Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 28 Ιούλ 2018, 16:42

Εικόνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 28 Ιούλ 2018, 16:42

metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:36
Heritage86 έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:34
metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:31

Συνελήφθη 23χρονος για ένοπλη ληστεία τράπεζας στου Γκύζη
http://www.kathimerini.gr/300130/articl ... stoy-gkyzh
Τι σχέση έχουν οι ληστείες με τα ναρκωτικά ρε φίλε;Και για το μιχαλολιάκο το καραμανλικό κράτος έλεγε ότι έβαζε βόμβες.Εγώ άκουσα τον καλέντζη σε συνεντεύξεις να λέει ότι δεν είχε κάνει τίποτα τελικά.Αναφέρθηκα στο εμπόριο ναρκωτικών,και μου λες για ληστείες τραπεζών.
α δηλαδή λένε ψέματα ότι έκανε ληστείες τραπεζών
τα 1,2 κιλά δεν είναι για χρήση
ούτε υπάρχει εξάρτηση στα αυτόματα όπλα και τα πιστόλια για να την πούμε άρρωστο άνθρωπο που χρήζει βοήθειας
Τι να σου πω,πίστευε ότι θέλεις.Πάντως στα κικ μποξ που συχνάζουν ορισμένοι είναι τύφλα στο χασίσι.Εγώ ποτέ δεν έκρινα αρνητικά τέτοια άτομα,γιατί κατά βάθος είναι ευαίσθητα αγόρια και κορίτσια που χρειάζονται υποστήριξη.Αν εσύ πιστεύεις άλλως,είναι σεβαστό.Τα ναρκωτικά είναι μάστιγα,ειδικά όταν μπλέξεις με αυτά και είσαι φτωχός.Μην ταυτίζεις τους χρήστες στην λαϊκές γειτονιές της αθήνας,με αυτούς που κάνουν μυτιές στη Μύκονο.Οι δεύτεροι παίρνουν καλό και ποιοτικό πράγμα,μόνο από δόση υπερβολική αν πάνε.Οι πρώτοι όμως ζούνε μια κόλαση,μην τους σταυρώνεις δίχως να ξέρεις την ιστορία τους.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 28 Ιούλ 2018, 16:42

Otto Weininger έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:38
Αριστεροί βρωμιάρηδες. Αιώνιοι καταστροφείς εθνών και κοινωνιών.
Εσύ πλένεσαι καλά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 28 Ιούλ 2018, 16:43

Yochanan έγραψε:
Dwarven Blacksmith έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:26
Αν εισασταν τίμιοι θα παραδεχοσασταν ότι ποτέ δεν θα αναγνώριζατε αυτό το πράγμα ως "έξοδο" αν εισασταν στην αντιπολίτευση. Αλλά αυτό είναι οφφ τοπικ.
Nαι αυτο ειναι καλή παρατήρηση. Αλλα η πρόσφατη στροφη πολλών ζαίων του πχώρουμ σε θεωριες συνωμοσιας και κραυγες για δολοφονους που βαζουν φωτιες για να ριξουν την κυβερνηση ειναι ανησυχητικη. Νομίζω εχει πολωθει αρκετα το κλίμα. Καιρός να κλείνει σιγά σιγά το νήμα.
σωπα καλέ,
για λίγα φτυσίματα και μερικές απειλές και βρισιές δε θα το κάνουμε θέμα

τωρα μόλις μπήκε και η σκληρή δεξιά του συμοριτοπόλεμου, όχι εσεις οι γιαλαντζι φιλελέ,

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 28 Ιούλ 2018, 16:43

Άμα προκαλεί ο Τόσκας όπως λέει το ΠΘ, τότε τί κάνουν αυτοί που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δικές τους λανθασμένες πολιτικές;;;;
Είναι γνωστό πως επί τσίπρα και τόσκα κτίστηκε το Μάτι και ότι όλα όσα λέει ο Τόσκας δεν ισχύουν.
Ως προς τί είναι προκλητικός τελικά ο Τόσκας; Ως προς τις αλήθειες που λέει;
Επιμένει και προκαλεί ο Τόσκας: Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τις πυρκαγιές

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 16:45

Heritage86 έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:42
metaxoskolikas έγραψε:
Heritage86 έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:34

Τι σχέση έχουν οι ληστείες με τα ναρκωτικά ρε φίλε;Και για το μιχαλολιάκο το καραμανλικό κράτος έλεγε ότι έβαζε βόμβες.Εγώ άκουσα τον καλέντζη σε συνεντεύξεις να λέει ότι δεν είχε κάνει τίποτα τελικά.Αναφέρθηκα στο εμπόριο ναρκωτικών,και μου λες για ληστείες τραπεζών.
ούτε υπάρχει εξάρτηση στα αυτόματα όπλα και τα πιστόλια για να την πούμε άρρωστο άνθρωπο που χρήζει βοήθειας
Τι να σου πω,πίστευε ότι θέλεις.Πάντως στα κικ μποξ που συχνάζουν ορισμένοι είναι τύφλα στο χασίσι.Εγώ ποτέ δεν έκρινα αρνητικά τέτοια άτομα,γιατί κατά βάθος είναι ευαίσθητα αγόρια και κορίτσια που χρειάζονται υποστήριξη.Αν εσύ πιστεύεις άλλως,είναι σεβαστό.Τα ναρκωτικά είναι μάστιγα,ειδικά όταν μπλέξεις με αυτά και είσαι φτωχός.Μην ταυτίζεις τους χρήστες στην λαϊκές γειτονιές της αθήνας,με αυτούς που κάνουν μυτιές στη Μύκονο.Οι δεύτεροι παίρνουν καλό και ποιοτικό πράγμα,μόνο από δόση υπερβολική αν πάνε.Οι πρώτοι όμως ζούνε μια κόλαση,μην τους σταυρώνεις δίχως να ξέρεις την ιστορία τους.
δε μου απάντησες όμως. τα 1,2 κιλά είναι για χρήση;
τα αυτόματα και τα πιστόλια τί χρειάζονται σε έναν απλό εξαρτημένο;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Ιούλ 2018, 16:45

Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
ποτέ να μην βάζουμε την κόκα μαζί με τα αυτόματα παιδιά, μπορεί να μπλέξουμε δίχως λόγο τον πατέρα μας σε περιπέτειες. :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Ιούλ 2018, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 28 Ιούλ 2018, 16:47

dna replication έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:15
στο κοινό του BBC πολύ καλά και επεξηγηματικά το γράφει το άρθρο για να καταλαβαίνουν οι αγγλόφωνοι τι εννοεί,
την λέξη σκέτο "αυθαίρετο" που κουβαλάει ιστορικό βάρος στην ελλάδα δε θα την καταλάβαιναν
πως θα το μετεφραζες εσυ με καλά αγγλικά ?

απολυτως σωστή η διαπίστωση

It came as the Greek Defence Minister has claimed that unauthorised building works by residents contributed to the horrific death toll in Greece’s worst ever wildfires

ελα πάμε κραυγες και σάλια
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία όπως να διαβάζω σε αυτό το νήμα και σε άλλες σελίδες είναι τα παρακάτω:

* Ξέσπασε πρώτα η πυρκαγιά στην Κινέττα με αποτέλεσμα αρκετές δυνάμεις να βρίσκονται εκεί
* Έπνεαν ισχυροί άνεμοι που συνέβαλαν στην ταχύτατη εξάπλωση της φωτιάς
* Φυτεύτηκαν ακατάλληλα δένδρα στις 2 πλευρές της Μαραθώνος που συνέβαλλαν στο να περάσει η φωτιά από την μία πλευρά στην άλλη
* Υπήρξε μια δυσκολία στην κίνηση των οχημάτων λόγω των μικρών δρόμων και της ρυμοτομίας της περιοχής
* Υπήρξε δυσκολία στην πρόσβαση στην θάλασσα λόγω των αυθαιρεσιών των οικοπεδούχων της περιοχής
- - - - -
* Υπήρξε καθυστερημένη εκτίμηση και αντίδραση του μηχανισμού
* Δεν υπήρξε οργανωμένη ενημέρωση των κατοίκων να εγκαταλείψουν την περιοχή
* Καθυστέρησαν οι θαλάσσιες δυνάμεις να μαζέψουν τον κόσμο που βρισκόταν για ώρες μέσα στο νερό
* Κλείστηκε η πρόσβαση προς την λεωφόρο και κακώς επέστρεψαν τα οχήματα ξανά προς το Μάτι
* Οδηγοί από πανικό (;) έκλεισαν με το όχημά τους τον δρόμο, το κλείδωσαν και το εγκατέλειψαν
* Τοπικοί άρχοντες δεν έλαβαν διαταγή για εκκένωση
* Δεν καθαρίστηκαν σκουπίδια, χόρτα, πευκοβελόνες κλπ εύφλεκτα υλικά έγκαιρα

dna με το χέρι στην καρδιά και χωρίς να μπορεί κανείς μας να κρίνει ποια από τα παραπάνω έπαιξαν χ% ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, δεν βλέπεις ότι η παρουσίαση του Καμμένου εστιάζει μόνο σε κάποιες από τις αιτίες και κυρίως εκείνες για τις οποίες δεν μπορεί να του καταλογισθεί ευθύνη;

Δέχεσαι αυτά που λέει ή βλέπεις και εσύ ότι αποσιωπά κάποια άλλα;

Το ότι απευθύνεται σε ξένο κοινό έχει και αυτό την σημασία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 28 Ιούλ 2018, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 28 Ιούλ 2018, 16:50

+ του ότι αν έφτανε η φωτιά στα διυλιστήρια θα γινοταν η αττική κούγκι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 16:50

και... συνεχίζουμε...

Σε ορμητικό ποτάμι μετατράπηκε η λεωφόρος Κηφισίας
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/14 ... s-kifisias

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 16:51

άρχισαν οι πλημμύρες τώρα

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 28 Ιούλ 2018, 16:51

metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:45
Heritage86 έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:42
metaxoskolikas έγραψε:

δε μου απάντησες όμως. τα 1,2 κιλά είναι για χρήση;
τα αυτόματα και τα πιστόλια τί χρειάζονται σε έναν απλό εξαρτημένο;
Δεν έχω αγοράσει ναρκωτικά και δεν έχω κάνει ποτέ μου χρήση για να ξέρω.Αν όμως θεωρήσουμε αυτά ως ένα προϊόν αγοράς,υποθέτω ότι αν πάρεις μεγάλη ποσότητα τα παίρνεις και πιο φτηνά;Εδώ έχουμε να κάνουμε με χρήστη που είναι από εύπορο σπίτι.Όπλα έχει πολύς κόσμος.Από χόμπυ μέχρι αυτοάμυνα.Ο Σαββίδης πχ. του ΠΑΟΚ που είχε το περίστροφο,το είχε για να κάνει ληστείες τραπεζών;Εγώ ξέρω πασόκους και νεοδημοκράτες με όπλα επίσης.Τι σημαίνει ότι οργανώνουν ληστεία;Πήρες τώρα και έφερες παράδειγμα συγγενή βουλευτή που κονομάνε πολύ μεγάλα ποσά για τα ελληνικά δεδομένα.Δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου χρήστη.Παρά τα όσα γράφεις,πιστεύω ότι συμφωνείς ότι πρέπει να κτυπηθεί το κύκλωμα που τα εμπορεύεται και όχι ο χρήστης.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 28 Ιούλ 2018, 16:52

metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:50
και... συνεχίζουμε...

Σε ορμητικό ποτάμι μετατράπηκε η λεωφόρος Κηφισίας
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/14 ... s-kifisias
μ αρεσει που λέγαμε γκαντέμη τον επίτιμο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 16:53

Μετά τη νεροποντή στα βόρεια προάστια, η πυροσβεστική έχει δεχτεί 23 κλήσεις για άντληση υδάτων και 13 διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή και Παλλήνη.

ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Ιούλ 2018, 16:53

dna replication έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 16:15
στο κοινό του BBC πολύ καλά και επεξηγηματικά το γράφει το άρθρο για να καταλαβαίνουν οι αγγλόφωνοι τι εννοεί,
την λέξη σκέτο "αυθαίρετο" που κουβαλάει ιστορικό βάρος στην ελλάδα δε θα την καταλάβαιναν
πως θα το μετεφραζες εσυ με καλά αγγλικά ?

απολυτως σωστή η διαπίστωση

It came as the Greek Defence Minister has claimed that unauthorised building works by residents contributed to the horrific death toll in Greece’s worst ever wildfires

ελα πάμε κραυγες και σάλια
είναι αλήθεια αλλά αν είναι μόνο αυτό, είναι μισή αλήθεια, οπότε εκνευριστικό. Η όλη πρόταση είναι άναρχη δόμηση με ανοχή από την διοίκηση. Αν έχει έρθει η ώρα που θα σημάνει το τέλος της ανοχής, οκ ωραίος ο Καμμένος αν και γενικά κακά νέα αυτά, θα γίνουμε σοβαροί, αν όχι απλά λέει γλιστερά πράγματα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών