Γιατί πέφτει τόσο τσεκούρωμα στα δέντρα από τους δημαρχαιους;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Γιατί πέφτει τόσο τσεκούρωμα στα δέντρα από τους δημαρχαιους;
Τι δένδρα έχουν;
- porktornado
Αντί να τα δίνεις ανά δύο χρόνια τα δίνεις ανά πέντε. Φορτώνεις τον επόμενο δήμαρχο.Green Dragon έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:53Δεν σε πιάνω.porktornado έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:51Μια λες ότι τα ποσά που δίνουν είναι τεράστια και από την άλλη λες πως δεν το κάνουν για οικονομία.
Δίνουν πακτωλούς χρημάτων είπα, πως κάνεις οικονομία δίνοντας πακτωλούς χρημάτων;
Με δέκα μασέλες τρώνε κάποιοι (δεν είναι απαραίτητο να είναι ο ίδιος ο δήμαρχος μπλεγμένος, μια χαρά γίνεται η δουλειά και με δημτικούς συμβούλους και υπαλλήλους).
Κανένα δεν δουλεύω.Green Dragon έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:21Σωροί από πεσμένες λεύκε και ευκαλύπτους κάθε χειμώνα!
Μας δουλεύεις;
Θυμίσου τι γινόταν με τον χιόνια πέρσι στην βόρεια Αττική, με τα πεσμένα δέντρα και τα καλώδια της ΔΕΗ και διακοπές ρεύματος που κράτησαν 10ήμερο σε κάποιες περιοχές και θα καταλάβεις τι λέω.
Λευκές και ευκάλυπτοι πολλές φορές κόβονται από τον κορμό για ανανέωση γιατί έχουν αρρωστημένα κλαδιά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τότε δεν είσαι καθόλου παρατηρητικός.Chainis έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 17:19Κανένα δεν δουλεύω.Green Dragon έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:21Σωροί από πεσμένες λεύκε και ευκαλύπτους κάθε χειμώνα!
Μας δουλεύεις;
Θυμίσου τι γινόταν με τον χιόνια πέρσι στην βόρεια Αττική, με τα πεσμένα δέντρα και τα καλώδια της ΔΕΗ και διακοπές ρεύματος που κράτησαν 10ήμερο σε κάποιες περιοχές και θα καταλάβεις τι λέω.
Λευκές και ευκάλυπτοι πολλές φορές κόβονται από τον κορμό για ανανέωση γιατί έχουν αρρωστημένα κλαδιά.
1) Λεύκες και ευκάλυπτοι ΔΕΝ πέφτουν από το χιόνι, ειδικά η λεύκα σαν ΦΥΛΛΟΒΟΛΟ δέντρο το χειμώνα δεν έχει δυναμικό για να κρατήσει υπερβολικό βάρος χιονιού πάνω της. Οι δε ευκάλυπτοι είναι ειδικά φτιαγμένοι από την φύση για να μην δέχονται μεγάλα φορτία από τον άνεμο ενώ το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό διάταξης του φυλλώματος δεν επιτρέπει την συγκράτηση μεγάλης ποσότητας χιονιού.
2) Όλοι (;) οι δήμοι της Αθήνας έχουν σφαγιάσει ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις λεύκες και μόλις τελείωσαν με αυτές την έπεσαν στις συμήδες και μετά στους ευκάλυπτους. ΟΛΑ, όχι τα άρρωστα μόνο! Πρόκειται για καθαρή χασαπική και πάρτυ εκατομμυρίων στις τσέπες μας - πληρώνουμε για να μας καταστρέφουν τα δέντρα και σίγουρα πέφτουν και μίζες χοντρές.
3) Έχω εξηγήσει πιο πάνω τι συμβαίνει όταν κλαδεύεις μια λεύκα, ένα λεπτό θα σου πάρει να το διαβάσεις.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και μάλιστα δέντρα που κανονικά δεν κλαδεύονται.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:53Το σωστό κλάδεμα θέλει χρόνο και εξειδικευμένο προσωπικό. Οι εργολήπτες, ειδικά στο δήμο Αθηναίων, αποτελούνται από εταιρείες κομματόσκυλων που παίρνουν το έργο με απευθείας ανάθεση, μαζεύουν και 5 ανασφάλιστα πακιστάνια και σε ένα βράδυ κουρεύουν 100 δεντρά...

Και στους μικρότερους δήμους δεν είναι καλύτερα τα πράγματα, πέφτει υπέρχοντρο μίζωμα.
ισχυει, στην πατρα ο μπολσεβικοδημαρχος εβαλε και πετσοκοψαν τα αρμυρικια στην παραλια, φετος και για καμποσα χρονια δε θα εχει σκια.Green Dragon έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:40Κάνεις τεράστιο λάθος φίλε, επειδή μου αρέσει πολύ το πράσινο και επιπλέον ξέρω πάρα μα πάρα πολύ καλά από φυτά αλλά και επειδή είμαι υπερβολικά παρατηρητικός ενώ διαθέτω ΚΑΙ φωτογραφική μνήμη, σε πληροφορώ ότι πρόκειται για χασαπική άνευ προηγουμένου! Και το φαινόμενο είναι γενικευμένο, δεν αφορά μόνο τον δήμο Αθηναίων. Δυσκολεύεσαι να βρεις δήμο που να μην έχει σφάξει τα δέντρα του!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Άλλα τα μεγέθη.Green Dragon έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 09:55Και μάλιστα δέντρα που κανονικά δεν κλαδεύονται.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:53Το σωστό κλάδεμα θέλει χρόνο και εξειδικευμένο προσωπικό. Οι εργολήπτες, ειδικά στο δήμο Αθηναίων, αποτελούνται από εταιρείες κομματόσκυλων που παίρνουν το έργο με απευθείας ανάθεση, μαζεύουν και 5 ανασφάλιστα πακιστάνια και σε ένα βράδυ κουρεύουν 100 δεντρά...
Και στους μικρότερους δήμους δεν είναι καλύτερα τα πράγματα, πέφτει υπέρχοντρο μίζωμα.
-
Λευτερια στα δεντρα!!!
Τα δεντρα τα ρωτησανε που τα κλαδευουν;
Να σταματησει αμεσως η καταφωρη παραβιαση των δικαιωματων τους!
Τα δεντρα τα ρωτησανε που τα κλαδευουν;
Να σταματησει αμεσως η καταφωρη παραβιαση των δικαιωματων τους!
-
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ψευδακακία είναι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Ο Γκριν ντραγκον είναι ο ειδικός, εγώ ξέρω πως ο μπακογιαννης τα έχει κάνει σκατα και θέλουμε και τουρισμό κιόλας, μην δε βλέπουνε σε όλη τους την μεγαλοπρεπεια αυτα τα αρχιτεκτονικα αριστούργηματα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτες μαλλον μουριες ειναι αν ειναι μουριες το καλοκαιρι ξαναδινουν
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Green Dragon έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 09:53Τότε δεν είσαι καθόλου παρατηρητικός.Chainis έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 17:19Κανένα δεν δουλεύω.Green Dragon έγραψε: ↑16 Απρ 2022, 16:21
Σωροί από πεσμένες λεύκε και ευκαλύπτους κάθε χειμώνα!
Μας δουλεύεις;
1) Λεύκες και ευκάλυπτοι ΔΕΝ πέφτουν από το χιόνι, ειδικά η λεύκα σαν ΦΥΛΛΟΒΟΛΟ δέντρο το χειμώνα δεν έχει δυναμικό για να κρατήσει υπερβολικό βάρος χιονιού πάνω της. Οι δε ευκάλυπτοι είναι ειδικά φτιαγμένοι από την φύση για να μην δέχονται μεγάλα φορτία από τον άνεμο ενώ το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό διάταξης του φυλλώματος δεν επιτρέπει την συγκράτηση μεγάλης ποσότητας χιονιού.
2) Όλοι (;) οι δήμοι της Αθήνας έχουν σφαγιάσει ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις λεύκες και μόλις τελείωσαν με αυτές την έπεσαν στις συμήδες και μετά στους ευκάλυπτους. ΟΛΑ, όχι τα άρρωστα μόνο! Πρόκειται για καθαρή χασαπική και πάρτυ εκατομμυρίων στις τσέπες μας - πληρώνουμε για να μας καταστρέφουν τα δέντρα και σίγουρα πέφτουν και μίζες χοντρές.
3) Έχω εξηγήσει πιο πάνω τι συμβαίνει όταν κλαδεύεις μια λεύκα, ένα λεπτό θα σου πάρει να το διαβάσεις.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Σε έναν μεγάλο και δημόσιο αθλητικό χώρο, σε κάποιο σημείο έχει μονοπάτι με λεύκες. Αν και το καλοκαίρι πηγαίνω για άθληση είτε αργά βράδυ είτε πολύ νωρίς το πρωί, έτυχε κάποιες φορές όταν βέβαια δεν είχε και καύσωνα, να πάω προς το μεσημέρι. Οι λεύκες με τη σκιά που δημιουργούσαν έναντι του ανατέλλοντος ήλιου, μου έδιναν αυτό που χρειαζόταν ώστε να αθλούμαι με αξιοπρεπείς συνθήκες.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Έχει μουριές στην Αθήνα;

Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο θα μειωθεί η φορολογία των μισθωτών από το τσεκούρωμα των αυτοαπασχολουμενων;
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Νοέμ 2023, 18:06 » σε Οικονομία - 43 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Νοέμ 2023, 15:14
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
02 Ιουν 2024, 22:14
-
-
Νέα δημοσίευση Την ώρα που ο Έβρος καίγεται, κόβουν δέντρα για να φτιάξουν γυμναστήριο
από Frappezitis » 01 Σεπ 2023, 07:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
22 Σεπ 2023, 10:48
-