σημαιοφοροι πλεον με κληρωση;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: σημαιοφοροι πλεον με κληρωση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 16 Απρ 2018, 16:57

Isomnia έγραψε:
16 Απρ 2018, 16:47

Όποιος δεν γουστάρει, λέει ΟΧΙ!
Eγώ που δε γούσταρα και είχα πει όχι, μου είπαν ότι θα πάρω απουσίες. Εν τω μεταξύ τις απουσίες τις μάζευα, για να λείπω στο τέλος πριν τις πανελλήνιες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 16 Απρ 2018, 16:58

Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Απρ 2018, 16:53
Isomnia έγραψε:
16 Απρ 2018, 16:47
Όποιος δεν γουστάρει, λέει ΟΧΙ!
Αν πει οχι, και δεν έχουμε κάτι άλλο να του προσφέρουμε, εχουμε αποτύχει να ανταμείψουμε την αριστεία.

παλια μας διναν επαινο στο τελος
τωρα το κοψανε;
για να μην βλεπουν οι βλακες οτι ειναι βλακες;
χαος γλωσσα και νεφελες

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Απρ 2018, 16:58

16 Απρ 2018, 16:10
Καλά, για να μην πιάσω το απουσιολόγιο που είναι η άλλη ελληνική "επιβράβευση".
Παίρνεις δηλαδή τον πιο καλό και του φορτώνεις έξτρα δουλειά συν διάφορους βλάκες να τον κυνηγάνε να μη τους βάλει απουσία. :hammer:
οχι απλα κυνηγάνε με την καλή (παρακαλώντας δηλαδή) ή εστω ακίνδυνη έννοια,αλλα πολλες φορες και να σε απειλούν,να προσθεσω εδώ. Μου ειχε τυχει στο λυκειο περιστατικο ουκ ολίγες φορές με αλητήριους μετεφηβικους τσιγαράκηδες να με απειλουν κυριολεκτικα,σε σημειο να μου στήσουν καποτε και εξωσχολικο σκηνικο. Η μονη λυση τελικα ήταν να κατεβασω τα μουτρα δυο εξ αυτων(καθως δεν υπηρξα και ποτέ το "αρχετυπικο" δειγμα νερντ απουσιολογου,δεν σηκωνα και πολλα) και επειτα εκαναν πισω αυτοματα και οι υπολοιποι χωρις ομως να σταματησουν οι απειλες, απλα πλεον κοπηκε ο τσαμπουκας.
Και όχι,δεν ήμουν σε επαλ,αλλα το χειροτερο επαλ μπροστα στο δικο μου σχολειο, εμοιαζε νηπιαγωγείο :lol:
Αλλα η φαση γενικα ναι, ειχε ξεφύγει,σε σημειο μαλιστα να σκέφτομαι να χαμηλώσω εσκεμμένα τις επιδοσεις μου για να αναλάβει αλλος το απουσιολογιο,γιατι ειχα κουραστει να με πρήζει ο καθε μαλάκας.

Απ'τη μια παντως εχεις δικιο σε αυτο που λες,οτι εναν καλο/αξιο ειναι μαλακια να τον βγάζεις μπροστα,και να του φορτωνεις εξτρα ευθυνες που δεν ειναι σε φαση να αναλαβει ακομα,αλλα απ την αλλη ειναι και η άποψη οτι ο καλος/αξιος δεν εχει μονο δικαιώματα,αλλα και υποχρεώσεις-ευθυνες. Και οσο μικροτερος το κατανοησει μπαινοντας στο κλίμα,τοσο πιο ευκολα θα του έρθει η φάση,οταν μεγαλωσει και πραγματικα αναλαβει καποια θεση ευθυνης. Σε καπιταλιστική κοινωνια ζουμε αλλωστε :lol:
Τι να πω, δεν ξερω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Απρ 2018, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Re: Σημαιοφόροι πλέον μὲ κλήρωση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 16 Απρ 2018, 17:00

Γιατί, τὸ νὰ εἶσαι Ἕλληνας σημαίνει πιὰ τίποτα στὴν Ἀλλοδαπ'-Ἑλλάδα;
Τὸ νὰ εἶσαι ἄριστος, τὸ νὰ ἔχεις παράστημα, σημαίνουν τίποτα;
Σημασία ἔχει νὰ εἶσαι ἀνορθόγραφος, νὰ ἀμολᾶς ἀγγλικὲς λέξεις καί, ἔχοντας σπουδάσει ἀκόμα καὶ γιατρός, νὰ πουλᾶς σουβλάκια.
Τὸ ξεφτύλισμα δὲν εἶναι ντροπή ἴν Ἄλλονταπ-Γκρής.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 16 Απρ 2018, 17:09

H προσωπική μου γνώμη είναι ότι το σχολείο θα πρέπει να έχει πρωτίστως εκπαιδευτική λειτουργία
να μαθαίνει δηλαδή στα παιδιά να μην γράφουν την ονομαστική ενικού θηλυκού με ν στο τέλος :003:
και ας φροντίσει η πατριωτική διαπαιδαγώγηση να γίνεται με ουσιαστικές αξίες και όχι με το σημαιονταλαβέρι των αριστούχων
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Απρ 2018, 17:10

vantono έγραψε:
16 Απρ 2018, 16:58
16 Απρ 2018, 16:10
Καλά, για να μην πιάσω το απουσιολόγιο που είναι η άλλη ελληνική "επιβράβευση".
Παίρνεις δηλαδή τον πιο καλό και του φορτώνεις έξτρα δουλειά συν διάφορους βλάκες να τον κυνηγάνε να μη τους βάλει απουσία. :hammer:
οχι απλα κυνηγάνε με την καλή (παρακαλώντας δηλαδή) ή εστω ακίνδυνη έννοια,αλλα πολλες φορες και να σε απειλούν,να προσθεσω εδώ. Μου ειχε τυχει στο λυκειο περιστατικο ουκ ολίγες φορές με αλητήριους μετεφηβικους τσιγαράκηδες να με απειλουν κυριολεκτικα,σε σημειο να μου στήσουν καποτε και εξωσχολικο σκηνικο. Η μονη λυση τελικα ήταν να κατεβασω τα μουτρα δυο εξ αυτων(καθως δεν υπηρξα και ποτέ το "αρχετυπικο" δειγμα νερντ απουσιολογου,δεν σηκωνα και πολλα) και επειτα εκαναν πισω αυτοματα και οι υπολοιποι χωρις ομως να σταματησουν οι απειλες, απλα πλεον κοπηκε ο τσαμπουκας.
Και όχι,δεν ήμουν σε επαλ,αλλα το χειροτερο επαλ μπροστα στο δικο μου σχολειο, εμοιαζε νηπιαγωγείο :lol:
Αλλα η φαση γενικα ναι, ειχε ξεφύγει,σε σημειο μαλιστα να σκέφτομαι να χαμηλώσω εσκεμμένα τις επιδοσεις μου για να αναλάβει αλλος το απουσιολογιο,γιατι ειχα κουραστει να με πρήζει ο καθε μαλάκας.

Απ'τη μια παντως εχεις δικιο σε αυτο που λες,οτι εναν καλο/αξιο ειναι μαλακια να τον βγάζεις μπροστα,και να του φορτωνεις εξτρα ευθυνες που δεν ειναι σε φαση να αναλαβει ακομα,αλλα απ την αλλη ειναι και η άποψη οτι ο καλος/αξιος δεν εχει μονο δικαιώματα,αλλα και υποχρεώσεις-ευθυνες. Και οσο μικροτερος το κατανοησει μπαινοντας στο κλίμα,τοσο πιο ευκολα θα του έρθει η φάση,οταν μεγαλωσει και πραγματικα αναλαβει καποια θεση ευθυνης. Σε καπιταλιστική κοινωνια ζουμε αλλωστε :lol:
Τι να πω, δεν ξερω...
Εγώ την είχα γλιτώσει πιο φτηνά, δηλαδή όντως είχα δεχτεί απειλές αλλά χωρίς συνέχεια. Βοήθησε και που ήμουν επαρχία όπου είναι πιο λάιτ τα πράγματα.

Ναι έχεις κι εσύ ένα δίκιο σ' αυτό που λες στο τέλος. Δηλαδή όντως κάποιος μπορεί να είναι καλός στον Χ τομέα και να τον σπρώξουν να αναλάβει μανατζέριαλ θέση για την οποία δεν είναι τόσο καλός και δεν έχει πάθος. Ή απλά να έρχονται όλοι και να του φορτώνουν μέρος της εργασίας τους. Δεν θα ήταν κακό να είναι προετοιμασμένος γι αυτό. Βέβαια αυτή τη σύνδεση την κάνουμε τώρα, ως παιδιά δε νομίζω να την είχαμε πάει τόσο μακριά την αναλογία. :lol:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
vantono

Re: Σημαιοφόροι πλέον μὲ κλήρωση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Απρ 2018, 17:13

Κλινο,γράφω απο κινητό αυτή τη στιγμη και εχω κατι δαχτυλα λουκάνικα Φρανκφούρτης,σορρυ. Αφού καταφερνω και βγάζω εστω αξιοπρεπώς ευανάγνωστο κειμενο, παλι καλά.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 17 Απρ 2018, 16:01

Η αλήθεια είναι πως το καλύτερο θα ήταν να δίνουνε το απουσιολόγιο στο χειρότερο της τάξης που κάνει μόνιμη κοπάνα και όχι στον πρώτο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 17 Απρ 2018, 16:06

Παρεμβαίνει συντονιστής κ τροποποιεί ποστ ή παίζει ο βαντονο; δεν έχω καταλάβει...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Απρ 2018, 17:09

Custom_F έγραψε:
17 Απρ 2018, 16:06
Παρεμβαίνει συντονιστής κ τροποποιεί ποστ ή παίζει ο βαντονο; δεν έχω καταλάβει...
το πρώτο, φυσικά! Και δεν ξερω αν πρεπει να διαμαρτυρηθώ ή όχι,αλλος σίγουρα θα το ειχε κανει,στη θεση μου. Αλλα η ζωη ειναι μικρή,δεν ασχολουμαι με ψιλοπράγματα. Ο συγκεκριμενος ειναι και συμπαθής άλλωστε, δεν τον θεωρω "επικίνδυνο" για κάτι.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 17 Απρ 2018, 17:14

vantono έγραψε:
17 Απρ 2018, 17:09
Custom_F έγραψε:
το πρώτο, φυσικά! Και δεν ξερω αν πρεπει να διαμαρτυρηθώ ή όχι,αλλος σίγουρα θα το ειχε κανει,στη θεση μου. Αλλα η ζωη ειναι μικρή,δεν ασχολουμαι με ψιλοπράγματα. Ο συγκεκριμενος ειναι και συμπαθής άλλωστε, δεν τον θεωρω "επικίνδυνο" για κάτι.
Ετερον εκατερον. Εντελως ακυρο. :011:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Απρ 2018, 17:26

Custom_F έγραψε:
17 Απρ 2018, 17:14
vantono έγραψε:
17 Απρ 2018, 17:09
Custom_F έγραψε:
Ετερον εκατερον. Εντελως ακυρο. :011:
εχεις δικιο κάστομ αλλα δεν πειράζει,δεν εχω θεμα. <----- αφού αυτόν δεν τον πειράζει σου λέει, εσένα τί σε νοιάζει; Δεν σου πέφτει λόγος, κοίτα τη δουλειά σου, παρακαλώ!

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Απρ 2018, 17:26

Γαμω το κινητό μου και την αχρωματοψία μου γαμώ, ουτε μια πλάκα δεν μπορώ να κάνω.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Απρ 2018, 17:28

Απο δω και περα να ξερετε κορίτσια λοιπον, αν ποτέ σας γράψω τιποτα "πικαντικο" ή σας την πέσω, δεν είμαι εγω. Ο κλινό επεξεργάζεται τα ποστ μου. :a040:

Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp » 17 Απρ 2018, 17:32

vantono έγραψε:
17 Απρ 2018, 17:28
Απο δω και περα να ξερετε κορίτσια λοιπον, αν ποτέ σας γράψω τιποτα "πικαντικο" ή σας την πέσω, δεν είμαι εγω. Ο κλινό επεξεργάζεται τα ποστ μου. :a040:
τι εγραψες και στο σβησανε τρελε μου?
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών