7 λιμενικοί στα Εξάρχεια;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Von Mackensen

Re: 7 λιμενικοί στα Εξάρχεια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 05 Απρ 2019, 08:28

Ζενίθεδρος έγραψε:
05 Απρ 2019, 01:13
Σαν τίτλος απο ταινία γουέστερν ακούγεται.

:smt005:

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 05 Απρ 2019, 08:33

ST48410 έγραψε:
05 Απρ 2019, 01:05
Μπακάλης έγραψε:
05 Απρ 2019, 01:02
Όταν μια υπηρεσία αναλάβει μια υπόθεση την βγάζει πέρα μόνη της ακόμα κι αν μπαίνει στην δικαιοδοσία άλλης υπηρεσίας.

Οι λιμενικοί θα κατήσχαν κάποια βάρκα με ναρκωτικά και τα στοιχεία τους οδήγησαν στα Εξάρχεια.
Αυτό βγάζει κάποιο νόημα αλλά και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό να μην ζητηθεί η συμβολή της αστυνομίας που έχει μεγαλύτερη πείρα στην περιοχή. Έτσι είναι σα να πήγαν ξυπόλυτοι στα αγκάθια.
To λιμενικό έχει κάνει και άλλες φορές επιχειρήσεις ειδικά για ναρκωτικά. Συνήθως είναι οι ειδικές δυνάμεις του .

ΤΟ σκηνικό είναι ντροπή. Και ακόμα ποιο πολύ η ανακοίνωση του υπουργείου. Πιάσαμε πάτο από πλευράς ασφαλείας.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 05 Απρ 2019, 08:34

Στρακαστρουκας έγραψε:
05 Απρ 2019, 00:51
Παιζει να ηταν τιποτε νταβατζηδες οπως οι αλλοι...

:smt023
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 05 Απρ 2019, 08:41

hades έγραψε:
05 Απρ 2019, 08:33
ST48410 έγραψε:
Μπακάλης έγραψε:
05 Απρ 2019, 01:02
Όταν μια υπηρεσία αναλάβει μια υπόθεση την βγάζει πέρα μόνη της ακόμα κι αν μπαίνει στην δικαιοδοσία άλλης υπηρεσίας.

Οι λιμενικοί θα κατήσχαν κάποια βάρκα με ναρκωτικά και τα στοιχεία τους οδήγησαν στα Εξάρχεια.
Αυτό βγάζει κάποιο νόημα αλλά και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό να μην ζητηθεί η συμβολή της αστυνομίας που έχει μεγαλύτερη πείρα στην περιοχή. Έτσι είναι σα να πήγαν ξυπόλυτοι στα αγκάθια.
To λιμενικό έχει κάνει και άλλες φορές επιχειρήσεις ειδικά για ναρκωτικά. Συνήθως είναι οι ειδικές δυνάμεις του .

ΤΟ σκηνικό είναι ντροπή. Και ακόμα ποιο πολύ η ανακοίνωση του υπουργείου. Πιάσαμε πάτο από πλευράς ασφαλείας.
Θα ήταν πιο γαματο εάν πιανανε όμηρο τον εισαγγελέα τον εγδυναν και τον περιεφεραν στην πλατεία για διαπόμπευση.

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 05 Απρ 2019, 08:44

Von Mackensen έγραψε:
05 Απρ 2019, 08:41
hades έγραψε:
05 Απρ 2019, 08:33
ST48410 έγραψε:

Θα ήταν πιο γαματο εάν πιανανε όμηρο τον εισαγγελέα τον εγδυναν και τον περιεφεραν στην πλατεία για διαπόμπευση.
Το σκέφτηκα. Μήπως μετά από τόση ξεφτύλα αλλάξει τπτ. Τους μαχαίρωσαν τους πήραν όπλα έφαγαν μπουνιές κλωτσιές τους πήραν και την μία πιασμένη και το υπουργείο λέει ευτυχώς που δεν χρησιμοποιήσατε τον οπλισμό σας. .Ρε δεν γαμιόσαστε λέω εγώ .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης » 05 Απρ 2019, 08:53

Δηλαδή θέτε να πείτε ότι άμα τα γατάκια ήταν της Πολιτσάι δε γινόσαντε πάλι ρόμπα,ε;
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 05 Απρ 2019, 08:57

Γκιώνης έγραψε:
05 Απρ 2019, 08:53
Δηλαδή θέτε να πείτε ότι άμα τα γατάκια ήταν της Πολιτσάι δε γινόσαντε πάλι ρόμπα,ε;
τα ίδια θα γίνονταν. ΜΕ αυτή την νοοτροπία δεν πάμε πουθενά

Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης » 05 Απρ 2019, 09:06

Αθηνούλα μου δε σου κρατάω κακία γι'αυτό που έγραψες και -καλώς- σβήστηκε.Μαζί σου είμαι,απλά δεν κατάλαβες το πνεύμα της απορίας μου.

Από τους εφτά που πήγανε,αλλά και από οιουσδήποτε εφτά πηγαίνανε ξεβράκωτοι στ'αγγούρια όπως πήγανε αυτοί,το ίδιο αποτέλεσμα θα περιμέναμε.Τι,επειδή ήτο κι ο εισαγγελεύς μαζί;Σιγά τα λάχανα,αυτό το μόνο που βοήθησε ήταν να μεγαλώσει το λολ στην όλη φάση.Οι μπάχαλοι τους κάνανε ρεζίλι on purpose,αν θέλανε να τους καθαρίσουν θα το είχαν κάνει.

Εγώ γελάω μ'αυτά και με σας που πέφτετε απ'τα σύννεφα λες και δεν ξέρετε σε τι κράτος ζούμε.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 05 Απρ 2019, 09:10

Χαοτικός έγραψε:
05 Απρ 2019, 00:57
ST48410 έγραψε:
05 Απρ 2019, 00:56
Στρακαστρουκας έγραψε:
05 Απρ 2019, 00:51
Παιζει να ηταν τιποτε νταβατζηδες οπως οι αλλοι...
Οι λιμενικοί; Και πήγαν με εισαγγελέα; Δεν καταλαβαίνω.
Πρώτο θέμα

τι δεν καταλαβαίνεις;
http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 05 Απρ 2019, 09:11

Γκιώνης έγραψε:
05 Απρ 2019, 09:06
Αθηνούλα μου δε σου κρατάω κακία γι'αυτό που έγραψες και -καλώς- σβήστηκε.Μαζί σου είμαι,απλά δεν κατάλαβες το πνεύμα της απορίας μου.

Από τους εφτά που πήγανε,αλλά και από οιουσδήποτε εφτά πηγαίνανε ξεβράκωτοι στ'αγγούρια όπως πήγανε αυτοί,το ίδιο αποτέλεσμα θα περιμέναμε.Τι,επειδή ήτο κι ο εισαγγελεύς μαζί;Σιγά τα λάχανα,αυτό το μόνο που βοήθησε ήταν να μεγαλώσει το λολ στην όλη φάση.Οι μπάχαλοι τους κάνανε ρεζίλι on purpose,αν θέλανε να τους καθαρίσουν θα το είχαν κάνει.

Εγώ γελάω μ'αυτά και με σας που πέφτετε απ'τα σύννεφα λες και δεν ξέρετε σε τι κράτος ζούμε.
To έσβησα - και είναι το πρώτο που σβήνω έβερ - γιατί το γινόσαντε δεν είναι δόκιμο και το διάβασα ως γινόσαστε, δηλαδή ότι είχες ταυτιστεί με κάποιους εκεί μέσα που δεν τους λες και αφρό!

Οπότε από το να εξηγώ, το έσβησα. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι προσωπικά έδειξα κιόλας ότι έπεσα από τα σύννεφα... Ούτε και κανείς που έχει επαφή με το θέμα δηλαδή και ειδικότερα δεν ξέρω ποιον εννοείς από αυτούς που έγραψαν.

Το έχω γράψει κατά καιρούς, και στο θέμα που προτείνεται παρακάτω, ότι η εναλλακτικότητα έχει ενδιαφέρον μέχρι κάποιο σημείο και από εκεί και πέρα δεν προκύπτουν και πολλά καλά πράγματα. Στα Εξάρχεια είχα το πρώτο μου μπόιφρεντ! Τέλος πάντων... Και δεν είναι και λίγοι που ξέρουν πώς ήταν και πώς έγινε και δεν τους πολυαρέσει. Τα πιτσιρίκια που δεν ξέρουν κάτι άλλο και δεν τους έχουμε αφήσει και κάτι άλλο δηλαδή, (τέλος πάντων κάπως περιορισμένα πια) γιατί τα κλαμπς κλπ ενοχλούν, ε, αυτό μπορεί να βρουν ως κάτι που τα τραβάει. Αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό το πράγμα... τέλος πάντων, όποιος βλέπει, βλέπει, όποιος ενδιαφέρεται, ενδιαφέρεται. Όποιος αφήνει τα πράγματα να κυλάνε... Ας πέφτει από τα σύννεφα. Τα παιδιά μας είναι εκεί!

Κάποτε γύρναγα στα Εξάρχεια όλη νύχτα ελεύθερα, να βρω τις παρέες μου, τώρα δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα για μια γυναίκα μόνη. Ακόμα και μέρα μεσημέρι, κάποιες γωνιές είναι παράξενες, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Θα μου πεις και τι έμεινε ίδιο;

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 05 Απρ 2019, 09:15

τωρα από τον σταθμο σκαι

40-50 ατομα επετέθησαν στους λιμενικούς

ειχαν τρια καλασνικοφ και γυρω στα 20 πιστολια

φορουσαν κρανη και αλεξίσφαιρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 05 Απρ 2019, 09:35

Η εξουδετέρωση των αναρχικών είναι θέμα βούλησης. Βαριές καμπάνες σε κάθε σκύλας γιο που πιάνουν και ξύλο της αρκούδας σε όποιον προκαλεί ταραχές. Στα πρώτα 100 μαλακισμένα που θα φάνε 20 χρόνια χωρίς αναστολή για μια ρίψη μολότοφ αρχίζεις να έχεις κράτος. Και όταν μιλάμε για καταστολή πρέπει επιτέλους η αστυνομία να προμηθευτεί και ρίχνει κατά βούληση σφαίρες από καουτσούκ, έτσι κάνει και ο μακρόν στη Γαλλία.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 05 Απρ 2019, 09:42

southern έγραψε:
05 Απρ 2019, 09:35
Η εξουδετέρωση των αναρχικών είναι θέμα βούλησης. Βαριές καμπάνες σε κάθε σκύλας γιο που πιάνουν και ξύλο της αρκούδας σε όποιον προκαλεί ταραχές. Στα πρώτα 100 μαλακισμένα που θα φάνε 20 χρόνια χωρίς αναστολή για μια ρίψη μολότοφ αρχίζεις να έχεις κράτος. Και όταν μιλάμε για καταστολή πρέπει επιτέλους η αστυνομία να προμηθευτεί και ρίχνει κατά βούληση σφαίρες από καουτσούκ, έτσι κάνει και ο μακρόν στη Γαλλία.

Σφαίρες από καουτσούκ έχει η ΕΛΑΣ εδώ και πολλά χρόνια.Μόνο τα εκαμ τις χρήσιμοποιουν σε riots σε φυλακές. Από κει και πέρα τόσα χρόνια τα ίδια λέμε, δεν άλλαξε κάτι και δε θα αλλάξει. Deal with it.

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 05 Απρ 2019, 09:43

"Η έρευνα των λιμενικών στο οίκημα στα Εξάρχεια ξεκίνησε όταν κλιμάκιο του σώματος εντόπισε στο λιμάνι του Πειραιά έναν Σύρο με ναρκωτικές ουσίες, ο οποίος τους έδωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το λιμενικό τα στελέχη του Σώματος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης επέδειξαν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον φέροντα οπλισμό τους και να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... z5kCVfxJuB
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
"
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 05 Απρ 2019, 09:56

Esperos έγραψε:
05 Απρ 2019, 09:43
τα στελέχη του Σώματος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης επέδειξαν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον φέροντα οπλισμό τους και να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Από τη μία σκέφτομαι ότι σοφά δεν χρησιμοποίησαν οπλισμό γιατί μαθηματικά θα πάει αλλού η κατάσταση, από την άλλη, και από τη μη χρήση πυρών μάλλον προς το χειρότερο βαδίζουμε. Κάποια στιγμή θα απαιτηθούν σκληρά μέτρα σε Εξάρχεια, Ασπρόπυργο και Λιόσια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών