Το λαθος ειναι να τους παιρνεις στα σοβαρα και να προσπαθεις να συζητησεις - επιχειρηματολογησεις με θρησκοληπτους - πετρελαιο στην μολοτωφ τους ειναι .Nandros έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 19:02Cavaliere έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 17:37Η άποψη αυτή είναι αντισυνταγματική.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 16:27Oι αναρχικοί δεν πιστεύουν σε συντάγματα και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τα πιστεύω τους.Δεν είναι μόνο ο Ρουμπιρόσα, αλλά το συνολικό πακέτο όλων αυτών που μισούν την δημοκρατία και το σύνταγμα φυσικά (πάνε πακέτο) από τα δύο άκρα του φάσματος.Cavaliere έγραψε: ↑23 Ιούλ 2019, 18:34Όχι, είναι αντισυνταγματικό να θεωρεί κανείς, πως τους αντισυνταγματικούς πρέπει να τους διώκει η Πολιτεία με επίσης αντισυνταγματικές μεθόδους. Δεν στέκει όμως. Κι εγώ πραγματικά δεν ξέρω, ως τώρα, τι αντισυνταγματικό διέπραξε ο Ρουβικώνας, πλην ενός ηλιθίου ακτιβισμού επιπέδου ανηλίκων. Αντισυνταγματική είναι μια οργάνωση που σχεδιάζει πραξικόπημα, που συντηρεί παραστρατιωτικές οργανώσεις και συνωμοτεί ενάντια στο πολίτευμα.
Το σπάσιμο γραφείων είναι συνταγματικό; Πού είναι η ελευθερία των θυμάτων;
Γιατί να φερθούμε συνταγματικά σε κάποιους που μισούν το σύνταγμα;
Το ότι το κάνουμε είναι λάθος της δημοκρατίας - κατά την γνώμη μου - που συντηρεί φίδια στον κόρφο της.
Έχουν παραβεί έναν σωρό νόμους και τους ανεχόταν ο σύριζα. Περιμένω να δω τί θα βγει τελικά με όλο το συνάφι.
.
Για κοροιδο σε εχουν - οτι γουσταρουν θα κανουν και θα σου πουλανε και πνευμα .
Η σωστη αποτελεσματικη αντιμετωπιση ειναι αλα ΕΑΟΚ
'' Εφαρμοζουμε τις μεθοδους τους εναντιον τους στο πολλαπλασιο σε εκταση και σε ενταση ''