«εξέγερση εναντίον της αναγκαστικής αγαμίας»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: «εξέγερση εναντίον της αναγκαστικής αγαμίας»
Ορέστης 35, αν καταλαβα καλα εισαι κατω του 1,75. εχεις φαλακρα, στραβα δοντια και εισαι παχυσαρκος. Επισης δεν εισαι πια 35 αλλα πιο κοντα στα 40 και μενεις με τους γονεις σου και ενδεχεται να μεινεις αστεγος.
Και θες γκομενα ε;
Και θες γκομενα ε;
Εκλαψααααααααααααααααααααααα!!!!blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:30Ορέστης 35, αν καταλαβα καλα εισαι κατω του 1,75. εχεις φαλακρα, στραβα δοντια και εισαι παχυσαρκος. Επισης δεν εισαι πια 35 αλλα πιο κοντα στα 40 και μενεις με τους γονεις σου και ενδεχεται να μεινεις αστεγος.
Και θες γκομενα ε;

- blackpaint
Αν ελεγες κατι τετοιο για κανα μακελαρη του ΙΣΙΣ θα σε κλεινανε οπως θα σου αξιζε σε καποιο κελι να σκεφτεις τι εκανες για τα επομενα χρονια. Αλλα σ αυτη την περιπτωση μπορεις χωρις καμια επιπτωση να κατηγορεις τα θυματα για το εγκλημα και να βγαζεις θυμα τον θυτη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:28Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της δυτικης υπεργαμιας. Δυστυχως ο νεος αυτος παγιδευτηκε στην κοινωνια του, δεν σκεφτηκε εξω απο το κουτι, δεν ταξιδεψε αν και μπορουσε στις ανατολικες χωρες οπου θα ηταν περιζητητος γαμπρος και εραστης. Υπαρχουν σαν αυτον πολλοι στην Ελλαδα, εχουμε συζητησει διεξοδικα μαζι σε αλλα σαιτ, πιθανον να τους εχω αποτρεψει απο εγκληματα. Σε παρομοια ιεραποστολη βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Δασκαλος.
Κοίτα μην παραδειγματιστεί από τον καναδό και κλάψεις με μαύρο δάκρυ.Custom_F έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:32Εκλαψααααααααααααααααααααααα!!!!blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:30Ορέστης 35, αν καταλαβα καλα εισαι κατω του 1,75. εχεις φαλακρα, στραβα δοντια και εισαι παχυσαρκος. Επισης δεν εισαι πια 35 αλλα πιο κοντα στα 40 και μενεις με τους γονεις σου και ενδεχεται να μεινεις αστεγος.
Και θες γκομενα ε;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Mπορει να εχει ομως διπλωμα φορτηγου.blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:30Ορέστης 35, αν καταλαβα καλα εισαι κατω του 1,75. εχεις φαλακρα, στραβα δοντια και εισαι παχυσαρκος. Επισης δεν εισαι πια 35 αλλα πιο κοντα στα 40 και μενεις με τους γονεις σου και ενδεχεται να μεινεις αστεγος.
Και θες γκομενα ε;

Ενταξει ο Ορεστης τρολ ειναι.Ελπιζω δηλαδη γιατι αλλιως ειναι να αγχωνεσαι με αυτα που γραφει.
- omg kai 3 lol
moral story: απο τουδε και στο εξης να λετε κι ευχαριστω που παραμενετε σωες και αρτιμελεις οταν σερβιρετε χυλοπιτα
Γκλουκ... θα προλαβω να κλαψω αραγε;..
- blackpaint
και η τρολοτης εχει οριο, αν εγραφε τα ιδια για καποιον φορτηγατζη του ΙΣΙΣ δεν θα γελαγε κανεις.fagano3 έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:37Mπορει να εχει ομως διπλωμα φορτηγου.blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:30Ορέστης 35, αν καταλαβα καλα εισαι κατω του 1,75. εχεις φαλακρα, στραβα δοντια και εισαι παχυσαρκος. Επισης δεν εισαι πια 35 αλλα πιο κοντα στα 40 και μενεις με τους γονεις σου και ενδεχεται να μεινεις αστεγος.
Και θες γκομενα ε;
Ενταξει ο Ορεστης τρολ ειναι.Ελπιζω δηλαδη γιατι αλλιως ειναι να αγχωνεσαι με αυτα που γραφει.
- Dwarven Blacksmith
Σε ποια χώρα ισχύει το μπολντ;blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:35Αν ελεγες κατι τετοιο για κανα μακελαρη του ΙΣΙΣ θα σε κλεινανε οπως θα σου αξιζε σε καποιο κελι να σκεφτεις τι εκανες για τα επομενα χρονια. Αλλα σ αυτη την περιπτωση μπορεις χωρις καμια επιπτωση να κατηγορεις τα θυματα για το εγκλημα και να βγαζεις θυμα τον θυτη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:28Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της δυτικης υπεργαμιας. Δυστυχως ο νεος αυτος παγιδευτηκε στην κοινωνια του, δεν σκεφτηκε εξω απο το κουτι, δεν ταξιδεψε αν και μπορουσε στις ανατολικες χωρες οπου θα ηταν περιζητητος γαμπρος και εραστης. Υπαρχουν σαν αυτον πολλοι στην Ελλαδα, εχουμε συζητησει διεξοδικα μαζι σε αλλα σαιτ, πιθανον να τους εχω αποτρεψει απο εγκληματα. Σε παρομοια ιεραποστολη βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Δασκαλος.
Δε νομίζω να υπάρχει καμία.

Γαλλια ενας βετζετεριαν φυλακιστηκε για σχολιο του για εναν χασαπη που σκοτωθηκε απο τζιχαντιστη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:43Σε ποια χώρα ισχύει το μπολντ;blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:35Αν ελεγες κατι τετοιο για κανα μακελαρη του ΙΣΙΣ θα σε κλεινανε οπως θα σου αξιζε σε καποιο κελι να σκεφτεις τι εκανες για τα επομενα χρονια. Αλλα σ αυτη την περιπτωση μπορεις χωρις καμια επιπτωση να κατηγορεις τα θυματα για το εγκλημα και να βγαζεις θυμα τον θυτη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:28Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της δυτικης υπεργαμιας. Δυστυχως ο νεος αυτος παγιδευτηκε στην κοινωνια του, δεν σκεφτηκε εξω απο το κουτι, δεν ταξιδεψε αν και μπορουσε στις ανατολικες χωρες οπου θα ηταν περιζητητος γαμπρος και εραστης. Υπαρχουν σαν αυτον πολλοι στην Ελλαδα, εχουμε συζητησει διεξοδικα μαζι σε αλλα σαιτ, πιθανον να τους εχω αποτρεψει απο εγκληματα. Σε παρομοια ιεραποστολη βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Δασκαλος.
Δε νομίζω να υπάρχει καμία.
Πιστευω βαθια στην ελευθερια του λογου. Κρατη που συλλαμβανουν πολιτες γιατι εξεφρασαν τις πολιτικες τους αποψεις ειναι φασιστικα. Ξερω οτι ενα τετοιο κρατος ονειρευεσαι, οταν διαβαλλειςις τις αποψεις μου ως υποστηριξη εγκληματων και ταυτοχρονα επιχειρεις body shaming για να στηριξεις οτι δεν εχω δικαιωμα στη συντροφικοτητα. Εισαι ενας σκληροπυρηνικος φασιστας εσυ και το συναφι σου και αν ποτε παιρνατε την εξουσια θα συνεχιζατε το εργο των ναζι και τα προγραμματα ευγονικης και εξυγιανσης της κοινωνιας που εκεινοι ξεκινησαν.blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:35Αν ελεγες κατι τετοιο για κανα μακελαρη του ΙΣΙΣ θα σε κλεινανε οπως θα σου αξιζε σε καποιο κελι να σκεφτεις τι εκανες για τα επομενα χρονια. Αλλα σ αυτη την περιπτωση μπορεις χωρις καμια επιπτωση να κατηγορεις τα θυματα για το εγκλημα και να βγαζεις θυμα τον θυτη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:28Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της δυτικης υπεργαμιας. Δυστυχως ο νεος αυτος παγιδευτηκε στην κοινωνια του, δεν σκεφτηκε εξω απο το κουτι, δεν ταξιδεψε αν και μπορουσε στις ανατολικες χωρες οπου θα ηταν περιζητητος γαμπρος και εραστης. Υπαρχουν σαν αυτον πολλοι στην Ελλαδα, εχουμε συζητησει διεξοδικα μαζι σε αλλα σαιτ, πιθανον να τους εχω αποτρεψει απο εγκληματα. Σε παρομοια ιεραποστολη βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Δασκαλος.
- Dwarven Blacksmith
Οκ, εγώ ρωτάω για αναζήτηση κοινωνικών αιτίων πίσω από τρομοκρατικές ενέργειες, όχι για επιδοκιμασία της ενέργειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 26 Απρ 2018, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- blackpaint
φανταστειτε να εβγαινε κανας ιμαμης, μουσλιμ, οτιδηποτε πχ και να λεγε
Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της δυτικης ηγεμονιας. Δυστυχως ο νεος αυτος παγιδευτηκε στην κοινωνια του, δεν σκεφτηκε εξω απο το κουτι, δεν ταξιδεψε αν και μπορουσε στις ισλαμικες χωρες οπου θα ηταν περιζητητος γαμπρος και πολεμιστης. Υπαρχουν σαν αυτον πολλοι στην Ελλαδα, εχουμε συζητησει διεξοδικα μαζι σε αλλα σαιτ, πιθανον να τους εχω αποτρεψει απο εγκληματα. Σε παρομοια τζιχαντ βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Δασκαλος.
- Dwarven Blacksmith
Αστειεύεσαι; Θα γράφανε άρθρο για αυτόν "Ο Ιμάμης που πολεμά το radicalization" με συνέντευξη από κάτω.blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:48φανταστειτε να εβγαινε κανας ιμαμης, μουσλιμ, οτιδηποτε πχ και να λεγεΑυτα ειναι τα αποτελεσματα της δυτικης ηγεμονιας. Δυστυχως ο νεος αυτος παγιδευτηκε στην κοινωνια του, δεν σκεφτηκε εξω απο το κουτι, δεν ταξιδεψε αν και μπορουσε στις ισλαμικες χωρες οπου θα ηταν περιζητητος γαμπρος και πολεμιστης. Υπαρχουν σαν αυτον πολλοι στην Ελλαδα, εχουμε συζητησει διεξοδικα μαζι σε αλλα σαιτ, πιθανον να τους εχω αποτρεψει απο εγκληματα. Σε παρομοια τζιχαντ βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Δασκαλος.

Υπαρχει το εξωτερικο. Αυτο εγραψα αλλα δεν το διαβασατε προσεκτικα. Προτιματε το τρολαρισμα του μπλακ. Ανεβασα χτες και λινκ σε ενα πολυ σοβαρο αρθρο που μιλαει για τις ανισορροπιες στον ερωτικο τομεα κσι την υπογεννητικοτητα. Δεν ειναι αστεια θεματα αυτα. Και οπως εγραψα εχω επικοινωνια με πολλα παιδια που περνανε δυσκολα επειδη ειχαν την ατυχια να γεννηθουν αντρες στη λαθος χωρα.fagano3 έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:37Mπορει να εχει ομως διπλωμα φορτηγου.blackpaint έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 15:30Ορέστης 35, αν καταλαβα καλα εισαι κατω του 1,75. εχεις φαλακρα, στραβα δοντια και εισαι παχυσαρκος. Επισης δεν εισαι πια 35 αλλα πιο κοντα στα 40 και μενεις με τους γονεις σου και ενδεχεται να μεινεις αστεγος.
Και θες γκομενα ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 26 Απρ 2018, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαγκλαντες 100 νεκροι διαδηλωτες σε εξεγερση εναντιον της Χασινα
από Στρακαστρουκας » 19 Ιούλ 2024, 21:28 » σε Διεθνής πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 1978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
04 Οκτ 2024, 12:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση 50 χρονια εξεγερση Πολυτεχνειου
από Στρακαστρουκας » 15 Νοέμ 2023, 11:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
22 Νοέμ 2023, 17:38
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
19 Ιούλ 2023, 10:55
-