Αυτο ειναι οντως μεμπτο γιατι την ακουμπησε. Εγω ειχα δει στο τραμ ενα πακιστανο με εμφανη στυση να στεκεται πολυ κοντα σε μια πιτσιρικα που φοραγε ενα πολυ κοντο σορτσακι, εκατοστα πριν την ακουμπησει. Η πιτσιρικα δεν ειπε τιποτε, ουτε κανεις απο τους παρευρισκομενους. Ουτε εγω. Αλλα κανονικα επρεπε.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:08πήγε και έκατσε δίπλα της στην στάση, όταν λέμε δίπλα πιο κολλητά από ότι κάθεσαι με την γκόμενα σου και άρχισε να της λέει μαλακίες. Η κοπέλα δεν απαντούσε, σηκώθηκε και αυτός πήγε πάλι δίπλα της και συνέχισε ε μετά του έκανα 1 ερώτηση και μαζεύτηκεΟρέστης 35 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:03Εχω υπαρξει καραφλομαλλιας. Ειναι αναγκαιο να αποδιδονται τετοιοι χαρακτηρισμοι; Δεν ειναι αρκετη η παρανομη πραξη του για να τον χαρακτηρισει;Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 22:59
όχι και αυτός θα τις άρπαζε αν δεν έκοβε τις μαλακίες. Απλώς ακόμα θυμάμαι την σκατόφατσα του καραφλομαλλιά και με έκανε εντύπωση που ο λέρας δεν είχε πρόβλημα να κάνει κάτι τέτοιο μπροστά σε άλλους άντρες που ήξερε ότι άνετα τον είχαν
Πως την παρενοχλησε, δε μας ειπες.
Πώς ένα burger αποδείχτηκε σημαντικότερο από ένα θύμα bullying
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πώς ένα burger αποδείχτηκε σημαντικότερο από ένα θύμα bullying
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Προ αμνημονεύτων χρόνων περνούσα νύχτα με το αυτοκίνητο από την περιοχή της Ομόνοιας (δεν ενθυμούμαι πια ποιόν δρόμο) και βλέπω μια χοντρή σωματώδη τύπισσα να έχει ρίξει κάτω στο δρόμο ένα τυπάκο, κοντό, αδύνατο και με το ένα πόδι στο γύψο και να τον κλωτσάει με μανία στο πάνω μέρος του σώματος. Ενστικτωδώς, σταματάω το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, ανοίγω την πόρτα και πάω προς το μέρος τους.
Δεν είχα προλάβει να ανοίξω το στόμα μου (για να πω "τι κάνεις, σταμάτα, θα τον σκοτώσεις", όχι τίποτα δραματικό) όταν ξαφνικά νοιώθω να με αρπάζουν από τα μπράτσα και να με τραβάνε. Είχε σταματήσει ακριβώς από πίσω ένα ταξί, ο ταξιτζής βγήκε και με πήγε σχεδόν σηκωτή μέχρι το αυτοκίνητο λέγοντάς μου "τρελλή είσαι κοπέλα μου, θες να φας καμμιά μαχαιριά νυχτιάτικα;"
Έτσι έληξε άδοξα η απόπειρά μου να βοηθήσω ένα συνάνθρωπο...
Δεν είχα προλάβει να ανοίξω το στόμα μου (για να πω "τι κάνεις, σταμάτα, θα τον σκοτώσεις", όχι τίποτα δραματικό) όταν ξαφνικά νοιώθω να με αρπάζουν από τα μπράτσα και να με τραβάνε. Είχε σταματήσει ακριβώς από πίσω ένα ταξί, ο ταξιτζής βγήκε και με πήγε σχεδόν σηκωτή μέχρι το αυτοκίνητο λέγοντάς μου "τρελλή είσαι κοπέλα μου, θες να φας καμμιά μαχαιριά νυχτιάτικα;"
Έτσι έληξε άδοξα η απόπειρά μου να βοηθήσω ένα συνάνθρωπο...
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
-
δεν είναι μεσαιωνική αντίληψη το να μην είσαι κότα, η φυσική κατάσταση του άντρα είναιHighlander έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:14Δε θεωρώ πολύ παραγωγικό να συζητάμε σε ένα φόρουμ για το αν είσαι..χέστης ή όχι με βάση φανταστικά κατορθώματα.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:11μπορούσες να απαντήσεις με ένα απλό "ναι"Highlander έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:10
Δεν υπάρχει κανένας ρόλος αρχιδοφόρου προστάτη της γυναίκας. Είσαι πίσω κάμποσες δεκαετίες, προσπάθησε λίγο να συγχρονιστείς με τον 21ο αιώνα.
Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να καλέσεις την αστυνομία να τον μαζέψουν.
Είδα την μεσαιωνική αντίληψη περί αρχιδοφορου και τη σχολίασα.
μιλώντας καθαρά από θέμα βιοχημείας τουλάχιστον
Αυτές τις καταστάσεις καλό είναι να τις αφήνεις στην αστυνομία και στους ανθρώπους που έχουν ειδικευτεί γι'αυτά.bolek έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:10Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 22:57φίλε αν εσύ έχεις τα τέτοια σου μόνο για να τα βλέπεις οκ, είσαι η ντροπή του φύλου
τι να κάνουμε τώρα;οταν σπαταλας ενεργεια η διακυνδυνευεις την σωματικη σου ακεραιοτητα,πρεπει να το κανεις για σκοπους που αξιζουν.
εδω ειναι το κλασσικο παραδειγμα καποιου που πηγε να βοηθησει μια κοπελα που καποιος ειχε πιασει ομηρο. ο εγκληματιας τον πυροβολησε και τον σκοτωσε,, αυτη αντι να προσπαθησει απο κοινου να αντιμετωπισει τον παλαβο, το εβαλε στα ποδια και καλα εκανε. κτλ
ο ενας εδωσε την ζωη του,για καποια που δεν το εκτιμησε. καθολου. η αλλη αποφασισε οτι η δικη της αξιζε περισσοτερο και καλα εκανε.
οταν ημουν μικρος 2 νεαροι ειδαν ενα κλεφτη να ανοιγει ενα αυτοκινητο. πηγαν να τον πιασουν. αυτο εβγαλε ενα πιστολι και πυροβολησε. δυστυχως τον εναν δεν τον σκοτωσε τον πυροβολησε στην σπονδυλικη στηλη και εμεινε παραπληγικος.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Και να την καλούσες δεν θα ερχότανε.Highlander έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:13Για τα παιδάκια όμως δεν καλείς την αστυνομία.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:11αν είχα να κάνω με 3 μαντράχαλους θα καλούσα την αστυνομία, αν ήταν ένας μάλλον θα τον πλάκωνα όπως έκανε ο Όττο. Τα μαλακισμένα που τραμπουκίζουν άλλα παιδάκια έχουν πλήρη επίγνωση του ότι τραμπουκίζουν, δεν περιμένουν εσένα να τους το πεις.Highlander έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:07
Υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Στο περιστατικό με τα παιδιά μπορείς να παρέμβεις ο ίδιος και να τους εξηγήσεις ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος.
Σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να απειλήσεις με κλήση της αστυνομίας και αν χρειαστεί να την καλέσεις.
- Otto Weininger
Ο ένας ξάπλωσε. Οι άλλοι απλώς άρχισαν να υποχωρούν.
Ο κόσμος δεν έκανε τίποτα απλά φώναζε σταματήστε μετά από ένα σημείο. Μόνο ο ιδιοκτήτης επενέβη, σχεδόν μπήκε στην μανούρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:15Αυτο ειναι οντως μεμπτο γιατι την ακουμπησε. Εγω ειχα δει στο τραμ ενα πακιστανο με εμφανη στυση να στεκεται πολυ κοντα σε μια πιτσιρικα που φοραγε ενα πολυ κοντο σορτσακι, εκατοστα πριν την ακουμπησει. Η πιτσιρικα δεν ειπε τιποτε, ουτε κανεις απο τους παρευρισκομενους. Ουτε εγω. Αλλα κανονικα επρεπε.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:08πήγε και έκατσε δίπλα της στην στάση, όταν λέμε δίπλα πιο κολλητά από ότι κάθεσαι με την γκόμενα σου και άρχισε να της λέει μαλακίες. Η κοπέλα δεν απαντούσε, σηκώθηκε και αυτός πήγε πάλι δίπλα της και συνέχισε ε μετά του έκανα 1 ερώτηση και μαζεύτηκεΟρέστης 35 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:03
Εχω υπαρξει καραφλομαλλιας. Ειναι αναγκαιο να αποδιδονται τετοιοι χαρακτηρισμοι; Δεν ειναι αρκετη η παρανομη πραξη του για να τον χαρακτηρισει;
Πως την παρενοχλησε, δε μας ειπες.

-
θα καλέσεις το 100 και θα τους πεις "εχω εδώ μπροστά μου 3 μαλακισμένα που πετανε την κοκα κόλα ενός παιδιού κάτω" και θα κινητοποιηθεί όοοοοολη η αστυνομία να έρθει να τους πιάσει.Highlander έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:13Για τα παιδάκια όμως δεν καλείς την αστυνομία.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:11αν είχα να κάνω με 3 μαντράχαλους θα καλούσα την αστυνομία, αν ήταν ένας μάλλον θα τον πλάκωνα όπως έκανε ο Όττο. Τα μαλακισμένα που τραμπουκίζουν άλλα παιδάκια έχουν πλήρη επίγνωση του ότι τραμπουκίζουν, δεν περιμένουν εσένα να τους το πεις.Highlander έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:07
Υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Στο περιστατικό με τα παιδιά μπορείς να παρέμβεις ο ίδιος και να τους εξηγήσεις ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος.
Σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να απειλήσεις με κλήση της αστυνομίας και αν χρειαστεί να την καλέσεις.
Ρε ΄χεςι καθόλου μυαλό; Ή πας και τους την λες με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό ή σφυράς αδιάφορα
Ε και; Την άλλη μέρα μπορεί να πήγαν να τον δείρουν περισσότερο εξαιτίας σου.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:21Ο ένας ξάπλωσε. Οι άλλοι απλώς άρχισαν να υποχωρούν.vagabondo έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:02Τι θα πει αυτό; Τους ξάπλωσες;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 22:51
Λιγότερο από όσο έφαγα εγώ ποσοτικα, αλλά περισσότερο ποιοτικά.
Όπως και να 'χει μπράβο σου!
Ο κόσμος γύρω πώς αντέδρασε;
Ο κόσμος δεν έκανε τίποτα απλά φώναζε σταματήστε μετά από ένα σημείο. Μόνο ο ιδιοκτήτης επενέβη, σχεδόν μπήκε στην μανούρα.
- Otto Weininger
Δύσκολο. Τουλάχιστον για την άλλη μέρα.paul25 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:26Ε και; Την άλλη μέρα μπορεί να πήγαν να τον δείρουν περισσότερο εξαιτίας σου.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:21Ο ένας ξάπλωσε. Οι άλλοι απλώς άρχισαν να υποχωρούν.
- Highlander
Είπα ότι για τα παιδάκια δεν καλείς την αστυνομία. Τι δεν κατάλαβες από τη μικρή αυτή πρόταση σε απλά ελληνικά;Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:23θα καλέσεις το 100 και θα τους πεις "εχω εδώ μπροστά μου 3 μαλακισμένα που πετανε την κοκα κόλα ενός παιδιού κάτω" και θα κινητοποιηθεί όοοοοολη η αστυνομία να έρθει να τους πιάσει.Highlander έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:13Για τα παιδάκια όμως δεν καλείς την αστυνομία.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:11
αν είχα να κάνω με 3 μαντράχαλους θα καλούσα την αστυνομία, αν ήταν ένας μάλλον θα τον πλάκωνα όπως έκανε ο Όττο. Τα μαλακισμένα που τραμπουκίζουν άλλα παιδάκια έχουν πλήρη επίγνωση του ότι τραμπουκίζουν, δεν περιμένουν εσένα να τους το πεις.
Ρε ΄χεςι καθόλου μυαλό; Ή πας και τους την λες με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό ή σφυράς αδιάφορα
-
Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:28Δύσκολο. Τουλάχιστον για την άλλη μέρα.paul25 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:26Ε και; Την άλλη μέρα μπορεί να πήγαν να τον δείρουν περισσότερο εξαιτίας σου.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:21

φίλε κῦδος, στην θέση σου μάλλον θα συγκρατιομουν ή το πολύ πολύ να κατέβαζα κανένα ελληνικό
Ε! Τη μεθεπόμενη....δεν σταματάνε έτσι αυτά. Έτσι είχε γίνει και με τον Γιακουμάκη.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:28Δύσκολο. Τουλάχιστον για την άλλη μέρα.paul25 έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:26Ε και; Την άλλη μέρα μπορεί να πήγαν να τον δείρουν περισσότερο εξαιτίας σου.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:21
Ειναι πολυ σημαντικο αυτο που εγραψες. Γενικα με τους ληστες το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους δωσουμε τα πραγματα μας. Ποιος ξερει τι μπορουσε να ειχε γινει χτες αν ειχε αντιδρασει καποιος.
- Otto Weininger
Αν δεν τον είχα δει να σηκώνεται αμίλητος και σχεδόν κλαίγοντας για να φύγει απλά νηστικός, δεν θα έκανα τίποτα. Αλλά αυτή η εικόνα με εξόργισε τόσο που θα μπορούσε να με στείλει φυλακή αν δεν έκαναν πίσω.Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 23:30
φίλε κῦδος, στην θέση σου μάλλον θα συγκρατιομουν ή το πολύ πολύ να κατέβαζα κανένα ελληνικό
Και είναι μεγάλη μαλάκια αυτό, από το πουθενά.
Το ξέρω αλλά είχα εκνευριστεί απίστευτα που με ικανοποίησε έστω ότι μια φορά τους βγήκε ξινό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ιεραρχήστε τα έργα του Ντοστογιέφσκι από το σημαντικότερο στο λιγότερο σημαντικό.
από έργο_μακέτο » 30 Νοέμ 2024, 12:09 » σε Λογοτεχνία - 3 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
10 Ιαν 2025, 10:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θύμα συκοφαντίας ο Μητροπολίτης Κέρκυρας
από Golden Age » 05 Φεβ 2024, 20:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Φεβ 2024, 20:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανηλικη επεσε θυμα βιασμου στο κεντρο της Θεσσαλονικης
από Portia » 02 Αύγ 2023, 18:12 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
02 Αύγ 2023, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θύμα Ρώσων φαρσέρ έπεσε ο δήμαρχος Αθηναίων ΝΔ Κώστας Μπακογιάννης
από Frappezitis » 04 Ιουν 2023, 06:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιουν 2023, 08:56
-