Το τι λέει ένας τυχαίος γιατρός δεν είναι επιστήμη βέβαια, αλλά τεσπα.Imperium έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:36E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.
Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Δεν υπάρχουν επιστήμες φύλου. Ανήκουν στην ψυχιατρική όλα αυτά.AlienWay έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:13Επειδή παραπάνω αναφέρθηκε η επιστήμη...
Τελευταία έχουν δημοσιευτεί επιστημονικά άρθρα από τρανς επιστήμονες, τα οποία -δυστυχώς- θεωρούνται έγκυρα αλλά βιάζουν την αντικειμενική και οικουμενικά αποδεκτή αλήθεια πατόκορφα.
Ενα από αυτά προτείνει η φυλομετάβαση να ξεκινάει στα 7 έτη.
Έγραψα ότι θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος οι γουοκατζήδες, λάθος μου, μερικοί παλάβωσαν ήδη. Όργι, τι πίπες γράφεις, καλό μου παιδί, ποια "δράστρια", ο τύπος έχει ένα παλαμάρι σαν του Γκουσγκούνη. Και τι πα να πει αποφάσισε ότι είναι γυναίκα, αν δηλαδή αποφάσιζε ότι είναι καρέτα-καρέτα έπρεπε να τον στείλουν στον Λαγανά να κάνει μπάνια;
- Οργισμένος
Δεν εδειξες τιποτα απολυτως παρα μονο τα ψευδη και τις συκοφαντιες σου .Στα κειμενα μου φαινεται ξεκαθαρα και ισχυει αλλωστε, να υποστηριζω οτι ο ελλ νομος δεν θεωρει βιασμο το συναινετικο σεξ για 15+ ετη ηλικιας. ΑΠλα συκοφαντεις και συκοφαντεις επειδη αυτο μονο ξερεις να κανεις. Προσεχε λοιπον διοτι εδω μεσα δεν ειναι ολοι σαν τα μουτρα σου.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:46Σου έδειξα, ζώον. Δεν χρειάζεται να πεις τις λέξεις "υποστηρίζω βιασμό", αρκεί αυτό που υποστηρίζεις να συνεπάγεται βιασμό, όπως σού έδειξα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:41Περιμενω να μου δειξεις που υποστηριζω βιασμους .hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:40Λοβοτομημένε ΔΥ, η δήλωση διαφορετικού φύλου από το πραγματικό δεν είναι σεξουαλική διαφορετικότητα ούτε σεξουαλικός προσανατολισμός. Έχεις μπλέξει στο μυαλό σου τι είναι σεξουαλική προτίμηση (στρέιτ, γκέι, μπάι) με ψυχικές διαταραχές φύλου.
Και ναι, το πού θα εκτίσει την ποινή του κάποιος έχει σχέση με την ίδια την ποινή. Διαφορετικά να τον πάνε και σπίτι του να είναι σε εγκλεισμό κατ' οίκον.
Τουλάχιστον άδραξε την ευκαιρία να μάθεις πώς λειτουργεί η νομοθεσία.
Αντιθέτως, εγώ δεν έγραψα πουθενά στο νήμα αυτό που ισχυρίζεσαι και το έχεις επαναλάβει πολλάκις, το οποίο έχω αρχειοθετήσει ήδη. Βέβαια, αν νιώσει καθόλου ο συντονισμός και σβήσουν τις αναρτήσεις σου, θα παραμείνει στο αρχείο, γιατί σε αντίθεση με σένα εγώ δεν είμαι μικρόψυχος. Δεν πρόκειται να το ανασύρω για να σε τρέξω στα δικαστήρια, αν και θα σου άξιζε ένα τέτοιο μάθημα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αλλαγη φυλακης εγινε παπαρισκε, οχι αφεση αμαρτιων. Τι σε πειραξε σε αυτο;;; Δεν πηρε αυτο που της αξιζε;;; Τι;;;Ναύτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:52Έγραψα ότι θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος οι γουοκατζήδες, λάθος μου, μερικοί παλάβωσαν ήδη. Όργι, τι πίπες γράφεις, καλό μου παιδί, ποια "δράστρια", ο τύπος έχει ένα παλαμάρι σαν του Γκουσγκούνη. Και τι πα να πει αποφάσισε ότι είναι γυναίκα, αν δηλαδή αποφάσιζε ότι είναι καρέτα-καρέτα έπρεπε να τον στείλουν στον Λαγανά να κάνει μπάνια;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Τέρμα ηλίθιε, δεν έγραψες ΑΝ, έγραψες ότι αυτό λέει ο νόμος, ενώ ξεκάθαρα δεν λέει αυτό ο νόμος:Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:47Που;;; ΓΙα χρωματισε το . Διοτι εγω Εγραψα οτι αν ειναι συναινετικο τοτε στα 15+ τοτε βασει νομου ρε σχιζοφρενη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:42Έγραψες ότι είναι δικαίωμά τους αφού είναι 15+ ενώ στην πράξη πρόκειται για βιασμό και η κοπέλα κατήγγειλε ότι η πράξη δεν ήταν συναινετική. Το τι νομίζεις ότι λέει ο νόμος δεν είναι δικαιολογία. Θα ήταν το ίδιο αν έγραφες ότι ο νόμος λέει πως δεν είναι παράνομη η ληστεία τραπεζών.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:39
Και για χρωματισε τα σημεια που υποστηριζω βιασμο ανοητε. ΔΙοτι διαβαζοντας και παλι τι εψραψα βλεπω γελοιε οτι υποστηριζω τα εξης>
Συναινετικο σεξ στα 15+ χρονια ηλικιας δεν θεωρειται βιασμος απο τον νομο. Περιμενω/
Δεν υπάρχει κανένα ΑΝ, είσαι κατηγορηματικός ότι ο νόμος λέει πως το 15χρονο μπορεί να συνάψει σεξουαλική σχέση με όποιον θέλει.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 11:24Για ηλικίες 15+ το συνεναιτικο σεξ επιτρέπεται, να το χωνεψουν αυτό κάτι ιμαμιδες δω μέσα.
Ναι είναι νομιμο και ελεύθερη επιλογή του 15χρονου.
δεν κατανοει το γραμμα το νομου οτι δλδ απο τα 15 ο συνεναιτικος ερωτας ειναι Ν Ο Μ Ι Μ Ο Σ
Ξαναλέω, το ίδιο θα ήταν αν έλεγες πως ο νόμος λέει πως δεν είναι παράνομη η ληστεία τραπεζών αν έχεις ανάγκη τα χρήματα, δεν είναι παράνομο να παρκάρεις όπου θέλεις αν βιάζεσαι, δεν είναι παράνομο να πετάς τα σκουπίδια στην μέση του δρόμου αν δεν βρίσκεις κάδο.
Το να δηλώνεις κάτι αντίθετο στον νόμο είναι υποστήριξη παρανομίας. Τώρα το κατάλαβες ή όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οργισμένε γιατί ενοχλείσαι τόσο πολύ όταν το θέμα παέι στους ανώμαλους;
Θα μπορούσαμε να πούμε πως το παίρνεις περισσότερο από προσωπικά.
Οι άνθρωποι είναι πολύπλοκοί οργανισμοί και αρκετοί βγαίνουν ανώμαλοι. Στην κυριολεξία η απόκλιση από τη στατιστική anomaly λέγεται.
Αν πας και κάνεις εξετάσεις αίματος και έχεις χοληστερίνη 450 είναι νορμάλ; Γιατί είναι νορμάλ να θεωρείς πως είσαι γυναίκα 10 φορές σε κλίματα 1-10; ενώ όσοι έχουν παπαρι έχουν σημαντικά χαμηλότερο σκορ;
Θα μπορούσαμε να πούμε πως το παίρνεις περισσότερο από προσωπικά.
Οι άνθρωποι είναι πολύπλοκοί οργανισμοί και αρκετοί βγαίνουν ανώμαλοι. Στην κυριολεξία η απόκλιση από τη στατιστική anomaly λέγεται.
Αν πας και κάνεις εξετάσεις αίματος και έχεις χοληστερίνη 450 είναι νορμάλ; Γιατί είναι νορμάλ να θεωρείς πως είσαι γυναίκα 10 φορές σε κλίματα 1-10; ενώ όσοι έχουν παπαρι έχουν σημαντικά χαμηλότερο σκορ;
Ναι βρε, αυτό λέμε, ο πλήρης γουόκ παραλογισμός. Επειδή ένας κατά συρροή βιαστής και διακινητής παιδικής πορνογραφίας δηλώνει αίφνης γυναίκα, να τον στείλουμε σε γυναικείες φυλακές μη μας πάθει, το χρυσούλι μου. Αν δήλωνε και μπέμπης, μήπως να τον στέλναμε και σε αναμορφωτήριο;Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:54Αλλαγη φυλακης εγινε παπαρισκε, οχι αφεση αμαρτιων. Τι σε πειραξε σε αυτο;;; Δεν πηρε αυτο που της αξιζε;;; Τι;;;Ναύτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:52Έγραψα ότι θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος οι γουοκατζήδες, λάθος μου, μερικοί παλάβωσαν ήδη. Όργι, τι πίπες γράφεις, καλό μου παιδί, ποια "δράστρια", ο τύπος έχει ένα παλαμάρι σαν του Γκουσγκούνη. Και τι πα να πει αποφάσισε ότι είναι γυναίκα, αν δηλαδή αποφάσιζε ότι είναι καρέτα-καρέτα έπρεπε να τον στείλουν στον Λαγανά να κάνει μπάνια;
Καλέ μου άνθρωπε, ακόμη και η ψυχολογία θεωρείται σήμερα επιστήμη, αν και είναι ένα πεδίο πολύ πιο ευάερον και ευήλιον και χαλαρόν από την ψυχιατρική/νευρολογία.nyxtovios έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:50Δεν υπάρχουν επιστήμες φύλου. Ανήκουν στην ψυχιατρική όλα αυτά.AlienWay έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:13Επειδή παραπάνω αναφέρθηκε η επιστήμη...
Τελευταία έχουν δημοσιευτεί επιστημονικά άρθρα από τρανς επιστήμονες, τα οποία -δυστυχώς- θεωρούνται έγκυρα αλλά βιάζουν την αντικειμενική και οικουμενικά αποδεκτή αλήθεια πατόκορφα.
Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, μάλλον έχεις χάσει πολλά επεισόδια. Οι Σπουδές Φύλου στο Πάντειο, ειδικώς στα μεταπτυχιακά, τσακίζουν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι επιστήμη η ψυχολογία. Άλλο αν το έχουν ξεφτιλίσει με παρακλάδια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:59Καλέ μου άνθρωπε, ακόμη και η ψυχολογία θεωρείται σήμερα επιστήμη, αν και είναι ένα πεδίο πολύ πιο ευάερον και ευήλιον και χαλαρόν από την ψυχιατρική/νευρολογία.nyxtovios έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:50Δεν υπάρχουν επιστήμες φύλου. Ανήκουν στην ψυχιατρική όλα αυτά.AlienWay έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:13Επειδή παραπάνω αναφέρθηκε η επιστήμη...
Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.
Κατά τα άλλα, μάλλον έχεις χάσει πολλά επεισόδια. Οι Σπουδές Φύλου στο Πάντειο, ειδικώς στα μεταπτυχιακά, τσακίζουν.
Αμφισβητώ ότι ειλικρινώς έχει νιώσει δυσφορία φύλου. Στη φυλακή τη θυμήθηκε τη δυσφορία του. Τα στοιχεία να μη τα επαναλάβουμε.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:35Δεν εχω καθολου νευρα.AlienWay έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:14Εσύ πάλι, μονίμως οργισμένος είσαι. Τοσα νεύρα έχεις γενικότερα;Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:11
Πroσεξε τωρα σχζοφρενη επειδη δεν εχω γραψει ποτε κατι τετοιο και αν φας μια μηνυση δεν θα σε ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας βλακα. Προσεξε καλα και ανεβασε εδω και τωρα σε ποιο ποστ εχω υποστηριξει κατι τετοιο γιατι θα σε τρεχω στα δικαστηρια μεχρι να σαπισεις .
Στην συγκεκριμενη υποθεση συμβαινει το εξης>
Ενας βιαστης συλαμβανεται και φυλακιζεται.
Επειτα ο βιαστης αλλαζει φυλο και αιτειται αλλαγη φυλακων δλδ να παει σε γυναικειες.
Και ολοι εδω φωναζουν και τσιριζουν, Γιατι;;; Αλλαξε η ποινη ;;; ΟΧΙ βεβαια, η ποινη ειναι ιδια απλα θα την εκτισει σε γυναικειες φυλακες και σωστα αφου ιατρικα αποδειχθηκε η θηληκοτητα της.
Ολοι αυτοι λοιπον φωναζουν γιατι ετσι η δραστρια θα γλιτωσει της ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΔΛΔ επαναλαμβανομενους βιασμους, εντος των ανδρικων φυλακων . Κατι που ολοι αυτοι εδω οι εναντιου του καποιου δηθεν γουοκ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Στηριζουν αυτοδικια αντος φυλακων.
Και δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο . Και θα σου εξηγησω γιατι. Δεν ενθυμουμαι καποιον απο ολους αυτους να λεει τα ιδια για καποια γυνικα εγκληματια, που αποπλανησε ενηλικο κτ Δλδ κανενας εδω δεν ειπε παλαιοτερα οτι θα επρεπε η χ ψ εγκληματιας γυναικα να εγκλειστει σε ΑΝΔΡΙΚΕΣ φυλακες ωστε να "παρει αυτο που της αξιζει" . Υπαρχουν πολλες γυναικες εγκληματιες που πχ ξεκληρησαν οικογενειες με δηλητηριο ή σκοτωσαν ενα σωρο παιδακια. Κι χ δεν βγαζουν για αυτες αλλα ΜΟΝΟ για την τρανς εγκληματια.
Γιατι ;;; Διοτι ειναι ρατσιστες και μισουν τα ατομα που τολμουν να εκνφρασουν τη σεξουαλικη δαφορετικοτητα τους.
Ρατσιστες αισχροι αλλα απο λατω κρυβεται κατι ακομα. Δλδ τετοιο φθονο για τις τρανς δεν μπορω να τον δικαιολογησω παρα μονο αν βαλουμε στη μεση το φθονο. Φθονο που καποιοι καποιες τολμησαν να κανουν το βημα αυτο της σεξουαλικης τους απελελυθερωσης, βημα που ι εδω ρατσιστες δεν τολμησαν. Και αυτος ειναι ο κυριος , οχι ο μοναδικος φυσικα, λογος αυτου του μισους.
Τα πραγματα ειναι απλα. Ο εγκληματιας εκτιει την ποινη του διχως καμια αλλαγη ως προς την καθαυτο ΝΟΜΙΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ . Το που θα την εκτισει το αποφασισε ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ λαμβανοντας υποψη ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ δλδ την επιστημη και οχι καποιον πικραμενο της πλακας και του ελεους. ΤΕΛΟΣ .
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
Καλα οκ παιζε το χαζο εδω .hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:55Τέρμα ηλίθιε, δεν έγραψες ΑΝ, έγραψες ότι αυτό λέει ο νόμος, ενώ ξεκάθαρα δεν λέει αυτό ο νόμος:Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:47Που;;; ΓΙα χρωματισε το . Διοτι εγω Εγραψα οτι αν ειναι συναινετικο τοτε στα 15+ τοτε βασει νομου ρε σχιζοφρενη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:42
Έγραψες ότι είναι δικαίωμά τους αφού είναι 15+ ενώ στην πράξη πρόκειται για βιασμό και η κοπέλα κατήγγειλε ότι η πράξη δεν ήταν συναινετική. Το τι νομίζεις ότι λέει ο νόμος δεν είναι δικαιολογία. Θα ήταν το ίδιο αν έγραφες ότι ο νόμος λέει πως δεν είναι παράνομη η ληστεία τραπεζών.Δεν υπάρχει κανένα ΑΝ, είσαι κατηγορηματικός ότι ο νόμος λέει πως το 15χρονο μπορεί να συνάψει σεξουαλική σχέση με όποιον θέλει.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 11:24Για ηλικίες 15+ το συνεναιτικο σεξ επιτρέπεται, να το χωνεψουν αυτό κάτι ιμαμιδες δω μέσα.
Ναι είναι νομιμο και ελεύθερη επιλογή του 15χρονου.
δεν κατανοει το γραμμα το νομου οτι δλδ απο τα 15 ο συνεναιτικος ερωτας ειναι Ν Ο Μ Ι Μ Ο Σ
Ξαναλέω, το ίδιο θα ήταν αν έλεγες πως ο νόμος λέει πως δεν είναι παράνομη η ληστεία τραπεζών αν έχεις ανάγκη τα χρήματα, δεν είναι παράνομο να παρκάρεις όπου θέλεις αν βιάζεσαι, δεν είναι παράνομο να πετάς τα σκουπίδια στην μέση του δρόμου αν δεν βρίσκεις κάδο.
Το να δηλώνεις κάτι αντίθετο στον νόμο είναι υποστήριξη παρανομίας. Τώρα το κατάλαβες ή όχι;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Και αυτο , αν θεωρησουμε οτι ισχυει, μειωσε την ποινη του;;;AlienWay έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 20:03Αμφισβητώ ότι ειλικρινώς έχει νιώσει δυσφορία φύλου. Στη φυλακή τη θυμήθηκε τη δυσφορία του. Τα στοιχεία να μη τα επαναλάβουμε.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 19:35Δεν εχω καθολου νευρα.
Στην συγκεκριμενη υποθεση συμβαινει το εξης>
Ενας βιαστης συλαμβανεται και φυλακιζεται.
Επειτα ο βιαστης αλλαζει φυλο και αιτειται αλλαγη φυλακων δλδ να παει σε γυναικειες.
Και ολοι εδω φωναζουν και τσιριζουν, Γιατι;;; Αλλαξε η ποινη ;;; ΟΧΙ βεβαια, η ποινη ειναι ιδια απλα θα την εκτισει σε γυναικειες φυλακες και σωστα αφου ιατρικα αποδειχθηκε η θηληκοτητα της.
Ολοι αυτοι λοιπον φωναζουν γιατι ετσι η δραστρια θα γλιτωσει της ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΔΛΔ επαναλαμβανομενους βιασμους, εντος των ανδρικων φυλακων . Κατι που ολοι αυτοι εδω οι εναντιου του καποιου δηθεν γουοκ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Στηριζουν αυτοδικια αντος φυλακων.
Και δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο . Και θα σου εξηγησω γιατι. Δεν ενθυμουμαι καποιον απο ολους αυτους να λεει τα ιδια για καποια γυνικα εγκληματια, που αποπλανησε ενηλικο κτ Δλδ κανενας εδω δεν ειπε παλαιοτερα οτι θα επρεπε η χ ψ εγκληματιας γυναικα να εγκλειστει σε ΑΝΔΡΙΚΕΣ φυλακες ωστε να "παρει αυτο που της αξιζει" . Υπαρχουν πολλες γυναικες εγκληματιες που πχ ξεκληρησαν οικογενειες με δηλητηριο ή σκοτωσαν ενα σωρο παιδακια. Κι χ δεν βγαζουν για αυτες αλλα ΜΟΝΟ για την τρανς εγκληματια.
Γιατι ;;; Διοτι ειναι ρατσιστες και μισουν τα ατομα που τολμουν να εκνφρασουν τη σεξουαλικη δαφορετικοτητα τους.
Ρατσιστες αισχροι αλλα απο λατω κρυβεται κατι ακομα. Δλδ τετοιο φθονο για τις τρανς δεν μπορω να τον δικαιολογησω παρα μονο αν βαλουμε στη μεση το φθονο. Φθονο που καποιοι καποιες τολμησαν να κανουν το βημα αυτο της σεξουαλικης τους απελελυθερωσης, βημα που ι εδω ρατσιστες δεν τολμησαν. Και αυτος ειναι ο κυριος , οχι ο μοναδικος φυσικα, λογος αυτου του μισους.
Τα πραγματα ειναι απλα. Ο εγκληματιας εκτιει την ποινη του διχως καμια αλλαγη ως προς την καθαυτο ΝΟΜΙΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ . Το που θα την εκτισει το αποφασισε ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ λαμβανοντας υποψη ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ δλδ την επιστημη και οχι καποιον πικραμενο της πλακας και του ελεους. ΤΕΛΟΣ .
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ω θεοί, δεν μπορεί να είναι τόσο χαζός, υποκρίνεται.
Τα επιχειρήματα του Όργι είναι αστεία, ακόμα και για το δικό του χαμηλο επίπεδο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε σεις, πόσο κοστίζει μια μερίδα αλατισμένης πάπιας τύπου Ναντζίνγκ;
από Ναύτης » 04 Σεπ 2024, 13:03 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
04 Σεπ 2024, 22:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 109 Απαντήσεις
- 3156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
25 Νοέμ 2024, 17:57