Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Μάιος 2021, 16:25

Naida έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:11
Εσύ δεν έχεις καταλάβει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το φτάσεις ως τέλος. Ως εκεί που γουστάρεις και τέρμα.
Αυτό πρέπει να το ξέρει κι ο άλλος, γιατί δεν είναι δικό σου το σώμα του για να το κάνεις ό,τι γουστάρεις. Συνιστά ποινικό αδίκημα. Είναι σεξουαλική παρενόχληση. Γιατί κι αυτός πρέπει να φτάσει μέχρι εκεί που γουστάρει και τέρμα. Ποιος σου είπε ότι γουστάρει να τον ερεθίσεις αν δεν έχεις σκοπό για περαιτέρω; Δεν μιλάω για παθητικό ερεθισμό, μιλάω για εσκεμμένη προσπάθειά σου να τον ερεθίσεις. Αν δεν έχεις σκοπό για σεξ, οφείλεις να το ξεκαθαρίζεις απ' την αρχή. Μόνο τότε τού δίνεις την δυνατότητα να επιλέξει μέχρι που γουστάρει αυτός. Αλλιώς τον χειρίζεσαι και ναι, είναι ποινικά κολάσιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Μάιος 2021, 16:26

Cecily Anne έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:16
hellegennes έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:09

Δεν ξέρεις τι λέω. Όντως. Είπα ότι δεν μιλάω για σχέση. Το σχόλιο της Γαλής δεν είχε να κάνει με σχέσεις. Είχε να κάνει με μαλακισμένα που ντύνονται και βάφονται προκλητικά και την πέφτουν σε αγνώστους για να τονώσουν την αυταρέσκειά τους χωρίς διάθεση να κάνουν κάτι μαζί τους.

Έχεις πάει ποτέ σε κλαμπάκι και την έχεις πέσει σε κάποιον και μετά καθόσουν στα γόνατά του και τον χάιδευες; Και μετά άντε γεια;
Δεν παίζει να βγάλω άντρα σε μπαρ. Έχω resting bitch face.
Τότε δεν έχουμε σημείο επαφής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Μάιος 2021, 16:28

Gherschaagk έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:24
Cecily Anne έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Δεν ξέρεις τι λέω. Όντως. Είπα ότι δεν μιλάω για σχέση. Το σχόλιο της Γαλής δεν είχε να κάνει με σχέσεις. Είχε να κάνει με μαλακισμένα που ντύνονται και βάφονται προκλητικά και την πέφτουν σε αγνώστους για να τονώσουν την αυταρέσκειά τους χωρίς διάθεση να κάνουν κάτι μαζί τους.

Έχεις πάει ποτέ σε κλαμπάκι και την έχεις πέσει σε κάποιον και μετά καθόσουν στα γόνατά του και τον χάιδευες; Και μετά άντε γεια;
Εικόνα
χααχααχαχαχχαχα κλαίω. Πιο πολύ κοντά σε αυτό είμαι (καμία σχέση με την κυρία, δεν μοιάζω, απλά για την γκριμάτσα τη βάζω).

Εικόνα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Μάιος 2021, 16:29

hellegennes έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:25
Naida έγραψε:
Εσύ δεν έχεις καταλάβει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το φτάσεις ως τέλος. Ως εκεί που γουστάρεις και τέρμα.
Αυτό πρέπει να το ξέρει κι ο άλλος, γιατί δεν είναι δικό σου το σώμα του για να το κάνεις ό,τι γουστάρεις. Συνιστά ποινικό αδίκημα. Είναι σεξουαλική παρενόχληση. Γιατί κι αυτός πρέπει να φτάσει μέχρι εκεί που γουστάρει και τέρμα. Ποιος σου είπε ότι γουστάρει να τον ερεθίσεις αν δεν έχεις σκοπό για περαιτέρω; Δεν μιλάω για παθητικό ερεθισμό, μιλάω για εσκεμμένη προσπάθειά σου να τον ερεθίσεις. Αν δεν έχεις σκοπό για σεξ, οφείλεις να το ξεκαθαρίζεις απ' την αρχή. Μόνο τότε τού δίνεις την δυνατότητα να επιλέξει μέχρι που γουστάρει αυτός. Αλλιώς τον χειρίζεσαι και ναι, είναι ποινικά κολάσιμο.
Από τη στιγμή που συμμετέχει και επιδιώκει την επαφή τι παρενόχληση είναι; δεν σε καταλαβαίνω.
Επίσης δεν ξέρω από αρχή μέχρι που θέλω να φτάσω, θα υπογράψω συμφωνία; που τα είδατε ρε αυτά γραμμένα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Μάιος 2021, 16:30

hellegennes έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:05
hellegennes έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:01

Στα πρώτα στάδια γνωριμίας δεν υφίσταται αυτό που λες. Κανενός δεν του σηκώνεται απλώς και μόνο που σε βλέπει. Ή αν θα του σηκωθεί θα είναι για μερικά δευτερόλεπτα. Αντιλαμβάνεσαι για τι πράγμα μιλάμε όταν λέμε προκλητική συμπεριφορά; Πώς πήγαμε ξαφνικά στα πρώτα στάδια γνωριμίας σχέσης; Ή μήπως εσύ όταν γνωρίζεις κάποιον τού χαϊδεύεις το μπούτι, κάθεσαι στο γόνατό του και του ψυθιρίζεις στο αφτί;
Ρε Χέλη, αλήθεια, δεν ξέρω τί λες. Περιγράφεις φυσιολογικότητα χαμουρέματα στην αρχή μιας γνωριμίας που τα κάνουν όλοι. :roll: Εντάξει με τα μπούτια δεν τη βρίσκω, αλλά έχω πιάσει κωλαράκι. :-?

Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει μόνον με τη συμπεριφορά στα κλαμπάκια αλλά με την επίσης εξουσιαστική και ενίοτε εκδικητική διάθεση των γυναικών να χειραγωγούν ερωτικά τους άντρες, μέχρι το σημείο που τις καλύπτει.

Το βρίσκω κατανοητό αλλά επίσης ανεύθυνο και βλακώδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Μάιος 2021, 16:32

Cecily Anne έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:28
Gherschaagk έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:24
Cecily Anne έγραψε:

Εικόνα
χααχααχαχαχχαχα κλαίω. Πιο πολύ κοντά σε αυτό είμαι (καμία σχέση με την κυρία, δεν μοιάζω, απλά για την γκριμάτσα τη βάζω).

Εικόνα
Εγώ το έβαλα γιατί δεν το ήξερα. :oops: Το γκούγκλαρα. Αν γράφει πως είναι και το ορίτζιναλ, καταλαβαίνεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Μάιος 2021, 16:34

Gherschaagk έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:32

Εγώ το έβαλα γιατί δεν το ήξερα. :oops: Το γκούγκλαρα. Αν γράφει πως είναι και το ορίτζιναλ, καταλαβαίνεις.
Ναι, αλλά εγώ έχω της άλλης το ύφος. Ίδιο μειδίαμα, ίδιο σήκωμα φρυδιού κλπ. Δεν μπορώ να το ελέγξω :lol: Τεσπα. Ας μην ασχοληθούμε άλλο με το γιατί δεν μπορώ να πιάσω κλαμπογκόμενο :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 11 Μάιος 2021, 16:34

hellegennes έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:25
Naida έγραψε:
Ενταξει καμια φορα τυχαινει. Ειναι εκνευριστικο, αλλα οποτε μου ετυχε πηγα σπιτι και σκέφτηκα οτι και αυριο μερα ειναι οποτε ισως μου κατσει την επομενη. Δεν βιασα καμια.
Ενα πραγμα που παντα ηθελα να κανω για πλακα και το ειχα συζητησει με τους φιλους μου ηταν καποια μερα σε κάποια ξεπετα της βραδιάς, στα χαμουρεματα απανω να της ελεγα οτι "δεν ειμαι της πρωτης βραδιας" και να εφευγα.
Παρ'ολη την πλακα που θα ειχε παντως, ομολογω οτι δεν εχω τοσο δυνατο χαρακτήρα για να αντεξω να φυγω πριν το πηδημα και δεν το εκανα ποτε.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 11 Μάιος 2021, 16:35

Ρε παιδί μου...Πως να στο εξηγήσω...

Είναι σα να μου πουλάς ένα τούλιπ λάντσιον μιτ. Το ανοίγω τρώω ένα κομματάκι...Στο δεύτερο όμως κάτι μου βρωμάει...Ή νιώθω τύψεις που τρώω τέτοια σαβουρα ...ή μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία και μελαγχολώ...ή βρίσκω ένα δόντι μέσα.

Ε πρέπει να το φάω ολοκληρο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Μάιος 2021, 16:35

Cecily Anne έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:34
Gherschaagk έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:32

Ναι, αλλά εγώ έχω της άλλης το ύφος. Ίδιο μειδίαμα, ίδιο σήκωμα φρυδιού κλπ. Δεν μπορώ να το ελέγξω :lol: Τεσπα. Ας μην ασχοληθούμε άλλο με το γιατί δεν μπορώ να πιάσω κλαμπογκόμενο :smt005:
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Μάιος 2021, 16:36

Naida έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:29
Από τη στιγμή που συμμετέχει και επιδιώκει την επαφή τι παρενόχληση είναι; δεν σε καταλαβαίνω.
Επίσης δεν ξέρω από αρχή μέχρι που θέλω να φτάσω, θα υπογράψω συμφωνία; που τα είδατε ρε αυτά γραμμένα;
Α, άρα και μια γυναίκα δεν μπορεί να παρενοχληθεί σεξουαλικά αν έχει ξεκινήσει να συμμετέχει και επιδιώκει την επαφή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Μάιος 2021, 16:37

hellegennes έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:36
Naida έγραψε:
Α, άρα και μια γυναίκα δεν μπορεί να παρενοχληθεί σεξουαλικά αν έχει ξεκινήσει να συμμετέχει και επιδιώκει την επαφή.
Με δουλεύεις καλέ; από τη στιγμή που συμμετέχει πως μπορεί να είναι σεξουαλική παρενόχληση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Μάιος 2021, 16:38

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:35
Ρε παιδί μου...Πως να στο εξηγήσω...

Είναι σα να μου πουλάς ένα τούλιπ λάντσιον μιτ. Το ανοίγω τρώω ένα κομματάκι...Στο δεύτερο όμως κάτι μου βρωμάει...Ή νιώθω τύψεις που τρώω τέτοια σαβουρα ...ή μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία και μελαγχολώ...ή βρίσκω ένα δόντι μέσα.

Ε πρέπει να το φάω ολοκληρο;
Ρε μην το πάτε πολύ μακριά. Μπορεί να έχει περίοδο, μπορεί να είναι αξύριστη, μπορεί όντως να τη χάλασε κάτι, μπορεί απλά να μην ήθελε σεξ και να ήθελε μόνο χαμούρεμα. :102: Δηλαδή τί καθόμαστε και αναλύουμε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Μάιος 2021, 16:38

panos291 έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:34
Ενταξει καμια φορα τυχαινει. Ειναι εκνευριστικο, αλλα οποτε μου ετυχε πηγα σπιτι και σκέφτηκα οτι και αυριο μερα ειναι οποτε ισως μου κατσει την επομενη. Δεν βιασα καμια.
Έχω ξεκαθαρίσει ότι η σεξουαλική παρενόχληση δεν δικαιολογεί τον βιασμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Μάιος 2021, 16:39

Naida έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:37
hellegennes έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:36
Naida έγραψε:
Με δουλεύεις καλέ; από τη στιγμή που συμμετέχει πως μπορεί να είναι σεξουαλική παρενόχληση;
Μέχρι βιασμός μπορεί να είναι. Δουλευόμαστε τώρα μεταξύ μας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών