Στην Νέα Μάκρη ψήφιζαν οι καμμένοι.
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Δεν την λεω μονο σε σενα αλλα και στον Υδραγυρο και στον Μαυροβασιλη.Ερμής έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 14:07Αυτό κατάλαβες; Εντάξει δε πέφτω και απο τα σύννεφα φυσικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πολύ σύντομα θα έχομε νέα κυβέρνηση. Οι συμβάσεις θα λήξουν, τα έσοδα από διαφημίσεις δέκο θα εξανεμιστούν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Με μία λέξη, αρχοντοχωριάτικο προφίλ.nik_killthemall έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 13:58μλκιες λες, η φράση "των ιδιοκτητων των οικοπεδων" είναι συμβολικη και μπηκε καθαρα για λογοτεχνικους λογους που δεν είσαι σε θεση να θαυμασεις ... και επιπλεον μπορει να μην σεβαστουμε τον φρακτη αυθαίρετου ιδιοκτητη, αλλα θα σεβαστουμε και θα αναγνωρισουμε τον ίδιο τον αυθαιρετο ιδιοκτητη διότι εχομε κοινωνικο και λαικο προφιλ ...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 13:47Πάμε πάλι.foscilis έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 13:33
Παμε παλι: αυτο δε νομιμοποιει αυθαιρετα απλως θετει ενα πλαισιο για να μαζευτει το μπουρδελο. Για παραδειγμα ολοι οσοι ειχαν προσοψη στην Ποσειδωνος θα επρεπε να γκρεμισουν τις μαντρες τους ωστε να φτιαχτει το υποχρεωτικο 0.70μ πεζοδρομιου, πληρωνοντας τα αντιστοιχα προστιμα.
10. Επιτρέπεται η προσπέλαση των πεζοδρόμων από οχήματα άμεσης ανάγκης και από οχήματα των ιδιοκτητών των οικοπέδων που έχουν αποκλειστικά πρόσωπο σε αυτούς.
Με λίγα λόγια, τα οχήματα άμεσης ανάγκης είναι τα πυροσβεστικά που πρέπει να μπορούν να φτάσουν εκεί σε περίπτωση που πιάσει φωτιά το σπίτι/οικόπεδο των ιδιοκτητών. Και φυσικά τα οχήματα των ιδιοκτητών.
Ουσιαστικώς κατοχυρώνει τον πεζόδρομο ως ιδιωτικό χώρο.
Σ' αυτό δεν διαφωνώ, το έχω ως βασικό δεδομένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και τα δημοσια ταμεια θα ξαναγινουν παραδεισος χρηματοδοτησης για καθε μεγαλοεργολαβο για καθε μεγαλοεκδοτη οπως στα θρυλικα χρονια του ΠΑΣΟΚ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 14:11Πολύ σύντομα θα έχομε νέα κυβέρνηση. Οι συμβάσεις θα λήξουν, τα έσοδα από διαφημίσεις δέκο θα εξανεμιστούν.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οταν καποτε ειχα πει οτι πρεπει να κλωτσαμε τα μηχανακια που ειναι παρκαρισμενα πανω στα πεζοδρομια δε με ειχατε παρει στα σοβαρα. Την ανοχη στο κανω ο,τι γουσταρω την καλλιεργουμε ολοι μαζι.
Είπαμε, κατάληξη -ε μόνον στο β' πληθυντικό πρόσωπο.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπαίνει -αι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εκλογικά η περιοχή συμπεριφέρθηκε όμοια με τη μεσαία κλίμακα των ΒΠς.Μπροστά η νδ αλλά όχι με ποσοστά τύπου εκάλης.Προφανώς έχει πολλούς πλούσιους πασόκους που δεν τους πήγαινε η καρδιά να πάνε νδ,από την άλλη μισούσαν τους συριζαίους μην τυχόν τους φάνε τα φράγκα...έτσι οδηγηθήκαμε στη νίκη της νδ με κοντή κεφαλή.
Αυτούς τους φορείς κάποιος τους εκπροσωπεί βρε συ. Δε θα πάει φυλακή η πυροσβεστική σαν υπηρεσία. Θα πάει αυτός που είχε την ευθύνη. Και ο ανώτερος του και ο πιο πάνω κτλ τκλ Για αυτό έγραψα να μη τη βγάλουν καθαρή με παραιτήσεις μόνο. Και εννοείται σχετικά με τα αυθαίρετα να αποδοθούν ευθύνες από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον ανώτερο.Και όχι αυτής της κυβέρνησης μόνο. Ψάξιμο προς τα πίσω. Αλλά αυτό είναι ουτοπικό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 14:02
Νάιδα, το "ευθύνες σε όλους τους φορείς" δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι να υπάρξει προσωποποίηση ευθυνών. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης; Αυτός. Πόσες παραβάσεις έκανε; Τόσες; Από που, πώς, πότε και γιατί πήρε άδεια; Από αυτόν, αυτόν και αυτόν. Υπάρχουν υπογραφές και σφραγίδες παντού.
Τί επίπτωση είχε η χ παράβαση; Θάνατο.
Τί επίπτωση είχε η ψ παράβαση; Αναπηρία.
κλπ
Και θα δικάζονται όλοι ως συμμορία για κατά συρροήν φόνους εξ αμελείας. Απλά πράγματα.
Γιατί το θέμα δεν είναι να γκρεμίζεται το γαμωαυθαίρετο και να τη βγάζει μονίμως καθαρή -ή με απλή επίπληξη- το γαμωκράτος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τι μαλακίες είναι αυτές με τα εκλογικά ποσοστά στη περιοχή; Η περιοχή έχει πολλούς που τη χρησιμοποιούν ως τον τόπο της παραθεριστικής τους κατοικίας και δεν ψηφίζουν εκεί.
Αγροτικη-οικιστικη ε; Σα να λεμε φτιαχτηκε με πολεοδομικο σχεδιασμο του 4000 π. Χ.Naranjita έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 14:05διάβασα σήμερα αυτό εδω:
δεν ξερω αν το εχει αναρτησει καποιος αλλος:
http://www.iefimerida.gr/news/433957/vo ... 45-eikones
Όντως, ήταν αγροτική. Και όχι δασική. Και τι με αυτό;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μα αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ.Naida έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 14:23Αυτούς τους φορείς κάποιος τους εκπροσωπεί βρε συ. Δε θα πάει φυλακή η πυροσβεστική σαν υπηρεσία. Θα πάει αυτός που είχε την ευθύνη. Και ο ανώτερος του και ο πιο πάνω κτλ τκλ Για αυτό έγραψα να μη τη βγάλουν καθαρή με παραιτήσεις μόνο. Και εννοείται σχετικά με τα αυθαίρετα να αποδοθούν ευθύνες από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον ανώτερο.Και όχι αυτής της κυβέρνησης μόνο. Ψάξιμο προς τα πίσω. Αλλά αυτό είναι ουτοπικό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 14:02
Νάιδα, το "ευθύνες σε όλους τους φορείς" δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι να υπάρξει προσωποποίηση ευθυνών. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης; Αυτός. Πόσες παραβάσεις έκανε; Τόσες; Από που, πώς, πότε και γιατί πήρε άδεια; Από αυτόν, αυτόν και αυτόν. Υπάρχουν υπογραφές και σφραγίδες παντού.
Τί επίπτωση είχε η χ παράβαση; Θάνατο.
Τί επίπτωση είχε η ψ παράβαση; Αναπηρία.
κλπ
Και θα δικάζονται όλοι ως συμμορία για κατά συρροήν φόνους εξ αμελείας. Απλά πράγματα.
Γιατί το θέμα δεν είναι να γκρεμίζεται το γαμωαυθαίρετο και να τη βγάζει μονίμως καθαρή -ή με απλή επίπληξη- το γαμωκράτος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
ακριβως ! και αλήθεια ρε συ γιοχι, που ακριβως έχει γράψει ή υπονοήσει κάποιος εδώ πως αν ήταν καποια προηγούμενη κυβέρνηση δεν θα συνεβαιναν ακριβώς τα ίδια ?? Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει εκείνο το μαυρο 2007 !
Μην κοροιδευομαστε, η όλη διαφωνια σε 200 σελιδες γίνεται γιατί οι μεν λένε οτι και με συριζα δυστηχως ΔΕΝ αλλαξε τίποτα στο θλιβερό αυτό κομματι και οι δε λενε πως βρισκόμαστε σε συριζαικο παραδεισο ο οποιος και παλι γάμησε γιατι για πρωτη φορα τα βαζει με τους καταπατητες που εκτος απο το οτι τους εκαψε θα τους ελεγξει και την αδεια που ο ιδιος τους εχει εγκρινει και επιπλεον κουλης-δεξιουληδες-πορτοσαλτε αργκ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 27 Ιούλ 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1084 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-