τί ακριβώς περιμένουν;Leporello έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:48Φυσικά υπάρχει και τουλάχιστον δίωξη θα ασκηθεί κατά του Βίνη. Τι θα γίνει στο τέλος, δεν ξέρω.talaipwros έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:44Σε πρωτη φαση πρεπει να ασκηθει ποινικη διωξη στον Βινη.
Στην Αγγλια ο νομος τον ειχε χωσει φυλακή. Φανταζομαι θα υπάρχει κατι αντίστοιχο και στην Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
αφου παραιτήθηκε ρε παιδια, θα ειναι κα στεναχωρημένος τώρα. Ασε που τα λαμπακια δεν θα εκαναν και τίποτα, σιγα.
-
Το ίδιο λάθος είχε γινει μια ώρα πριν αλλά ο οδηγός αντέδρασε σωστά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σωστα ειμαστε Λεγεωνα σε αυτο το account.
Αν απο ολη την απαντηση μου βρηκες μονο αυτο να κανεις ενσταση υποθετω οτι συμφωνεις με ολα τα υπολοιπα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Ε, από την πρώτη στιγμή αυτό είναι το ύφος. Δηλαδή, πάντα αυτό είναι το ύφος. Εκφοβισμός και επίθεση σε όποιον ζητά απόδοση ευθυνών πέραν του σταθμάρχη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:48Το Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος να του απονείμει ο Κούλης.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:30Όχι.
Αλλά πώς τολμάς να λες να μην κατέβει καν υποψήφιος ;
Υγ :το "πως τολμας" σαν φράση δείχνει το απύθμενο θράσος που έχετε τα νουδουλικα.
Μετά από ένα τέτοιο φονικό δε γράφεις "πως τολμάς".
Βέβαια είναι το ίδιο θράσος με το οποίο ο Καραμανλής εσκουζε "ντροπή" σε αυτούς που αμφισβήτησαν την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο.
Το ίδιο θράσος με το οποίο εσκουζαν Άδωνις και Λοβέρδος για την Νοβαρτις.
Και αυτό το ίδιο με το οποίο ο Βενιζέλος χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι, όταν αμφισβητούσαν την ακεραιότητα του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πέρα από το σταθμάρχη δεν πρόκειται να πάει κανένας φυλακή. Μιλάω για μέσα, όχι με αναστολή.Leporello έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:48Φυσικά υπάρχει και τουλάχιστον δίωξη θα ασκηθεί κατά του Βίνη. Τι θα γίνει στο τέλος, δεν ξέρω.talaipwros έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:44Σε πρωτη φαση πρεπει να ασκηθει ποινικη διωξη στον Βινη.
Στην Αγγλια ο νομος τον ειχε χωσει φυλακή. Φανταζομαι θα υπάρχει κατι αντίστοιχο και στην Ελλάδα
Είναι πολλά και τα έχω ξαναγράψει γι' αυτό επέλεξα κάτι διαφορετικό.George_V έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:58Σωστα ειμαστε Λεγεωνα σε αυτο το account.
Αν απο ολη την απαντηση μου βρηκες μονο αυτο να κανεις ενσταση υποθετω οτι συμφωνεις με ολα τα υπολοιπα.
Λοιπόν; Να μοιάζουμε με τους "ξένους" στα θετικά και όχι στα αρνητικά; Καλό σαν επιθυμία. Εδώ όμως δείχνει ότι τουλάχιστον δεν έχεις ψύχραιμη σκέψη.
Αλλά μια και ανέφερες την Ιαπωνία, εκεί πρώτος και καλύτερος θα είχε κάνει χαρακίρι ο σταθμάρχης. Ακόμη και αν είχε πέσει λιπόθυμος και δεν ήταν απροσεξία του. Κι αυτό από τη ντροπή του απέναντι στην κοινωνία. Εδώ η κοινωνία βρίσκεται ένα βήμα από την ηρωποίηση του. "Κάτω τα χέρια απ'τον σταθμάρχη" θα είναι το σύνθημα στην επόμενη διαδήλωση. Ο ηρωϊκός σταθμάρχης που αντιστάθηκε στο σάπιο σύστημα που τον είχε αφήσει να αγωνίζεται με πενιχρά μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 04 Μαρ 2023, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω, αδερφέ.
Έχω την αίσθηση, και συγγνώμη αν σε κρίνω άδικα, ότι ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που ψηφίζει "σταθερά και αμετακίνητα" ένα κόμμα, βάσει της οικογενειακής παράδοσης και των ατομικών μικροσυμφερόντων.
Πολύ ενδιαφέρον.katinasalamaki έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:55Το ίδιο λάθος είχε γινει μια ώρα πριν αλλά ο οδηγός αντέδρασε σωστά.
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, θα ήταν να γίνει λεπτομερής έρευνα τού τι ακριβώς συνέβη. Και μακάρι να γίνει σωστά και αντικειμενικά.
- Καραμελίτσα
Εγω πάλι για σένα δεν σκέφτηκα ότι έχεις μικροσυμφέρον. Θα έλεγα ότι είσαι αντιδεξιός και από εκεί ξεκινάς.Ναύτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 23:11Δεν νομίζω, αδερφέ.
Έχω την αίσθηση, και συγγνώμη αν σε κρίνω άδικα, ότι ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που ψηφίζει "σταθερά και αμετακίνητα" ένα κόμμα, βάσει της οικογενειακής παράδοσης και των ατομικών μικροσυμφερόντων.
Ναι, λάθος κάνεις, το συμφέρον μου είναι η προκοπή της χώρας, αν πάει προς τα κάτω θα ζημιωθώ. Όχι πάρα πολύ ωστόσο, για την ώρα κατά ένα μικρό σχετικά ποσοστό.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Κάπου στο 4 και 50 λέει "έχουμε κοντά 100 άτομα νεκρά" !katinasalamaki έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:55Το ίδιο λάθος είχε γινει μια ώρα πριν αλλά ο οδηγός αντέδρασε σωστά.
Μην παρεξηγείς τη λέξη. Μικροσυμφέρον είναι, για παράδειγμα, και οι προσωπικές γνωριμίες μέσα σ' ένα πολιτικό κόμμα, δεν σημαίνει αναγκαστικά μικροδιαφθορά.sharp έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 23:14Εγω πάλι για σένα δεν σκέφτηκα ότι έχεις μικροσυμφέρον. Θα έλεγα ότι είσαι αντιδεξιός και από εκεί ξεκινάς.
Ναι, λάθος κάνεις, το συμφέρον μου είναι η προκοπή της χώρας, αν πάει προς τα κάτω θα ζημιωθώ. Όχι πάρα πολύ ωστόσο, για την ώρα κατά ένα μικρό σχετικά ποσοστό.
Κατά τα λοιπά, δεν μπορεί να θέλεις την προκοπή της χώρας και να επιβραβεύεις/νομιμοποιείς με την ψήφο σου αυτόν τον συρφετό των ανίκανων λαμόγιων, αυτών των καθεστωτικών ακρίδων, της νουδου.
- Otto Weininger
Για όνομα.George_V έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:44Οταν μετα απο πολλα πολλα χρονια συναντησεις καποτε τους 57 στον αλλο κοσμο πεστους οτι δεν βιαζοσουν να αποδοθει δικαιοσυνη και να αποκατασταθει η ταξη για να γλιτωσουν οι επομενοι.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:41George_V έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 22:40
Τολμαω γιατι ακομα και σε μια επιχειρηση αν τα σκατωσει ενας υπαλληλος η μπαλα θα παρει και τον προιστάμενο του που δεν τον ηλεγξε και τον διευθυντη που δεν απετρεψε εναν κακο υπαλληλο απο το να τα κανει σκατα.
Τολμαω και του το χρεωνω γιατι αυτο που εκανε δεν ηταν αρκετο. Και τα ημιμετρα ειναι πολυ χειροτερα απο το μηδεν.
Τολμαω και του το χρεωνω γιατι 4 χρονια Υπουργος μια γαμημενη σηματοδοτηση δεν μπορουσαν να στησουν.
Τολμαω και του το χρεωνω γιατι πηξαμε πια στους χοντροπετσους που και η Αποκαλυψη του Ιωαννη να γινει αυτοι θα μενουν κολλημενοι στην καρέκλα τους.
Στην Ιαπωνια εαν γινει κατι αντιστοιχο ο Υπουργος κανει χαρακιρι (που λεει ο λογος) γιατι δεν μπορει να αντέξει την ντροπη της αποτυχιας του.
Και στο φιναλε δεν με ενδιαφέρει αν αυτος που φταιει λεγεται Καραμανλης, Τσιπρας, Σακελλαροπουλου, Μητσοτάκης η οποιος διαολος ειναι και οτι θεση εχει στην κυβερνηση η τον ΟΣΕ αρκει να τιμωρηθουν οπως πρεπει για τα λαθη και την ανικανοτητα τους που μας εφεραν 57 φερετρα.
Η παραιτηση Καραμανλη ηταν μια πρωτη πολυ μικρη ηθικη δικαιωση. Αλλα αυτο ειναι απλα ενα χαλικι στο οικοδομημα. Αν δεν πανε μερικοι ΝΔτες, Συριζαιοι, Πασοκοι κλπ. φυλακη τοτε και οι επομενοι που θα αναλαβουν τα ιδια θα κανουν γιατι θα ξέρουν οτι θα γλιτωσουν με ενα slap in the wrist.
Οπως εγινε και με το Ματι και αλλες καταστροφες.
Τολμηρό σε βρίσκω. Αλλά και βιαστικό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-