Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Δέκα χρονων κινητο;
Για να μείνει έγκυος στα 11;
Για να μείνει έγκυος στα 11;
Πάλι καλά βρέθηκε το παιδί!!!!!!
Μένει να μάθουμε αν είναι καθόλα καλά...
Ξερωγω... Μακάρι η κουκλίτσα να είναι καλά...
Αν δεν φοβήθηκαν κ την άφησαν, τότε εύχομαι να μην "πήραν" κάτι κ την άφησαν...
Εύχομαι όπως κ να χει να το ξεπεράσει γρήγορα όλο αυτό! Κ μακάρι να βρουν κ όποιους την πήραν. Δίπλα δίπλα με τη μλκισμενη με το βιτριολι να τους βάλουν.
Εύχομαι όπως κ να χει να το ξεπεράσει γρήγορα όλο αυτό! Κ μακάρι να βρουν κ όποιους την πήραν. Δίπλα δίπλα με τη μλκισμενη με το βιτριολι να τους βάλουν.
Καλα σοβαρα τωρα? Καθεσε και της απαντας?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:03Περιμένουμε τις χιλιάδες ειδήσεις με ξένους που απαγάγουν και βιάζουν ελληνακια. Εγώ όλο για θειους διαβάζω και πατεράδες, και οικογενειακόυς φίλους, παπάδες και πάει λέγοντας. Άτομα δηλαδή εμπιστοσύνης.Naranjita έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 09:59αλλο να υπαρχει ενας ανωμαλος στην πολη και αλλο να χει γεμισει χιλιαδες ξενοφερτους στερημενους σεξουαλικα που βουτανε παιδια και τα καταντανε σαν την Μυρτώ.
δεν είναι ίδιος ο πληθυσμός όπως τότε που μεγαλώσαμε. και εγώ πήγαινα μόνη μου σχολείο. ήταν τρια τετράγωνα πιο κάτω, βγαίναμε όλα τα παιδιά και πηγαίναμε. και αγγλικά που ήταν πιο μακρυά, ερχοταν ένας συμμαθητής μου και με έπαιρνε και πηγαίναμε μαζί.
υπήρχε ένας επιδειξίας στην γειτονιά, κάποια στιγμη εξαφανίστηκε. αλλά δεν είχαν αγριέψει τα πράγματα.
ούτε τραφιγκινγκ είχαμε, ούτε αφαίρεση οργάνων, ουτε ολα τα σκατα της γης μαζεμένα στον τόπο μας.
Πιστεύω ότι την άρπαξε κάποια ψυχοπαθής. Εύχομαι να μην έχει πειράξει το παιδί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακουσα οτι βρεθηκε και ενιωσα μια σπανια ανακουφιση.Υπεροχο νεο.
Μακαρι να βρουν και ποιος το πηρε το παιδι.Λογικα θα τον βρουν.
Μακαρι να βρουν και ποιος το πηρε το παιδι.Λογικα θα τον βρουν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αυτά τα δίποδα, εντάσσονται -δυστυχέστατα- στο ίδιο πλαίσιο που θέτει ως πρώτιστο κοινωνικό ζητούμενο την προάσπιση της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας τους. Η προστασία των παιδιών ως προτεραιότητα έρχεται τριτοτέταρτη και καταϊδρωμένη.Custom_F έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:29Πάλι καλά βρέθηκε το παιδί!!!!!!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Μπορεί καμία τρελή που δεν ειχε παιδιά η πέθανε το παιδί της και της έμεινε κόμπλεξ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αυτές συνήθως αρπάζουν μωρά ή πολύ μικρά παιδιά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:52Μπορεί καμία τρελή που δεν ειχε παιδιά η πέθανε το παιδί της και της έμεινε κόμπλεξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πραγματικά δεν ξέρω, εκτός κι αν ήταν πουθενά μπλεγμένοι οι γονείς και το έκαναν για εκφοβισμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:52Μπορεί καμία τρελή που δεν ειχε παιδιά η πέθανε το παιδί της και της έμεινε κόμπλεξ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, παίζει κι αυτό δυνατά.Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:56Πραγματικά δεν ξέρω, εκτός κι αν ήταν πουθενά μπλεγμένοι οι γονείς και το έκαναν για εκφοβισμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:52Μπορεί καμία τρελή που δεν ειχε παιδιά η πέθανε το παιδί της και της έμεινε κόμπλεξ.
Όταν είδα τον αδελφό της να μιλάει (πριν βρεθεί) ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα.
Ο τρόπος που έλεγε "θέλω την αδελφή μου πίσω ΤΩΡΑ" παρέπεμπε σε συγκεκριμένους αποδέκτες και όχι σε γενικότερη έκκληση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κινητογκαστρι; πρωτη φορα το ακουω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αμα έχει κινητό μπαίνει κ στα σοαιαλ αργά ή γρήγορα.
Με ακούω και μένα να το λέω, μπαίνοντας υποθετικά σε τέτοια κατάσταση. Ίσως να του βγήκε απτην απόγνωση που δεν είχε τρόπο να βρει τη μικρή. .. Δεν ξέρω, απλά λέω, δεν έχω δει το βίντεο, μόνο διάβασα. Τα πάντα μπορει να συμβαίνουν...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 11:02Στη συγκεκριμένη περίπτωση, παίζει κι αυτό δυνατά.Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:56Πραγματικά δεν ξέρω, εκτός κι αν ήταν πουθενά μπλεγμένοι οι γονείς και το έκαναν για εκφοβισμό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 10:52
Μπορεί καμία τρελή που δεν ειχε παιδιά η πέθανε το παιδί της και της έμεινε κόμπλεξ.
Όταν είδα τον αδελφό της να μιλάει (πριν βρεθεί) ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα.
Ο τρόπος που έλεγε "θέλω την αδελφή μου πίσω ΤΩΡΑ" παρέπεμπε σε συγκεκριμένους αποδέκτες και όχι σε γενικότερη έκκληση.
αμα ο πατερας εχει το family link η κατι παρομοιο, μπαινει οπου επιτρεπει ο πατερας, οταν επιτρεπει ο πατερας, και για οση ωρα επιτρεπει ο πατερας.
επισης, απο τα σοσιαλ γκαστρωνεσαι; ρε τι μαθαινει κανεις...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
11 Απρ 2024, 02:20
-
-
Νέα δημοσίευση "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
από Space_Passenger » 17 Ιουν 2023, 14:31 » σε Εγκληματικότητα - 883 Απαντήσεις
- 28084 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιουν 2023, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δωρεάν εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
07 Ιούλ 2024, 09:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
από Λευκός Λύκος » 08 Απρ 2025, 22:02 » σε Μαγειρική - 200 Απαντήσεις
- 3833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
17 Απρ 2025, 21:51
-