Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 29 Δεκ 2023, 20:03

Βλέπω την έχετε φάει την παπάτζα.
Σε ακριβό μαγαζί με ένδυση ή αξεσουάρ πρέπει να υπάρχει ένα ανάλογο στυλ.

Αν δε μου κάνει το στυλ σου (που το έφερες μετά την πρόσληψη) ή/και δυσφορουν οι πελάτες, ή το αλλάζεις ή παίρνεις πουλο.

Είτε είσαι μαύρος, είτε είσαι ζαιος είτε οτιδήποτε από αυτά τα περίεργα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 29 Δεκ 2023, 20:05

Dwarven Blacksmith έγραψε:
29 Δεκ 2023, 19:54
nowhere έγραψε:
29 Δεκ 2023, 19:48
στην κίνα του νάνου πάνε όπως γουστάρουν στην δουλειά γι αυτό του φαίνεται τρελό
Η Κίνα δεν είναι κάτι στατικό στο χρόνο ή μονολιθικό όπως δεν είναι και η Ελλάδα ή πιο κοντά στην κλίμακα, όπως δεν είναι όλη η Ευρώπη από τα 1950s μέχρι σήμερα.
Πέρα απο την πλάκα, απ'οσο ξέρω οι μαύροι μετανάστες στην Κίνα είναι σκετικά κομπλέ. Το μόνο περίεργο που θα δεις είναι Κινέζους να βλέπουν πρώτη φορά στην ζωή τους μαύρο και να τον δείχνουν με το δάχτυλο ή να βγάζουν φωτογραφίες μαζι του αλλά το κάνουν καλοπροαίρετα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 29 Δεκ 2023, 20:06

29 Δεκ 2023, 20:02
Καλή φάση, σε 2 σελίδες φτάσαμε στο "όποιος θέλει ράστα να πάει στη ΡωσιαΙρανΚιναΒΚορεοΚούβα". Well phorumed.
Το μποτομλάιν είναι μάλλον του τύπου: όποιος/όποια θέλει να εργάζεται (γενικώς) ως μισθωτός, πρέπει να λούζεται που και που.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 29 Δεκ 2023, 20:06

29 Δεκ 2023, 20:02
Καλή φάση, σε 2 σελίδες φτάσαμε στο "όποιος θέλει ράστα να πάει στη ΡωσιαΙρανΚιναΒΚορεοΚούβα". Well phorumed.
Χαρές που θα κάνουν οι ΡωσοΙρανοΚινοΒΚορεατες μόλις δουν τον Νάνο με ράστα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 29 Δεκ 2023, 20:07

Otto Weininger έγραψε:
29 Δεκ 2023, 20:03

Αν δε μου κάνει το στυλ σου (που το έφερες μετά την πρόσληψη) ή/και δυσφορουν οι πελάτες, ή το αλλάζεις ή παίρνεις πουλο.

Δεν διαφωνείς κανείς μέχρι στιγμή νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένα ανάλογο στυλ.
Απλά πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε update τη λίστα με τα "ανάλογα στύλ" ώστε να μην αποτελεί φυλεκτική διάκριση.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 29 Δεκ 2023, 20:10

29 Δεκ 2023, 20:07
Otto Weininger έγραψε:
29 Δεκ 2023, 20:03

Δεν διαφωνείς κανείς μέχρι στιγμή νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένα ανάλογο στυλ.
Απλά πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε update τη λίστα με τα "ανάλογα στύλ" ώστε να μην αποτελεί φυλεκτική διάκριση.
Δεν είναι φυλετική διάκριση. Άσε που πιο εύκολα μου κάθεται μια μαύρη με ραστα πάρα μια λευκή. Οπτικά δηλαδή.

Στο φαρμακείο μου όμως για παράδειγμα, θα έπαιρναν πούλο αμφότερες αν έσκαγαν με ραστα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 29 Δεκ 2023, 20:11

GoBzi έγραψε:
29 Δεκ 2023, 20:05
nowhere έγραψε:
στην κίνα του νάνου πάνε όπως γουστάρουν στην δουλειά γι αυτό του φαίνεται τρελό
Η Κίνα δεν είναι κάτι στατικό στο χρόνο ή μονολιθικό όπως δεν είναι και η Ελλάδα ή πιο κοντά στην κλίμακα, όπως δεν είναι όλη η Ευρώπη από τα 1950s μέχρι σήμερα.
Πέρα απο την πλάκα, απ'οσο ξέρω οι μαύροι μετανάστες στην Κίνα είναι σκετικά κομπλέ. Το μόνο περίεργο που θα δεις είναι Κινέζους να βλέπουν πρώτη φορά στην ζωή τους μαύρο και να τον δείχνουν με το δάχτυλο ή να βγάζουν φωτογραφίες μαζι του αλλά το κάνουν καλοπροαίρετα.
Μήπως τους μυρίζουν, να δουν αν τρώγονται; Απ' όσο ξέρω, αυτοί τρώνε τα πάντα, αρκεί να μην έχουν μπαταρίες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Δεκ 2023, 20:16

nowhere έγραψε:
αυτό στο ασχετόμετρο πιάνει γαλή χ5

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 29 Δεκ 2023, 20:21

GoBzi έγραψε:
nowhere έγραψε:
Συμφωνώ.
Σαν τους μπάρμπες στο χωριό είναι οι πιο πολλοί μωρέ. Άμα πάει ας πούμε η Ελένη στο χωριό με κρίκο στη μύτη θα της πούνε έτσι βάζω εγώ στα γελάδια χοχοχοχχο. Ε, κάπως έτσι είναι και με τον μαύρο στην Κίνα, δεν είναι ρατσιστές αλλά ούτε προσέχουν τα λόγια τους, είναι περίεργοι.

Απλά πρέπει να προσέχουμε όταν γενικεύουμε ότι μιλάμε για το που κάθεται τελικά η βελόνα κατά μέσο όρο, προφανώς και υπάρχει δράση και αντίδραση σε κάθε θέμα. Ας πούμε στην Ελλάδα πριν κάποιες δεκαετίες δεν ήταν σωστό στυλ να έχεις μούσι. Τώρα δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να μην είναι του ναυαγού. Στο ενδιάμεσο αυτών των δύο σίγουρα υπάρχαν κάποιοι με την παλιά νοοτροπία και κάποιοι με τη νέα που έκαναν και λίγο φασαρία. Ε, έτσι είναι όλες οι κοινωνίες.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 29 Δεκ 2023, 20:21

Από τη στιγμή που την προσέλαβε, σαφώς και δεν παίζει θέμα ρατσισμού.

Μ' αυτήν τη λογική, ο οποιοσδήποτε προσλαμβάνεται ειδικώς σε μαγαζιά ρούχων, που σαφέστατα μετράει η εικόνα που θέλει να πουλήσει ο επιχειρηματίας, μπορεί να πάει ντυμένος/χτενισμένος την πρώτη φορά με το στυλ που πλασάρει το μαγαζί και μετά να αρχίσει να πηγαίνει όπως γουστάρει γιατί ...δικαίωμα προσωπικής έκφρασης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 29 Δεκ 2023, 20:27

Otto Weininger έγραψε:
29 Δεκ 2023, 19:05

Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι η μαμά που πήγε να διαμαρτυρηθεί, χάλασε τη δική της ράστα. Γιατί; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Δεκ 2023, 20:29

Τελειωμένο σκουπιδαριο η εργοδότης, μακάρι να πιάσει το μποϋκοτάζ, αλλά χλωμό, αυτά ξεχνιούνται γρήγορα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 29 Δεκ 2023, 20:31

29 Δεκ 2023, 20:21
GoBzi έγραψε:

Συμφωνώ.
Σαν τους μπάρμπες στο χωριό είναι οι πιο πολλοί μωρέ. Άμα πάει ας πούμε η Ελένη στο χωριό με κρίκο στη μύτη θα της πούνε έτσι βάζω εγώ στα γελάδια χοχοχοχχο. Ε, κάπως έτσι είναι και με τον μαύρο στην Κίνα, δεν είναι ρατσιστές αλλά ούτε προσέχουν τα λόγια τους, είναι περίεργοι.

Απλά πρέπει να προσέχουμε όταν γενικεύουμε ότι μιλάμε για το που κάθεται τελικά η βελόνα κατά μέσο όρο, προφανώς και υπάρχει δράση και αντίδραση σε κάθε θέμα. Ας πούμε στην Ελλάδα πριν κάποιες δεκαετίες δεν ήταν σωστό στυλ να έχεις μούσι. Τώρα δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να μην είναι του ναυαγού. Στο ενδιάμεσο αυτών των δύο σίγουρα υπάρχαν κάποιοι με την παλιά νοοτροπία και κάποιοι με τη νέα που έκαναν και λίγο φασαρία. Ε, έτσι είναι όλες οι κοινωνίες.
Δεν ξέρω για ποιες δεκαετίες μιλάς, φαντάζομαι όμως όχι για τα 80's και λίγο 90's που όχι απλά κυκλοφορούσε το μούσι κατά κόρον, αλλά είχε γίνει και της μόδας το Greenguardian look.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 29 Δεκ 2023, 20:33

Isildur έγραψε:
29 Δεκ 2023, 20:11
GoBzi έγραψε:

Μήπως τους μυρίζουν, να δουν αν τρώγονται; Απ' όσο ξέρω, αυτοί τρώνε τα πάντα, αρκεί να μην έχουν μπαταρίες.
:lol: τιμαλακαπαιδιεισαιρε

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 29 Δεκ 2023, 20:33

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
29 Δεκ 2023, 20:29
Τελειωμένο σκουπιδαριο η εργοδότης, μακάρι να πιάσει το μποϋκοτάζ, αλλά χλωμό, αυτά ξεχνιούνται γρήγορα.
Έτσι, γαμήστε την τη ρουφιάνα. Όπως και τον άλλον, που απέλυσε το καημένο το παιδί επειδή απλά του 'ρθε να ξυρίσει το κεφάλι και να χτυπήσει τατού "88" στον λαιμό.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών