Επιλογή τους είναι, αν ήθελαν τις άφηναν για κανένα παιδάκι που κάνει την πρακτική του.aljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:44Ρε τύπε, οι ποινικολόγοι αυτούς υπερασπίζονται, ποιους περιμένεις να υπερασπιστούν, εσένα κι εμένα;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:41Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα
καλη Αναπαυσις Αλεξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: καλη Αναπαυσις Αλεξη

- Rocco Siffredi
Είχε κοντεντ
Το ντου με Βατιδου στο Αλτερ θα μείνει στην ιστορία
Το ντου με Βατιδου στο Αλτερ θα μείνει στην ιστορία
- Eθνικοκοινωνιστης
ειπε και κατι σωστο για τους κακοποιους του μελισσουργου 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
περίμενα να πάρει αναστολή
- Otto Weininger
Ωπ, καλώς τον!EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:41Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
RIP
Toν ειχα συναντησει 2 φορες. Μια σε μια μαζωξη ενος θειου μου δικηγορου και μια σε ενα δικαστηριο.
Αρτιος νομικος αλλα εντελως εκκεντρικος εως τρελακιας.
Συλλυπητηρια στην οικογένεια του.
Toν ειχα συναντησει 2 φορες. Μια σε μια μαζωξη ενος θειου μου δικηγορου και μια σε ενα δικαστηριο.
Αρτιος νομικος αλλα εντελως εκκεντρικος εως τρελακιας.
Συλλυπητηρια στην οικογένεια του.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Συλλυπητηρια στους ανθρωπους που τον αγαπησαν και τον αγαπουν.
Παντα σοκαριστικη η υπενθυμιση οτι το ταξιδι ειναι συντομο...
Αναμφισβητητα, δημιουργειται κενο στον τομεα πνιξιματος μοντελων. Αναγκαστικα εμεις οι εναπομειναντες θα κανουμε υπερωριες.
Παντα σοκαριστικη η υπενθυμιση οτι το ταξιδι ειναι συντομο...
Αναμφισβητητα, δημιουργειται κενο στον τομεα πνιξιματος μοντελων. Αναγκαστικα εμεις οι εναπομειναντες θα κανουμε υπερωριες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Φιλε μου δεν επρεπε να ανεβασεις την φωτο αυτη,οτι κακο και να εκανε μολις πεθανε.Πρεπει να σεβομαστε τους νεκρους.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:22Ας τον κρίνει η Ιστορία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δυστυχως το δικαστηριο του καρκινου αποφασισε ομοφωνα κατα της αναστολης...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Aκουγεται οτι αν δεν ειχε το προβλημα υγειας του ισως τον κατεβαζε ο Μαρινακης επικεφαλης κομματος που θα χρηματοδοτουσε.
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πας καλά; εκεί είναι το χρήμαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:49Επιλογή τους είναι, αν ήθελαν τις άφηναν για κανένα παιδάκι που κάνει την πρακτική του.aljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:44Ρε τύπε, οι ποινικολόγοι αυτούς υπερασπίζονται, ποιους περιμένεις να υπερασπιστούν, εσένα κι εμένα;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:41Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
aljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:31Ο εκλιπών από εμένα έχει τεράστιο ρισπέκτ, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε με πάθος και συνέπεια με το ποινικό δίκαιο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους στον χώρο του. Προσωπικά δεν το ακούμπησα ποτέ γιατί προτιμούσα να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να κοιμάμαι τα βράδια.
Επίσης υπήρξε εξαιρετικά κατηρτισμένος. Και μπορεί μερικές δηλώσεις του να ήταν κατά καιρούς άστοχες (ή ακόμα και κατάπτυστες) αλλά προς τιμήν του ανέλαβε υποθέσεις που δεν τις ακούμπησε ΚΑΝΕΙΣ άλλος.
Για εμένα από την άλλη ήταν ένας βρωμιάρης χυδαιος. Ναι όλοι το ξέρουμε ότι η δικηγορία είναι δυσκολη υπόθεση. Επίσης όλοι ξέρουνε ότι οι παπατζιες έχουν ένα όριο. Ο Αλέξης το ξεπέρασε αυτό και χαίρομαι που σαπίζει πλέον
paotaris έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:16Φιλε μου δεν επρεπε να ανεβασεις την φωτο αυτη,οτι κακο και να εκανε μολις πεθανε.Πρεπει να σεβομαστε τους νεκρους.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:22Ας τον κρίνει η Ιστορία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Σεβεσαι Γρηγορόπουλο ας πούμε;

Στα δημοσιογραφικα στέκια της ελευθερης ώρας ισως
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 4204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
07 Απρ 2025, 20:43
-
-
Νέα δημοσίευση Άρθρο κόλαφος του Μωραΐτη για τον Αλέξη Τσίπρα
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Ιούλ 2024, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία ΣΎΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Αλεξη Τσιπρα ζητά το 70% των ψηφοφόρων
από Ίακχος » 21 Ιουν 2024, 19:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
21 Ιουν 2024, 23:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολή προς ΚΚΕ απο 99χρονο αντάρτη : Βρείτε τα με τον Αλέξη. Δώστε τέλος στη δικτατορία Μητσοτάκη
από georgebi » 15 Μάιος 2023, 21:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 2285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
29 Μάιος 2023, 15:13
-