Παραιτήθηκε διευθυντής ΕΠΑΛ στη Λέσβο μετά από έλεγχο βρέθηκε οτι απουσίαζαν 80 από τους 120 μαθητές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραιτήθηκε διευθυντής ΕΠΑΛ στη Λέσβο μετά από έλεγχο βρέθηκε οτι απουσίαζαν 80 από τους 120 μαθητές
Ξεριζώστε την ΟΛΜΕ και θα φτιάξουν τα ΕΠΑΛ μόνα τους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: Παραιτήθηκε διευθυντής ΕΠΑΛ στη Λέσβο μετά από έλεγχο βρέθηκε οτι απουσίαζαν 80 από τους 120 μαθητές
Μόλις βγει η ΝΔ θα ξηλώσει τους συνδικαλιστές και θα διώξει τους δημοσίους υπαλλήλους.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στην Γ' Γυμνασίου η φιλόλογος μας έβαλε έκθεση με θέμα τί επάγγελμα θέλουμε να κάνουμε. Η έκθεση μου διαβάστηκε ως η πλέον λεπτομερής και εμπεριστατωμένη.zteo έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 13:52Παντού υποβαθμισμενα είναι. Δεν έχει ένα παιδί στα 15 την ωριμότητα να επιλέξει εάν θα γίνει επιστήμονας η τεχνίτης. Επίσης δεν έχει καλλιεργήσει την κλίση του προς την μια η την άλλη κατεύθυνση.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 13:33Παντού υπάρχουν ΕΠΑΛ. Μόνο εδώ είναι τόσο υποβαθμισμέναzteo έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 13:32Τα ΕΠΑΛ πρέπει να καταργηθούν και να αντικατασταθουν από ΓΕΛ. Μέχρι τα 18 όλοι πρέπει να παίρνουν την ίδια μόρφωση.
Μετά το λύκειο πρέπει να υπάρχουν δύο βαθμίδες εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο που θα βγάζει επιστήμονες και η τεχνική εκπαίδευση που θα βγάζει τεχνίτες και οι νέοι θα επιλέγουν ανάλογα με την κλίση τους.
Στα 15 μου είχα αποφασίσει να γίνω καπετάνιος.
Και τότε (δεκαετία του '60) τα "ευγενή" επαγγέλματα είχαν πρόβλημα υπερπροσφοράς.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ε τότε να κατεβάσουμε το όριο ενηλικίωση στα 15. Αφού έχουν την ωριμότητα να αποφασίζουν τι επάγγελμα θα ακολουθήσουν τότε έχουν την ωριμότητα να ψηφίζουν.Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 14:09Στην Γ' Γυμνασίου η φιλόλογος μας έβαλε έκθεση με θέμα τί επάγγελμα θέλουμε να κάνουμε. Η έκθεση μου διαβάστηκε ως η πλέον λεπτομερής και εμπεριστατωμένη.
Και τότε (δεκαετία του '60) τα "ευγενή" επαγγέλματα είχαν πρόβλημα υπερπροσφοράς.
.
Σωστα???????
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν κατάλαβες. Η γενιά μου ήταν πιο ώριμη και η προηγούμενη ακόμα περισσότερο.zteo έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 14:35Ε τότε να κατεβάσουμε το όριο ενηλικίωση στα 15. Αφού έχουν την ωριμότητα να αποφασίζουν τι επάγγελμα θα ακολουθήσουν τότε έχουν την ωριμότητα να ψηφίζουν.Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 14:09Στην Γ' Γυμνασίου η φιλόλογος μας έβαλε έκθεση με θέμα τί επάγγελμα θέλουμε να κάνουμε. Η έκθεση μου διαβάστηκε ως η πλέον λεπτομερής και εμπεριστατωμένη.
.
Σωστα???????
Σήμερα είναι ανεύθυνοι μαμάκηδες ημιπιτσιρικάδες μέχρι τα 30-40 τους.
Το οτι ο καραμαλάκας έδωσε δικαίωμα ψήφου στους 16άρηδες είναι άλλη ιστορία.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Στα 13-15 υπάρχει ήδη το ενδιαφέρον για κάποιο επάγγελμα. Τα ΕΠΑΛ έχουν πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα και ειδικότητες όπως έχω ακούσει από ΕΠΑΛ ενηλίκων. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής σε ΑΕΙ.
Απλά τα ανήλικα ακολουθούν αυτά που κάνει η παρέα τους. Ο γονέας θα πρέπει να κοιτάξει πως θα ξεκόψει από την παρέα αυτή. Άκουγα μια τέτοια περίπτωση σήμερα (του άλλαξε σχολείο που δεν είναι ΕΠΑΛ) και επίσης έχω γνωστούς που λένε ότι κάνουν συνεχώς απουσίες.
Απλά τα ανήλικα ακολουθούν αυτά που κάνει η παρέα τους. Ο γονέας θα πρέπει να κοιτάξει πως θα ξεκόψει από την παρέα αυτή. Άκουγα μια τέτοια περίπτωση σήμερα (του άλλαξε σχολείο που δεν είναι ΕΠΑΛ) και επίσης έχω γνωστούς που λένε ότι κάνουν συνεχώς απουσίες.
-
κανονικά έπρεπε να χαρεί που δε θα έτρωγε στη μαπα τα μαλακιστηρια. Τον έφαγε η υπευθυνότητα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μην τυχόν βέβαια πούμε καμιά κακή κουβέντα για τα κωλόπαιδα, προς Θεού, η Αγία Νεολαία, η ελπίδα του τόπου κτλ. Όταν μετά δεν θα βρίσκουν δουλειά παρά μόνο σε καφετέρια, θα κλαίγονται για την κακιά Ελλάδα, για τη γενιά των πατεράδων τους που τους κατέστρεψε, για τους καπιταλιστές ή για τους ξένους που τους παίρνουν τις δουλειές, ανάλογα προς ποιο μέρος του φάσματος της παρακμής και κλαψομουνίασης κλίνει ο καθένας
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 13:21Και οι δικοί μας οι γονείς, αμέσως μετά το τέλος του συμμοριτοπολέμου, πολύ περισσότερα προβλήματα είχαν.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 12:32αιτιολόγηση είναι όχι δικαιολογία. Τα αίτια δείχνω όχι να δικαιολογήσω κάποιον.
Αλλά δεν ζητούσαν τα ρέστα από τους δασκάλους, όταν τα βλαστάρια τους έφερναν κακό βαθμό στον έλεγχο.
.

Αν και δεν είμαι της γενιάς σου, το σημερινό χάλι το βλέπω και με τσαντίζει. Άλλη πρόσφατη ιστορία είναι που ένας γονιός πήγε να τα βάλει με το μπάσταρδο - κακή του ώρα εκεί που βρίσκεται το κωλόπαιδο - που τραμπούκιζε τον γιό του και ο πατέρας-τέρας του μαλακισμένου πήγε και έδειρε τον άλλον αντί να κλειδώσει το μαλακιστήρι του στο υπόγειο για κανένα μήνα να στρώσει χαρακτήρα.
Τα μαλακισμένα γίνονται έτσι γιατί είναι αρχιμαλάκες οι γονείς τους.
- Dwarven Blacksmith
Ενώ η αλήθεια ποια είναι, ότι πρόκειται για ατομική ευθύνη σε συμπτωματικά μαζικό επίπεδο;Scouser έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 16:16Μην τυχόν βέβαια πούμε καμιά κακή κουβέντα για τα κωλόπαιδα, προς Θεού, η Αγία Νεολαία, η ελπίδα του τόπου κτλ. Όταν μετά δεν θα βρίσκουν δουλειά παρά μόνο σε καφετέρια, θα κλαίγονται για την κακιά Ελλάδα, για τη γενιά των πατεράδων τους που τους κατέστρεψε, για τους καπιταλιστές ή για τους ξένους που τους παίρνουν τις δουλειές, ανάλογα προς ποιο μέρος του φάσματος της παρακμής και κλαψομουνίασης κλίνει ο καθένας

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Scouser έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 16:16Μην τυχόν βέβαια πούμε καμιά κακή κουβέντα για τα κωλόπαιδα, προς Θεού, η Αγία Νεολαία, η ελπίδα του τόπου κτλ. Όταν μετά δεν θα βρίσκουν δουλειά παρά μόνο σε καφετέρια, θα κλαίγονται για την κακιά Ελλάδα, για τη γενιά των πατεράδων τους που τους κατέστρεψε, για τους καπιταλιστές ή για τους ξένους που τους παίρνουν τις δουλειές, ανάλογα προς ποιο μέρος του φάσματος της παρακμής και κλαψομουνίασης κλίνει ο καθένας

Αστερίσκος για τους πατεράδες - αυτοί τα έμαθαν έτσι. Δεν εφαρμόζουν τιμωρία-ανταμοιβή οι νεοέλληνες σαχλογονείς, εφαρμόζουν 'ο γιόκας μου, η κορούλα μου'.
- Eθνικοκοινωνιστης
οσοι διδασκουν στα επαλ πρεπει να πληρωνονται για βαρεα ανθυγιεινα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι, αλλά όχι συμπτωματικά. Είναι ένας συνδυασμός εγγενούς κωλοπαιδαρισμού, γονικής αδιαφορίας, κλίματος αλητείας που καλλιεργούν μεταξύ τους τα κωλόπαιδα (κάτι σαν την δυσπιστία με την οποία αντιμετωπίζονται στα γκέτο στις ΗΠΑ οι μαύροι που διαβάζουν για το σχολείο, που κατηγορούνται για ''acting white'') και φυσικά προτύπων που προβάλλονται και που τα κωλόπαιδα υιοθετούν πρόθυμα. Φυσικά κοινωνία χωρίς πλέμπα δεν υπήρξε ποτέ ιστορικά, αλλά την ευκαιρία τους να μάθουν μια τέχνη η οποία στο μέλλον θα τους συντηρούσε τουλάχιστον αξιοπρεπώς την έχουν και την κλωτσάνε, αυτό πρέπει να λέγεται. Είναι κατ' επιλογή πλεμπιάρηδες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 16:24Ενώ η αλήθεια ποια είναι, ότι πρόκειται για ατομική ευθύνη σε συμπτωματικά μαζικό επίπεδο;Scouser έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 16:16Μην τυχόν βέβαια πούμε καμιά κακή κουβέντα για τα κωλόπαιδα, προς Θεού, η Αγία Νεολαία, η ελπίδα του τόπου κτλ. Όταν μετά δεν θα βρίσκουν δουλειά παρά μόνο σε καφετέρια, θα κλαίγονται για την κακιά Ελλάδα, για τη γενιά των πατεράδων τους που τους κατέστρεψε, για τους καπιταλιστές ή για τους ξένους που τους παίρνουν τις δουλειές, ανάλογα προς ποιο μέρος του φάσματος της παρακμής και κλαψομουνίασης κλίνει ο καθένας
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών
από Λίνο Βεντούρα » 15 Νοέμ 2024, 23:49 » σε Εθνικά Θέματα - 10 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
19 Νοέμ 2024, 07:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι αριστούχοι μαθητές τα πάνε χειρότερα στη ζωή απ'τους μέτριους μαθητές;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 28 Μαρ 2025, 22:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 53 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
30 Μαρ 2025, 15:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι τεχνική εκπαίδευση θέλουμε? Εξαφανίζουν τον τομέα δομικών έργων από τα ΕΠΑΛ
από Ίακχος » 03 Σεπ 2024, 23:07 » σε Αρχιτεκτονική - 2 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
03 Σεπ 2024, 23:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Χίος αναλαμβάνει διευθυντής στο Βελοπουλάδικο.
από Kauldron » 13 Ιουν 2024, 18:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Ιουν 2024, 19:45
-