Παραίτηση Καταδρομέα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Τι δήλωσε ο ίδιος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Παραίτηση Καταδρομέα για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Τι δήλωσε ο ίδιος
Μπουμπουκιτσες, λέω να αφήσετε τις τρελιτσες και να συμμορφωθείτε με την γραμμή της ηγεσίας σας. Πρέπει να καταδείξετε το ποσό σωβινιστικα επικίνδυνο και ακραία ρατσιστικο είναι το Μακεδονία ξακουστή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι , αλλά αν ήσουν τίμιος έπρεπε να πεις "για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της, δείχνει το προδοτικό της πρόσωπο".Otto Weininger έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:22Σου διέφυγε αυτό καλό μου ζωντανό.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 23:5011/3/2019Juno έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 21:28Τέλος το «Μακεδονία ξακουστή»; Κυρώσεις σε όποιον φωνάζει «αλυτρωτικά» συνθήματα
Την ώρα που οι Σκοπιανοί καταπατούν καθημερινά τη Συμφωνία των Πρεσπών, προκαλώντας με αλυτρωτικούς και ανιστόρητους χάρτες που δείχνουν τα σύνορά τους μέχρι τη Λάρισα, στην Ελλάδα υπάρχει έντονη φημολογία για κατάργηση συνθημάτων και εμβατηρίων στις Ένοπλες Δυνάμεις.3/11/2019Otto Weininger έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 00:12Για άλλη μια φορά η αριστερά σε όλες τις εκφάνσεις της, δείχνει το προδοτικό της πρόσωπο.Αίσθηση προκάλεσε η τιμωρία των Κομάντο της Δ’ Μοίρας Καταδρομών, από το διοικητή τους, με 20ήμερη φυλάκιση, επειδή αναφώνησαν στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου το “Μακεδονία ξακουστή“!!!
Ένας εξ αυτών, ο Δεκανέας Νίκος Γεωργαντάς, υπέβαλε τη παραίτησή του αντιδρώντας σε αυτή την άδικη και Εθνικά απαράδεκτη αντιμετώπισή τους για ένα τόσο κρίσιμα Εθνικό θέμα.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 21:44Στα παπαρια μας αδερφέ. Διασημότητα ψάχνει. Αν παρακουσε εντολή, θα τιμωρηθεί.
ρε τι ξεφτίλες είναι αυτοί;!Otto Weininger έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 21:49Η ποινή είναι μια χαρά. Η εντολή ήταν μαλακισμενη αλλά άπαξ και δόθηκε οφείλει υπακοή.
Όπως το είπες και για την αριστερά.
Όταν είναι οι άλλοι είναι προδοτικό πρόσωπο σε όλες της εκφάνσεις ενώ όταν είναι οι δικοί σου είναι μλκσμν εντολή;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πέσατε στον Οθωνα, αλλά αυτός κρατάει επάξια τις επάλξεις του γαλάζιου κάστρου. Οι άλλοι έγιναν λαγοί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Highlander
Στηρίζω. 
Μοιράζει πόνο η νέα τάξη.

Μοιράζει πόνο η νέα τάξη.
- Otto Weininger
Εγώ θα πέσω τελευταίος.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 01:14Πέσατε στον Οθωνα, αλλά αυτός κρατάει επάξια τις επάλξεις του γαλάζιου κάστρου. Οι άλλοι έγιναν λαγοί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΚοπελιάJuno έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 01:03Αινεία πλιζ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 23:53..metaxoskolikas έγραψε: ↑03 Νοέμ 2019, 23:51
άμα ήθελαν τέτοια εντολή οι ψηφοφόροι θα ψήφιζαν και συριζα ή ανταρσυα
..μην ξαναψηφίσεις Νέα Δημοκρατία !!!
Σε στρατιωτικό επίπεδο , εκτελείς εντολές χωρίς δικαίωμα κριτικής
Επίσης στις ΕΔ πρέπει να περνάνε το test Cooper μέχρι και 50 χρονών και το περνάνε μέχρι τα 40 και αυτό λειψό. Κόβουν δρόμο στο τρέξιμο γιατί δεν μπορούν να βγάλουν τα ούτε 3 χιλιόμετρα. Εκεί δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός και όλα καλά;
Να πούμε και για τον δείκτη μάζας σώματος που οι περισσότεροι παλιοί τον υπερβαίνουν; Γιατί δεν τους στέλνουν σπίτια τους;
Και δεν μιλάω για εντολή, μιλάω για κανονισμό.

Στον στρατό υπακούς εντολές
Δεν χαρασεις εσύ την εξωτερική η αμυντικη της χώρας
Και ο στρατός σε παίρνει στις τάξεις του είτε σαν μόνιμο είτε σαν έφεδρο για να υπηρετήσεις σύμφωνα με τις εντολές της επίσημης ηγεσίας του και όχι για να τον μεταρρυθμίσεις σύμφωνα με την δική σου προσωπική ατζέντα η να εφαρμόσεις τις δικές σου ιδεολογικές απόψεις ερήμην η κόντρα στις επιλογές της επίσημης ηγεσίας !!!
Και η επίσημη ηγεσία μπορεί να έχει χίλιους δυο λόγους και σκοπιμότητες σε διπλωματικό τακτικό στρατηγικό η τεχνοκρατικό επίπεδο για να εκδίδει διαταγές που δεν τις καταλαβαίνω η δεν μου αρέσουν και ούτε είναι υποχρεωμένη να μου εξηγήσει η προσπαθήσει να με πείσει για αυτές τις τις επιλογές
Στον στρατό η διοίκηση είναι κάθετη αποβανω προς τα κάτω , δεν συναποφασίσουμε ούτε κάνουμε δημοψήφισμα για την λήψη αποφάσεων
Ένας στρατός δουλεύει όπως θέλει ο στρατηγός και όχι όπως θέλει ο λοχίας η ο λοχαγός !!!
Είμαι απόστρατος ανώτερος αξιωματικός

Ξέρεις σύντροφε
Η αριστερά δεν έχει και πολύ σχέση με την παγκόσμια Νέα τάξη του διεθνούς κεφαλαίου ..
Άλλο η παγκοσμιοποίηση των εργατών και άλλη αυτή των αφεντικών
Η δεξιά ανέκαθεν ήταν υπέρ του νόμου τάξη πειθαρχία..Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:35Απόδειξη πως οι δεξιοί γουστάρουν βαθιά μέσα τους τον αυταρχισμο, ανεξαρτήτως της ιδεολογικης προέλευσης και του προορισμού του.metaxoskolikas έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:27όταν υπήρχαν υπόνοιες ότι θα εφαρμόσει κάτι τέτοιο ο συριζα ήταν απόδειξη της προδοτικότητας του (και όντως), τώρα δεν είναι απόδειξη της προδοτικότητας της νδ αλλά το σχόλιο που κάνεις είναι ότι "ε ντάξει ήταν βλακώδης εντολή, το θέμα όμως είναι ότι καλά του έκαναν που έφαγε την ποινη".
Ρε παιδιά,ολοι έχουμε μεγαλώσει με αυτό το τραγούδι. Και τον εθνικό ύμνο να έλεγε πάλι θα τιμωρούνταν. Δεν μπορεί να λένε ότι τραγουδάκι ,έχει στην καρδιά του ο καθένας. Αει να λεγε και ο άλλος ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελετα .. Συνηρθε παλληκάρι μου και γυρνά στην δουλιτσα σου. Ν α βγει στην επόμενη π α ρελαση να πει την κατιούσα,ο ρωσος μονιμός; Δεν κάνει.
Τους είχαν ξεκαθαρίσει με τον πιο κατηγορηματικό και σαφή τρόπο να μην παρεβουν τέτοια εντολή , και ο συγκεκριμένος ένστολος παράκουσε επίσημη εντολή ..Νon4me έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 00:41Εχει ενδιαφέρον οντως. ΔΕΝ ΤΟΝ - ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ . αλλα με τις εξελίξεις των τελευταίων καιρών οπως το βέτο και τις κονξες των σκοπιανων θα μπορουσαν να ειναι αρκετοι . Και μου εκανε εντυπωση πως τους εβαλαν να υπογραψουν οσοι ηταν να κανουν παρέλαση προφανως γιαυτο και η ποινη εφοσον μιλαμε για αρνηση εκτελεσης με απλα λογια .
Για να μιλήσω σαν αξιωματικός σε φαντάρο , θα τραγουδάς όταν σου πω εγώ όταν σου το πω και θα σταματάς όταν σου δώσω εντολή εγώKiki mat έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 12:38Ρε παιδιά,ολοι έχουμε μεγαλώσει με αυτό το τραγούδι. Και τον εθνικό ύμνο να έλεγε πάλι θα τιμωρούνταν. Δεν μπορεί να λένε ότι τραγουδάκι ,έχει στην καρδιά του ο καθένας. Αει να λεγε και ο άλλος ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελετα .. Συνηρθε παλληκάρι μου και γυρνά στην δουλιτσα σου. Ν α βγει στην επόμενη π α ρελαση να πει την κατιούσα,ο ρωσος μονιμός; Δεν κάνει.
Πώς λέμε τώρα σου δίνω παράγγελμα να προχωρήσεις δύο βήματα μπροστά , μετά σου δίνω παράγγελμα να κάνεις μεταβολή
Προχωράς όταν σου λέγω εγώ και υποχωρεις όταν διαταχθεί
Αυτό σημαίνει στρατιωτική τάξη οργάνωση πειθαρχεία
Ποιος σου είπε ότι στον στρατό , μπορείς να τραγουδάς τον εθνικό ύμνο η να σηκώνεις την σημαία έτσι όπως σου αρέσει σε εσένα ;Kiki mat έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 12:38Ρε παιδιά,ολοι έχουμε μεγαλώσει με αυτό το τραγούδι. Και τον εθνικό ύμνο να έλεγε πάλι θα τιμωρούνταν. Δεν μπορεί να λένε ότι τραγουδάκι ,έχει στην καρδιά του ο καθένας. Αει να λεγε και ο άλλος ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελετα .. Συνηρθε παλληκάρι μου και γυρνά στην δουλιτσα σου. Ν α βγει στην επόμενη π α ρελαση να πει την κατιούσα,ο ρωσος μονιμός; Δεν κάνει.
Και όχι όπως ορίζουν οι επίσημοι κανονισμοί ;
Αυτό λέω και εγώ . Δεν έχει να κάνει με το τραγούδι. Σου λέω παλληκάρακι μου . Μέρα μπαίνει , μέρα βγαίνει σίγουρος μισθός . Εγώ σαν φίλη ανώτερου αξιωματικού στους καταδρομείς θα συστηνα Μ μερικές κάμψεις ,κάνα δυο γυρες . Να α γ α πηθει η εκπαίδευση. Δεν είναι καψονι . Έχω γνωρίσει την μισή διμοιρία,τα θέλει ο οργανισμός τους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 12:43Ποιος σου είπε ότι στον στρατό , μπορείς να τραγουδάς τον εθνικό ύμνο η να σηκώνεις την σημαία έτσι όπως σου αρέσει σε εσένα ;Kiki mat έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 12:38Ρε παιδιά,ολοι έχουμε μεγαλώσει με αυτό το τραγούδι. Και τον εθνικό ύμνο να έλεγε πάλι θα τιμωρούνταν. Δεν μπορεί να λένε ότι τραγουδάκι ,έχει στην καρδιά του ο καθένας. Αει να λεγε και ο άλλος ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελετα .. Συνηρθε παλληκάρι μου και γυρνά στην δουλιτσα σου. Ν α βγει στην επόμενη π α ρελαση να πει την κατιούσα,ο ρωσος μονιμός; Δεν κάνει.
Και όχι όπως ορίζουν οι επίσημοι κανονισμοί ;
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
από Frappezitis » 09 Οκτ 2024, 21:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 210 Απαντήσεις
- 3738 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Οκτ 2024, 06:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η κότα ο Καραμανλής δεν ζηταει ο ίδιος να αρθεί η βουλευτική του ασυλία?
από Μαδουραίος » 20 Μαρ 2024, 09:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 139 Απαντήσεις
- 3548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
27 Μαρ 2024, 12:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρομπα εγινε η Μελετη στον Χατζηνικολαου.Απηύδησε και ο ιδιος με την ανικανοτητα της.
από Μαδουραίος » 27 Απρ 2024, 10:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
27 Απρ 2024, 14:51
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Μαρ 2024, 01:13