Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
Συνήθως η εργατική τάξη διώχνει τα παιδιά από το σπίτι, πολλές φορές δεν μπορεί να υποστηρίξει σπουδές επίσης, οπότε στα 18 το μέγιστο πρέπει να βρουν δουλειά και να προχωρήσουν μόνα τους.
Επίσης και η τάξη που μπορεί να τα σπουδάσει με καλές σπουδές οπότε θα έχουν καλές αποδοχές και δεν υπάρχει λόγος να μένουν στο σπίτι των γονιών τους.
Η ενδιάμεση τάξη κρατάει τα παιδιά στο σπίτι για λόγους που αναφέρθηκαν.
Επίσης και η τάξη που μπορεί να τα σπουδάσει με καλές σπουδές οπότε θα έχουν καλές αποδοχές και δεν υπάρχει λόγος να μένουν στο σπίτι των γονιών τους.
Η ενδιάμεση τάξη κρατάει τα παιδιά στο σπίτι για λόγους που αναφέρθηκαν.
Re: Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
Από 19 χρονών την έχω κάνει. Το ίδιο έκανε και ο γιος μου και μάλιστα σε άλλη χώρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Space_Passenger έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 14:53Ζω με τους γονεις μου καθως δεν φτανουν τα λεφτα για να μενω μονος μου. Το σπιτι ειναι δικο μας. Αν παω να μεινω μονος θελω νοικι, κοινοχρηστα, δεη κτλ κτλ. Θα δουλευω για να εχω δικο "μου" σπιτι?? καλυτερα με γονεις και βαζω λεφτα στην ακρη. Δεν εχουμε αλλο σπιτι να μου το δωσουνε.

flag checks out
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αποσκοπώ σε βελτίωση και θέλω πιο αντικειμενικούς κριτές

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
τα αυτονοηταSpace_Passenger έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 14:53Ζω με τους γονεις μου καθως δεν φτανουν τα λεφτα για να μενω μονος μου. Το σπιτι ειναι δικο μας. Αν παω να μεινω μονος θελω νοικι, κοινοχρηστα, δεη κτλ κτλ. Θα δουλευω για να εχω δικο "μου" σπιτι?? καλυτερα με γονεις και βαζω λεφτα στην ακρη. Δεν εχουμε αλλο σπιτι να μου το δωσουνε.
Αναφέρεις δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Άλλο η καλή σχέση με τους γονείς και άλλο η όποια πρακτική /οικονομική υποστήριξη από τους γονείς, άνευ της οποίας δεν μπορείς να συντηρηθείς μόνος. Και τους φίλους βλέπουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένουμε από αυτούς να μας πληρώσουν τη δεη ή να μας φέρουν ταπεράκια ή ταψιά.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 14:50Ε νταξει η υποστήριξη από γονείς έχει πολλά επίπεδα. Εγώ έχω δική μου οικογένεια αλλά ακόμα κ σήμερα θα πάω κάνα μεσημέρι να τους δω, να φάμε κτλ. Αυτό είναι το ένα άκρο κ το άλλο είναι να είναι η μάνα στο σπίτι του παιδιού κάθε μέρα κ να πλένει, μαγειρεύει κτλ.
Για μένα η διαφορά είναι ότι εγώ δε θα άντεχα να μένω με τους γονείς μου στο ίδιο σπίτι, but that's just me. Οριακά περιμένω να μεγαλώσει ο γιος μου για να τον διώξω κ αυτόν ή έστω να φύγω εγώ να μην τρώω στη μάπα κ τη γυναίκα μου κάθε μέρα
Και με τους γείτονες μου παίζει προσφορά φαγητών κάθε τόσο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν μαγειρέψουν αυτοί ή εγώ, θα μείνουμε όλοι νηστικοί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να μένουν μόνοι τους εννοούμε να συντηρούν αποκλειστικα ή κυρίως μονοι τους και οικονομικά το σπίτι με τη γκόμενά ή το συγκάτοικο. Αν είναι να μένουν σε σπίτι πληρωμένο από τους γονείς δεν μετράει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Space_Passenger έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 14:53Ζω με τους γονεις μου καθως δεν φτανουν τα λεφτα για να μενω μονος μου. Το σπιτι ειναι δικο μας. Αν παω να μεινω μονος θελω νοικι, κοινοχρηστα, δεη κτλ κτλ. Θα δουλευω για να εχω δικο "μου" σπιτι?? καλυτερα με γονεις και βαζω λεφτα στην ακρη. Δεν εχουμε αλλο σπιτι να μου το δωσουνε.
Και τι θα τα κάνεις; προίκα;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θα έχει για να τα φάει όπου θέλει. Από το να του φεύγει ενα 500αρικο (τελείως στο μινιμουμ χωρίς το φαγητό) είναι καλύτερο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 14:56Space_Passenger έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 14:53Ζω με τους γονεις μου καθως δεν φτανουν τα λεφτα για να μενω μονος μου. Το σπιτι ειναι δικο μας. Αν παω να μεινω μονος θελω νοικι, κοινοχρηστα, δεη κτλ κτλ. Θα δουλευω για να εχω δικο "μου" σπιτι?? καλυτερα με γονεις και βαζω λεφτα στην ακρη. Δεν εχουμε αλλο σπιτι να μου το δωσουνε.
Και τι θα τα κάνεις; προίκα;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
500 για ένα άτομο με το ενοίκιο, λογαριασμούς και κοινόχρηστα τον μήνα. Που τον χειμώνα με την θέρμανση και το καλοκαίρι με τον κλιματισμό βγαίνει παραπάνω. Με το ενοίκιο γύρω στα 350-400 και όχι 500 που έχει φτάσει να κοστίζει ένα δυάρι ή μια γκαρσονιέρα σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
Πάντως ούτε οι γονείς θα ήθελαν τα παιδιά στο σπίτι μετά τα 25, ας βάλω και τα 30. Ακόμη και αν είναι καλόβολοι.
Πάντως ούτε οι γονείς θα ήθελαν τα παιδιά στο σπίτι μετά τα 25, ας βάλω και τα 30. Ακόμη και αν είναι καλόβολοι.
- Space_Passenger
Η ζωη χωρις λεφτα ειναι κολαση. καλυτερα να εχεις καβατζα απο το να μην εχεις.
Γνωρίζω άτομο το οποίο υποαπασχολούνταν και ήταν άνεργο, το οποίο όμως είχε μαζεμένα χρήματα στην άκρη. Πήγε να νοικιάσει για να είναι μόνος του και να έχει την ησυχία του όπως έλεγε.
Σε ενάμισι χρόνο μηδενίστηκε ο λογαριασμός του και επέστρεψε στο πατρικό.
Σε ενάμισι χρόνο μηδενίστηκε ο λογαριασμός του και επέστρεψε στο πατρικό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
πού πατε ρε, καθηστε με τους γονεις σας
- EKPLIKTIKOS
Σαν το τζάκι, πρέπει να κάθεσαι σε απόσταση
Ούτε πολύ κοντά να καείς ούτε πολύ μακριά να κρυώνεις

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τα χε πει ο Δαίδαλος κυριοιEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:07Σαν το τζάκι, πρέπει να κάθεσαι σε απόσταση
Ούτε πολύ κοντά να καείς ούτε πολύ μακριά να κρυώνεις
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
08 Ιούλ 2024, 16:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Σεπ 2023, 12:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
20 Σεπ 2023, 19:12
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
20 Ιούλ 2023, 13:27
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νέοι εργάτες φεύγουν στην ώρα τους από τη δουλειά, τα αφεντικά δεν ξέρουν τι να κάνουν
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Δεκ 2024, 21:07 » σε Οικονομία - 105 Απαντήσεις
- 2451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
09 Δεκ 2024, 02:01
-