Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπάτσος βίαζε ανήλικο κορίτσι
Σκιάθος: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος στελέχους της Πυροσβεστικής για παιδική πορνογραφία
Η δίωξη αφορά σε παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας 12χρονης, από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν για να τη φυλάει.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ μέχρι τότε διατηρείται η κράτησή του.
Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες. Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.
Ο ίδιος φέρεται να συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10 ετών και 12 χρόνων, ενώ η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις που δεν της δόθηκαν. Το πρωί της Κυριακής, η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του ΠΣ, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Όπως η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.
Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.
https://www.alfavita.gr/koinonia/387887 ... ia-paidiki
Το ερώτημα είναι πότε η κυρία του ζήτησε τις εξηγήσεις, που δεν δόθηκαν. Πριν ή μετά το θόρυβο που προέκυψε από την καταγγελία της αθλήτριας του;
Η δίωξη αφορά σε παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας 12χρονης, από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν για να τη φυλάει.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ μέχρι τότε διατηρείται η κράτησή του.
Ο Υποπυραγός του Π.Σ., στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες. Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.
Ο ίδιος φέρεται να συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10 ετών και 12 χρόνων, ενώ η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις που δεν της δόθηκαν. Το πρωί της Κυριακής, η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του ΠΣ, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Όπως η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.
Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.
Το ερώτημα είναι πότε η κυρία του ζήτησε τις εξηγήσεις, που δεν δόθηκαν. Πριν ή μετά το θόρυβο που προέκυψε από την καταγγελία της αθλήτριας του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Αύγ 2022, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Αν είναι παρανομο τότε συμφωνω μαζί σου. Αν όμως ο νόμος το επιτρέπει ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 20:26EιλικρινεσταταΟργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 20:20Σωματικώς ανεπτυγμένη γυναίκα και δη ωραια και καλλιπυγη μαγνητίζει το βλέμμα όλων των ανδρων ότι κι αν λένε τα 100% ΎΠΟΠΤΑ βλήματα εδώ μέσα (η ηθικολογία και οι κοινωνικοί αναθεματισμοι είναι το καταφύγιο μεγάλων ψυχασθενων). Αν η ηλικία είναι παρανομη πχ 13 ετών τότε ως Δημοκράτης θεωρώ λάθος να.παρανομησω αλλά εν γένει είναι παιδί πνευματικά και εγκεφαλικά οπότε αυτό με απωθεί ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν είναι 16 17 18 χρόνων ή και μεγαλύτερη (είναι κάτι σαν πνευματική υστέρηση το οποίο με απωθει). Σε αυτό το θέμα με καλύπτει η ταινία American Beauty οπου ο πρωταγωνιστής μόλις καταλαβαίνει ότι η καλλιπυγη κοπέλα πνευματικά είναι ένα παιδάκι την αγκαλιάζει με στοργή και σβήνει αυτομάτως οτιδήποτε σεξουαλικο μεσα του προς αυτή.
Όμως η μεγάλη ερώτηση είναι η εξής: Αν σου την πέσει με τελείως καβλωμενη διάθεση μια 15χρονη (νόμιμη η σεξουαλικη συνεύρεση) με βυζαρες-κωλαρες-μπουταρες κτλ η οποία είναι χιλιοπερπατημενη, πλήρως συνειδητοποιημενη σεξουαλικα αλλά και με ώριμο τρόπο σκέψης , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Τολμάς να απαντήσεις ειλικρινά;
Δεν υπαρχει περιπτωση αν δεν ειναι ενηλικη. Ας ειναι και αντιγραφο της Μπελουτσι σε ηλικια 15 ετων.
Απο τη στιγμη που θα ξερω ηλικια (και θα ρωτησω) και δω οτι ειναι κατω των 18 την παραταω και φευγω.
Αυτό το υποθετικο ερώτημα δεν νομίζω να τολμήσει να το απαντήσει ειλικρινά κανένας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Ο άνθρωπος είναι για δέσιμο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:29Σκιάθος: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος στελέχους της Πυροσβεστικής για παιδική πορνογραφία
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
"Έκανα ένα λαθάκι". Σε τι εποχές ζούμε ρε πστ
- Οργισμένος
Γιατί παλαιότερα δεν συνεβαιναν τέτοια αίσχη?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα εκανα αυτο που κανει καθε αντρας που σκεφτεται με τον εγκέφαλο του και οχι με τα @@ του.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:31Αν είναι παρανομο τότε συμφωνω μαζί σου. Αν όμως ο νόμος το επιτρέπει ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 20:26EιλικρινεσταταΟργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 20:20
Σωματικώς ανεπτυγμένη γυναίκα και δη ωραια και καλλιπυγη μαγνητίζει το βλέμμα όλων των ανδρων ότι κι αν λένε τα 100% ΎΠΟΠΤΑ βλήματα εδώ μέσα (η ηθικολογία και οι κοινωνικοί αναθεματισμοι είναι το καταφύγιο μεγάλων ψυχασθενων). Αν η ηλικία είναι παρανομη πχ 13 ετών τότε ως Δημοκράτης θεωρώ λάθος να.παρανομησω αλλά εν γένει είναι παιδί πνευματικά και εγκεφαλικά οπότε αυτό με απωθεί ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν είναι 16 17 18 χρόνων ή και μεγαλύτερη (είναι κάτι σαν πνευματική υστέρηση το οποίο με απωθει). Σε αυτό το θέμα με καλύπτει η ταινία American Beauty οπου ο πρωταγωνιστής μόλις καταλαβαίνει ότι η καλλιπυγη κοπέλα πνευματικά είναι ένα παιδάκι την αγκαλιάζει με στοργή και σβήνει αυτομάτως οτιδήποτε σεξουαλικο μεσα του προς αυτή.
Όμως η μεγάλη ερώτηση είναι η εξής: Αν σου την πέσει με τελείως καβλωμενη διάθεση μια 15χρονη (νόμιμη η σεξουαλικη συνεύρεση) με βυζαρες-κωλαρες-μπουταρες κτλ η οποία είναι χιλιοπερπατημενη, πλήρως συνειδητοποιημενη σεξουαλικα αλλά και με ώριμο τρόπο σκέψης , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Τολμάς να απαντήσεις ειλικρινά;
Δεν υπαρχει περιπτωση αν δεν ειναι ενηλικη. Ας ειναι και αντιγραφο της Μπελουτσι σε ηλικια 15 ετων.
Απο τη στιγμη που θα ξερω ηλικια (και θα ρωτησω) και δω οτι ειναι κατω των 18 την παραταω και φευγω.
Αυτό το υποθετικο ερώτημα δεν νομίζω να τολμήσει να το απαντήσει ειλικρινά κανένας.
Το ερωτημα που πρεπει να απαντησεις εσυ ειναι: Σκεφτεσαι με το μυαλο σου? Η μηπως εισαι ερμαιο του γεννητικου σου συστήματος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
Γιατί το λες αυτό; Μηοω εσύ είσαι έρμαιο του γεννητικό σου συστήματος και προσπαθείς να το κρύψεις;;;George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:43Θα εκανα αυτο που κανει καθε αντρας που σκεφτεται με τον εγκέφαλο του και οχι με τα @@ του.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:31Αν είναι παρανομο τότε συμφωνω μαζί σου. Αν όμως ο νόμος το επιτρέπει ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;
Το ερωτημα που πρεπει να απαντησεις εσυ ειναι: Σκεφτεσαι με το μυαλο σου? Η μηπως εισαι ερμαιο του γεννητικου σου συστήματος?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
Το λεω για να μου απαντησεις εσυ.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:45Γιατί το λες αυτό; Μηοω εσύ είσαι έρμαιο του γεννητικό σου συστήματος και προσπαθείς να το κρύψεις;;;George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:43Θα εκανα αυτο που κανει καθε αντρας που σκεφτεται με τον εγκέφαλο του και οχι με τα @@ του.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:31
Αν είναι παρανομο τότε συμφωνω μαζί σου. Αν όμως ο νόμος το επιτρέπει ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;
Αν ειμουν ερμαιο των @@ μου θα σου ειχα δωσει την καταλληλη απαντηση απο την πρωτη φορα που ρωτησες και θα ειχε ληξει εκει η συζητηση.
Μηπως ομως εσυ σκεφτεσαι με τα @@ σου? Γιατι αυτο συνάγεται με βαση τα παραπανω ποστς σου. Και ειμαι σιγουρος οτι αν στην επεφτε 15χρονη οπως την περιεγραψες δεν θα το σκεφτοσουν πριν ενδώσεις. Thats pure ball-brains.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Φυσικά και συνέβαιναν. Και σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι σήμερα. Όμως εν έτη 2022 θα περίμενε κανείς να έχουν γίνει κάποια αλματα προς τα εμπρός, σε σύγκριση με την κατάσταση πριν μερικές δεκαετιες. Κι ωστόσο, έχουν γίνει μόνο μερικα βήματα. Άκου το ζώο τι είπε. Έκανε ένα λαθάκι. Ο βιασμός ενός μικρού κοριτσιού, ένα λαθάκι.
- Οργισμένος
Πιο πάνω έχω γράψει ποια ειν η θέση μου την οποία δήθεν αγνοείς. Απλα η υποκρισία σου δεν σου επιτρέπει να απαντήσεις πραγματικά. Δεν μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά ούτε καν ανώνυμως σε ένα φόρουμ του κωλου και της πλάκας.George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:47Το λεω για να μου απαντησεις εσυ.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:45Γιατί το λες αυτό; Μηοω εσύ είσαι έρμαιο του γεννητικό σου συστήματος και προσπαθείς να το κρύψεις;;;
Αν ειμουν ερμαιο των @@ μου θα σου ειχα δωσει την καταλληλη απαντηση απο την πρωτη φορα που ρωτησες και θα ειχε ληξει εκει η συζητηση.
Μηπως ομως εσυ σκεφτεσαι με τα @@ σου? Γιατι αυτο συνάγεται με βαση τα παραπανω ποστς σου. Και ειμαι σιγουρος οτι αν στην επεφτε 15χρονη οπως την περιεγραψες δεν θα το σκεφτοσουν πριν ενδώσεις. Thats pure ball-brains.
Εγώ αν ήμουν ελεύθερος και μου την έπεφτε ένα 15χρονο , ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΑ, με ωντας ώριμο τροπο σκέψης και σεξουαλικα.συνειδητοποιημενο και έμπειρο θα προσπαθούσα .να της πω ότι το σωστο και λογικό θα ήταν να πάει με ένα συνομιληκο της. Αν πάραταυτα επέμενε τότε θα προσπαθούσα να την αποφύγω.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
Εγω ειμαι ο υποκριτης?Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:54Πιο πάνω έχω γράψει ποια ειν η θέση μου την οποία δήθεν αγνοείς. Απλα η υποκρισία σου δεν σου επιτρέπει να απαντήσεις πραγματικά. Δεν μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά ούτε καν ανώνυμως σε ένα φόρουμ του κωλου και της πλάκας.George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:47Το λεω για να μου απαντησεις εσυ.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:45
Γιατί το λες αυτό; Μηοω εσύ είσαι έρμαιο του γεννητικό σου συστήματος και προσπαθείς να το κρύψεις;;;
Εγώ αν ήμουν ελεύθερος και μου την έπεφτε ένα 15χρονο , ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΑ, με ωντας ώριμο τροπο σκέψης και σεξουαλικα.συνειδητοποιημενο και έμπειρο θα προσπαθούσα .να της πω ότι το σωστο και λογικό θα ήταν να πάει με ένα συνομιληκο της. Αν πάραταυτα επέμενε τότε θα προσπαθούσα να την αποφύγω.
Υου got to be kidding me.
- Οργισμένος
Ναι καλά.George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:56Εγω ειμαι ο υποκριτης?Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:54Πιο πάνω έχω γράψει ποια ειν η θέση μου την οποία δήθεν αγνοείς. Απλα η υποκρισία σου δεν σου επιτρέπει να απαντήσεις πραγματικά. Δεν μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά ούτε καν ανώνυμως σε ένα φόρουμ του κωλου και της πλάκας.George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:47
Το λεω για να μου απαντησεις εσυ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
Kοιτα δεν ειμαι γω που ανοιξα νημα δηθεν για καφετεριες και αναλωνομαι κατα 90% σε αυτο να σχολιαζω ξανθιες και αλλες γκαρσονες, σερβιτορες κτλ. ...Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 22:02Ναι καλά.George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:56Εγω ειμαι ο υποκριτης?Οργισμένος έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 21:54
Πιο πάνω έχω γράψει ποια ειν η θέση μου την οποία δήθεν αγνοείς. Απλα η υποκρισία σου δεν σου επιτρέπει να απαντήσεις πραγματικά. Δεν μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά ούτε καν ανώνυμως σε ένα φόρουμ του κωλου και της πλάκας.
Οποτε μη μου τη λες για υποκρισια. Το ποιος σκεφτεται με τα @@ του ειναι φανερο εδω.
- Οργισμένος
Να το θέσω αλλιώς 25χρονη μουναρα με μυαλό κι εμπειρίες παιδιού σου την πέφτει .Τι κάνεις;
Εγώ θα την απέφευγα.
Εγώ θα την απέφευγα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Α οκ κύριε ιμάμη. Λάθος μου που συζήτησα μαζί σας.George_V έγραψε: ↑01 Αύγ 2022, 22:04Kοιτα δεν ειμαι γω που ανοιξα νημα δηθεν για καφετεριες και αναλωνομαι κατα 90% σε αυτο να σχολιαζω ξανθιες και αλλες γκαρσονες, σερβιτορες κτλ. ...
Οποτε μη μου τη λες για υποκρισια. Το ποιος σκεφτεται με τα @@ του ειναι φανερο εδω.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπατσος - επιχειρηματιας μπλεγμενοi σε απατες.
από Frappezitis » 17 Οκτ 2024, 06:45 » σε Εγκληματικότητα - 6 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
19 Οκτ 2024, 16:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 7999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιό λόγο είναι αδιανόητο το ν' απολυθεί ένας μπάτσος?
από Kauldron » 07 Απρ 2024, 12:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-