Τον συγκεκριμένο καφέ, τον βρίσκεις και με 1000€ το κιλό, από το οποίο μπορείς άνετα να βγάλεις 100 φλιτζάνια καφέ. Τουτέστιν, οι Μυκονιάτες, που πωλούν 150€ / φλιτζάνι βγάζουν περισσότερα.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 08:10θελω να σφιξω ευλαβικα το χερι (ισως φορωντας γαντι) στον μαγκα που σκεφτηκε για πρωτη φορα οτι θα ηταν καλη ιδεα να μαζεψει τα σκατα της μαιμουδογατας και να τα πουλησει για χρυσαφι στα ψωνια. ειναι θεος. o στηβ τζομπς μπροστα του ειναι αμαθο σχολιαροπαιδο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 03:16Όχι. Τρώνε ολον τον καρπό και χέζουν τα σπόρια, καβουρδίζοντας τα με τα πεπτικά τους υγρά..ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 03:08Ρε παιδιά επειδή βλέπω πέφτει ενημέρωση για το θέμα, τρώνε καρπούς οι γάτες και χέζουν καφέδες?
Όσο ζω μαθαίνω
150 ευρώ πληρώνουν οι πλούσιοι για έναν καφέ από .....σκατά γάτας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: 150 ευρώ πληρώνουν οι πλούσιοι για έναν καφέ από .....σκατά γάτας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
σημασια εχει η αρχικη ιδεα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 11:15Τον συγκεκριμένο καφέ, τον βρίσκεις και με 1000€ το κιλό, από το οποίο μπορείς άνετα να βγάλεις 100 φλιτζάνια καφέ. Τουτέστιν, οι Μυκονιάτες, που πωλούν 150€ / φλιτζάνι βγάζουν περισσότερα.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 08:10θελω να σφιξω ευλαβικα το χερι (ισως φορωντας γαντι) στον μαγκα που σκεφτηκε για πρωτη φορα οτι θα ηταν καλη ιδεα να μαζεψει τα σκατα της μαιμουδογατας και να τα πουλησει για χρυσαφι στα ψωνια. ειναι θεος. o στηβ τζομπς μπροστα του ειναι αμαθο σχολιαροπαιδο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 03:16
Όχι. Τρώνε ολον τον καρπό και χέζουν τα σπόρια, καβουρδίζοντας τα με τα πεπτικά τους υγρά..
ο μυκονιατης παιρνει κατι που ειναι ηδη ακριβο, και το πουλαει ακριβοτερα. δεν ειναι καποια νεα ιδεα.
ο τριμαγκας καταφερε να πουλησει σκατα σε τιμη χρυσου. ρισπεκτ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καλα κι εγω αν ειχα λεφτα τετοιου τυπου θα δοκιμαζα.Green Dragon έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 07:58Το παράλογο είναι που κάποιοι το δοκιμάζουν. Αλλά εντάξει, υπάρχουν και βλαμμένοι, τρελοί κλπ.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
gassim έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 12:36Καλα κι εγω αν ειχα λεφτα τετοιου τυπου θα δοκιμαζα.Green Dragon έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 07:58Το παράλογο είναι που κάποιοι το δοκιμάζουν. Αλλά εντάξει, υπάρχουν και βλαμμένοι, τρελοί κλπ.
Έχω χαρμάνι με ούρα κατσίκας, μόνο 20 ευρώ, για να μην είναι θέμα το κόστος. Ψήνεστε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:41Εγώ πάντως δεν κατηγορώ κάποιον που θα το πιει από περιέργεια. Κι εγώ θα το κανα. Αν το κάνεις για φιγούρα, για να δείξεις ότι μπορείς, οκ αλλάζει. Και αν δεν μπορείς, ακομα περισσότερο.

- Dwarven Blacksmith
Πέρα από την πλάκα μιλάμε για προϊόν με ιστορία. Αν δεν έκανε να το πιείς, θα το είχαν βρει. Δε συγκρίνεται με αυτοσχεδιασμούς. Απλά είναι έξω από τους πολιτισμικούς σου ορίζοντες.Green Dragon έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 12:42gassim έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 12:36Καλα κι εγω αν ειχα λεφτα τετοιου τυπου θα δοκιμαζα.Green Dragon έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 07:58Το παράλογο είναι που κάποιοι το δοκιμάζουν. Αλλά εντάξει, υπάρχουν και βλαμμένοι, τρελοί κλπ.Έχω χαρμάνι με ούρα κατσίκας, μόνο 20 ευρώ, για να μην είναι θέμα το κόστος. Ψήνεστε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:41Εγώ πάντως δεν κατηγορώ κάποιον που θα το πιει από περιέργεια. Κι εγώ θα το κανα. Αν το κάνεις για φιγούρα, για να δείξεις ότι μπορείς, οκ αλλάζει. Και αν δεν μπορείς, ακομα περισσότερο.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πόσο βάρβαρος δημαγωγός είσαι: δεν είναι γάτα το ζώο που τρώει τους καρπούς του καφεόδεντρου!!!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑28 Μάιος 2021, 23:06150 ευρώ πληρώνουν οι πλούσιοι για έναν καφέ από σκατά γάτας.
Οι εργαζόμενοι των 600 ευρώ από την άλλη τρώνε σκατά δωρεάν κάθε μέρα στην δουλειά και γκρινιάζουν από πάνω!
Μύκονος: Ο ακριβότερος καφές είναι από περιττώματα γάτας, σερβίρεται σε χρυσό ποτήρι και κοστίζει 150 ευρώ
Αλλά με την γελοία αριστερή σκατομόρφωση που έχεις, λογικό είναι να αναπαράγεις ότι γράφουν ξεφτιλισμένοι αμόρφωτοι δημοσιοκάφροι!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
1000 ευρώ το κιλό κάνει ο καφές από ζώα τα οποία τα έχουν φυλακισμένα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 11:15Τον συγκεκριμένο καφέ, τον βρίσκεις και με 1000€ το κιλό, από το οποίο μπορείς άνετα να βγάλεις 100 φλιτζάνια καφέ. Τουτέστιν, οι Μυκονιάτες, που πωλούν 150€ / φλιτζάνι βγάζουν περισσότερα.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 08:10θελω να σφιξω ευλαβικα το χερι (ισως φορωντας γαντι) στον μαγκα που σκεφτηκε για πρωτη φορα οτι θα ηταν καλη ιδεα να μαζεψει τα σκατα της μαιμουδογατας και να τα πουλησει για χρυσαφι στα ψωνια. ειναι θεος. o στηβ τζομπς μπροστα του ειναι αμαθο σχολιαροπαιδο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 03:16
Όχι. Τρώνε ολον τον καρπό και χέζουν τα σπόρια, καβουρδίζοντας τα με τα πεπτικά τους υγρά..
Ο καφές από ζώα τα οποία είναι ελεύθερα στη φύση, φτάνει μέχρι και τα 5000 ευρώ το κιλό, με την τιμή να εξαρτάται από την τοποθεσία και την χρονική περίοδο...
.
Bellum omnium contra omnes
υπάρχουν και χειρότερα πράγματα που τρώνε ορισμένοι λαοί. πχ σε μια επαρχία της Κινας, τρώνε τα λεγόμενα πικρά εντόσθια: μερος του εντέρου, με τα περιεχόμενα του, στο κάρβουνο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Μάλλον οι δικοί μας βρήκαν την ιδέα έτοιμη και απλώς την μιμούνται. Ακόμα κι έτσι χρειάζεται να ψάχνεται κάποιος στο αντικείμενό του για να βρει τι υπάρχει αλλού που μπορεί να το προσφέρει κι αυτός, να το διαφημίσει κατάλληλα και να βρει υποψήφιους πελάτες που θα τον πληρώσουν για τις υπηρεσίες του.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αν μάλιστα οι πελάτες είναι ξένοι, ακόμα καλύτερα. Αν επιπροσθέτως δουλεύουν και Έλληνες στην επιχείρηση και πληρώνονται φόροι, ένσημα κλπ κανονικά, μακάρι να ανοίξουν κι άλλα 100 τέτοια μαγαζιά και να 'ρχονται για κουραδοκαφέ οι πλούσιοι όλου του κόσμου.
Ναι, ενώ εμείς με το κοκορέτσι και τα λουκάνικα ας πούμε ούτε να ακούσουμε για κάτι τέτοιο.

Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση στο θέμα.
Το γιατί και πως πληρώνουν οι "πλούσιοι" ή οι "μαϊμοδοπλούσιοι" το οτιδήποτε, είναι τελείως άσχετο με την χημική ανάλυση του προϊόντος.
Το γιατί και πως πληρώνουν οι "πλούσιοι" ή οι "μαϊμοδοπλούσιοι" το οτιδήποτε, είναι τελείως άσχετο με την χημική ανάλυση του προϊόντος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
με τα περιεχομενα του επαναλλαμβανω. δηλ σκ.... υγρά στομαχου χολη κτλ
το κοκορέτσι φτιαχνεται απο καθαρισμένο έντερο και απολυμασμένο στο ξύδι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Φραπεδιά στον Μπίθουλα!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 00:04Εσείς οι απλοί θνητοί πιείτε από τους απλούς τους συμβατικούς της πλεμπας.
Κάτω στην ταξική ανισότητα και στις ιμπεριαλιστικές πρακτικές. Ελευθεριά στην κολεκτίβα, κάτω η Μπουρζουαζία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ πάλι, θέλω να σφίξω το δικό σου χέρι.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι υπερβολική η θεοποίηση της γάτας στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες;
από Ανδροπαραδίνομαι » 18 Οκτ 2024, 22:43 » σε Ζώα & άνθρωπος - 2 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Οκτ 2024, 22:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πλούσιοι αληταράδες, που ο νόμος δε τους αγγίζει.
από Kauldron » 10 Νοέμ 2023, 12:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
10 Νοέμ 2023, 13:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πλούσιοι της Καλιφόρνια σώζονται προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς πυροσβέστες
από Frappezitis » 21 Ιούλ 2023, 19:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Ιούλ 2023, 17:38
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25