Μουσείο μισογυνισμού και σεξισμού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σαλάμι αέρος-αέρος

Re: Μουσείο μισογυνισμού και σεξισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαλάμι αέρος-αέρος » 21 Μάιος 2021, 01:15

the comet the course the tail έγραψε:
21 Μάιος 2021, 00:54
Σαλάμι αέρος-αέρος έγραψε:
21 Μάιος 2021, 00:48
hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:50

Humour-trolling perception: 0.

Καθόλου. Στα χώνει πολύ συγκεκριμένα αλλά εσύ την έχεις δει ότι μόνο οι συχνότητες που πιάνει το σύστημά σου υπάρχουν. Κι αυτό πια το τρολ που δεν σημαίνει τίποτα το έχετε παραγαμήσει. σας την λέει κάποιο πολύ συγκεκριμένα κι όταν δεν έχετε τι να απαντήσετε ή από έλλειψη περιεχομένου ή από βαρεμάρα ή μούδιασμα, τον λέτε τρολ και νιώθετε ότι έχετε αποκαταστήσει την ισχύ σας.
ρε μπουμερ, εννοεί ότι αυτός -και καλά- τρολλάρει χιουμοριστικά και εγώ δεν το κατάλαβα, δεν έπιασα το ύφος του. :102: δέβρω όξω απ' το νήμα και σύρε για ύπνο... να πάμε και μεις σιγά-σιγά... :102:
Είσαι σίγουρος ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί κάποιος και πολύ περισσότερο πως σκέφτεται γενικότερα ή τι έχει μέσα του;

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 21 Μάιος 2021, 01:18

hellegennes έγραψε:
21 Μάιος 2021, 01:11
Δεν μπορώ να χωνέψω πώς μπορεί κάποιος να διαβάσει ένα κείμενο με τίτλο «4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ», που καταλήγει με το «4. Οι άνδρες έχουν αρχίδια και πουλί» και να το εκλάβει σαν σοβαρό κείμενο και όχι σάτιρα. Να μην το βρίσκει αστείο το καταλαβαίνω, να μην καταλάβει ότι είναι χιουμοριστικό κείμενο είναι αδιανόητο.
είναι κακό χιούμορ, σαν αυτό που κάνουν τα παιδάκια στην εφηβεία.

από την άλλη, το κατά πόσο γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται για σεξιστικό ποστ, το αφήνουμε στην κρίση του αναγνώστη, όπως και τα κίνητρα, εμένα και των κλώνων μου, να το παραθέσουμε στο παρόν νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 21 Μάιος 2021, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 21 Μάιος 2021, 01:19

21 Μάιος 2021, 01:15
21 Μάιος 2021, 00:54
21 Μάιος 2021, 00:48

Καθόλου. Στα χώνει πολύ συγκεκριμένα αλλά εσύ την έχεις δει ότι μόνο οι συχνότητες που πιάνει το σύστημά σου υπάρχουν. Κι αυτό πια το τρολ που δεν σημαίνει τίποτα το έχετε παραγαμήσει. σας την λέει κάποιο πολύ συγκεκριμένα κι όταν δεν έχετε τι να απαντήσετε ή από έλλειψη περιεχομένου ή από βαρεμάρα ή μούδιασμα, τον λέτε τρολ και νιώθετε ότι έχετε αποκαταστήσει την ισχύ σας.
ρε μπουμερ, εννοεί ότι αυτός -και καλά- τρολλάρει χιουμοριστικά και εγώ δεν το κατάλαβα, δεν έπιασα το ύφος του. :102: δέβρω όξω απ' το νήμα και σύρε για ύπνο... να πάμε και μεις σιγά-σιγά... :102:
Είσαι σίγουρος ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί κάποιος και πολύ περισσότερο πως σκέφτεται γενικότερα ή τι έχει μέσα του;
όχι

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 21 Μάιος 2021, 01:28

21 Μάιος 2021, 01:18
Τι να κάνουμε, έχω απλό, παιδικό μυαλό, όχι σούπερ φιλοσοφημένο για να κάνω τρομερά εγκεφαλικά αστεία που μπορείς να απολαύσεις με τους φίλους σου στο σαλόνι πίνοντας ουίσκι, μειδιώντας (γιατί το γέλιο είναι βάρβαρη, λαϊκή έκφραση).
από την άλλη, το κατά πόσο γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται για σεξιστικό ποστ, το αφήνουμε στην κρίση του αναγνώστη
Όλα είναι στην κρίση του αναγνώστη. Από το αν είναι σεξιστικό το ποστ ως την νοημοσύνη αυτού που το παραθέτει ως σεξιστικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 21 Μάιος 2021, 06:30

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:32
Λυπάμαι αλλά πρέπει να διαγράψω την παράθεσή που έχεις.
Διαγράφεις την παράθεση γιατί πληγώνει, αλλά για μπαν αυτού που έγραψε την παράθεση ως σχόλιο, ούτε λέξη.
Κατανοητό εάν το εφαρμόζατε για όλους, αλλά δεν....

Gherschaagk έγραψε:
21 Μάιος 2021, 00:00
foscilis έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:59
Gherschaagk έγραψε:
Αλλά να τονίσουμε ότι κανονικά έλεγε "τσιμπουκότρυπα" αντί για "ωοθήκες".
Στον κρίνο μου.
Δεν βγάζεις άκρη. Όποιος έχει το ατιμώρητο και το ξέρει, θα τερματίζει τη λογομαχία.
Εσείς το επιλέξατε, λουστείτε το.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Μάιος 2021, 06:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Μάιος 2021, 07:38

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
21 Μάιος 2021, 00:05
τι δουλεια εχει εδω ο Φος? :smt017
Χθες ο Χελληγενης έφαγε ξεφτιλικι συγκρίσιμο με την ημερα που εξηγούσε ότι ο ΠΟΥ αποθαρρύνει τις μάσκες ενώ είχε μόλις ξεκινήσει να τρέχει η καμπάνια #wear_a_mask του ΠΟΥ, οπότε έπρεπε επειγόντως το θέμα να γινει κάτι άλλο, πράγμα στο οποίο τον βοήθησε η συντονίστρια βάρδιας που μάλλον πέρναγε οφφ φάση (ή και ον, δεν είμαι γιατρός) και βρήκε την ευκαιρία να μου εξηγεί για μια ώρα (!) ποια μίζερη είναι η προσωπική μου ζωή και πόσο ηλίθια η μάνα των παιδιών μου με όλο και πιο ανησυχητική εμμονή μέχρι που αναγκάστηκα να της το επισημάνω και ξεκίνησε να σβήνει τα χάλια της.

Αυτό που δε θα συγχωρήσω σε κανέναν τους είναι ότι με ανάγκασαν να εξηγήσω γραμμή γραμμή ένα αστείο (ο,τι πιο ξενερωτο) μόνο και μόνο για να τους αποδείξω πόσο κακόβουλοι είναι οι μισοί και πόσο μειωμένης αντίληψης οι άλλοι μισοί.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 21 Μάιος 2021, 07:44

Ήρθα να δηλώσω συμπαράσταση στο Φοσιλι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 21 Μάιος 2021, 07:45

20 Μάιος 2021, 23:36
Εικόνα
Στην επόμενη ζωή θα επιστρέψεις ως κάτι εξυπνότερο, πχ κουνουπίδι.

Υπομονή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 21 Μάιος 2021, 08:30

Otto Weininger έγραψε:
21 Μάιος 2021, 07:45
20 Μάιος 2021, 23:36
Εικόνα
Στην επόμενη ζωή θα επιστρέψεις ως κάτι εξυπνότερο, πχ κουνουπίδι.

Υπομονή.
είμαι πολύ εξυπνότερος από σένα. αλλά από ένα χουντικό μποτ της νδ, δεν περιμένω να το αντιλαμβάνεται.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 21 Μάιος 2021, 08:41

hellegennes έγραψε:
21 Μάιος 2021, 01:28
Τι να κάνουμε, έχω απλό, παιδικό μυαλό, όχι σούπερ φιλοσοφημένο για να κάνω τρομερά εγκεφαλικά αστεία που μπορείς να απολαύσεις με τους φίλους σου στο σαλόνι πίνοντας ουίσκι, μειδιώντας (γιατί το γέλιο είναι βάρβαρη, λαϊκή έκφραση).
από την άλλη, το κατά πόσο γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται για σεξιστικό ποστ, το αφήνουμε στην κρίση του αναγνώστη
Όλα είναι στην κρίση του αναγνώστη. Από το αν είναι σεξιστικό το ποστ ως την νοημοσύνη αυτού που το παραθέτει ως σεξιστικό.
με την ίδια λογική, αυτός που το παραθέτει ως σεξιστικό, δεν δικαιούται να το κάνει χωρίς να πιστεύει κάτι τέτοιο απαραίτητα; απλά ως πείραγμα; ως τρολλινγκ;

νομίζεις ότι έχω διάθεση να ασχοληθώ σοβαρά μαζί σου και να αποδείξω ότι είσαι σεξιστής; δεν πάω να πνιγώ καλύτερα;

ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ....

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Μάιος 2021, 08:44

Juno έγραψε:
21 Μάιος 2021, 06:30
Gherschaagk έγραψε:
Διαγράφεις την παράθεση γιατί πληγώνει, αλλά για μπαν αυτού που έγραψε την παράθεση ως σχόλιο, ούτε λέξη.

Gherschaagk έγραψε:
foscilis έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:59

Αλλά να τονίσουμε ότι κανονικά έλεγε "τσιμπουκότρυπα" αντί για "ωοθήκες".
Στον κρίνο μου.
Δεν βγάζεις άκρη. Όποιος έχει το ατιμώρητο και το ξέρει, θα τερματίζει τη λογομαχία.
Δεν έχω ιδέα γιατί το κάνω αλλά δεν βαριέσαι.

Χθες βράδυ αυτό που έγινε, ήταν πως εκεί που τα λέγαμε σε ένα από τα νήματα, ο Φος αποφάσισε για άλλη μια φορά να απασφαλίσει σε βάρος όλου του γυναικείου πληθυσμού. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κουνηθεί φύλλο. Κι εκεί που μιλούσαμε για τις γνωστές μλκιες των ημερών, παρεκτρέπεται μια ολόκληρη συζήτηση κι αρχίζουμε το χώσιμο εγώ κι εκείνος κατά βάση. Κάπου εκεί ο Χέλης αποφασίζει πως θα ανοίξει νήμα με το μαργαριτάρι του Φος, γιατί εδώ που τα λέμε, δεν το απαγορεύει και κάνεις. Φτάσαμε να μετράει το άλλο νήμα, 3 σελίδες μλκιες γιατί δεν αναλώνει την εξυπνάδα του στα γραφήματα του ΠΟΥ μόνο, δεν γίνεται αυτό, έχει περίσσεια.

Η παράθεση στο εδώ νήμα έφυγε γιατί έφυγε και στο άλλο.

Νομοτελειακά θα ξαναφάει Μπαν και για αυτό την ευθύνη την έχει ο ίδιος και κανένας άλλος γιατί ενώ δεν αμφισβητείται πως του κόβει, δεν του κόβει αρκετά για να σταματήσει να τρώει Μπαν.

Ας πρόσεχε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 21 Μάιος 2021, 08:49

Gherschaagk έγραψε:
21 Μάιος 2021, 08:44
Juno έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Gherschaagk έγραψε:

Στον κρίνο μου.

Χθες βράδυ αυτό που έγινε, ήταν πως εκεί που τα λέγαμε σε ένα από τα νήματα, ο Φος αποφάσισε για άλλη μια φορά να απασφαλίσει σε βάρος όλου του γυναικείου πληθυσμού. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κουνηθεί φύλλο. Κι εκεί που μιλούσαμε για τις γνωστές μλκιες των ημερών, παρεκτρέπεται μια ολόκληρη συζήτηση κι αρχίζουμε το χώσιμο εγώ κι εκείνος κατά βάση. Κάπου εκεί ο Χέλης αποφασίζει πως θα ανοίξει νήμα με το μαργαριτάρι του Φος, γιατί εδώ που τα λέμε, δεν το απαγορεύει και κάνεις. Φτάσαμε να μετράει το άλλο νήμα, 3 σελίδες μλκιες γιατί δεν αναλώνει την εξυπνάδα του στα γραφήματα του ΠΟΥ μόνο, δεν γίνεται αυτό, έχει περίσσεια.

Νομοτελειακά θα ξαναφάει Μπαν και για αυτό την ευθύνη την έχει ο ίδιος και κανένας άλλος γιατί ενώ δεν αμφισβητείται πως του κόβει, δεν του κόβει αρκετά για να σταματήσει να τρώει Μπαν.

Ας πρόσεχε.
καλημέρα Γκερλσαρκ. κοιμήθηκες καθόλου απόψε; μπα...
γενικά πρέπει να πέσουν πολλά μπαν για να ηρεμήσουν λίγο τα παιδιά. κάντε κάτι. όλοι ψάχνονται για μανούρα.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 21 Μάιος 2021, 08:49

Χάσαμε τέτχοιο νταβαντούρι;

Και τι παίζει με τη λογοκρισία δω μέσα; κάπου έλεος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Μάιος 2021, 08:53

21 Μάιος 2021, 08:49

γενικά πρέπει να πέσουν πολλά μπαν για να ηρεμήσουν λίγο τα παιδιά. κάντε κάτι. όλοι ψάχνονται για μανούρα.
Όχι ρε συ τι λες;

Ένα 5ωρο σίγουρα ξεράθηκα.

Σωπάτε, όλοι είναι τσιτωμένοι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 21 Μάιος 2021, 08:55

21 Μάιος 2021, 08:49
Gherschaagk έγραψε:
21 Μάιος 2021, 08:44
Juno έγραψε:

Ας πρόσεχε.

Στο Ίδρυμα είστε κύριοι. Να ξεκινήσετε αλληλογραφία στο "Κέντημα και Εργόχειρο" καλλίτερα. :011:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών