Δε γράφω μόνο αυτό, αλλά δεν πειράζει να πετάξει την εξυπνάδα της η Γαλή για μία ακόμα φορά.
Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας
Ποια μεγάλα μμε ακριβώς; Η τελευταία guest εμφάνιση σε σειρά ήταν στα 90's και αραιά και που σε κάποιες εκπομπές για πεντάλεπτα.
Βέβαια καραμπαμπες, ψεκες, απλυταριο, συριζανελ, εθνικογυφτουλες Και γενικά ελληναριο, τα άκουγε από την καλή και την ανάποδη καθημερινά, με τρόπο εντελώς άκομψο και ευθύ.
Βέβαια καραμπαμπες, ψεκες, απλυταριο, συριζανελ, εθνικογυφτουλες Και γενικά ελληναριο, τα άκουγε από την καλή και την ανάποδη καθημερινά, με τρόπο εντελώς άκομψο και ευθύ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αυτά που αναφέρω είναι προσβάσιμα και σε σένα.ethereal έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:46ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:32
... αλλά πραγματικά αυτό το στύλ "τα λέω για λίγους
και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό.
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.
Kαλό μου, το θέμα αφορά στον Τζούμα και όχι στην ανάλυση των μμε, των σοσιαλμήντια και την τεράστια σημασία των γκουγκλισμάτων στον σύγχρονο βίο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:58Δε γράφω μόνο αυτό, αλλά δεν πειράζει να πετάξει την εξυπνάδα της η Γαλή για μία ακόμα φορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ερώτημα είναι κατά πόσον αυτά που αναφέρει αυτός/ή είναι προσβάσιμα ή μη σε σένα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:00Αυτά που αναφέρω είναι προσβάσιμα και σε σένα.ethereal έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:46ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:32
... αλλά πραγματικά αυτό το στύλ "τα λέω για λίγους
και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό.
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Ιουν 2022, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Γκούγκλαρε και δες πόσες εμφανίσεις είχε ο Τζούμας και ποιες. Γούστο του και καπέλο του αλλά μη μας λέτε πως δε γούσταρεΕρμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:59Ποια μεγάλα μμε ακριβώς; Η τελευταία guest εμφάνιση σε σειρά ήταν στα 90's και αραιά και που σε κάποιες εκπομπές για πεντάλεπτα.
να απευθύνεται στους πολλούς. Στη τελική, το να απευθύνεται κάποιος στους πολλούς δεν είναι κακό.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Πραγματα τα οποια ελεγε με ενα αφ' υψηλου υφακι ΨΩΝΑΡΑΣ τουλαχιστον ο Τζιμης Πανουσης και ο Χαρρυ Κλυν ηταν πολυ πιοΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:32Ευτυχώς που δεν ήθελε ευρύ κοινό, αλλιώς θα ανταγωνίζονταν τον Άδωνη Γεωργιάδη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις.Ερμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 15:42Αξεπέραστος στο βιοτριολικο χιούμορ, περσονα αυθεντική χωρίς να μπαίνει σε καλούπια πολιτκλι κορεκτ, διαβασμένος και καλλιεργημένος, περίεργος και δυσπεπτος, εννοείται πως δεν ήταν για όλους και ουτε το ήθελε, τουναντίον ηθελε το να έχει συγκεκριμένο κοινό.
Η αγαπημένη μου ραδιοφωνική συντροφιά για πάνω από δεκαετία. Έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε αδιαφορώντας για το αν ενοχλεί ή ξενίζει. Εστέτ με τα όλα του.
Αντίο
Τα κουρέλια θα τραγουδάνε για πάντα.
Αδιάφορος μου ήταν ο μακαρίτης, ούτε συμπαθής ούτε αντιπαθής αλλά πραγματικά αυτό το στύλ "τα λέω για λίγους
και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό. Επιπλέον,
για να λέει κάποιος κάτι που απευθύνεται σε μικρό κοινό πρέπει να είναι κανάς επιστήμονας ξέρω εγώ, κανένας που
λέει πολύπλοκες θεωρίες,ο Τζούμας όσες φορές έτυχε να τον ακούσω εγώ έλεγε αυτά τα αμπελοφιλοσοφικά που λένε
και οι life coaches. Με ένα ποιητικό ύφος ενδεχομένως, αλλά και πάλι δε θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο από τα
χείλη του.
εντιμοι και ξεκαθαροι ως προς τις προθεσεις τους ανεξαρτητα αν καποιος συμφωνει η διαφωνει μαζι τους.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το θέμα καλή μου είναι πως εκ των πραγμάτων ένας άνθρωπος που δε γουστάρει να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό, δεν προβάλλει εαυτόν στα μεγάλαΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:01Kαλό μου, το θέμα αφορά στον Τζούμα και όχι στην ανάλυση των μμε, των σοσιαλμήντια και την τεράστια σημασία των γκουγκλισμάτων στον σύγχρονο βίο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:58Δε γράφω μόνο αυτό, αλλά δεν πειράζει να πετάξει την εξυπνάδα της η Γαλή για μία ακόμα φορά.
ΜΜΕ ή δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις με μεγάλο κοινό. Όταν κάνει κάτι από αυτά, υπάρχει και το γκούγκλισμα ως αδιάψευστος μάρτυρας. Για αυτό
και η σημασία του στο σύγχρονο βίο είναι πράγματι τεράστια.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αν συναντήθηκαν σε κανά υπόγειο με τον μακαρίτη όσο ζούσε αυτός και αντάλλαξαν πληροφορίες ευαίσθητου χαρακτήρα που δε μπορεί να βρει
κανείς να βρεί αλλιώς, όχι δεν είναι προσβάσιμα. Κατά τα άλλα, για να σοβαρευτώ στο βιογραφικό του μακαρίτη αναγράφεται πως υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, συγγραφέας και ηθοποιός.
-
Φαινόταν ωραίος τύπος, καλή ανάπαυση μα έχει
Και ελπίζω στα τελευταία του να τα βρήκε με τον Θεο
Και ελπίζω στα τελευταία του να τα βρήκε με τον Θεο
Επειδή δεν έχεις δώσει και δείγματα ότι είσαι χαϊβάνι, θα προσπαθήσω να σου πω ότι οι περισσότεροι μιλάτε/μιλούν (δημόσια και ιδιωτικά) επί παντός χωρίς να γνωρίζουν (καλή ώρα) την τύφλα τους στα περισσότερα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:02Γκούγκλαρε και δες πόσες εμφανίσεις είχε ο Τζούμας και ποιες. Γούστο του και καπέλο του αλλά μη μας λέτε πως δε γούσταρεΕρμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:59Ποια μεγάλα μμε ακριβώς; Η τελευταία guest εμφάνιση σε σειρά ήταν στα 90's και αραιά και που σε κάποιες εκπομπές για πεντάλεπτα.
να απευθύνεται στους πολλούς. Στη τελική, το να απευθύνεται κάποιος στους πολλούς δεν είναι κακό.
Ο Τζούμας έζησε, γνώρισε, έμαθε και πλούτισε με πράγματα που αν ήθελε να γίνει μαϊντανός που θα τον γκουγκλίζεις εσύ ή όποια άλλη μεσημεριανατζού, δεν θα σας έφταναν δυο ζωές να τον ακούτε.
Ο αθόρυβος άνθρωπος εκτιμάται από το βάρος των όσων έχει μέσα του.
Οι τενεκέδες είναι αυτοί που θορυβούν.
Και που επιδιώκουν να επιπλέουν στα νερά που ψάχνεις να αντλήσεις "πληροφορίες" όταν δεν γνωρίζεις.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το ύφος του είναι αλήθεια, πως αν και παρεξηγήσιμο, πως μπορεί να είχε κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά σε σχέση με όσα έλεγε, δε διέκρινα εγώ τουλάχιστον να μου λέει κάτι ιδιαίτερο που δεν το έχω ακούσει από αλλού.plouf έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:04Πραγματα τα οποια ελεγε με ενα αφ' υψηλου υφακι ΨΩΝΑΡΑΣ τουλαχιστον ο Τζιμης Πανουσης και ο Χαρρυ Κλυν ηταν πολυ πιοΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:32Ευτυχώς που δεν ήθελε ευρύ κοινό, αλλιώς θα ανταγωνίζονταν τον Άδωνη Γεωργιάδη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις.Ερμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 15:42Αξεπέραστος στο βιοτριολικο χιούμορ, περσονα αυθεντική χωρίς να μπαίνει σε καλούπια πολιτκλι κορεκτ, διαβασμένος και καλλιεργημένος, περίεργος και δυσπεπτος, εννοείται πως δεν ήταν για όλους και ουτε το ήθελε, τουναντίον ηθελε το να έχει συγκεκριμένο κοινό.
Η αγαπημένη μου ραδιοφωνική συντροφιά για πάνω από δεκαετία. Έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε αδιαφορώντας για το αν ενοχλεί ή ξενίζει. Εστέτ με τα όλα του.
Αντίο
Τα κουρέλια θα τραγουδάνε για πάντα.
Αδιάφορος μου ήταν ο μακαρίτης, ούτε συμπαθής ούτε αντιπαθής αλλά πραγματικά αυτό το στύλ "τα λέω για λίγους
και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό. Επιπλέον,
για να λέει κάποιος κάτι που απευθύνεται σε μικρό κοινό πρέπει να είναι κανάς επιστήμονας ξέρω εγώ, κανένας που
λέει πολύπλοκες θεωρίες,ο Τζούμας όσες φορές έτυχε να τον ακούσω εγώ έλεγε αυτά τα αμπελοφιλοσοφικά που λένε
και οι life coaches. Με ένα ποιητικό ύφος ενδεχομένως, αλλά και πάλι δε θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο από τα
χείλη του.
εντιμοι και ξεκαθαροι ως προς τις προθεσεις τους ανεξαρτητα αν καποιος συμφωνει η διαφωνει μαζι τους.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα να εκφράσω δημοσίως την άποψή μου για τον Τζούμα, αλλά ορισμένοι εδώ μέσα με προκαλείτε.
Το χιούμορ έχει τα όριά του κι εσύ μόλις τα ξεπέρασες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 15:34ταινίες εσωτερικής κατανάλωσης. δες απ το χιονι, Μουραπαφσιμ, Singapore sling. Σοβαρές ταινίες.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στομφώδη αυτά που γράφεις αλλά δεν απαντάνε στα δικά μου. Το αν ο Τζούμας έζησε πολλά πράγματα, δεν το ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει.ethereal έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:11Επειδή δεν έχεις δώσει και δείγματα ότι είσαι χαϊβάνι, θα προσπαθήσω να σου πω ότι οι περισσότεροι μιλάτε/μιλούν (δημόσια και ιδιωτικά) επί παντός χωρίς να γνωρίζουν (καλή ώρα) την τύφλα τους στα περισσότερα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:02Γκούγκλαρε και δες πόσες εμφανίσεις είχε ο Τζούμας και ποιες. Γούστο του και καπέλο του αλλά μη μας λέτε πως δε γούσταρεΕρμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:59Ποια μεγάλα μμε ακριβώς; Η τελευταία guest εμφάνιση σε σειρά ήταν στα 90's και αραιά και που σε κάποιες εκπομπές για πεντάλεπτα.
Ο Τζούμας έζησε, γνώρισε, έμαθε και πλούτισε με πράγματα που αν ήθελε να γίνει μαϊντανός που θα τον γκουγκλίζεις εσύ ή όποια άλλη μεσημεριανατζού, δεν θα σας έφταναν δυο ζωές να τον ακούτε.
Και που επιδιώκουν να επιπλέουν στα νερά που ψάχνεις να αντλήσεις "πληροφορίες" όταν δεν γνωρίζεις.
Στο βαθμό που βγαίνει κάποιος να μιλήσει κάποιος στα μεγάλα ΜΜΕ το κάνει γιατί θέλει να ακουστεί από το ευρύ κοινό και αυτό είναι θεμιτό.
Τώρα αν κάποιοι είτε λέγονται Τζούμες, είτε λέγονται Παπαδόπουλοι είτε Χρηστίδηδες θέλουν να κρατούν κάποια πράγματα μέσα τους, μπορούν
να το κάνουν και αυτό απλώς σε αυτή τη περίπτωση είναι ενδιαφέρον πως κάποιοι άλλοι θαυμαστές τους ξέρουν πως κρύβουν μέσα τους πράγματα που εμείς οι πλεμπαίοι δε προλαβαίνουμε να ακούσουμε ούτε σε δύο ζωές. Και ότι αυτά τα πράγματα είναι μεγαλειώδη κιόλας, ας πούμε ο Τζούμας
απαγορεύεται να κρατούσε βαθιά μέσα του τις προτιμήσεις του πάνω στο φαγητό ή τις γκόμενες, πρέπει να σκέφτοταν οπωσδήποτε κάτι βαθυστόχαστο σε σχέση με την ανθρωπότητα και τη ζωή.
Αυτό ήθελα να γράψω αλλά το έγραψες πολύ καλύτερα.ethereal έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:11Επειδή δεν έχεις δώσει και δείγματα ότι είσαι χαϊβάνι, θα προσπαθήσω να σου πω ότι οι περισσότεροι μιλάτε/μιλούν (δημόσια και ιδιωτικά) επί παντός χωρίς να γνωρίζουν (καλή ώρα) την τύφλα τους στα περισσότερα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 17:02Γκούγκλαρε και δες πόσες εμφανίσεις είχε ο Τζούμας και ποιες. Γούστο του και καπέλο του αλλά μη μας λέτε πως δε γούσταρεΕρμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 16:59Ποια μεγάλα μμε ακριβώς; Η τελευταία guest εμφάνιση σε σειρά ήταν στα 90's και αραιά και που σε κάποιες εκπομπές για πεντάλεπτα.
Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που ταλαιπωρήθηκε με την αρρώστια, ούτε γκρινιαξε, ούτε το πούλησε.
Ήταν μέλος μιας παρέας που είχε πλάκα, ήταν καλλιεργημένοι, ήταν δανδηδες, ήταν και μαλάκες ώρες, ώρες, αλλά δεν έμοιαζε σε τίποτα με το σκουπιδαριό που πουλιέται σε αυτόν τον τόπο ως στυλ.
Δεν συμφωνούσα (και με τσαντιζε συχνά) με αυτά που έλεγε, αλλά είχε την εκτίμηση μου από την αρχή μέχρι το τέλος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Δεκ 2024, 23:24
-
- 68 Απαντήσεις
- 2840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 23:12
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδωνη vs Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 0-5
από Frappezitis » 14 Αύγ 2023, 07:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Αύγ 2023, 17:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο 3ος θα ξαναγίνει υπουργός;
από Εκτωρ » 29 Μάιος 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:13
-