Η τήρηση του συντάγματος, τι σχέση έχει με αυτά που συζητάμε;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 18:57paul25 έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 08:53Το κράτος στελεχώνεται από άτομα αυτής της κοινωνίας και κουλτούρας. Αν εσύ ξέρεις ένα ηθικό πρόσωπο που είναι και πολύ τίμιο, πιστεύεις ότι θα διαφθειρόταν σε κρατική θέση; Δεν νομίζω, τουλάχιστον όχι εύκολα. Το κράτος έχει ήδη στημένους μηχανισμούς αν αυτοί δεν λειτουργούν σωστά κάτι μάλλον παίζει με τα άτομα που τους τρέχουν, οπότε ναι, στο μεγαλύτερο ποσοστό στηρίζεται στο φιλότιμο.
Πάνα μου .... Πάνα μου ....
Τό τελευταίο άρθρο τού Συντάγματος λέει σοφά .....
Η τήρηση τού Συντάγματος επαφίεται στόν Πατριωτισμό τών Ελλήνων ....................... δέν λέει τού Κράτους .....
Τό κόμπλεξ τού επιδειξία τό έχει αυτός πού τό Παλάτσο του Φωνάζει .... Κοιτάχτε με .....
υπερβαίνοντας τά χωριάτικα μέτρα ...... μέ έξτρα φωταγωγήσεις ..... καί κιτσαρία .... μέσα σέ "κρίση " ..... Ύβρις ....
Στό ένα δικό μου χωριό τελευταία 10ετία ...6 σπίτια κόστους 300.000 τό καθένα .... + περιμετρικές μαντρες μέχρι καί 400σίων μέτρων ....!!!!!! Μιά εφοπλίστρια από τζάκι πού τά είχα τό 2008 καί ψυχολόγος μού εξήγούσε απ τό χαγιάτι.....
"θέλει νά σού δείξει .... οτι αυτό είναι δικό τού " ......ξοδεύοντας 100.000 γιά ....μάντρα ....
.

paul25 το κράτος δηλαδή παράγει λαμόγια. Το κράτος που είναι υπεύθυνο για την παιδεία, σωστά;