bluerose έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:19Ταις Πρεσβείεαις της Θεοτόκου Σωτερ σωσωον ημάς, άμα θέλεις
[img]https://i.postimg.cc/6QNMk10g/PANA ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/DyXd7P8T/chri ... .jpg[/img]
Έκτακτο: Μούφα η είδηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έκτακτό: Ασθενής με θετικό το πρώτο δείγμα σε κορωνοϊό στο Αττικό
Re: Έκτακτο: Μούφα η είδηση
Τροποποίησα τον τίτλο 

-
- Highlander
Οκ όντως. Μπορεί όμως να χρησιμεύσει και ως διδακτικό παράδειγμα ξεγελάσματος από φεικ.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:24Εφόσον η είδηση είναι μούφα, δεν έχω λόγο να συγχωνεύσω τα νήματα.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, γιατί έχει μέσα αλκοόλ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Έκτακτό: Μούφα η είδηση (ουφ)
Ναι, γιατί δε θα έχουμε κρούσμα αύριο ή σε 1 βδομάδα ή αργότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 25 Φεβ 2020, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν έκαναν κάτι τέτοιο, δηλαδή να ανέβασαν τέτοια είδηση και μετά να την έσβησαν είναι για πολλές κλωτσιές και αρκουδεηδες, όχι δημοσιογράφοι. Η δημοσιογραφικη δεοντολογία επιβάλλει να ανασκευασεις, όχι απλά να διαγράψεις στα μουλωχτά.Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:03Μούφα μου φαίνεται γιατί το γράφουν μόνο κάποια πολύ μικρά σαιτ τώρα ότι είναι θετικό τύπου peloponnisosnews και pellanews.Τσουνάμις έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:01Μακάρι να είναι λάθος γιατί η αρχική πηγή είναι από το Βήμα και εκεί δε βρίσκω κάτι. να το διέγραψαν επειδή δεν ισχύει΄, η μου ξέφυγε εμένα;Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 22:59Για το Αττικό Νοσοκομείο πάντως είχα διαβάσει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Μπορεί να είναι άλλος βέβαια αυτός.
Το βήμα νομίζω ότι το έχει σβήσει.
- Highlander
Δεν ήταν το πραγματικό βήμα τελικά αλλά ένα άσχετο σαιτ μάλλον τριτοτέταρτης κατηγορίας vimaonline.Fuerte έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:29Αν έκαναν κάτι τέτοιο, δηλαδή να ανέβασαν τέτοια είδηση και μετά να την έσβησαν είναι για πολλές κλωτσιές και αρκουδεηδες, όχι δημοσιογράφοι. Η δημοσιογραφικη δεοντολογία επιβάλλει να ανασκευασεις, όχι απλά να διαγράψεις στα μουλωχτά.Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:03Μούφα μου φαίνεται γιατί το γράφουν μόνο κάποια πολύ μικρά σαιτ τώρα ότι είναι θετικό τύπου peloponnisosnews και pellanews.
Συνήθως μην περιμένεις ανασκευές από τέτοιου τύπου σαιτ.
Α, οκ, κατάλαβα. Μιλάμε για βοθρομπλογκ που γράφει ο άλλος με το σωβρακο από το δωμάτιο του.Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:30Δεν ήταν το πραγματικό βήμα τελικά αλλά ένα άσχετο σαιτ μάλλον τριτοτέταρτης κατηγορίας vimaonline.Fuerte έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:29Αν έκαναν κάτι τέτοιο, δηλαδή να ανέβασαν τέτοια είδηση και μετά να την έσβησαν είναι για πολλές κλωτσιές και αρκουδεηδες, όχι δημοσιογράφοι. Η δημοσιογραφικη δεοντολογία επιβάλλει να ανασκευασεις, όχι απλά να διαγράψεις στα μουλωχτά.Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:03
Μούφα μου φαίνεται γιατί το γράφουν μόνο κάποια πολύ μικρά σαιτ τώρα ότι είναι θετικό τύπου peloponnisosnews και pellanews.
Συνήθως μην περιμένεις ανασκευές από τέτοιου τύπου σαιτ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τιναυτάρε!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Είσαι γατονι εσύ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:28Ναι, γιατί έχει μέσα αλκοόλ.

Re: Έκτακτό: Ασθενής με θετικό το πρώτο δείγμα σε κορωνοϊό στο Αττικό
ΕυχαριστώΣτύγιος έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:25bluerose έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:19Ταις Πρεσβείεαις της Θεοτόκου Σωτερ σωσωον ημάς, άμα θέλεις
[img]https://i.postimg.cc/6QNMk10g/PANA ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/DyXd7P8T/chri ... .jpg[/img]

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εκεί έζησα τα πρώτα 27 χρόνια της ζωής μου!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εδώ γράφει πως ακόμα δεν ειναι οριστικό, οτι είναι μούφα δηλαδή. Αναφέρει δε και δύο ύποπτα κρούσματα στην Μυτιλήνη.
https://www.in.gr/2020/02/25/greece/kor ... erotiseis/
https://www.in.gr/2020/02/25/greece/kor ... erotiseis/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 25 Φεβ 2020, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 3001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon