Δε νομίζω ότι αυτό δικαιολογεί τη κάθε μισανθρωπική μαλακία που γράφει ο Mike στο θέμα όμως.
τον πουλο τα τραβελια απ την γυναικεία κολύμβηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: τον πουλο τα τραβελια απ την γυναικεία κολύμβηση
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
πέρνα μια ανάγνωση το άρθο.
"Without eligibility standards based on biological sex or sex-linked traits, we are very unlikely to see biological females in finals, on podiums, or in championship positions; and in sports and events involving collisions and projectiles, biological female athletes would be at greater risk of injury," the policy reads.
-
Οταν πας στην θαλασσα θα καταλαβεις αν παιζει ρολο η δυναμη,η αντοχη,η εκρηκτικοτητα κλπ κλπ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:25Μιλάμε για το συγκεκριμένο σπορstergiosbik έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:22Ρε μλκ δεν κολυμπανε ολοι στην μπανιερα οπως εσυ για να μην υπαρχουν διαφορες.
Κατά πόσο επηρεάζει η διαφορά μυϊκής δύναμης ενος άνδρα και μιας γυναίκας αθλήτριας τους αγώνες;
klg έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:22Με τι να πονάω; Όπως έγραψα ήδη είναι μια πολύ λογική από τη FINA. Υπάρχει φυσικά μια τεράστια κατηγορική διαφορά στο πώς αντιλαμβάνομαι εγώ οτιδήποτε κάνει affect το trans community σε σχέση με το πώς το αντιλαμβάνεσαι εσύ, αλλά superficially συμφωνούμε, δεν ξέρω αν μπορείς να το αντιληφθείς;

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν είναι η διαφορά μυϊκής δύναμης που κάνει τη διαφορά εν προκειμένω, αλλά η σωματοδομή. Μια γυναικα δεν μπορεί να έχει το ίδιο άνοιγμα χεριων/ώμων με έναν άντρα, όσο γρήγορη κι αν ειναι. Ούτε ο μέσος όρος ύψους των γυναικων είναι ίδιος με αυτό των αντρών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:25Μιλάμε για το συγκεκριμένο σπορstergiosbik έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:22Ρε μλκ δεν κολυμπανε ολοι στην μπανιερα οπως εσυ για να μην υπαρχουν διαφορες.
Κατά πόσο επηρεάζει η διαφορά μυϊκής δύναμης ενος άνδρα και μιας γυναίκας αθλήτριας τους αγώνες;
Δεν μιλάμε για βόλευ, για κολυμβηση μιλάμε.
Το βολευ πχ, ειναι απο τα αθλήματα που θα μπορούσαν να γίνουν και μεικτά.
Κος Mike έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:28klg έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:22Με τι να πονάω; Όπως έγραψα ήδη είναι μια πολύ λογική από τη FINA. Υπάρχει φυσικά μια τεράστια κατηγορική διαφορά στο πώς αντιλαμβάνομαι εγώ οτιδήποτε κάνει affect το trans community σε σχέση με το πώς το αντιλαμβάνεσαι εσύ, αλλά superficially συμφωνούμε, δεν ξέρω αν μπορείς να το αντιληφθείς;

Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Κυριολεκτικά είναι το μόνο που σε νοιάζει, δεδομένου ότι εδώ μέσα το μόνο που μπορούμε να συζητήσουμε είναι το τι νομίζει ο καθένας για το οποιδήποτε θέμα μας ενδιαφέρει. Εκτός αν το έχεις μπερδέψει με το προσωπικό blog σου.
- Rocco Siffredi
Βόλεϋ;vantono έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:29Δεν είναι η διαφορά μυϊκής δύναμης που κάνει τη διαφορά εν προκειμένω, αλλά η σωματοδομή. Μια γυναικα δεν μπορεί να έχει το ίδιο άνοιγμα χεριων/ώμων με έναν άντρα, όσο γρήγορη κι αν ειναι. Ούτε ο μέσος όρος ύψους των γυναικων είναι ίδιος με αυτό των αντρών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:25Μιλάμε για το συγκεκριμένο σπορstergiosbik έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:22
Ρε μλκ δεν κολυμπανε ολοι στην μπανιερα οπως εσυ για να μην υπαρχουν διαφορες.
Πως θα μπορούσε ναναι μεικτό έχεις δει καρφιά και τι δύναμη εχουν
τόπι εννοεί μαλλον.Rocco Siffredi έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:38Βόλεϋ;
Και 20 πόντους διαφορά σε ύψος το φιλέRocco Siffredi έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:38Βόλεϋ;vantono έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:29Δεν είναι η διαφορά μυϊκής δύναμης που κάνει τη διαφορά εν προκειμένω, αλλά η σωματοδομή. Μια γυναικα δεν μπορεί να έχει το ίδιο άνοιγμα χεριων/ώμων με έναν άντρα, όσο γρήγορη κι αν ειναι. Ούτε ο μέσος όρος ύψους των γυναικων είναι ίδιος με αυτό των αντρών.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όχι για μπροστά. Στο φιλέ πάνε ούτως ή άλλως οι ψηλοί, ακόμα και στο κανονικό βόλευ. Στα μετόπισθεν όμως ή ακόμα και στο σερβις, θα μπορουσαν να συμμετέχουν και γυναικες.Rocco Siffredi έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:38Βόλεϋ;vantono έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:29Δεν είναι η διαφορά μυϊκής δύναμης που κάνει τη διαφορά εν προκειμένω, αλλά η σωματοδομή. Μια γυναικα δεν μπορεί να έχει το ίδιο άνοιγμα χεριων/ώμων με έναν άντρα, όσο γρήγορη κι αν ειναι. Ούτε ο μέσος όρος ύψους των γυναικων είναι ίδιος με αυτό των αντρών.
ποιο τόπι;enaon έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:40τόπι εννοεί μαλλον.Rocco Siffredi έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:38Βόλεϋ;
Δεν "καρφώνουν" τα τραβέλια;
/hides
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
σωστό
κι αν παρουμε τους καλυτερους αντρες κοντρα στις καλυτερες γυναίκες ,
το ματς θα ειναι αμφι
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Μόνο στο σκάκι γίνονται μικτοί αγώνες χωρίς να υπάρχει αδικία απέναντι στις γυναίκες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
26 Μάιος 2023, 12:26
-
- 13 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Αύγ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης προς Πολάκη: Τον πούλο απ το κόμμα μου....ουστ !!!
από georgebi » 25 Ιούλ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
25 Ιούλ 2024, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eξελιξεις στην Γκαμπον - Τον πουλο και απο εκει Γαλλια-ΕΕ-ΗΠΑ
από Frappezitis » 30 Αύγ 2023, 21:00 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2212 Προβολές
-