Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 21 Δεκ 2020, 13:03

Daje έγραψε:
16 Δεκ 2020, 13:54
axilmar έγραψε:
16 Δεκ 2020, 09:57
Chilloutbuddy έγραψε:
15 Δεκ 2020, 07:06
Kαι για να απαντήσουμε και το ερώτημα το νήματος: εξαρτάται αν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Αυτή είναι και η μοναδική σωστή απάντηση του νήματος. Μπορεί να κλείσει το νήμα τώρα :-).

Δλδ άμα η άλλη είναι γυναικάρα θα κοιτάξω εάν είναι Ινδή ή τι θρησκεία έχει; Δεν είμαστε καλά.
Σχετικα προσφατη ιστορια κολλητου (την εχω διηγηθει ξανα απ'οσο θυμαμαι):

- Τον ερωτευεται τρελα πλουσια Πακιστανη (καστας υψηλου περιουσιακου επιπεδου)
- Κανουν σχεση 2 ετων, αυτη τρελα ερωτευμενη μαζι του
- Οι γονεις της την πιεζουν να παντρευτει ομοεθνη της ή ξενο πλουσιο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οσο εκεινη (της οργανωνουν συνεχως συνοικεσια)
- Φτανουν σε ενα σημειο οπου αυτη πρεπει να παντρευτει ειδαλως θα χασει το τρενο (παντρευονται νεες)
- Η κοπελα δεχεται μεγαλη πιεση απο την οικογενεια και πρεπει να διαλεξει για να μην χανει χρονο.
Τον "φτωχο" ερωτα της ζωης της (τον οποιο δεν εχει τολμησει να τον γνωρισει στους δικους της γιατι ειναι φτωχος) ή τον πλουσιο ομοεθνη ή ξενο χοντροματσωμενο?

Τελικα επελεξε την 2η λυση.
Κλαμματα, ιστοριες κλπ.
Ο φιλος μου χρειαστηκε 2 χρονια να το ξεπερασει αλλα γενικα σταθηκε στο υψος του.
Το προβλημα το ειχε εκεινη και 100% δεν ηταν γκομενικο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο φιλος 10.000 μισθο τον μηνα :lol: , αγορα σπιτιου στο εξωτερικο (τωρα ετοιμαζεται και για 2), πορσε αυτοκινητο.
Ολα με τη δουλεια του. Οχι κληρονομικα.
Τις δεσμευσεις του κοινωνικου μπαγκραουντ της κοπελας θα τις τσεκαρω ειτε αυτη ειναι λευκη ειτε οτιδηποτε αλλο. Πχ εαν ηταν πολυ ωραια λευκη αλλα σε καμμια τρελη αιρεση, θα ετρωγε σουτ.

Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος » 23 Δεκ 2020, 20:13

Ήμουν σε ολιγόμηνη σχέση με μια κοπέλα από την Αϊτή, καλή καρδιά αλλά βρεθήκαμε σε λάθος εποχή και για τους δύο. Αφού την ευχαρίστησα για την επιστολή του Jean Pierre Boyer, χωρίσαμε φιλικά και κρατάμε επαφή.
Κάτι πήγε να γίνει με μουσουλμάνα, που δεν πολυπίστευε, αλλά η οικογένεια της (στην οποία είχε τυφλή εμπιστοσύνη) ήταν από τα κατεχόμενα και αφού πέρασαν τα μέλια, άρχισαν συγκρούσεις, οι οποίες κατέληξαν σε μάχη όταν τυχαία συναντηθήκαμε με κάποιους συγγενείς της. Ευτυχώς, την είχα ψιλιαστεί τη φάση και βγαίναμε μόνο σε μέρη που ήμουν γνωστός. Μακριά και αγαπημένοι.
Σε διακοπές, γνώρισα μια γυναικοπαρέα από Κίνα και με τρεις από αυτές μέναμε στην ίδια πόλη. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και δώσαμε ραντεβού για εντός έδρας. Αφού βρεθήκαμε, έφερα και εγώ δύο φίλους, κόλλησε η κατάσταση με μία. Πανέμορφη, αθλητικός τύπος, ψηλή για Κινέζα, ήξερε Ελληνικά και διάβαζε τα πάντα. Είχα πιστέψει πως κάτι καλό θα γινόταν, και έτσι θα ήταν, αν δεν ήταν τόοοοσο πιεστική από τις πρώτες μέρες που συγκατοικήσαμε. Χωρίς πολλά-πολλά, πήρα το το καπελάκι μου και έφυγα. Επειδή όμως είμαι καλό παιδί, ξαναβρεθήκαμε μερικές φορές για να συζητήσουμε αλλά τα έκανε τόσο χειρότερα τα πράγματα, που όταν έφυγα από την τελευταία συνάντηση παρήγγειλα 2 βιβλία του Λιακόπουλου και τα έστειλα σπίτι της. Δεν ξαναπήρα νέα της.
Με Ινδή, ούτε έκανα, ούτε πρόκειται να δοκιμάσω ποτέ.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.

Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 09 Ιαν 2021, 16:07

Βρείτε την εθνικότητα της παρακάτω Άριας ηθοποιού :

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 09 Ιαν 2021, 16:17

Έχω κάνει σχέση με μουσουλμάνα, αλλά λιμπεραλ. Τότε άρχισα να μισώ τους Εβραίους κ να χαιρετάω αρχαιοελληνικα στον καθρέφτη αλλά όταν χωρίσαμε το ξεπέρασα :102:

Τα αλλά δε μου έχουν τύχει. Με γούσταρε μια Κινέζα στο Αγγλιος αλλά ήταν υπερμπαζο όποτε δεν, αλλά δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αν ήταν ωραία θα της έβαζα μωρό στην κοιλιά :g030:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών