Αρχικά σταμάτησε να επιμένεις σε προσωπικά μυνήματα να βρεθούμε.Εχω υψηλά στάνταρ στο σεξ.
Gay ραντεβουδάκι στην TV (First Dates)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: Gay ραντεβουδάκι στην TV (First Dates)
Κι άλλο αυτοάνοσο ρε μλκ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άσε μωρή λουμπίνα τώρα.Μαδουραίος έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 12:44Αρχικά σταμάτησε να επιμένεις σε προσωπικά μυνήματα να βρεθούμε.Εχω υψηλά στάνταρ στο σεξ.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν βλέπω την εκπομπή, είδα το βιντεάκι και συμφωνώ με τον micmic.
O αριστέρα είναι μια χαρά τύπος απολύτως χαλαρός και ο δεξιά μια χαζούλα μπίμπο, βαρετή ακόμα και στο φιλικό πλαίσιο.
O αριστέρα είναι μια χαρά τύπος απολύτως χαλαρός και ο δεξιά μια χαζούλα μπίμπο, βαρετή ακόμα και στο φιλικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
χωρις να εχω δει τιποτα απο την φαση αλλα απο τα λεγομενα σας μια χαρα θα ειναι ανθρωποι
σε αντιθεση με εκεινον τον σκατανθρωπο θεολογο που μοιραζε καταρες
και κοντεψατε να μεινετε απο το σοκ //
σε αντιθεση με εκεινον τον σκατανθρωπο θεολογο που μοιραζε καταρες
και κοντεψατε να μεινετε απο το σοκ //
Καλά, εκείνος είχε φρικάρει τελείως

Ζούμε σε ένα σύστημα.
απο το- ειρήσθω εν παρόδω του καντηλοναφτη ...για να θυμηθει αυτη την φραση
θα επαθε σιγουρα πολιτισμικο σοκ
-
- Επικοινωνία:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 890 Απαντήσεις
- 23222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
21 Νοέμ 2024, 21:20
-
-
Νέα δημοσίευση First Dates - στείλτε DM
από neon imposter » 08 Μάιος 2023, 13:09 » σε Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις - 16 Απαντήσεις
- 3528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
11 Μάιος 2023, 20:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση First Dates Εληνικό 2023 !
από tanipteros » 30 Μάιος 2023, 04:39 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
28 Ιουν 2023, 21:44
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10