Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Δημοκράτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Δημοκράτης » 13 Μάιος 2022, 18:26
Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:21
Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:19
Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:01
Ε κάτσε τώρα βρε. Είναι θέμα τύχης ή θέμα κακών επιλογών; δεν συνδυάζονται αυτά τα δύο όπως αντιλαμβάνεσαι.
το να παίζεις ρώσικη ρουλέτα είναι βλακεία επιλογή αλλά έχεις μόνο 1/6 πιθανότητες είναι να πεθάνεις, κατά 5/6 θα την βγάλεις καθαρή και θα χαρείς εμ την αδρεναλίνη. Και άλλες έκαναν το λάθος να πηδιούνται με τους 2 που σκότωσαν την Τοπαλούδη αλλά στην Τοπαλούδι έσκασε το τζακ ποτ
Οκ. Άρα τελικά τα θύματα ήταν άτυχα ή έκαναν λάθος επιλογές;
και τα δύο
πραγματικά αν μιλούσα στον κατέλη από τα παρατράγουδα θα καταλαβάινε πιο εύκολα
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Μάιος 2022, 18:28
Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:26
Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:19
το να παίζεις ρώσικη ρουλέτα είναι βλακεία επιλογή αλλά έχεις μόνο 1/6 πιθανότητες είναι να πεθάνεις, κατά 5/6 θα την βγάλεις καθαρή και θα χαρείς εμ την αδρεναλίνη. Και άλλες έκαναν το λάθος να πηδιούνται με τους 2 που σκότωσαν την Τοπαλούδη αλλά στην Τοπαλούδι έσκασε το τζακ ποτ
και τα δύο
Εγω πάλι έχω αποκομίσει την αίσθηση ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει η ηλικία σου τα 18 με τέτοιες απαντήσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 13 Μάιος 2022, 18:31
Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:28
και τα δύο
Εγω πάλι έχω αποκομίσει την αίσθηση ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει η ηλικία σου τα 18 με τέτοιες απαντήσεις.
πιθανόν γιατί δεν υπερβαίνει το 18 το iq σου
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 13 Μάιος 2022, 18:32
Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 17:59
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 12:33
Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2022, 20:47
Ας κάνουμε λίγο εικόνα
Οι δυο βιαστές-δολοφόνοι και ο Ασέβαστος στον βράχο που πέταξαν την Τοπαλουδη, η Τοπαλουδη με σπασμένα κόκαλα να προσπαθεί να μην πνιγεί και ο Ασέβαστος να της φωνάζει "πήγαινες γυρεύοντας που σε βίασαν και σε διέλυσαν αλλά δεν σου ρίχνω ευθύνη που σε βίασαν και σε διέλυσαν, και μην νομίζεις ότι τους αθώωνω ε." Μετά θα πήγαινε στο σπίτι των γονιών της μαζί με τους θύτες και θα έλεγε στον πατέρα της που είναι ζωντανός νεκρός, κοιτάξε φίλε μου μπορεί να την βίασαν και να την σκοτωσαν με φρικτό τρόπο και να μην ηρεμεί το κεφάλι σου και η ψυχή σου οταν σκέφτεσαι το παιδί σου με σπασμένα κόκαλα να προσπαθεί να σωθεί αλλα να μωρέ η κόρη σας πήγαινε γυρεύοντας. Βέβαια δεν τους αθώωνω τους βιαστές ε. Τους εύχομαι τα χειρότερα ε να ξέρεις.
Aυτό δεν είναι εικόνα, είναι εμμονικό παραλήρημα.
Καλό το τρολάρισμα αλλά μέχρι κάποιο βαθμό.
Τρολαρισμα; ε όχι δα. Εσείς που είστε της νοοτροπίας ""πήγαινε γυρεύοντας η Τοπαλουδη "θα έπρεπε να είστε πολύ εξοικειωμένοι σε τέτοιες εικόνες. Η Τοπαλουδη να πνίγεται με σπασμένα κόκαλα και εσείς να της λετε πήγαινες γυρεύοντας Ελενιτσα αλλά μην ανησυχείς ευχόμαστε τα χειρότερα στους βιαστές-δολοφόνους σου.
Α ναι;
Μάλλον το δραματοποιεις. Όταν διαβάζω τέτοιες κωλοπετεινιτσώτικες φεμινοπαπαριές το πολύ πολύ να σκεφτώ "άσε μας κουκλίτσα μου".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Μάιος 2022, 18:35
Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:31
και τα δύο
Θα σου πω κάτι για σένα και θα το κρατήσεις. Είσαι ένα πολύ έξυπνο άτομο. Έχεις όμως ένα θέμα με τα μέσα σου και σε μπλοκάρει και ρίχνει το επίπεδο της οξυδέρκειας σου. Ίσως η κούραση των χρόνων; δεν ξέρω. Άφηνεσαι και χάνεσαι όμως χρόνο με τον χρόνο. Μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 13 Μάιος 2022, 18:36
Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:35
Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:31
Θα σου πω κάτι για σένα και θα το κρατήσεις. Είσαι ένα πολύ έξυπνο άτομο. Έχεις όμως ένα θέμα με τα μέσα σου και σε μπλοκάρει και ρίχνει το επίπεδο της οξυδέρκειας σου. Ίσως η κούραση των χρόνων; δεν ξέρω. Άφηνεσαι και χάνεσαι όμως χρόνο με τον χρόνο. Μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
ναι μη ξεχάσεις να με στείλεις ένα iban για να πληρώσω τα 50ε για την ψυχανάλυση
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 13 Μάιος 2022, 18:37
Τώρα, τι παραδοχές είναι αυτές,
Δημοκράτης;
Δεν ξέρεις ότι όταν δυο άνθρωποι ερωτεύονται και παντρεύονται, ο άντρας συνήθως είναι τύπος και υπογραμμός; Δεν ξέρεις ότι τα "στραβά" του βγαίνουν μετέπειτα, πολλές φορές μετά από πολλά χρόνια;
Τι θα έπρεπε να "προσέξει" η κοπελίτσα στα 20 της;
Οτι ο άλλος στα 50 του θα τη δει Μαρκήσιος Ντε Σαντ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 13 Μάιος 2022, 18:46
AlienWay έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:37
Δημοκράτης;
Δεν ξέρεις ότι όταν δυο άνθρωποι ερωτεύονται και παντρεύονται, ο άντρας συνήθως είναι τύπος και υπογραμμός; Δεν ξέρεις ότι τα "στραβά" του βγαίνουν μετέπειτα, πολλές φορές μετά από πολλά χρόνια;
Δεν ισχυει
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 13 Μάιος 2022, 18:47
AlienWay έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 14:09
Συγνώμη που διάβασα λίγο πεταχτά τα τελευταία ποστ, αλλά αν κατάλαβα καλά, κάποιοι ψάχνουν να εντοπίσουν patterns που μπορούν να αξιοποιηθούν για να δίνονται συμβουλές, ώστε να μην έχουμε τέτοια στο μέλλον.
Προτίστως όμως θα πρέπει να φτιαχτούν τα μυαλά των ανδρώνε σε αυτή την περίπτωση. Ας κοιτάξουμε να τα φτιάξουμε (ως κοινωνία) πρώτα αυτά (όσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο) και μετά ας ψάξουμε για patterns.
πως ακριβως επισκευαζεις μυαλα;
χειρουργικα;
δεν υπαρχει πρωτα και υστερα. οτι μπορει καθεις, ας κανει, τα μυαλα ανδρων και γυναικων χρειαζονται επισκευες.
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 13 Μάιος 2022, 18:49
Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:46
Δημοκράτης;
Δεν ισχυει
Δεν σου λέω ότι όλοι οι άντρες γίνονται δυνάστες καραμπαμπιστές.
Είναι γεγονός όμως, ότι κάποιος που βρίσκεται σε μία δεδομένη κατάσταση σε κάποια χρονική στιγμή Α, συνήθως δεν είναι ο ίδιος μετά από 10 χρόνια.
Αλλάζουν οι άνθρωποι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Μάιος 2022, 18:49
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:32
Α ναι;
Μάλλον το δραματοποιεις. Όταν διαβάζω τέτοιες κωλοπετεινιτσώτικες φεμινοπαπαριές το πολύ πολύ να σκεφτώ "άσε μας κουκλίτσα μου".
Καθόλου δεν το δραματοποιώ ΓΑΛΗ μου. Στο επόμενο δικαστήριο θα πας απέξω να πιάσεις την μάνα της Τοπαλουδη και θα της πεις " το παιδί σου βιάστηκε, της εσπασαν το κεφάλι και την πέταξαν με σπασμένα κόκαλα στην θάλασσα και πάλευε να πάρει ανάσες να μην πνίγει και κατά πάσα πιθανότητα να φώναζε μαμά, μπαμπά, γιατί να μωρέ η χαζούλα πήγαινε γυρεύοντας" άιντε μαγκιορα μου, συρε να της τα πεις μπας και μάθουν να προσέχουν οι υπόλοιπες βα μην πηγαίνουν γυρεύοντας. Α και συμπλήρωσε στο τέλος" εγώ να ξέρεις στηρίζω τα θύματα βιασμού και πιστεύω φταίνε οι βιαστές. "
Πάρε και τους ομοιδεάτες σου μαζί, Ασέβαστος, δημοκρατικό να είστε ωραία παρεουλα,να τα πείτε όλοι μαζί.
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 13 Μάιος 2022, 18:51
AlienWay έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:49
Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:46
Δημοκράτης;
Δεν ισχυει
Δεν σου λέω ότι όλοι οι άντρες γίνονται δυνάστες καραμπαμπιστές.
Είναι γεγονός όμως, ότι κάποιος που βρίσκεται σε μία δεδομένη κατάσταση σε κάποια χρονική στιγμή Α, συνήθως δεν είναι ο ίδιος μετά από 10 χρόνια.
Αλλάζουν οι άνθρωποι.
ναι αλλάζουν, αλλά δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη. ΑΝ ο άλλος αρχίζει τις μαλακίες κάποια στιγμή χωρίζουν οι δρόμοι σας. Αν για παράδειγμα πχ η γυναίκα σου ή ο άντρας σου ξαφνικά παίζει τζόγο δεν περιμένεις να χάσει πρώτα το σπίτι, το συζητάς μία, δύο μετά χάρηκα και τα λέμε. Αν σε βαρέσει δεν υπάρχει καν δεύτερη, το καπελάκι σου και γεια
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Μάιος 2022, 18:52
Γεμίσαμε σωστούς και καλούς γονείς που μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους και δεν πηγαίνουν γυρεύοντας. Και είναι και οι ίδιοι λογικοί και δεν βιάζονται ή δολοφονούνται γιατί κάνουν σωστές επιλογές.
Πω πω πω να χαρώ εγώ καλούς γονείς και ανθρώπους. Τέτοιους χρειάζεται η κοινωνία να διδάσκουν στα παιδιά από μικρά να μην πηγαίνουν γυρεύοντας.
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 13 Μάιος 2022, 18:55
Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:49
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2022, 18:32
Α ναι;
Καθόλου δεν το δραματοποιώ ΓΑΛΗ μου. Στο επόμενο δικαστήριο θα πας απέξω να πιάσεις την μάνα της Τοπαλουδη και θα της πεις " το παιδί σου βιάστηκε, της εσπασαν το κεφάλι και την πέταξαν με σπασμένα κόκαλα στην θάλασσα και πάλευε να πάρει ανάσες να μην πνίγει και κατά πάσα πιθανότητα να φώναζε μαμά, μπαμπά, γιατί να μωρέ η χαζούλα πήγαινε γυρεύοντας" άιντε μαγκιορα μου, συρε να της τα πεις μπας και μάθουν να προσέχουν οι υπόλοιπες βα μην πηγαίνουν γυρεύοντας. Α και συμπλήρωσε στο τέλος" εγώ να ξέρεις στηρίζω τα θύματα βιασμού και πιστεύω φταίνε οι βιαστές. "
Πάρε και τους ομοιδεάτες σου μαζί, Ασέβαστος, δημοκρατικό να είστε ωραία παρεουλα,να τα πείτε όλοι μαζί.
σταμάτα με τις δραματικές μπαρούφες. Κανένας δεν θα πάει στην μάνα της νεκρής να της πει ότι η κόρη της τα ήθελε και τα έπαθε. Η κόρη της όμως δεν θα πέθαινε αν δεν έμπλεκε με βλαμμένους. Οπότε κάθε γονέας θα πρέπει να πει στην κόρη του και τον γιο του να προσέχει με ποιους κάνει παρέα. Αλλιώς παίρνει τα ρίσκα του. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους; O νόμος δεν είναι πανταχού παρόν να φυλακίζεται ο κάθε κακοποιός που πάει να σε κάνει κακό. Επίσης αν τα τινάξεις τα πέταλα δεν σε πολυνοιάζει αν ο δράστης πάει 30 ή 40 χρόνια φυλακή
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
02 Σεπ 2024, 20:32
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
- 293 Απαντήσεις
- 10550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Σεπ 2024, 20:07
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.