Δεν τίθεται θέμα διλήμματος. Είναι άλλο να θεωρείς κάποιον γελοίο/προκλητικό/οτιδήποτε και άλλο το να τον κυνηγάς ή να τον δέρνεις, γιατί έτσι.
Στην τελική, σε μια εκδήλωση στο Γκάζι πήγαινε, που είναι τέρμα οπενμάιντ

Δεν τίθεται θέμα διλήμματος. Είναι άλλο να θεωρείς κάποιον γελοίο/προκλητικό/οτιδήποτε και άλλο το να τον κυνηγάς ή να τον δέρνεις, γιατί έτσι.
Βάλε στη θέση του "πούστη" οποιονδήποτε άλλο χαρακτηρισμό.
εγώ πάλι πιστεύω πως γενικά στην Αθήνα είναι σπάνιο να συμβεί τέτοιο περιστατικό
Της αυτής άποψης είμαι και γωΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 10:23εγώ πάλι πιστεύω πως γενικά στην Αθήνα είναι σπάνιο να συμβεί τέτοιο περιστατικό εννοώ βιαιοπραγία, όχι απλά μπινελίκια
σκέψου ότι ακόμη και με τις κάμερες και με γνωστή την όλη ιστορία, όλοι αυτοί παρουσίασαν τον θάνατο του Ζακ ως ομοφοβική δολοφονική ενέργεια. φαντάσου σε περιστατικά που δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα πόσο διαστρεβλωμένη μπορούν να μας παρουσιάσουν την αλήθεια και να μην έχουμε τρόπο/λόγο αμφιβσήτησηςgeorgebi έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 10:35Της αυτής άποψης είμαι και γωΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 10:23εγώ πάλι πιστεύω πως γενικά στην Αθήνα είναι σπάνιο να συμβεί τέτοιο περιστατικό εννοώ βιαιοπραγία, όχι απλά μπινελίκια
Ακόμα και αν συνέβει κάτι τέτοιο στο πασίγνωστο μοντέλο
είμαι σίγουρος πως δεν μας λέει όλη την ιστορία
πράγμα για το οποίο δεν εχω κανένα πρόβλημα
Ο πρώτος ή ο τελευταίος θα ειναι που λέει μισές αλήθειες
Το πρόβλημα μου ειναι με την γενικά έγκυρη LIFO
που θέλω να πιστεύω πως ειναι πιο έγκυρη απ το Antivirus Magazine ή την εφσυν
Κοιτα δεν είναι καθόλου απίθανο κάτι να ξεκινήσει από μπινελικια και αν υπάρξει απάντηση με μπινελικια να πάει στην βιαιοπραγία. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως αφορμής.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 10:23εγώ πάλι πιστεύω πως γενικά στην Αθήνα είναι σπάνιο να συμβεί τέτοιο περιστατικό
εννοώ βιαιοπραγία, όχι απλά μπινελίκια
Λευκό wifebeater και τρίχα στο στήθος.
Αυτο παλι εχει εξηγηθει επιστημονικα; εαν ενας αντρας γουσταρει να βλεπει στον παρτενερ του θηλυκοτητα, γιατι δεν τους κανουν οι γυναικες;
Και ο άλλος αν γουστάρει νταρντανες είναι γκέι; πάντως στα 70ς, την ηρωική εποχή των γκέι, το μάτσο λουκ ήταν της μόδας.
Με 1000 μεχρι τα 18 μου χρονια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 11:53Αν και δεν έχει σχέση με το θέμα, προφανώς οι γκέι κάνουν περισσότερο σεξ από τους στρειτ, γιατί είναι άνδρες που γουστάρουν ανδρες. Κι εσύ ως άνδρας αν σου καθοντουσαν όσες γυναίκες θέλεις να γαμησεις κάθε μέρα, με 1000 θα είχες πάει.