Ο omg δεν μου έκανε κάποιο ερώτημα χαρα μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:53Όχι μόνον εμένα, και τον omg κάλυψες.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:50Οκ whatevah. Απλά δε ξέρω γιατί τις ερωτήσεις δεν τις κάνεις ευθεία και το πας δια μέσω Λαμίας. Τεσπα. Πιστεύω σε κάλυψα.
Το σωστό να λέγεται.
Απιστευτο μωρο η Δαναη Μπαρκα με το μαγιο της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Απιστευτο μωρο η Δαναη Μπαρκα με το μαγιο της
υπάρχει και αλλη εξηγηση , θα στο εβαζα πριν αλλα ειχε πέσει για συντήρηση το στρεαμαβλε.κομ
αυτο το βιντεο το ονομαζω:
"περιμένοντας την Αλικατ να μου βαλει κροκέτες"
ή αλλιως, "ο δρομος προς το μπρόκολο"
Το ξέρω.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:02Ο omg δεν μου έκανε κάποιο ερώτημα, χαρα μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:53Όχι μόνον εμένα, και τον omg κάλυψες.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:50
Οκ whatevah. Απλά δε ξέρω γιατί τις ερωτήσεις δεν τις κάνεις ευθεία και το πας δια μέσω Λαμίας. Τεσπα. Πιστεύω σε κάλυψα.
Το σωστό να λέγεται.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Τότε σε τι τον κάλυψα; άσε ασε ξερω, θα απαντήσεις με μισόλογα ή κάτι άσχετο και εγώ θα σε ρωτάω τι εννοείς κτλ κτλ It is what it is.
Ε, αφού ξέρεις κι εσύ, κανένα πρόβλημα. Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:51Τότε σε τι τον κάλυψα; άσε ασε ξερω, θα απαντήσεις με μισόλογα ή κάτι άσχετο και εγώ θα σε ρωτάω τι εννοείς κτλ κτλ It is what it is.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
να σου πώ εγω τι εννοουσε, που την καταλαβαινω σαν ανοικτό φυλλάδιο της ΝΔ;Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:51Τότε σε τι τον κάλυψα; άσε ασε ξερω, θα απαντήσεις με μισόλογα ή κάτι άσχετο και εγώ θα σε ρωτάω τι εννοείς κτλ κτλ It is what it is.
- Fata_Morgana
give it a shotenaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:53να σου πώ εγω τι εννοουσε, που την καταλαβαινω σαν ανοικτό φυλλάδιο της ΝΔ;Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:51Τότε σε τι τον κάλυψα; άσε ασε ξερω, θα απαντήσεις με μισόλογα ή κάτι άσχετο και εγώ θα σε ρωτάω τι εννοείς κτλ κτλ It is what it is.
α δεν μου αρέσει η αμφιβολία που προσπαθεις να εισάγεις. Δεν σου λεω για να το καταλάβεις μονη σου, σιγα το δυσκολο κιολας.

SpoilerShow
Είπα να μη θυμώσω, γιατί μου αρέσει το βιντεάκι. 

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σε λίγους μήνες, θα είμαι πάλι λιγνός, σαν τον Αμπού... Ναζίρ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελληνίδα Μπελούτσι η Δανάη Μπάρκα
από Μαδουραίος » 22 Ιούλ 2024, 01:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 184 Απαντήσεις
- 4483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Σεπ 2024, 09:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 4362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-
-
- 61 Απαντήσεις
- 1885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
18 Δεκ 2024, 06:12