Τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα με τους τρανς; Οι τρανς δεν έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα (ομοφυλοφιλία ας πούμε), νομίζουν ότι είναι το αντίθετο φύλο απ' αυτό που είναι. Το οποίο είναι και παράδοξο ταυτόχρονα γιατί μας λένε ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή, άρα πώς είναι το αντίθετο φύλο αν δεν υπάρχουν στ' αλήθεια φύλα;
Τρανς άτομα και εργασια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τρανς άτομα και εργασια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Μήπως δεν είσαι ιδιοκτήτης οίκου ανοχής;
Οι τρανς εχουν αντιθετη σεξουαλικοτητα απο αυτην που τους προσαπτει η κοινωνια, βασει των αναγνωρισιμων βιολογικων χαρακτηριστικων τους.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 10:47Τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα με τους τρανς; Οι τρανς δεν έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα (ομοφυλοφιλία ας πούμε), νομίζουν ότι είναι το αντίθετο φύλο απ' αυτό που είναι.
Οταν λενε οτι το ΄φυλο ειναι κοινωνικη κατασκευη', δεν εννοουν την σεξουαλικοτητα του ατομου, εννοουν τα στερεοτυπα περι φυλων.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 10:47Το οποίο είναι και παράδοξο ταυτόχρονα γιατί μας λένε ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή, άρα πώς είναι το αντίθετο φύλο αν δεν υπάρχουν στ' αλήθεια φύλα;
Παραδειγμα: οσοι εχουν χρωμοσωματα ΧΥ πρεπει να ειναι ολιγον ματσο, δυνατοι, λιγο ευαισθητοι εκει που χρειαζεται, κλπ. Ο ορισμος του αντρα γινεται δλδ με κοινωνικα κριτηρια.
- hellegennes
Αυτός δεν είναι ο ορισμός του άντρα κατά την κοινωνία, είναι στερεότυπα μιας άλλης εποχής που έγιναν αγώνες για να πέσουν. Είναι ακριβώς όμως ο ορισμός του άνρα κατά τους τρανς. Αυτά τα χαρακτηριστικά προσπαθούν να εξομοιώσουν. Τα επιφανειακά.axilmar έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 10:59Οι τρανς εχουν αντιθετη σεξουαλικοτητα απο αυτην που τους προσαπτει η κοινωνια, βασει των αναγνωρισιμων βιολογικων χαρακτηριστικων τους.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 10:47Τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα με τους τρανς; Οι τρανς δεν έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα (ομοφυλοφιλία ας πούμε), νομίζουν ότι είναι το αντίθετο φύλο απ' αυτό που είναι.Οταν λενε οτι το ΄φυλο ειναι κοινωνικη κατασκευη', δεν εννοουν την σεξουαλικοτητα του ατομου, εννοουν τα στερεοτυπα περι φυλων.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 10:47Το οποίο είναι και παράδοξο ταυτόχρονα γιατί μας λένε ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή, άρα πώς είναι το αντίθετο φύλο αν δεν υπάρχουν στ' αλήθεια φύλα;
Παραδειγμα: οσοι εχουν χρωμοσωματα ΧΥ πρεπει να ειναι ολιγον ματσο, δυνατοι, λιγο ευαισθητοι εκει που χρειαζεται, κλπ. Ο ορισμος του αντρα γινεται δλδ με κοινωνικα κριτηρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν εχουνε πεσει αυτα τα στερεοτυπα, καθολου μα καθολου. Ισχυουν 100% για την μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:02Αυτός δεν είναι ο ορισμός του άντρα κατά την κοινωνία, είναι στερεότυπα μιας άλλης εποχής που έγιναν αγώνες για να πέσουν. Είναι ακριβώς όμως ο ορισμός του άνρα κατά τους τρανς. Αυτά τα χαρακτηριστικά προσπαθούν να εξομοιώσουν. Τα επιφανειακά.
Φανερο και απο τα ποστς στο πχωρουμ.
Σωστά, σωστά. Ο κοινωνικός ρατσισμός είναι εμφανής στον πόλεμο Ρωσίας/Ουκρανίας και Ισραήλ/Χαμάς. Πάνε οι XY και πεθαίνουν σαν τις μύγες ενώ οι ΧΧ ξύνουν το πράμα τους στο tiktok. Γιατί να στερήσει η κοινωνία μας, με αυτά τα απαρχαιωμένα στερεότυπα, από τον κάθε ΧΥ να ξύσει το πράμα του;
- Καραμελίτσα
Εφόσον δεν έχει την απαίτηση να επιβάλλω την ψευδαίσθησή του/της στους άλλους υπαλλήλους μου και στους πελάτες μου, κανένα πρόβλημα.
Z
Μα θα το κάνει και άθελά του. Ποιος σου λέει εσένα πχ ότι οι γυναίκες υπάλληλοι θα νιώθουν άνετα στις τουαλέτες με έναν μαντράχαλο; Και μια να μην νιώθει άνετα, την βάζεις σε δυσκολη θέση για να πάρεις στην δουλειά έναν τρανς. Θα μου πεις δικό της πρόβλημα, αλλά αυτή είναι τοξική διαχείριση εταιρίας/ομάδας.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:30Εφόσον δεν έχει την απαίτηση να επιβάλλω την ψευδαίσθησή του/της στους άλλους υπαλλήλους μου και στους πελάτες μου, κανένα πρόβλημα.
- Καραμελίτσα
Όταν λέω να μην επιβάλλει την ψευδαίσθησή του/της, εννοώ και ότι θα πηγαίνει στις τουαλέτες που αφορούν τη βιολογία του/της. (Αν και είμαι υπέρ των γιούνισεξ τουαλετών, έρχονται φθηνότερες.)GoBzi έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:35Μα θα το κάνει και άθελά του. Ποιος σου λέει εσένα πχ ότι οι γυναίκες υπάλληλοι θα νιώθουν άνετα στις τουαλέτες με έναν μαντράχαλο; Και μια να μην νιώθει άνετα, την βάζεις σε δυσκολη θέση για να πάρεις στην δουλειά έναν τρανς. Θα μου πεις δικό της πρόβλημα, αλλά αυτή είναι τοξική διαχείριση εταιρίας/ομάδας.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:30Εφόσον δεν έχει την απαίτηση να επιβάλλω την ψευδαίσθησή του/της στους άλλους υπαλλήλους μου και στους πελάτες μου, κανένα πρόβλημα.
Z
Δεν ξέρω, παίζεις με την φωτιά σε τέτοιες περιπτώσεις. Με τους νέους φιλελέ νόμους, ειδικά εάν οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστους χώρους είσαι καταδικασμένος.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:44Όταν λέω να μην επιβάλλει την ψευδαίσθησή του/της, εννοώ και ότι θα πηγαίνει στις τουαλέτες που αφορούν τη βιολογία του/της. (Αν και είμαι υπέρ των γιούνισεξ τουαλετών, έρχονται φθηνότερες.)GoBzi έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:35Μα θα το κάνει και άθελά του. Ποιος σου λέει εσένα πχ ότι οι γυναίκες υπάλληλοι θα νιώθουν άνετα στις τουαλέτες με έναν μαντράχαλο; Και μια να μην νιώθει άνετα, την βάζεις σε δυσκολη θέση για να πάρεις στην δουλειά έναν τρανς. Θα μου πεις δικό της πρόβλημα, αλλά αυτή είναι τοξική διαχείριση εταιρίας/ομάδας.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:30Εφόσον δεν έχει την απαίτηση να επιβάλλω την ψευδαίσθησή του/της στους άλλους υπαλλήλους μου και στους πελάτες μου, κανένα πρόβλημα.
Η γυναίκα μου δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα, είχαν αντρικά/γυναικεία δοκιμαστήρια. Έρχεται ο τράβελος, άντρας κανονικά και πάει στα γυναικεία. Τον βγάζουν έξω, τρώει μήνυση το μαγαζί και κερδίζει ο τυπάς. Κάνουν τα αποδυτήρια unisex, πάνε κάτι κοριτσάκια που έχουν σχολάσει από το σχολείο για ρούχα, πάει ένας άλλος τράβελος από πίσω και παίρνει μάτι. Μήνυση πάλι, χάνει ξανά το μαγαζί. Τώρα πληρώνουν δύο υπαλλήλους (ένας σε κάθε βάρδια) για να προσέχει ποιός μπαίνει που.
- Καραμελίτσα
Εννοείται, ότι αν υπάρχει νόμος που καθιστά υποχρεωτική την αποδοχή της παράνοιας, απλά δεν παίρνω το ρίσκο.GoBzi έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:54Δεν ξέρω, παίζεις με την φωτιά σε τέτοιες περιπτώσεις. Με τους νέους φιλελέ νόμους, ειδικά εάν οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστους χώρους είσαι καταδικασμένος.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:44Όταν λέω να μην επιβάλλει την ψευδαίσθησή του/της, εννοώ και ότι θα πηγαίνει στις τουαλέτες που αφορούν τη βιολογία του/της. (Αν και είμαι υπέρ των γιούνισεξ τουαλετών, έρχονται φθηνότερες.)GoBzi έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 11:35
Μα θα το κάνει και άθελά του. Ποιος σου λέει εσένα πχ ότι οι γυναίκες υπάλληλοι θα νιώθουν άνετα στις τουαλέτες με έναν μαντράχαλο; Και μια να μην νιώθει άνετα, την βάζεις σε δυσκολη θέση για να πάρεις στην δουλειά έναν τρανς. Θα μου πεις δικό της πρόβλημα, αλλά αυτή είναι τοξική διαχείριση εταιρίας/ομάδας.
Η γυναίκα μου δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα, είχαν αντρικά/γυναικεία δοκιμαστήρια. Έρχεται ο τράβελος, άντρας κανονικά και πάει στα γυναικεία. Τον βγάζουν έξω, τρώει μήνυση το μαγαζί και κερδίζει ο τυπάς. Κάνουν τα αποδυτήρια unisex, πάνε κάτι κοριτσάκια που έχουν σχολάσει από το σχολείο για ρούχα, πάει ένας άλλος τράβελος από πίσω και παίρνει μάτι. Μήνυση πάλι, χάνει ξανά το μαγαζί. Τώρα πληρώνουν δύο υπαλλήλους (ένας σε κάθε βάρδια) για να προσέχει ποιός μπαίνει που.
Z
Μια χαρά θα ήταν για οποιαδήποτε δουλειά.
Έκαναν οι μύγες κώλο κι έχεσαν τον κόζμο όλο.
Κυριολεκτικώς.
Κυριολεκτικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Ιούλ 2024, 19:16
-
- 46 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
02 Αύγ 2024, 11:26
-
- 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
26 Οκτ 2023, 14:05
-
-
Νέα δημοσίευση Περιστασιακή εργασία ως φωτογράφος
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 13 Μαρ 2024, 10:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Μαρ 2024, 13:34
-