Μπορείς. Το ότι είσαι συντονίστρια δεν σημαίνει τίποτα. Μην σκέφτεσαι έτσι, please. Προφανώς δεν μπορείς να παραβαίνεις προκλητικά τους όρους χρήσης, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να σου απαγορεύει να πεις ό,τι θέλεις μέσα στα πλαίσια του επιτρεπτού από τους κανονισμούς.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 00:02Γιατί να είμαι συντονίστρια και να μη μπορώ να γράψω κι εγώ αυτό που θέλω.
Αφεντικα θυματα εργαζομενων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Αφεντικα θυματα εργαζομενων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αν καταφερες να βρεις 6-7 περιπτωσεις που καλυπτουν 1 χρονο το τε μαλλον το αντιθετο αποτελεσμα πετυχαινεις.
- Last Veteran
Δεν είναι μικρή ποσότητα. Αν ήταν χρυσός και ξεκοβε ο υπαλ. για Βενεζουελα Άγιο Δομίνικο; (δεν περνάς αεροδρόμιο με τέτοια υλικά αλλά λέμε τώρα)hellegennes έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 05:25Γενικά, το κοινό όλων αυτών των αφεντικών είναι ότι είναι ανίκανοι να συντηρήσουν επιχείρηση.Last Veteran έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 00:32Που δούλευε ο τύπος και μπόρεσε και καβατζωσε
20 κιλά ασημι;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ταμενη σε ειχαν για συντονισρια;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 00:02Γιατί να είμαι συντονίστρια και να μη μπορώ να γράψω κι εγώ αυτό που θέλω.
Μπορεις να αυτοαπαλλαγεις απο αυτο το βαρυ φορτιο αν νιωθεις οτι σε περιοριζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 07 Μαρ 2019, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σε μπάουντι χάντερς βρυκολάκων;Last Veteran έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 00:32Που δούλευε ο τύπος και μπόρεσε και καβατζωσε
20 κιλά ασημι;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι ... 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
brb και tyt έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 01:58Πρέπει να βγει καινούργια ενότητα που θα ονομάζεται ''το απαύγασμα της σκέψης-Γιαννόπουλος''.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Μαρ 2019, 22:45Σε ποια ενοτητα επρεπε να μπει κατα την γνωμη σου το συγκεκριμενο νημα;
Μισο λεπτο να καταλαβω καλα
Διαμαρτυρεσαει γιατι το νημα δεν μπηκε σε μια ενοτητα που δεν υπαρχει;
Αρίστος for Tsirpas
Εν τω μεταξύ μιλάει γι' ανθρώπους που έκλεψαν ένα χρηματικό ποσό και πιάστηκαν. Οι επιχειρηματίες δεν είναι θύματα εργαζομένων. Είναι θύματα κλοπής.
Αν φυσικά ισχύουν.
Αν φυσικά ισχύουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οτι περιστατικα εχω παραθεσει ,συμφωνα με τα δημοσιευματα. εμπεριεχουν εμπλοκη της αστυνομιας η καποια δικαστικη αποφαση
Δηλαδη δεν ειναι σαν εκεινα τα περιστατικα τα οποια βασιζονται σε διηγησεις συνδικαλιστων
Στα νηματα για περιστατικα που βασιζονται σε διηγησεις συνδικαλιστων συμμετεχεις φανατικα και τα πιστευεις ολα
Μπορεις να εντοπισεις καποια επιλεκτικη συμπεριφορα εκ μερους σου η δεν παιρνεις χαμπαρι εσυ απο τετοια;
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αρίστος for Tsirpas
Κάνεις λάθος. Δεν τα πιστεύω ότι ανεβαινει. Όπως και με το my market το αμφισβήτησα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 10:14
Οτι περιστατικα εχω παραθεσει ,συμφωνα με τα δημοσιευματα. εμπεριεχουν εμπλοκη της αστυνομιας η καποια δικαστικη αποφαση
Δηλαδη δεν ειναι σαν εκεινα τα περιστατικα τα οποια βασιζονται σε διηγησεις συνδικαλιστων
Στα νηματα για περιστατικα που βασιζονται σε διηγησεις συνδικαλιστων συμμετεχεις φανατικα και τα πιστευεις ολα
Μπορεις να εντοπισεις καποια επιλεκτικη συμπεριφορα εκ μερους σου η δεν παιρνεις χαμπαρι εσυ απο τετοια;
Δεν αντιλαμβάνεσαι αυτό που θέλω να πω. Όπως και να στο πω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υφίσταται συντονισμός χωρίς εμένα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 09:53Ταμενη σε ειχαν για συντονισρια;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 00:02Γιατί να είμαι συντονίστρια και να μη μπορώ να γράψω κι εγώ αυτό που θέλω.
Μπορεις να αυτοαπαλλαγεις απο αυτο το βαρυ φορτιο αν νιωθεις οτι σε περιοριζει
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ισχύει.
The business man whose master plan controls the world each day,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στηρίζω γγ απέναντι στον εθνολαϊκιστικό όχλο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ωπα ωπα, δεν υπάρχουν εργαζόμενοι που κλέβουν;
Σαφέστατα και υπάρχουν, όπως υπάρχουν οι περιπτώσεις να το ξέρει ο ιδιοκτήτης και να μη τον διώχνει αν ο άλλος δε το παραγαμήσει.
φυσικά και υπάρχουν αυτα τα περιστατικά και είναι πολλά περισσότερα απο όσα νομίζετε.
Επίσης πολλοί δεν είναι ηλίθιοι και μένουν εως ένα σημείο για να μη κινήσουν υποψίες.
Σαφέστατα και υπάρχουν, όπως υπάρχουν οι περιπτώσεις να το ξέρει ο ιδιοκτήτης και να μη τον διώχνει αν ο άλλος δε το παραγαμήσει.
φυσικά και υπάρχουν αυτα τα περιστατικά και είναι πολλά περισσότερα απο όσα νομίζετε.
Επίσης πολλοί δεν είναι ηλίθιοι και μένουν εως ένα σημείο για να μη κινήσουν υποψίες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απλήρωτοι υπάλληλοι γιουχαϊζουν τα κομπραδόρικα αφεντικά
από talaipwros » 07 Σεπ 2024, 15:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Σεπ 2024, 00:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφεντικά της μαύρης αγοράς: Οι εργάτες μας πίνουν το αίμα
από Ληστοσυμμορίτης » 19 Οκτ 2023, 23:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Οκτ 2023, 12:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα αφεντικά του μητσοτάκη είναι ικανοποιημένα με την διαχείρηση των υποθέσεων τους
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Δεκ 2023, 09:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Οκτ 2024, 23:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιερακάκης: είναι αντισυνταγματικό αλλά τα αφεντικά μας δεν μπορούν να περιμένουν
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Φεβ 2024, 00:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 243 Απαντήσεις
- 3566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
16 Φεβ 2025, 06:50
-