καλά ρε με παρεξηγήγησες, δεν εννοούσα ερωτικά όπως εσύ, enaon προλαβαίνεις σε δύο βδομάδες;
Ζευγαρώματα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ζευγαρώματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ζντουπ.
Ωχου... Ποιος μίλησε ερωτικά μωρέ; Γενικά. Αει πιο κει τώρα.
- Dwarven Blacksmith
Καλά στο μυαλό σου μπορεί να ακούγεται καλύτερο, αλλά πάλι εκεί ποντάρω.

εισαι πιο κοντά απο όλους οκ, αλλά μόνο και μόνο επειδή τους έχει χτυπήσει η άνοιξη, ξέρεις, ζωντανοί οργανισμοί κλπ, αλλά όχι δεν ξέρεις ;)Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 14:11Καλά στο μυαλό σου μπορεί να ακούγεται καλύτερο, αλλά πάλι εκεί ποντάρω.
εναον ο νάνος μας κατάλαβε ότι είμαστε κλώνος του εναον, χθες κιόλας.
Είχα σκοπό να του πω όλη την αλήθεια ότι εγώ είμαι αλοον κτλ αλλά θα καρφωνόμασταν.
(:
Είχα σκοπό να του πω όλη την αλήθεια ότι εγώ είμαι αλοον κτλ αλλά θα καρφωνόμασταν.
(:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 27 Απρ 2018, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πηγαδίσιος
βγαινω με οποιαδηποτε
αρκει να ειναι 22-25 ετων
υψος πανω απο 1,73
αναλογιες 90-60-90
εισοδημα πανω απο 1.100 ευρω το μηνα
αποφοιτη τριτοβαθμιας εκπαιδευσης
με ιδιοκτητο διαμερισμα
δικο της μεσο μεταφορας,μεσαιου κυβισμου και πανω
δε με πειραζει τι θ ψηφιζει
αρκει να ειναι 22-25 ετων
υψος πανω απο 1,73
αναλογιες 90-60-90
εισοδημα πανω απο 1.100 ευρω το μηνα
αποφοιτη τριτοβαθμιας εκπαιδευσης
με ιδιοκτητο διαμερισμα
δικο της μεσο μεταφορας,μεσαιου κυβισμου και πανω
δε με πειραζει τι θ ψηφιζει
χαος γλωσσα και νεφελες
η αλήθεια είναι οτι μερικές φορές που σε διαβάζω μου φωνάζω να φύγω από το πισι μου, αλλά το κρατάω μεταξύ μας ;)
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ε θέλει και ρώτημα;
aenaon syn(+) sex.
Και οι δύο έχετε γράψει λάθος το νικ σας.
aenaon syn(+) sex.
Και οι δύο έχετε γράψει λάθος το νικ σας.
- Πηγαδίσιος
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ζευγαρώματα λέει όχι παρτούζες.
- Πηγαδίσιος
θα εισαι το κερασακι στην ..
τουρτα
μη πω τπτ αλλο
θες ρε να κανεις το κερασακι;
τουρτα
μη πω τπτ αλλο
θες ρε να κανεις το κερασακι;
χαος γλωσσα και νεφελες
πηγαδίσιε ζήτα να του δώσουν ένα περμαμπάν για να βοηθήσεις λιγο και το παιχνίδι.
αν δεν νιώθεις κουρασμένος δηλαδή.
αν δεν νιώθεις κουρασμένος δηλαδή.