Ψεκ και επιθετικότητα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιάννης

Re: Ψεκ και επιθετικότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 22 Αύγ 2021, 21:03

Otto Weininger έγραψε:
22 Αύγ 2021, 21:00
Γιάννης έγραψε:
22 Αύγ 2021, 20:57
talaipwros έγραψε:
21 Αύγ 2021, 20:54
Έχετε προσέξει οτι οι ψεκ γίνονται όλο και πιο επιθετικοί ενώ παράλληλα επεκτείνουν την ψεκ διδασκαλια σε όλο και περισσότερους τομείς;
Ποιά είναι η βέλτιστη μέθοδος αντιμετώπισης του φαινομένου;
Αδιαφορία ή καταστολή;
Καταστολή. Πούτσα και ξύλο.
Παρότι συμφωνώ, το ξέρεις ότι δεν μπορεί να γίνει.
Γιατί;

(υπ'όψιν ότι εγώ το λέω σοβαρά, δεν αστειεύομαι, ούτε τρολλάρω για να γίνει ντόρος)

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Αύγ 2021, 21:06

Otto Weininger έγραψε:
22 Αύγ 2021, 20:50
sys3x έγραψε:
22 Αύγ 2021, 20:24

Ανάλογα, αν ήταν του σρζ θα συμφωνούσες μαζί μου ότι είναι απροκάλυπτο ψέμα, τώρα με νουδού είναι, για εσένα, "διαχείριση κατάστασης" :smt047.
Ένας από τους λόγους που δεν μπορεί κανένας να με πει εμένα κομματόσκυλο αντιθέτως με εσένα και το συνάφι σου.
Έτσι πάει.
Υποθέτεις απλά.
Ή απλά είμαι πιο καταρτισμένος στο θέμα από εσένα, με καλύτερη ενημέρωση.

Αν μάλιστα πιστεύεις ακόμα μετά από 1.5 χρόνο ότι ο Τσιοδρας είπε ψέμα για τις μάσκες, ένα απλό ψέμα μάλιστα που μου αρκεί το κομματικό κριτήριο για να το δεχτώ ή όχι, σημαίνει ότι συν τοις άλλοις είμαι και πιο έξυπνος από εσένα.

ΥΓ: το ότι δεν είσαι κομματόσκυλο, aka δε λες ποτε τι και αν ψήφισες, δεν είναι κάνα παράσημο για να το περιφέρεις όλη την ώρα.
Ειδικά σε ένα ανώνυμο φόρουμ σημαίνει ότι είσαι απλά κλασομπανιερα.
Έχω πει κατά καιρούς τι έχω ψηφίσει κομματόσκυλο αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία στον διάλογο και σίγουρα δεν αποτελεί κάποιου είδους επιχείρημα πέραν της περιορισμένης αντίληψης που έχεις για το τι είναι όντως διάλογος.
Επίσης κομματόσκυλο, ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα το τι ψηφίζει ή δεν ψηφίζει ο καθένας μας αλλά η άκριτη υποστήριξη του ενός ή του άλλου κόμματος.
Πόσο έξυπνος άλλως τε θα μπορούσε να είναι κάποιος που παραβλέπει τα πεπραγμένα ενός κομματικού σχηματισμού για χάρη του οπαδισμού;
Εγώ λέω ότι είναι ένας τελειωμένος ζάβλακας που δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα η ύπαρξη του αν ταυτόχρονα με την υπέρμετρη ηλιθιότητα δεν διογκώνεται η αναξιοκρατία η ρεμούλα και ο παρασιτισμός, κοινώς ο καρκίνος της κοινωνίας μας, η κομματοσκυλίαση δηλαδή.
Πάνε δες αν έρχομαι τώρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς » 22 Αύγ 2021, 21:35

Εικόνα
μακρυά απο κουκυά

lagavulis
Phorum.gr user: lagavulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lagavulis » 22 Αύγ 2021, 21:58

ST48410 έγραψε:
22 Αύγ 2021, 20:49
lagavulis έγραψε:
22 Αύγ 2021, 19:44
ST48410 έγραψε:
21 Αύγ 2021, 21:05
Έχω παρατηρήσει ότι και οι δύο πλευρές είναι αδικαιολόγητα επιθετικές και αυτό εμφανίζεται σε κάθε θέμα με τόσο μεγάλη πόλωση. Και η λογική των χαρακτηρισμών Ψεκ και τα συναφή δεν βοηθάει πολύ. Είναι κρίμα ότι ένα καθαρά επιστημονικό ζήτημα παίρνει οπαδικές διαστάσεις.

Αν είχα εξουσία θα φρόντιζα να υπάρχει καλής ποιότητας αναλυτική πληροφόρηση ώστε να κερδίσω τους επιφυλακτικούς. Κάτι περιθωριακοί τύπου θεματοφύλακες του συντάγματος δεν θα με πολυαπασχολούσαν. Απλά θα ζητούσα να ασχοληθεί ένας εισαγγελέας με αυτούς. Συγκεκριμένα:

* Θα επανέφερα τον Τσιόδρα στην καθημερινή ή εβδομαδιαία ενημέρωση. Ήταν ό,τι καλύτερο και σοβαρότερο είχαμε στην ενημέρωση στην πρώτη φάση. Κάτι Μαγιορκινιδες κλπ ήταν ανεπαρκείς και δημιούργησαν πρόβλημα
* Θα απογόρευα σε κάθε άλλο μέλος της επιτροπής την παρουσία σε ΜΜΕ. Θα υπήρχε μία επίσημη κοινή γραμμή
* Θα απαγόρευα τις προκλητικές και εξυπνακίστικες παρεμβάσεις τύπου Άδωνι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

* Θα έδινα αναλυτικά στοιχεία τύπου Ισραήλ. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ένα excel της πλάκας να ξέρουμε πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα όντας πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι, πόσο διάστημα πριν είχαν κάνει το εμβόλιο, πιο εμβόλιο είχαν κάνει, τι ισχύει για αυτούς που εισάγονται σε ΜΕΘ, τι υποκείμενα νοσήματα έχουν κλπ. Περιμένουμε σαν καθυστερημένοι όλοι οι Ευρωπαίοι να δούμε μερικά ποιοτικά δεδομένα από το Ισραήλ.

Σημαντικό: Σε τέτοια ζητήματα δεν λες ΠΟΤΕ ψέματα ακόμα και αν έχεις καλό σκοπό πχ να παρασύρεις περισσότερους να εμβολιαστούν. Θα τα βρεις μπροστά σου.
Δυνατό πλάνο! :D:D:D

Ξεκινάς με έπικ φέηλ, του τύπου:
- τι θα κάνουμε για να αποκαταστήσουμε την υπόληψη της τηλεόρασης που παραπαίει?
...*Ιδέα*
- φέρτε τούρκικα σήριαλ :!:

και συνεχίζεις με κάτι χουντομέτρα...

Θα μας έκανες να αναφωνήσουμε "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ" σε χρόνο ρεκόρ ρε μπαγάσα!
Θα μπορούσα απλά να απαντήσω "τι προτείνεις εσύ;". Ωστόσο θα ήθελα να εξηγήσω 2-3 πράγματα.

[...]

ΥΓ. Το Μητσοτάκη σώσε μας δεν κατάλαβα που κολλάει. Αν νομίζεις ότι είμαι οπαδός, κάτι έχεις καταλάβει λάθος.
Καλά, ήταν λίγο πειραχτικό το ποστ μου. Γενικά, τα λες ωραία και πολιτισμένα, και δε θα ήθελα να χαλάσουμε περισσότερο ψηφιακό μελάνι για το Σωτήρη, σεβόμενος τη φαμίλια του.

Για το θέμα που θίγει το νήμα, εγώ βλέπω μία έντονη επιθετικότητα από πλευράς ξε-ψεκ, τελευταία, που συνοψίζεται στο "τραβάτε εμβολιαστείτε γ@μημ3να ζώα". Και νομίζω ότι ακριβώς αυτή η έντονη πολιτική απαγορεύσεων(που είναι φύσει αδύνατο να εφαρμοστεί, αρα γιατί τόση επιμονή ενάμιση χρόνο τώρα ρε κιαρατάδες??) από τη μία
και η μονόπλευρη θεώρηση του πράγματος από την άλλη (μόνο πάσης φύσεως γιατρούς βλέπω να ακούγονται παντού και διαρκώς και σχεδόν κανένας από την πλευρά της αγοράς και της οικονομίας) που έχουν φέρει τον κόσμο στο απροχώρητο και στην αντίδραση.

Δεν είναι το κατάλληλο νήμα αυτό για να πω τι θα πρότεινα, αλλά μπορώ να πω ότι βλέπω το στοίχημα με το εμβόλιο να χάνετε μάλλον οριστικά.
Ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό το αδιέξοδο βιολί για πολύ ακόμα, γιατί οι πολιτικοί και οι βολεμένοι παντός τύπου δεν πρόκειται να ζημιωθούν ιδιαίτερα. Οι υπόλοιποι όμως σε λίγο θα αρχίσουμε να αυτοπυρπολούμαστε στις πλατείες.

ΥΓ: Κι αυτό χιούμορ ήτανε. Που θα γίνει ζοφερή πραγματικότητα, αν καταφέρει ο ΡΩΓΑΛΕΟΣ ΚΟΥΛΗΣ να φέρει το Αλέξι πάλι πίσω στην εξουσία.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 23 Αύγ 2021, 08:50

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2021, 10:03

Χαοτικός έγραψε:
21 Αύγ 2021, 23:40
Η ακομμουνιστικότητά σας, σας καθιστά μαλάκες και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. :102:
χωρις αυτην, θα ειμασταν μποτ τυο περισσου. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 23 Αύγ 2021, 10:25

talaipwros έγραψε:
Έχετε προσέξει οτι οι ψεκ γίνονται όλο και πιο επιθετικοί ενώ παράλληλα επεκτείνουν την ψεκ διδασκαλια σε όλο και περισσότερους τομείς;
Αδιαφορία ή καταστολή;
Ας κάνουμε μια αντικειμενική προσέγγιση :

Οι ψεκ επι του πρώτου λοκντάουν που ήταν κανονικό λοκνταουν κι οχι τσιρκο, ήταν ελάχιστοι γραφικοί με τους οποιους γελάγαμε.

Οι ψεκ επί του δεύτερου λοκντάουν το οποίο ήταν 3πλασιο από το πρώτο και εντελώς τσίρκο, διευρύνθηκαν σε κάτι λίγο μεγαλύτερο από το "5g εκπέμπει κορονοϊο".

Και τέλος επί εμβολίων ακόμα και οσοι ήταν επιφυλακτικοί με τα εμβόλια ως ψεκ καταχωρήθηκαν.

Ουσιαστικά το πρώτο κύμα ανιδιοτέλειας (το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν ήταν γνήσιο και πραγματικό) το διαδέχτηκε η ιδιοτέλεια και στις δύο μεταβαλλόμενες ομάδες. Η μεταβολή αυτή ήταν ταυτόχρονη με την μετατροπή της κυρίως επιστημονικής διαχείρισης, σε κυρίως πολιτική διαχείριση.

Αμφότερες οι ταμπέλες ψεκ και αντιψεκ αυτή τη στιγμή στη βάση της ιδιοτέλειας είναι δομημένες. Και η ιδιοτέλεια φέρνει πάντα επιθετικότητα !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Αύγ 2021, 10:30

talaipwros έγραψε:
Αδιαφορία ή καταστολή;
Αιματηρή καταστολή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Αύγ 2021, 10:33

πατησιωτης έγραψε:
21 Αύγ 2021, 22:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Αύγ 2021, 22:16
Και ακριβώς γι' αυτό οι κυβερνήσεις βρίσκονται σε μια απόλυτη αμηχανία και αδυναμία αντιμετώπισης τους.
Πλέον δεν υπάρχει αμηχανία αλλά απλή διαχείριση.Δεν ειμαστε στην αρχή της ιστορίας.
Όλοι παρακολουθούν το Ισραήλ αλλά εγώ προτιμώ να παρακολουθώ και την Αγγλία όπου τα πράγματα λέγονται πιο ωμά.
Λοιπόν εκεί είναι οι γιατροί που τα άνοιξαν όλα και φαίνεται να έπιασε.Πάνε για ανοσία αγέλης.Μάλιστα μερικοί λένε στα ίσια ότι μπορεί να είναι καλό για πολλούς νέους εμβολιασμένους να κολλήσουν γιατί θα ενισχυθεί και άλλο η ανοσία τους και το γενικό επίπεδο ανοσίας.Ορισμένοι είναι αντίθετοι και στην τρίτη δόση θεωρώντας ότι θα παρατείνει μια κατάσταση τεχνητής ανοσίας ενώ ήλθε η ώρα της φυσικής :D.
Όλα αυτά ασφαλώς είναι εις γνώσιν όλων των κυβερνήσεων και των διαφόρων λοιμωξιολόγων,απλά διαφέρει η κουλτούρα του κάθε λαού και δεν μπορείς να μιλάς σε άτομα που έχουν γαλουχηθεί με Φώσκολο όπως σε άτομα που έχουν γαλουχηθεί με Αγκάθα Κρίστι.
Οι ψεκ λοιπόν είναι μέσα στον υπολογισμό της πορείας ως πιο πιθανά θύματα με τη θέλησή τους.Το μόνο που θα φροντίσει το σύστημα είναι να μην καταρρεύσουν τα νοσοκομεία.
talaipwros ποιά είναι η γνώμη σου για το ορτάζ του μπιμπισί που λέγει ότι 2 δόσεις + ήπια νόσηση > 3 δόσεις; Να αρχίσομε να γλύφομε πόμολα σαν ζαίοι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 23 Αύγ 2021, 12:22

ST48410 έγραψε:
22 Αύγ 2021, 20:49

Θα μπορούσα απλά να απαντήσω "τι προτείνεις εσύ;". Ωστόσο θα ήθελα να εξηγήσω 2-3 πράγματα.

Λόγω εργασίας παρακολούθησα συστηματικά όλες τις ενημερώσεις του πρώτου διαστήματος. Θεωρώ τον Τσιόδρα ένα κατάλληλο άτομο για αυτή τη δουλειά. Είχε υπομονή, απαντούσε αναλυτικά και απαντούσε ακόμα και στις ερωτήσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν δύσκολες έως κακοπροαίρετες. Τις γνώσεις του δεν μπορώ να τις κρίνω αλλά οι δικές τους ενημερώσεις έμοιαζαν πιο επεξηγηματικές/κατατοπιστικές σε σχέση με αυτές που έκανε ο Μαγιορκίνης ή άλλοι. Added bonus οι καλές του σχέσεις με την εκκλησία που βοήθησαν να αποφευχθεί αντάρτικο πέρσι το Πάσχα αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Για θέματα που κατηγορείται συχνά ότι άλλα έλεγε στην αρχή και άλλα αργότερα με αιχμή την χρήση της μάσκας η γνώμη που σχημάτισα ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που έχετε οι περισσότεροι γιατί είδα σταδιακά αυτή την αλλαγή, τους ενδιάμεσους προβληματισμούς και τελικά την σύσταση που σταδιακά έγινε υποχρεωτική χρήση. Όποιος δεν τα παρακολουθήσει αυτά παίρνει μία δήλωση από τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, παίρνει και μία από τον Μάιο ή τον Ιούνιο και τον βγάζει ανακόλουθο. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Θα μπορούσα καθώς έχω απομαγνητοφωνημένο όλο το υλικό να ανοίξω ένα σχετικό νήμα αλλά θα ήθελε πολλές ώρες δουλειάς και δεν πληρώνομαι γιαυτό ούτε ο Τσιόδρας είναι μπάρμπας μου :) για να κάνω κάτι τέτοιο. Όποιος νομίζει ότι του είπε ψέματα, ας το νομίζει. Όποιος ενδιαφέρεται να δει τι και πως έγινε, υπάρχουν όλες οι ενημερώσεις στα δελτία τύπου του ΕΟΔΥ για να τα δει αναλυτικά.

Για το θέμα των "χουντόμετρων" που λες θα ήθελα να προλάβω την σύγχυση που δημιουργείται στον κόσμο όταν ακούγονται διαφορετικές γνώμες. Μέσα στην επιτροπή ας έπαιζαν και ξύλο. Όταν όμως κατέληγαν δημοκρατικά και διεξοδικά σε μία απόφαση αυτή θα ήταν η μόνη που θα έβγαινε προς τα έξω. Τίποτε άλλο. Γιατί; Γιατί σε καταστάσεις όπως της πανδημίας σημασία δεν έχει να πάρεις τα βέλτιστα μέτρα (στ' αλήθεια ποιος τα γνώριζε πέρσι την Άνοιξη;) αλλά να πάρεις σχετικά αποτελεσματικά μέτρα πολύ νωρίς. Έχεις ένα περιστατικό. Κάνεις εκτενή ιχνηλάτηση και προλαβαίνεις τη διάδοση. Το βρήκες μετά από κάποιες μέρες; Τρέχεις να ιχνηλατήσεις ένα σημαντικό αριθμό επαφών. Σου έχει ξεφύγει για κάποιες εβδομάδες; Καληνύχτα πλέον.

Συνοψίζουμε. Καλής ποιότητας ενημέρωση με μία και μόνο επίσημη γραμμή από κάποιον που να είναι γνώστης και ικανός. Βάλε κάποιον που σου αρέσει αρκεί να πληρεί τις σχετικές απαιτήσεις. Όχι πολυλογίες των ειδικών της επιτροπής στα ΜΜΕ. Όχι προκλήσεις από κυβερνητικά στελέχη. Από την στιγμή που λες τον άλλο ψεκασμένο ή αντιεμβολιαστή τον περιχαρακώνεις στην άποψή του ενώ μπορεί να μην είχε σκοπό να μείνει πεισματικά σε αυτή. Όχι ψέματα για να πετύχεις αυτό ή εκείνο και αναλυτικά στοιχεία για τους τρέχοντες θανάτους ώστε να μη μπορεί να ισχυρίζεται ο καθένας ό,τι νομίζει.

ΥΓ. Το Μητσοτάκη σώσε μας δεν κατάλαβα που κολλάει. Αν νομίζεις ότι είμαι οπαδός, κάτι έχεις καταλάβει λάθος.
η μονη αντιρρηση σε ολα αυτα ειναι οτι δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα ποια απο τα μετρα που εχουν ληφθει ειναι προτασεις της επιτροπης και ποια ειναι πολιτικες αποφασεις

και υπαρχουν αρκετες αφορμες για να πειστει καποιος οτι εχουν επιβληθει μετρα στην επιτροπη απο μη ειδικους
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 23 Αύγ 2021, 12:26

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2021, 10:03
Χαοτικός έγραψε:
Η ακομμουνιστικότητά σας, σας καθιστά μαλάκες και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. :102:
Κι εγώ που κράζω τον Περισσό; :smt017 Τι γίνεται τώρα; :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2021, 12:31

Χαοτικός έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:26
Ασέβαστος έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
εσυ δεν εισαι κομμουνιστης. δηλωνεις τετοιος, ισως και να πιστευεις οτι εισαι, αλλα δεν.

για να εισαι κομμουνιστης αληθινος, πρεπει να εσαι προβατο (η ο τσοπανης). αν εχεις δικη σου σκεψη, παυεις να εισαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 23 Αύγ 2021, 12:39

Χαοτικός έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
:smt005:

Παλαιός αναρχοαυτόνομος είσαι ρε, που μάλλον γουστάρει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Έλα, μίλησε στη θεία Πασιφάη. Έχω περάσει νιάτο, απ'τα πατήματά σου. Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 23 Αύγ 2021, 12:46

Πασιφάη έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:39
Χαοτικός έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

:smt005:

Παλαιός αναρχοαυτόνομος είσαι ρε, που μάλλον γουστάρει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Έλα, μίλησε στη θεία Πασιφάη. Έχω περάσει νιάτο, απ'τα πατήματά σου. Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα.
Δεν ξέρω αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μου τη σπάει πιο πολύ από το ΚΚΕ ρε συ! :102:

Γάμησέ τα.Δεν πρέπει να πάίζει χώρος που με εκφράζει. Κάτι σε αναρχοεθνικιστικό ψάχνω. Δηλαδή κόντρα σε κάθε συστημικότητα, σε κάθε εξουσία, στα πρότυπα που μας έχουν πετάξει στη μαπα κλπ κλπ, αλλά όταν χτυπάνε ξένοι (όποιας ιδεολογίας. Και αριστεροί) έναν Έλληνα φασίστα, κάτι μου βγαίνει να σταθώ πλάι στον Έλληνα :102:

Αυτό το "να πάει να γαμηθεί η Ελλάδα με βρίσκει πλήρως αντίθετο. (και με εξοργίζει κιόλας).

Τέλος πάντων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 23 Αύγ 2021, 12:53

alekhine έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:22
η μονη αντιρρηση σε ολα αυτα ειναι οτι δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα ποια απο τα μετρα που εχουν ληφθει ειναι προτασεις της επιτροπης και ποια ειναι πολιτικες αποφασεις

και υπαρχουν αρκετες αφορμες για να πειστει καποιος οτι εχουν επιβληθει μετρα στην επιτροπη απο μη ειδικους
Δεκτή η ένσταση αλλά μπορεί να αποφασίζει η επιτροπή για πράγματα που χρειάζονται προσλήψεις ή κονδύλια; Νομίζω πως όχι. Όπως το φαντάζομαι δηλαδή η επιτροπή θα λέει κάτι σαν "ιδανικά θα ήταν καλό να τριπλασιαστούν τα μέσα μεταφοράς" ο αρμόδιος υπουργός θα απαντάει "δεν έχω λεφτά για κάτι τέτοιο, τι μπορεί να γίνει με τα υφιστάμενα συν μια αύξηση 10%;" και εκείνοι θα προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση ή μια ισοδύναμου αποτελέσματος πχ "κόψε μετακινήσεις από νομό σε νομό" ώστε στα μοντέλα που τρέχουν να φαίνεται συγκράτηση της μετάδοσης.

Γενικά δεν νομίζω ότι σε κανένα κράτος παίζουν μπάλα οι γιατροί μόνοι τους. Αυτό που πιστεύω ότι γίνεται είναι πως όταν οι ΜΕΘ αρχίζουν να γεμίζουν τρομοκρατούν τους πολιτικούς που οδηγούνται σε λύσεις τρεχάτε ποδαράκια μου. Αφού όμως όπως φαίνεται δεν θα ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό σύντομα πρέπει να αλλάξει αυτό. Να μπει μεσοπρόθεσμο πλάνο και να σταματήσει το βλέποντας και κάνοντας. Σε 1-2 μήνες θα μας έχουν λυθεί και όλες οι απορίες για την αποτελεσματικότητα των παρόντων εμβολίων αφού θα δούμε τι είδους κύμα θα έχουμε τώρα σε σχέση με τα περσινά. Μετά να κόψουν το λαιμό τους και να κάνουν πλάνο που να μπορεί να εφαρμοστεί επαρκώς.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών