραζιλ και βυζαρες κωλαρες και θεεικο προσωπάκι, περπατούσε στο δρόμο με τον πατέρα του , και 3 ντόπιοι που ξεφορτωνανε εμπόρευμα από ένα φορτηγάκι σε ένα σουπερμάρκετ , κόντεψαν να παθουν εγκεφαλικό. Πέσανε κάτω τσουβάλια, νερά κτλ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 14:55Δλδ αν στα 53 μου βλέπω 15χρονους στο δρόμο και ηδονίζομαι είμαι μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα με φυσιολογική σεξουαλική όρεξη;
πας καλα;
Ειδικα αν εχεις κορη. Προσωπικα οταν βλεπω 14χρονα και 15χρονα με βυζια και κωλο εξω, μουρχεται να τα πιασω απ το μαλλι και να τα παω στον πατερα τους.
Και φυσικα καποιον που ελκεται απο ανηλικα τον θεωρω αρρωστο. Γιατι για μενα που το εχω ζησει αυτο, το πως μεγαλωνει ενα παιδι δηλαδη, εχει αλλαξει η αντιληψη που τυχον θα ειχα για το ποσο γυναικα ειναι ενα κοριτσι που πηγαινει 1η λυκειου.
Τεσπα δεν ξερω, ισως προσπαθω να δικαιολογησω αυτα που διαβαζω

Αν είναι σε έναν Χ οπαδικο σύλλογο που είναι σεσημασμενοι για επιθέσεις μπορεί να υπάρξει συσχέτιση.
Αν π.χ. Σε κάποιον εργασιακό χώρο κάποιος θέλει ψηλούς μισθούς υπάρχει συσχέτιση με ενδεχόμενο να είναι κομμουνιστής, το ίδιο αν θέλει νοσοκομεία και σχολεία για τον λαό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 7999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιό λόγο είναι αδιανόητο το ν' απολυθεί ένας μπάτσος?
από Kauldron » 07 Απρ 2024, 12:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-