Cancel έφαγε ο λουμπεν Μπέος από Παπαρίζου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Cancel έφαγε ο λουμπεν Μπέος από Παπαρίζου
Το λουμπεναριό ο μπέος είναι δυσφήμηση για την πόλη του βόλου, προσωποποιεί την ηθική κατάπτωση
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Golden Age
Καμμία σχέση. Ο Μπέος έκανε έργα και έχει εκσυγχρονίσει το Βόλο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:35Το λουμπεναριό ο μπέος είναι δυσφήμηση για την πόλη του βόλου, προσωποποιεί την ηθική κατάπτωση
- Ληστοσυμμορίτης
ναι βλέπουμε ότι οι καλλιτέχνες και όχι μόνο αποστρέφονται τον ηθικό βούρκο που παίρνει τη μορφή του μπεου
- Golden Age
Δεν είναι "οι καλλιτέχνες", αλλά δύο τραγουδιστές που αρνήθηκαν για να είναι αρεστοί απο το σύστημα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:47ναι βλέπουμε ότι οι καλλιτέχνες και όχι μόνο αποστρέφονται τον ηθικό βούρκο που παίρνει τη μορφή του μπεου
- Ληστοσυμμορίτης
- hellegennes
Όπως;Golden Age έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:43Καμμία σχέση. Ο Μπέος έκανε έργα και έχει εκσυγχρονίσει το Βόλο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:35Το λουμπεναριό ο μπέος είναι δυσφήμηση για την πόλη του βόλου, προσωποποιεί την ηθική κατάπτωση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Golden Age
Έφτιαξε τους δρόμμους και τους πεζοδρόμμους του Βόλου απο την αρχήhellegennes έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:56Όπως;Golden Age έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:43Καμμία σχέση. Ο Μπέος έκανε έργα και έχει εκσυγχρονίσει το Βόλο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:35Το λουμπεναριό ο μπέος είναι δυσφήμηση για την πόλη του βόλου, προσωποποιεί την ηθική κατάπτωση
Έκανε δουλειά ο τύπος, Μήτσε. Αυτό είναι αλήθεια, πέρα από όλα τα υπόλοιπα που τον χαρακτηρίζουν (δηλαδή νύχτα, ποδόσφαιρο, συμπεριφορές κλπ). Ή, ίσως, χάρη σε όλα αυτά τα υπόλοιπα να την έκανε, δεν ξέρω. Πάντως και εγώ είδα μεγάλες βελτιώσεις όταν πήγαινα για κάποια χρόνια κάθε χρόνο (και πάνω από μια φορά τον χρόνο) σε δρόμους, καθαριότητα, πεζοδρόμους, αποχετεύσεις κλπ, αλλά και άκουσα πάρα πολλούς ντόπιους να αλλάζουν άποψη γι' αυτόν χρόνο με τον χρόνο. Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, μάλιστα.hellegennes έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:56Όπως;Golden Age έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:43Καμμία σχέση. Ο Μπέος έκανε έργα και έχει εκσυγχρονίσει το Βόλο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:35Το λουμπεναριό ο μπέος είναι δυσφήμηση για την πόλη του βόλου, προσωποποιεί την ηθική κατάπτωση
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Γι'αυτό θα παραμείνετε για πάντα ανθρωπάκια.
Εγώ θα ντρεπόμουν να ανεβάσω ακόμα και τα μυστικά της Φιλοσοφικής Λίθου ή της πυρηνικής σύντηξης από μια τέτοια φάτσα.
Δείξε μου τη φάτσα σου να σου πω πόσο αριστερός είσαι.
Χαχαχοαχαχοαχ
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Μόνο έδειξε πόσο μπατχερτ είναι. Ναι, θα χάσει η Παπαρίζου επειδή δεν τραγούδησε στον Βόλο. Δεν μπορεί να κοιμηθεί τις νύχτες από το πολύ κλάμα.Golden Age έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:15Ορθή κοφτή απάντηση απο τη δημαρχάραhttps://www.gazzetta.gr/plus/2288044/mp ... -tha-hasei«Δε με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω χ τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως. Δύο καλλιτέχνες είπαν “όχι” στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα. Εγώ δε ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν, αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος».
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο αλγερινοκρητικος αν θυμαμαι καλα ειχε δηλωσει δημοσια οτι στηριζει ανοιχτα τον ομοφυλο του τον Κατσαριδιαρη σωστα;

Καποτε ειχα δει ενα ντοκυμαντερ για τα Ανωγεια και καποιοι ντοπιοι ειπαν πως οποιος τολμησει να ψηφισει ΧΑ θα τον καθαρισουμε.

- Golden Age
Δεν έλεγαν ακριβώς αυτό, αλλά υπερηφανευόντουσαν που δεν είχε πάρει ψήφο η ΧΑ. Βέβαια εκεί χτυπούσαν υψηλά ποσοστά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ακόμη και το κόμμα του ΓΑΠ. Μπροστάρης στον αντιχρυσαυγιτισμό ήταν ο παπάς του χωριού, ο οποίος επίσης είχε καλοσωρίσει τον Καμμένο με μπηχτές εναντίον του (παρότι ήταν υποτίθεται αντιμνημονιακός, δεν του έκαναν φαίνεται οι δεξιοί αντιμνημονιακοί) και μερικά χρόνια αργότερα, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη το 2018 είχε καταφερθεί κατά του εθνικισμού. Επίσης είχε χρησιμοποιήσει συνθήματα του ΕΑΜ.
δεν υπήρχε έλλειψη συμμετοχής αλλά και να υπήρχε η πατρα είχε αυξηση πληθυσμού ενώ ο μπεοβολος είχε από τις μεγαλύτερες μειώσεις.τι ισχυρίζεσαι δηλαδη ότι οι πατρινοι συμμετείχαν στην απογραφή αλλά οι βολιωτες όχι χαχαχαχαGolden Age έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:30Η προηγούμενη απογραφή αν δεν απατώμαι έγινε κάπου στα 2011. Στην τωρινή υπήρξε μεγάλη έλλειψη συμμετοχής πανελλαδικώς.Manolis έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:25έγινε η απογραφή και ο βόλος κατέγραψε από τις μεγαλύτερες μειώσεις ενώ η Πάτρα κατέγραψε αύξησηGolden Age έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 21:24
Θύμισέ μου πότε έγινε η προηγούμενη απογραφή και πως πήγε η τελευταία απογραφή απο άποψη συμμετοχής.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Κι ενώ δυο φίρμες του παρελθόντος το 'παιξαν αντιΜπέος για να είναι αρεστοί στο σύστημα, νέοι καλλιχτέχνες, κοντά στη νέα γενιά ξεσήκωσαν τη νεολαία του Βόλου
Βόλος: Μπέος, Anastasia και Alcatrash τραγουδούν «Δεν πάω πουθενά»
Χιλιάδες φαναράκια φώτισαν απόψε τον βολιώτικο ουρανό...
Η Anastasia και οι Alcatrash με τον Αχιλλέα Μπέο στο stage του Βόλου σήμερα (26/12) την βραδιά των φαναριών τραγούδησαν το «Δεν πάω πουθενά», αφιερωμένο στον Βασίλη Καρρά.
Ένας νυχτερινός ουρανός που φωτίστηκε από χιλιάδες αναμμένα φαναράκια ήταν ακόμη μία εκδήλωση για τις γιορτές των Χριστουγέννων στον Βόλο και χάρισε ανεπανάληπτες εικόνες στις χιλιάδες ανθρώπων που κατέκλυσαν την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.
Η εκδήλωση ήταν η πολυαναμενόμενη, όπως και κάθε χρόνο, βραδιά των φαναριών που πλημμύρισαν με το φως τους τον σκοτεινό ουρανό μεταφέροντας το μήνυμα «ένα φως – μια ευχή», με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.
Ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία και συμμετείχε με άναμμα και την απελευθέρωση των φαναριών δημιουργώντας ένα καταπληκτικό θέαμα έστειλε με την συμβολική του πράξη το μήνυμα ότι υπάρχει αλληλεγγύη προς στα σημαντικά Ιδρύματα και στήριξη του σπουδαίου έργου τους.
Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από συναυλία της Αναστασίας και των Alcatrash, που ξεσήκωσαν κυρίως τους χιλιάδες νέους που συμμετείχαν στην ξεχωριστή βραδιά.
https://www.zougla.gr/greece/volos-beos ... -pouthena/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
18 Μαρ 2024, 16:13