Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
Μου αρέσει που θέλετε να κάνετε συζήτηση με τις φορουμιτισσες για τέτοια θέματα ρε μαλακες
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Κοιτα εντοπισα σοβαρο προβλημα εδω περα.Κατσε να σου εξηγησω,γραψτο καπου να το θυμασαι.Αυτα τα "τρυφερουλικα" που λες εσυ ειναι ειτε προκαταρκτικα ειτε post sex play στο αντρικο μυαλο.Σε κανεναν μα κανεναν αντρα δεν αρεσουν σε οποιοδηποτε αλλη φαση της ημερας.Και αν τελικα δεν οδηγουν σε σεξ,τοτε αντιστροφα ο χρονος μετραει.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:58
Ε όχι στο άκυρο βρε καμάρι μου. Δε θα το κάνω σε έναν άκυρο. Σε κάποιον που έχω οικειότητα θα το κάνω και νιώθω τρυφερουλικα. Και θα μου πει φύγε από δω μπαρχάλω; Ας μου το πει και θα φύγω αλλά φεύγοντας θα του ξεκολλήσω και 5-10 τρίχες από το στερνο. Καταλάθος από τη βιασύνη μου να φύγω
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καλά, καλά. Μας τα 'παν κι άλλοι αυτά. Το τρυφερό το χάδι,την κίνηση όλοι μα όλοι το θέλουν και το έχουν ανάγκη και το απολαμβάνουν. Ολοι.GoBack έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 20:07Κοιτα εντοπισα σοβαρο προβλημα εδω περα.Κατσε να σου εξηγησω,γραψτο καπου να το θυμασαι.Αυτα τα "τρυφερουλικα" που λες εσυ ειναι ειτε προκαταρκτικα ειτε post sex play στο αντρικο μυαλο.Σε κανεναν μα κανεναν αντρα δεν αρεσουν σε οποιοδηποτε αλλη φαση της ημερας.Και αν τελικα δεν οδηγουν σε σεξ,τοτε αντιστροφα ο χρονος μετραει.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:58
Ε όχι στο άκυρο βρε καμάρι μου. Δε θα το κάνω σε έναν άκυρο. Σε κάποιον που έχω οικειότητα θα το κάνω και νιώθω τρυφερουλικα. Και θα μου πει φύγε από δω μπαρχάλω; Ας μου το πει και θα φύγω αλλά φεύγοντας θα του ξεκολλήσω και 5-10 τρίχες από το στερνο. Καταλάθος από τη βιασύνη μου να φύγω
Γραψ' το κι εσύ αυτό (όχι εκεί που πήγε το μυαλό σου) και θα με θυμηθείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τι ασχετιά βρε; έχουμε πάει όλες με πάνω από 2 οπότε σύμφωνα με τον Δημοκράτη ειμαστε παρτόλες
Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 20:15Καλά, καλά. Μας τα 'παν κι άλλοι αυτά. Το τρυφερό το χάδι,την κίνηση όλοι μα όλοι το θέλουν και το έχουν ανάγκη και το απολαμβάνουν. Ολοι.GoBack έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 20:07Κοιτα εντοπισα σοβαρο προβλημα εδω περα.Κατσε να σου εξηγησω,γραψτο καπου να το θυμασαι.Αυτα τα "τρυφερουλικα" που λες εσυ ειναι ειτε προκαταρκτικα ειτε post sex play στο αντρικο μυαλο.Σε κανεναν μα κανεναν αντρα δεν αρεσουν σε οποιοδηποτε αλλη φαση της ημερας.Και αν τελικα δεν οδηγουν σε σεξ,τοτε αντιστροφα ο χρονος μετραει.Naida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 19:58
Γραψ' το κι εσύ αυτό (όχι εκεί που πήγε το μυαλό σου) και θα με θυμηθείς.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ούιιιιιιιι
Τι φκιάνετε εδώ μέσα από χτες ρε κιαρατάδες;

SpoilerShow
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 20 Ιαν 2020, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε έναν και πολύ είναι μετά μόλις σας μιλήσει κάποιος νομίζετε ότι σας φαει
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια κατηγορία αθλητριών του στίβου έχουν τα ωραιότερα σώματα;
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 10:53 » σε Αθλητικά - 92 Απαντήσεις
- 3568 Προβολές