όσο ξερει ο καθενας... δεν ειναι ντροπη να μην ξερεις... δεν σε παρεξηγω...
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taxalata xalasa
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ο αδερφός μου εντωμεταξύ βρέθηκε χτες και σήμερα το πρωί στο σημείο της τραγωδίας με άλλα άτομα της επιχείρησης που δουλεύει.
Αρχικά,ο τόπος έχει καθαρίσει από τα περισσότερα μέταλλα (μου έστειλε και φωτό στο βάιμπερ με το τελευταίο βαγόνι που σήκωσαν με το γερανό εργαζόμενοι από μία άλλη εταιρεία) αλλά φαίνονται όλα σαν καμμένα.
Επίσης έχει έντονη μυρωδιά.
Το πιο ενδιαφέρον που μου είπε όμως είναι "από που είναι τραβηγμένο αυτό το βίντεο με τη σύγκρουση" ;
Γιατί,σήμερα το πρωί,βρίσκονταν στην αριστερά πλευρά και στο βάθος,όπως βλέπουμε στο βίντεο (κοντά δλδ στις γραμμές)
Εγώ πάλι αυτήν την περιοχή την γνωρίζω πολύ καλά.
Έτσι όπως βλέπετε το βίντεο,από την απέναντι πλευρά του δρόμου και στο βάθος προς τα αριστερά,είναι ο Ευαγγελισμός.Εκεί μαζέψαμε φέτος ελιές.
Ήταν δλδ σαν να έβλεπα το σημείο της σύγκρουσης από την ακριβώς απέναντι πλευρά και μάλιστα από ψηλότερο σημείο (οι ελιές είναι πάνω στο βουνό)
Αυτό που θυμάμαι να βρίσκεται απέναντι,στο σημείο από όπου τραβήχτηκε το βίντεο,είναι δυο-τρία μαντριά και ένα πολύ μεγάλο μεταλλικό οικοδόμημα που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι - κάτι σαν σιλό.Επίσης,αυτό το οικοδόμημα δεν είναι τόσο δεξιά στο πλάνο,έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ στο βίντεο,αλλά πολύ πιο κεντρικά,απέναντι ακριβώς από τον Ευαγγελισμό.Δεν νομίζω να τραβήχτηκε από εκεί.
Τώρα,μπορεί κάποιο μαντρί να έχει,καθόλου παράξενο.
Σαν να βλέπω όμως δρόμο με άσφαλτο ακριβώς μπροστά στην κάμερα,που διάολο είναι αυτό ;
Το βίντεο
Αρχικά,ο τόπος έχει καθαρίσει από τα περισσότερα μέταλλα (μου έστειλε και φωτό στο βάιμπερ με το τελευταίο βαγόνι που σήκωσαν με το γερανό εργαζόμενοι από μία άλλη εταιρεία) αλλά φαίνονται όλα σαν καμμένα.
Το πιο ενδιαφέρον που μου είπε όμως είναι "από που είναι τραβηγμένο αυτό το βίντεο με τη σύγκρουση" ;
Γιατί,σήμερα το πρωί,βρίσκονταν στην αριστερά πλευρά και στο βάθος,όπως βλέπουμε στο βίντεο (κοντά δλδ στις γραμμές)
Έτσι όπως βλέπετε το βίντεο,από την απέναντι πλευρά του δρόμου και στο βάθος προς τα αριστερά,είναι ο Ευαγγελισμός.Εκεί μαζέψαμε φέτος ελιές.
Ήταν δλδ σαν να έβλεπα το σημείο της σύγκρουσης από την ακριβώς απέναντι πλευρά και μάλιστα από ψηλότερο σημείο (οι ελιές είναι πάνω στο βουνό)
Αυτό που θυμάμαι να βρίσκεται απέναντι,στο σημείο από όπου τραβήχτηκε το βίντεο,είναι δυο-τρία μαντριά και ένα πολύ μεγάλο μεταλλικό οικοδόμημα που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι - κάτι σαν σιλό.Επίσης,αυτό το οικοδόμημα δεν είναι τόσο δεξιά στο πλάνο,έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ στο βίντεο,αλλά πολύ πιο κεντρικά,απέναντι ακριβώς από τον Ευαγγελισμό.Δεν νομίζω να τραβήχτηκε από εκεί.
Σαν να βλέπω όμως δρόμο με άσφαλτο ακριβώς μπροστά στην κάμερα,που διάολο είναι αυτό ;

Το βίντεο
αληθεια τα πιστευετε αυτα τα ηχητικα ντοκουμεντα ;jason0 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 02:13https://vm.tiktok.com/ZMY58ePUv/
Ο τύπος έχει καταλάβει αμέσως τι μαλακία έκανε
Αμααάν

Ε προφανώςkillzone έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 02:24αληθεια τα πιστευετε αυτα τα ηχητικα ντοκουμεντα ;jason0 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 02:13https://vm.tiktok.com/ZMY58ePUv/
Αμααάν
Εσυ τι λες να ναι δηλαδή, ο Σεφερλής;
Το θέμα νομίζω τα βγαλε
Ποτε δεν πιστευα στα ηχητικα ντοκουμεντα γιατι ευκολα μπορουν να παραποιηθουν η ακομα και να δημιουργηθουν νεοι διαλογοι
BigChiefWahoo έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 02:16Ο αδερφός μου εντωμεταξύ βρέθηκε χτες και σήμερα το πρωί στο σημείο της τραγωδίας με άλλα άτομα της επιχείρησης που δουλεύει.
Το βίντεο
Νομιζω καπου μεταξυ της Διδυμης Σηραγγας των τεμπων και τις παλιας εθνικης. Αν δε βγαινει λογω υψομετρου μαλλον ειναι ψηλα σε καμια ανεμογεννητρια κοντα ?Σαν να βλέπω όμως δρόμο με άσφαλτο ακριβώς μπροστά στην κάμερα,που διάολο είναι αυτό ;
Ηδη αρχισαν τις "εργασιες "

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tografies/
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο γιος του Ντογιάκ είναι μέσα στον ΟΣΕ.Kauldron έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 23:15
η δικαιοσύνη
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- taxalata xalasa
ο Dogιάκος... Σκύλαρχος του Παπάριου Πάγκου...Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 08:21Ο γιος του Ντογιάκ είναι μέσα στον ΟΣΕ.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Χελώνε, το Αδεντρο είναι σε άλλο μέρος από εκεί που έγινε το δυστύχημα.Kauldron έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 23:15
η δικαιοσύνη
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Προφανώς και είχε καταλάβει. Έκανε πολλαπλές μαλακίες όχι μόνο μια.jason0 έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 02:13https://vm.tiktok.com/ZMY58ePUv/
Αμααάν
Γι'αυτό και στην αρχή όταν τον συνέλαβαν είπε ότι δεν ανταποκρίθηκε το σύστημα στο γύρισμα του κλειδιού. Μετά είπε ότι δεν το γύρισε. Τώρα τα ρίχνει στον νεκρό μηχανοδηγο.
Και ο προϊστάμενος ήξερε τι μαλακιες έκαναν και έτρεξε στις 6 το πρωί να πάρει τηλεφωνική αναρρωτική για να κερδίσει χρόνο. Και μόλις τον μαγκωσαν έβγαλε τις βάρδιες και "εδωσε" και τον άλλο που έπρεπε να είναι εκεί και δεν ήταν.
Όσο περνάνε οι μέρες θα βγαίνουν και άλλα.
Γι'αυτό οι ζαίοι "εξαφάνισαν" τον Σπιρτζη και ταυτόχρονα ποντάρουν στο χάος και στα επεισόδια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ωχ!
Ξέρετε τι λένε για το καράβι που βουλιάζει και τα ποντίκια, έτσι;
Ξέρετε τι λένε για το καράβι που βουλιάζει και τα ποντίκια, έτσι;
Τέσσερις βουλευτές σε Τασούλα: Αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις θα πάμε στον Μητσοτάκη να κάνει εκλογές!
Ποιοι ήταν - Γιατί στη ΝΔ φοβούνται τις αντιδράσεις- ιδίως των νέων- την επομένη του εγκλήματος των Τεμπών.
Μεγάλη ανησυχία προκαλούν στη Νέα Δημοκρατία οι κινητοποιήσεις που ξεσπούν μετά το έγκλημα των Τεμπών και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό.
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, μάλιστα, υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς, όπως εκτιμούν, εάν οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν τα πράγματα θα ζορίσουν ακόμα περισσότερο.
Την Τρίτη -και διαψεύσεις δεν δεχόμαστε- τέσσερις "γαλάζιοι" βουλευτές συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Βουλής και πάνω στη συζήτηση του διαμήνυσαν πως εάν οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν και φανεί ότι λαμβάνουν κινηματικό χαρακτήρα, τότε θα επισκεφτούν τον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου και θα του ζητήσουν να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές- με πιο κοντινή ημερομηνία την 9η Απριλίου!
Advertisement
Ποιοι ήταν οι βουλευτές- και διαψεύσεις δεν δεχόμαστε;
Οι Θοδωρής Ρουσόπουλος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος.
ΥΓ: Πώς αντέδρασε ο Πρόεδρος της Βουλής; Κατ΄ άλλους δεν αντέδρασε καθόλου, κατ΄ άλλους έδειξε (με τη γλώσσα του σώματος, λένε) πως συμμερίζεται τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους.
Γνώμη μου είναι ότι ο ΚΜ δεν σώζεται, όποια επικοινωνιακή διαχείριση κι αν επιχειρήσει. Όσο περνάει ο καιρός, τόση μεγαλύτερη φθορά θα έχει.
Ενδεχομένως σώζεται η νουδου (ό,τι μπορεί να διασωθεί τέλος πάντων), αν ο ΚΜ κάνει μια ηρωική έξοδο παραιτούμενος.
Ενδεχομένως σώζεται η νουδου (ό,τι μπορεί να διασωθεί τέλος πάντων), αν ο ΚΜ κάνει μια ηρωική έξοδο παραιτούμενος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-