Γερμανοί: ένας λαός γεμάτος ελαττώματα(!)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γερμανοί: ένας λαός γεμάτος ελαττώματα(!)
Μερικοί από τους καλύτερους μου φίλους είναι Γερμανοί.
Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα, εγώ πάντως το πιστεύω αυτό για μένα.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 09:16Μια χαρά τους βρίσκω τους Γερμανούς. Πιστεύω θα ταίριαζα πιο πολύ εκεί παρά στην Ελλάδα.Natasha έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 02:08Προσέξτε τι λένε οι ίδιοι οι γερμανοί για τους εαυτούς τους και ποσα ελαττώματα βρίσκουν!
Μια κοπέλα στο 2:15 λέει ότι λείπει από τους γερμανούς ο αυθορμητισμός στον χορό.
Και ότι οι γερμανοί είναι παραπάνω ντροπαλοί στον χορό από ότι πρέπει.
Και λέει ότι πρέπει να μάθουν να έχουν πιο πολύ πάθος, όρεξη, ενθουσιασμό για την ζωή!
(άραγε αυτό μαθαίνεται; ρωτάω)
Η άλλη κοπέλα παρακάτω μιλάει για ανοιχτότητα ότι τους λείπει.
Και φιλικότητα.
Εγκαρδιότητα επισης.
Τους λείπει επισης η χαλαρότητα.
Και είναι πολύ υπολογιστικοί, υπολογίζουν κυρίως το χρήμα και σε ποιον έδωσαν, για ποιον πλήρωσαν, μην τυχόν και τους ξεφύγει ένα φενίκι κρατώντας σημειώσεις και τεφτέρια!
Απίστευτα σφιχτοχέρηδες και ίσως και τσιγγούνηδες.
Καθόλου δηλ. δοτικοί και γενναιόδωροι.
Είναι συνεχώς στρεσαρισμένοι και
αγχωμένοι.
Τους λείπει η φιλική διάθεση.
Η φιλοξενία.
Η χαρά.
Το χιούμορ.
Το γέλιο.
Έχουν κρυάδα και ψυχρότητα.
Το μόνο ίσως καλό τους, η αρνηση και ο αρνητισμός που μια γιαπωνέζα το είδε ως καλό και είπε ότι θα ήθελε να έχει το «θάρρος» των γερμανών να λέει «όχι».
(μήπως όμως λένε «όχι» και σε καλά πράγματα;)
Έχουν τάση να είναι ακριβείς και να εστιάζουν στην λεπτομέρεια.
(όπως όλοι οι μίζεροι άνθρωποι)
Είναι πολύ κλειστοί και κακοδιάθετοι, μουντρούχοι.
Κάποιος άλλος μιλάει για «απομονωμένο» στυλ, μόνο για το άτομο προορισμένο και μοναχικό.
Απουσιάζει παντελώς η αίσθηση της κοινωνίας και κοινωνικότητας, όπου εκεί υπάρχει περισσότερη ζωή.
Δεν υπάρχει επισης καθόλου η διάθεση για προσφορά βοηθειας στον άλλον. Εισπράττεις πάντα μια άρνηση γι αυτό.
Ακόμα, ένας άλλος είπε ότι και στο φαί τους ακόμα είναι μοναχικοί, ενώ στις άλλες χώρες παρατήρησε ότι υπάρχει ένα πιάτο στην μέση απ όπου τρώνε όλοι μαζί!
Πείτε μου αν συμφωνείτε, όσοι έχετε εμπειρία από τους γερμανούς και αν βρίσκετε κάποιο καλό που έχουν. (επιτέλους)
Κάθε λαός έχει προτερήματα και ελαττώματα.
Το σημαντικό είναι το πως γίνεται η διαχείρηση και των δύο, ώστε το αποτέλεσμα να ειναι υπέρ του λαού παρά τα όποια ελαττώματά του.
Οι Γερμανοί το κάνουν σωστά και για αυτό είναι εκεί που είναι.
Εμείς από την άλλη...
Το σημαντικό είναι το πως γίνεται η διαχείρηση και των δύο, ώστε το αποτέλεσμα να ειναι υπέρ του λαού παρά τα όποια ελαττώματά του.
Οι Γερμανοί το κάνουν σωστά και για αυτό είναι εκεί που είναι.
Εμείς από την άλλη...
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Δες το αλλιώς. Το ότι αναγνωρίζουν τα ελαττώματά τους είναι προτέρημα.
Να επισημάνω ότι έχω καιρό να διαβάσω και το κείμενο με το ολόκληρο καρπούζι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είδα και ένα ακόμα βιντεάκι της ίδιας σειράς (αν το βρω θα το αναρτήσω) όπου μιλούσαν για το ποιά είναι τα θέματα ΤΑΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
Ένα που ήταν και το πιο βασικό ήταν Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Οι ίδιοι οι γερμανοί πάλι το μολογούσαν αυτό.
Για σκεφτείτε, ποιος προκάλεσε και ήταν υπαίτιος για τους 2 παγκοσμιους πολέμους; Και ποιος θα ευθύνεται άραγε και για τον 3ο που θα προκληθεί;
Μην προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε. Μόνοι τους άλλωστε το παραδέχονται πλέον. Η νέες γενιές, και οι δικές τους, μάθαν την αλήθεια και την ομολογούν.
Ένα που ήταν και το πιο βασικό ήταν Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Οι ίδιοι οι γερμανοί πάλι το μολογούσαν αυτό.
Για σκεφτείτε, ποιος προκάλεσε και ήταν υπαίτιος για τους 2 παγκοσμιους πολέμους; Και ποιος θα ευθύνεται άραγε και για τον 3ο που θα προκληθεί;
Μην προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε. Μόνοι τους άλλωστε το παραδέχονται πλέον. Η νέες γενιές, και οι δικές τους, μάθαν την αλήθεια και την ομολογούν.
"Άχρι καιρού..."
Natasha ποιο είναι το κίνητρό σου που μαθαίνεις γερμανικά, αφού δεν τον πας αυτόν τον λαό;
Να σου πω την αλήθεια ηθελα να συνεννοηθώ με την θεία μου την γερμανίδα που είναι πολύ κρύα και δεν μου μιλάει πολύ (χωρίς να είναι κακιά όμως πιστευω) και το δοκίμασα μόνη μου (αυτοδίδακτη) και τα κατάφερα κυρίως επειδή διαπίστωσα ότι μοιάζουν με τα αρχαία ελληνικά που μου άρεσαν.

"Άχρι καιρού..."

Κοιτάξτε, αν σας κατάλαβα καλά, μάλλον μπερδεύετε το κακό με το πρόσωπο και πιστεύετε ότι εγώ ας πούμε που άνοιξα αυτό το θέμα μισώ τον λαό αυτόν για παράδειγμα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Έχω μάθει πολύ καλά να διαχωρίζω την αμαρτία απο το πρόσωπο και δεν θέλω σε καμία περίπτωση το κακό του κακού αλλά όχι και να παραδεχτώ την αμαρτία του ώς κάτι το καλό! Ε, όχι και τέτοια σχιζοφρένεια. Οποιοσδήποτε ξένος έρθει να με κακοποιήσει, θα τα βρει σκούρα.
"Άχρι καιρού..."
Παιδιά πάντου τα πάντα. Το να πιάσει κάποιος και να πεί: "Να κοίτα αυτοί, όλοι τα ίδια σκ*τά είναι" είναι βαθειά ρατσιστικό και παράλογο. Δε μιλάω για υποανάπτυκτους που πάνω κάτω όλοι αυτοί θα έχουν ομοιόμορφα ένα χαμηλότερο επίπεδο αλλά για δυτικό κόσμο. Και αντίστοιχως τεχνολογικά αναπτυγμένους.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Όχι μωρέ, καλά παιδιά οι Γερμανοί.Cloud87 έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 19:44Παιδιά πάντου τα πάντα. Το να πιάσει κάποιος και να πεί: "Να κοίτα αυτοί, όλοι τα ίδια σκ*τά είναι" είναι βαθειά ρατσιστικό και παράλογο. Δε μιλάω για υποανάπτυκτους που πάνω κάτω όλοι αυτοί θα έχουν ομοιόμορφα ένα χαμηλότερο επίπεδο αλλά για δυτικό κόσμο. Και αντίστοιχως τεχνολογικά αναπτυγμένους.
Απλώς αιματοκύλισαν την Ευρώπη δύο φορές, τον ήπιαν και πάλι δεν κατάλαβαν, σχεδίασαν τις γενοκτονίες Αρμενίων και Ποντίων (δεν ξέρω αν είχαν συμμετοχή στη γενοκτονία των Ασσυρίων) για λογαριασμό των Τούρκων (πώς να σκοτώνουν χωρίς εμφανή τραύματα για να μην θεωρηθούν γενοκτονίες πχ πορείες θανάτου, τους άφηναν ημίγυμνους στο κρύο κλπ), γενοκτόνησαν την Αθήνα από τη πείνα με το Κατοχικό Δάνειο και ακόμα να μας το επιστρέψουν, αλλά μας λένε για δικό μας χρέος, έκαναν την κτηνοβασία, παράδοση κλπ.
Κατά τα άλλα, παιδιά μάλαμα.
ΥΓ: μιλάμε για σχέση αγάπης διαμέσου των χιλιετιών. Από τότε που οι Βησιγότθοι αιματοκύλισαν την αρχαία Ελλάδα, έσφαξαν ακόμα και τους μύστες των Ελευσινίων Μυστηρίων και έκαψαν τον ναό. (Σε έστειλα, Σύννεφε;)
(Ελαφρώς.) Δηλαδή συγνώμη αν ο πατέρας μου ο Γερμανός (λέμε τώρα) αιματοκύλισε την Ευρώπη φταίω και εγώ; Τι σόι θεώρηση της "οικογενειακής ευθύνης" είναι αυτή; Οι αμαρτίες των προγόνων να βαραίνουν τα τέκνα?Juno έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 19:48Όχι μωρέ, καλά παιδιά οι Γερμανοί.Cloud87 έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 19:44Παιδιά πάντου τα πάντα. Το να πιάσει κάποιος και να πεί: "Να κοίτα αυτοί, όλοι τα ίδια σκ*τά είναι" είναι βαθειά ρατσιστικό και παράλογο. Δε μιλάω για υποανάπτυκτους που πάνω κάτω όλοι αυτοί θα έχουν ομοιόμορφα ένα χαμηλότερο επίπεδο αλλά για δυτικό κόσμο. Και αντίστοιχως τεχνολογικά αναπτυγμένους.
Απλώς αιματοκύλισαν την Ευρώπη δύο φορές, τον ήπιαν και πάλι δεν κατάλαβαν, σχεδίασαν τις γενοκτονίες Αρμενίων και Ποντίων (δεν ξέρω αν είχαν συμμετοχή στη γενοκτονία των Ασσυρίων) για λογαριασμό των Τούρκων (πώς να σκοτώνουν χωρίς εμφανή τραύματα για να μην θεωρηθούν γενοκτονίες πχ πορείες θανάτου, τους άφηναν ημίγυμνους στο κρύο κλπ), γενοκτόνησαν την Αθήνα από τη πείνα με το Κατοχικό Δάνειο και ακόμα να μας το επιστρέψουν, αλλά μας λένε για δικό μας χρέος, έκαναν την κτηνοβασία, παράδοση κλπ.
Κατά τα άλλα, παιδιά μάλαμα.
ΥΓ: μιλάμε για σχέση αγάπης διαμέσου των χιλιετιών. Από τότε που οι Βησιγότθοι αιματοκύλισαν την αρχαία Ελλάδα, έσφαξαν ακόμα και τους μύστες των Ελευσινίων Μυστηρίων και έκαψαν τον ναό. (Σε έστειλα, Σύννεφε;)
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Κατασκευάζεται» ένας νέος, κυνικός λαός, μηδενικής εθνικής μνήμης
από Αρίστος » 29 Μάιος 2023, 15:56 » σε Εθνικά Θέματα - 113 Απαντήσεις
- 4243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
18 Ιουν 2023, 23:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας γκέι και ένας μαυρος θα είναι οι σχολιαστές της φετινής eurovision.Πήζετε?
από Μαδουραίος » 23 Φεβ 2024, 21:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
24 Φεβ 2024, 17:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας μπουμπουκος και ένας πρύτανης κομματοσκυλο.Αυτοί είστε δεξιούληδες.
από Μαδουραίος » 13 Φεβ 2024, 10:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
13 Φεβ 2024, 10:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γερμανοί τεμπέληδες λουφαδόροι κοπανατζήδες
από Chilloutbuddy » 03 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 1027 Προβολές
-