Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανείς δεν σε ψέκασε στο λεωφορείο. Οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται ξαφνικά. Οι παραισθήσεις ακόμα κι αν είναι μόνο ακουστικές απαιτούν άμεση επίσκεψη σε ειδικό.Antares έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 21:15Έβαλα και σε άλλον μια απάντηση. Εκτός από αυτό υπάρχουν ακόμη πολλές μαρτυρίες και βιβλία. Δηλαδή πως τρελαίνονται ξαφνικά άνθρωποι χωρίς κληρονομικότητα, με σπουδές, χωρίς να κάνουν χρήση ουσιών, μερικοί στα 40 και 50 (όπου κανονικά δεν εμφανίζεται η σχιζοφρένεια), πρώην πράκτορες, επιστήμονες που έχουν δουλέψει πάνω σε μερικές από αυτές τις έρευνες και άλλοι; Επιπλέον οι "παραισθήσεις" είναι μόνο ακουστικές ενώ η σχιζοφρένεια έχει πλήθος συμπτωμάτων.
Antares @ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Κάπου γράφει ότι όσοι πληρώνονται γι' αυτή την "εργασία" έχουν κινητά με εφαρμογή όπου τους δίνονται πληροφορίες για την θέση του ατόμου και φωτογραφία του.
Παλαιότερα θυμάμαι ότι με είχαν ψεκάσει σε λεωφορείο και με έπιασε μια αλλεργία που κράτησε δύο μέρες. Από τότε έχω συχνά αυτή την αλλεργία. Σήμερα μπορεί να έχουν συσκευές που να στοχεύουν με μικροκύματα ώστε να προκαλέσουν διάφορα σωματικά προβλήματα.
Δεν μιλάμε πλέον για πολιτισμένη συμπεριφορά αλλά για πόλεμο, οπότε κακώς άνοιξα το νήμα ως τέτοιο.
Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
Άσε μας κουκλίτσα μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 10:19
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανείς δεν σε ψέκασε στο λεωφορείο. Οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται ξαφνικά. Οι παραισθήσεις ακόμα κι αν είναι μόνο ακουστικές απαιτούν άμεση επίσκεψη σε ειδικό.
Πρώτον δεν είναι παραισθήσεις. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα δυσλειτουργίας ή πτώσης των νοητικών και σωματικών ικανοτήτων ή παραμέλησης της εμφάνισης ή κατάθλιψης κλπ.
Δεύτερον δεν έχω λεφτά για ειδικούς, αφού μόνο για να μιλήσω θα πήγαινα έτσι και αλλιώς, έχω άλλα θέματα υγείας που απαιτούν λεφτά.
Τρίτον αν είναι να πάω σε γιατρό δημοσίου νοσοκομείου, να μου πασάρει κρυφά τίποτα χαπάκια ή να με κλείσει μέσα χωρίς την θέλησή μου, τα μαζεύω και παίρνω κανένα αεροπλανάκι για άλλη χώρα να ξεσκάσω και λίγο, να δω και άλλους τόπους, να βρω καμιά σοβαρή δουλειά με μισθό κλπ. Αφήνω δάνεια να σκάσουν και άντε γεια. Εξάλλου κλεμμένα είναι, δεν χρωστάω, μου χρωστάνε.
Εξάλλου και η Dr. που παρέθεσα έχει τέτοια "συμπτώματα".
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν κατάλαβα καλά; Ακούς φωνές ή όχι;Antares έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 11:06Άσε μας κουκλίτσα μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 10:19
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανείς δεν σε ψέκασε στο λεωφορείο. Οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται ξαφνικά. Οι παραισθήσεις ακόμα κι αν είναι μόνο ακουστικές απαιτούν άμεση επίσκεψη σε ειδικό.
Πρώτον δεν είναι παραισθήσεις. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα δυσλειτουργίας ή πτώσης των νοητικών και σωματικών ικανοτήτων ή παραμέλησης της εμφάνισης ή κατάθλιψης κλπ.
Δεύτερον δεν έχω λεφτά για ειδικούς, αφού μόνο για να μιλήσω θα πήγαινα έτσι και αλλιώς, έχω άλλα θέματα υγείας που απαιτούν λεφτά.
Τρίτον αν είναι να πάω σε γιατρό δημοσίου νοσοκομείου, να μου πασάρει κρυφά τίποτα χαπάκια ή να με κλείσει μέσα χωρίς την θέλησή μου, τα μαζεύω και παίρνω κανένα αεροπλανάκι για άλλη χώρα να ξεσκάσω και λίγο, να δω και άλλους τόπους, να βρω καμιά σοβαρή δουλειά με μισθό κλπ. Αφήνω δάνεια να σκάσουν και άντε γεια. Εξάλλου κλεμμένα είναι, δεν χρωστάω, μου χρωστάνε.
Εξάλλου και η Dr. που παρέθεσα έχει τέτοια "συμπτώματα".
Θα σου δώσω αναφορά τι ακούω και τι δεν ακούω; Όχι. Τα υπόλοιπα τα έχουν αναλύσει επαρκώς άλλοι και όλοι μαζί με την βοήθεια του Θεού θα φέρουμε τα εμπλεκόμενα άτομα ενώπιον της δικαιοσύνης, γιατί έχουμε ευθύνη να κάνουμε κάτι τέτοιο.
Οι υπόλοιποι ζήστε στον παράδεισο των σκατών, με πετσοκομμένη την ελευθερία.
Οχι δεν ειναι σωστο να απαγορευτουν στα ΜΜΜ.
Στα σχολεια ναι. Για ανηλικους ναι. Στα ΜΜΜ οχι.
Στα σχολεια ναι. Για ανηλικους ναι. Στα ΜΜΜ οχι.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Οκ. Δεν σου ζήτησα αναφορά. Αυτό κατάλαβα από αυτό που έγραψες. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θα σε κλείσει σε ψυχιατρείο παρά τη θέλησή σου και κανείς δεν σε στοχεύει με μικροκύματα. Συχνά σε άτομα με μανία καταδίωξης εμφανίζονται τέτοια συμπτώματα. Πίστεψέ με. Ξέρω τι λέω. Είναι όλα στο μυαλό σου.Antares έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 11:53Θα σου δώσω αναφορά τι ακούω και τι δεν ακούω; Όχι. Τα υπόλοιπα τα έχουν αναλύσει επαρκώς άλλοι και όλοι μαζί με την βοήθεια του Θεού θα φέρουμε τα εμπλεκόμενα άτομα ενώπιον της δικαιοσύνης, γιατί έχουμε ευθύνη να κάνουμε κάτι τέτοιο.
Οι υπόλοιποι ζήστε στον παράδεισο των σκατών, με πετσοκομμένη την ελευθερία.
Φυσικός είμαι κουκλίτσα μου. Αν δούλευα στην έρευνα θα το είχα κάνει εγώ με σκοπό την θεραπεία ασθενειών. Άντε ξεφορτώσου μας τώρα. Αυτά last year. Τα έχουμε περάσει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 12:01
Οκ. Δεν σου ζήτησα αναφορά. Αυτό κατάλαβα από αυτό που έγραψες. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θα σε κλείσει σε ψυχιατρείο παρά τη θέλησή σου και κανείς δεν σε στοχεύει με μικροκύματα. Συχνά σε άτομα με μανία καταδίωξης εμφανίζονται τέτοια συμπτώματα. Πίστεψέ με. Ξέρω τι λέω. Είναι όλα στο μυαλό σου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν έχω διάθεση να αρπαχτώ μαζί σου ειλικρινά. Όταν μπαίνεις σε ένα δημόσιο διάλογο θα έλεγε κανείς ότι το κάνεις για να συζητήσεις. Εγώ γι' αυτό το κάνω. Αν δεν θέλεις να σου απευθύνονται με ερωτήσεις βασισμένες σε αυτά που έχεις γράψει καλύτερα θα ήταν να είχες ένα μπλογκ ξέρω γω.Antares έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 12:06Φυσικός είμαι κουκλίτσα μου. Αν δούλευα στην έρευνα θα το είχα κάνει εγώ με σκοπό την θεραπεία ασθενειών. Άντε ξεφορτώσου μας τώρα. Αυτά last year. Τα έχουμε περάσει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 12:01
Οκ. Δεν σου ζήτησα αναφορά. Αυτό κατάλαβα από αυτό που έγραψες. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θα σε κλείσει σε ψυχιατρείο παρά τη θέλησή σου και κανείς δεν σε στοχεύει με μικροκύματα. Συχνά σε άτομα με μανία καταδίωξης εμφανίζονται τέτοια συμπτώματα. Πίστεψέ με. Ξέρω τι λέω. Είναι όλα στο μυαλό σου.
Ψυχιάτρους κλπ. δεν συζητάω σε αυτό το νήμα. Το έχω γράψει. Αν έχεις τίποτα από αυτά τα νεοταξικά που έχω παραθέσει να το συζητήσω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 12:37
Δεν έχω διάθεση να αρπαχτώ μαζί σου ειλικρινά. Όταν μπαίνεις σε ένα δημόσιο διάλογο θα έλεγε κανείς ότι το κάνεις για να συζητήσεις. Εγώ γι' αυτό το κάνω. Αν δεν θέλεις να σου απευθύνονται με ερωτήσεις βασισμένες σε αυτά που έχεις γράψει καλύτερα θα ήταν να είχες ένα μπλογκ ξέρω γω.
το επόμενο θέμα να είναι για τους καφέδες και λοιπά ροφήματα στα ΜΜΜ.
κάθε φορά που φρενάρουν, γίνεται σκατά όλο το βαγόνι.
κάθε φορά που φρενάρουν, γίνεται σκατά όλο το βαγόνι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Τα νεοταξικά που έχεις παραθέσει, αν αυτά συμπεριλαμβάνουν συσκευές που αλλοιώνουν συνειδήσεις με μικροκύματα ή αγνώστους που σε ψεκάζουν σε λεωφορεία, απλούστατα δεν υφίστανται.Antares έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 12:50Ψυχιάτρους κλπ. δεν συζητάω σε αυτό το νήμα. Το έχω γράψει. Αν έχεις τίποτα από αυτά τα νεοταξικά που έχω παραθέσει να το συζητήσω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 12:37
Δεν έχω διάθεση να αρπαχτώ μαζί σου ειλικρινά. Όταν μπαίνεις σε ένα δημόσιο διάλογο θα έλεγε κανείς ότι το κάνεις για να συζητήσεις. Εγώ γι' αυτό το κάνω. Αν δεν θέλεις να σου απευθύνονται με ερωτήσεις βασισμένες σε αυτά που έχεις γράψει καλύτερα θα ήταν να είχες ένα μπλογκ ξέρω γω.
Βλέπεις δεν μπορείς να διαλέγεις ένα συγκεκριμένο συμφωνημένο από μια μικρή μειοψηφία παραμύθι που το παίρνει σαν θέσφατο, είτε έχει να κάνει με την επίπεδη γη είτε με την κούφια γη είτε με τους εξωγήινους που έχουν όλοι τοποθετηθεί σε ανώτατα αξιώματα, και βάσει αξιώματος να απαιτείς να συζητηθούν λεπτομέρειες και τρόποι αντιμετώπισής του προσθέτοντας έτσι αποκλειστικά στην εγκυρότητα αυτού του θέματος.
Αν το κάνεις, θα πρέπει να βρεις αποδείξεις ή έστω ενδείξεις ότι το προαναφερόμενο θέμα έχει βάση. Οι παραισθήσεις σου δεν αποτελούν αποδείξεις με τον ίδιο τρόπο που όποιος πάσχει από μεσσιανικό σύνδρομο δεν είναι ο μεσσίας. Αν βέβαια αυτός ο τύπος κάποτε καταφέρει να αναστήσει νεκρούς ή να περπατήσει επάνω στο νερό θα είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε.
Εγώ διαφωνώ καθέτως .
Κατά τη διάρκεια του commute για κάποιον που φεύγει από τη δουλειά και δεν την κουβαλάει σε λαπτοπ είναι νεκρός χρόνος για να μην κανεις τίποτα. Πες ότι υπάρχει και μια κάποια ζώνη διαφοράς ώρας και μέχρι να πας σπίτι η άλλη γραμμή έχει αποκοιμηθεί . Είναι αναγκαίο να μπορείς να μιλάς κατά το ταξίδι. Είναι εκείνη η ώρα που κάτι υπηρεσίες είναι ανοιχτές αλλά εσυ δεν έχεις δουλειά κ μπορείς να τις καλέσεις .
Λύση προβλήματος : υποχρέωση σε hands free και απαγόρευση loud speaker . Κάτι face timeπου σε ακούει όλος ο ντουνιάς .
Κατά τη διάρκεια του commute για κάποιον που φεύγει από τη δουλειά και δεν την κουβαλάει σε λαπτοπ είναι νεκρός χρόνος για να μην κανεις τίποτα. Πες ότι υπάρχει και μια κάποια ζώνη διαφοράς ώρας και μέχρι να πας σπίτι η άλλη γραμμή έχει αποκοιμηθεί . Είναι αναγκαίο να μπορείς να μιλάς κατά το ταξίδι. Είναι εκείνη η ώρα που κάτι υπηρεσίες είναι ανοιχτές αλλά εσυ δεν έχεις δουλειά κ μπορείς να τις καλέσεις .
Λύση προβλήματος : υποχρέωση σε hands free και απαγόρευση loud speaker . Κάτι face timeπου σε ακούει όλος ο ντουνιάς .
~~¥~~
Το μινι λαπτοπ το χρησιμοποιω χρόνια στα ΜΜΜ . Ποτε με φωνη - οπως και το κινητο .lyna έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 13:10Εγώ διαφωνώ καθέτως .
Εργασιες μπορουμε να κανουμε διαφορες η να γραφουμε - να μην χαθει ο χρονος - και οχι η χαβρα που γινεται .
Ουτε και σε καφε αν καθησω δεν μιλαω - βγαινω εξω .
Λυση = γραφε και μη μιλας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να πανε να γαμηθουνεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2019, 18:58Δεν είναι μόνο θέμα βύθισης σε ιδιωτική σφαίρα. Πολύς κόσμος περνάει δύο και τρεις ώρες την ημέρα στο τραίνο πηγαινοερχόμενος στη δουλειά. Άλλοι εργάζονται στο λαπτοπ, άλλοι διαβάζουν, άλλοι τον ψιλοπαίρνουν κλπ. Καλό είναι που υπάρχει πρόβλεψη και για αυτές τις ψυχές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
03 Δεκ 2023, 12:58
-
- 103 Απαντήσεις
- 3885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
29 Ιούλ 2023, 10:40
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές χρησιμοποιείτε ξυράφια μιας χρήσης;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο
από georgebi » 26 Μαρ 2024, 13:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 333 Απαντήσεις
- 7767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
21 Σεπ 2024, 19:12
-