Μουσείο μισογυνισμού και σεξισμού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Μουσείο μισογυνισμού και σεξισμού
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι φλαππυ
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Ναι σωστά, μια από τις πιο διάσημες ψυχαναλυτικές ερμηνειες εβερ, ο φθόνος του πέους και οι συνέπειες του, δεν είναι μια σοβαρή θέση.......hellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 01:11Δεν μπορώ να χωνέψω πώς μπορεί κάποιος να διαβάσει ένα κείμενο με τίτλο «4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ», που καταλήγει με το «4. Οι άνδρες έχουν αρχίδια και πουλί» και να το εκλάβει σαν σοβαρό κείμενο και όχι σάτιρα.
Λογικό, αφού δε συμφωνείς εσύ προσωπικά με τη συγκεκριμένη θέση, η θέση καταντά μια μαλακιά και μισή
Κατά τα άλλα ως προς τους συντονιστές, το να συμπεριφέρονται άσχημα και εξ αυτού να τρώνε μπαν ΜΟΝΟ όσοι έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς, τι φάση;
Πως εξηγείται , επιστημονικώς, όσοι συμπλέουν με τις απόψεις μας να είναι κύριοι ενώ όσοι έχουν αντίθετη άποψη να φέρονται ως βάρβαροι;
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αυτά έχουν οι εμβολιασμοί...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 08:49Χάσαμε τέτχοιο νταβαντούρι;
Και τι παίζει με τη λογοκρισία δω μέσα; κάπου έλεος.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Κρίνοντας από την αντιληπτική σου ικανότητα αλλά και από τους συνειρμούς σου, τουλάχιστον εδώ μέσα, η νοημοσύνη σου είναι στην καλύτερη μέτρια.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 08:30είμαι πολύ εξυπνότερος από σένα. αλλά από ένα χουντικό μποτ της νδ, δεν περιμένω να το αντιλαμβάνεται.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 07:45Στην επόμενη ζωή θα επιστρέψεις ως κάτι εξυπνότερο, πχ κουνουπίδι.
Υπομονή.
Το γεγονός ότι θεωρείς εαυτόν έξυπνο, είναι γιατί ακριβώς αδυνατείς να αντιληφθείς το παραπέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι ρε φίλε, εμεις δηλαδή τίποτα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 08:49Χάσαμε τέτχοιο νταβαντούρι;
Και τι παίζει με τη λογοκρισία δω μέσα; κάπου έλεος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
περίεργο. όσοι με ξέρουν real life λένε ότι είμαι πανέξυπνος.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 10:24Κρίνοντας από την αντιληπτική σου ικανότητα αλλά και από τους συνειρμούς σου, τουλάχιστον εδώ μέσα, η νοημοσύνη σου είναι στην καλύτερη μέτρια.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 08:30είμαι πολύ εξυπνότερος από σένα. αλλά από ένα χουντικό μποτ της νδ, δεν περιμένω να το αντιλαμβάνεται.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 07:45
Στην επόμενη ζωή θα επιστρέψεις ως κάτι εξυπνότερο, πχ κουνουπίδι.
Υπομονή.
Το γεγονός ότι θεωρείς εαυτόν έξυπνο, είναι γιατί ακριβώς αδυνατείς να αντιληφθείς το παραπέρα.
αλλά μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω. με παρακολουθείς αρκετά σε ό,τι γράφω εδώ, απ' ό,τι φαίνεται. οπότε πάω πάσο.

Άσε, παρηγοριά στον άρρωστο.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 10:43περίεργο. όσοι με ξέρουν real life λένε ότι είμαι πανέξυπνος.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 10:24Κρίνοντας από την αντιληπτική σου ικανότητα αλλά και από τους συνειρμούς σου, τουλάχιστον εδώ μέσα, η νοημοσύνη σου είναι στην καλύτερη μέτρια.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 08:30
είμαι πολύ εξυπνότερος από σένα. αλλά από ένα χουντικό μποτ της νδ, δεν περιμένω να το αντιλαμβάνεται.

Occasio facit furem
τα λέμε σε λίγο. πάω να κάνω μερικά iq test.vagabondo έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 10:45Άσε, παρηγοριά στον άρρωστο.the comet the course the tail έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 10:43περίεργο. όσοι με ξέρουν real life λένε ότι είμαι πανέξυπνος.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 10:24
Κρίνοντας από την αντιληπτική σου ικανότητα αλλά και από τους συνειρμούς σου, τουλάχιστον εδώ μέσα, η νοημοσύνη σου είναι στην καλύτερη μέτρια.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μουσείο Δημοσιογραφικής Ηλιθιότητας
από hellegennes » 17 Απρ 2024, 12:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
17 Απρ 2024, 12:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΗ!
από Esperos » 17 Ιουν 2023, 07:09 » σε Αρχιτεκτονική - 1 Απαντήσεις
- 1301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
17 Μαρ 2024, 17:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μουσείο προκληση απο το ΚΚΕ στο Γραμμο και το Βιτσι
από southern » 17 Ιούλ 2023, 10:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1155 Προβολές
-