Το έχω κάνει RT ήδη και το προώθησα στο ινστα μου.Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:41Γιατί ρε συ Μαδουραίε?Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:37Σκάσε ρε ρατσιστικό σκουλήκι.Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:34
Να σου θυμίσω εγώ?
Berketi.jpg
Εμπρός λοιπόν, τιμήστε το όλοι οι αριστεροί της περιοχής...
Και οι γύφτοι Ρομά ίσως? ...έχει πολλούς στο Μενίδι...
Ανάρτηση του Μπερκέτι στο Facebook
Δεν θέλετε να ξέρετε το μαγαζί που έκανε αυτήν ενέργεια?
Μπορεί κάποιος από εσάς να θέλει να τσιμπήσει κάτι, αν βρεθεί σε εκείνα τα μέρη...
Αποστομωτική απάντηση σουβλατζίδικου σε πελάτισσα που ζήτησε να μην της στείλουν «μελαμψό» διανομέα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποστομωτική απάντηση σουβλατζίδικου σε πελάτισσα που ζήτησε να μην της στείλουν «μελαμψό» διανομέα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- taxalata xalasa
Re: Αποστομωτική απάντηση σουβλατζίδικου σε πελάτισσα που ζήτησε να μην της στείλουν «μελαμψό» διανομέα
Μην μιλάς ρε Μπούφο (buas)! Και εσύ λαθρομετανάστης ήρθες καποτες (το σόϊ σου) και τώρα το παίζεις ελληναράς! Μπούφο (buho).Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:41Γιατί ρε συ Μαδουραίε?Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:37Σκάσε ρε ρατσιστικό σκουλήκι.Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:34
Να σου θυμίσω εγώ?
Berketi.jpg
Εμπρός λοιπόν, τιμήστε το όλοι οι αριστεροί της περιοχής...
Και οι γύφτοι Ρομά ίσως? ...έχει πολλούς στο Μενίδι...
Ανάρτηση του Μπερκέτι στο Facebook
Μπορεί κάποιος από εσάς να θέλει να τσιμπήσει κάτι, αν βρεθεί σε εκείνα τα μέρη...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Hector Buas
Που το είδες μάνα μου το "υπεροπτικό ειρωνικό ύφος"?Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:43...
Ρε βλακακο όσο συνεχίζεις το υπεροπτικό ειρωνικό ύφος σου σε γράφω στους τεράστιους όρχεις μου.
Συνέχισε να τρως το σανό σου τώρα.
Κατάλαβα... Δεν έχεις συνηθίσεις να σου μιλάνε έτσι... Νομίζες πως θα μπορούσες πάντα να βρίζεις και να χυδαιολογείς ανενόχλητος και χωρίς αντίδραση...
Πέρασαν εκείνα τα χρόνια όμως...
Και προσπάθησε να αποφύγεις να μιλάς για τους όρχεις σου συνέχεια... Ειδικά, ετούτες τις μέρες...
- Hector Buas
Unique έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:45Το έχω κάνει RT ήδη και το προώθησα στο ινστα μου.Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:41Γιατί ρε συ Μαδουραίε?

- Μαδουραίος
Τσίμπα λέμε.Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:03Που το είδες μάνα μου το "υπεροπτικό ειρωνικό ύφος"?Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:43...
Ρε βλακακο όσο συνεχίζεις το υπεροπτικό ειρωνικό ύφος σου σε γράφω στους τεράστιους όρχεις μου.
Κατάλαβα... Δεν έχεις συνηθίσεις να σου μιλάνε έτσι... Νομίζες πως θα μπορούσες πάντα να βρίζεις και να χυδαιολογείς ανενόχλητος και χωρίς αντίδραση...
Και προσπάθησε να αποφύγεις να μιλάς για τους όρχεις σου συνέχεια... Ειδικά, ετούτες τις μέρες...

- Hector Buas
taxalata xalasa έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:51...
Μην μιλάς ρε Μπούφο (buas)! Και εσύ λαθρομετανάστης ήρθες καποτες (το σόϊ σου) και τώρα το παίζεις ελληναράς! Μπούφο (buho).
Πάρε και τα υπόλοιπα αυτιστικά και πήγαινε να παίξεις κάπου αλλού ρε συ χαρχάλια...
- Hector Buas
Μήπως να έβλεπες κανέναν ειδικό γιατρό?Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:05Τσίμπα λέμε.Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:03Που το είδες μάνα μου το "υπεροπτικό ειρωνικό ύφος"?Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 11:43...
Και προσπάθησε να αποφύγεις να μιλάς για τους όρχεις σου συνέχεια... Ειδικά, ετούτες τις μέρες...![]()
Αυτή η εμμονή σου με τους όρχεις σου είναι προβληματική...
- Μαδουραίος
ΒuasHector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:08Μήπως να έβλεπες κανέναν ειδικό γιατρό?Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:05Τσίμπα λέμε.Hector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:03
Που το είδες μάνα μου το "υπεροπτικό ειρωνικό ύφος"?
Και προσπάθησε να αποφύγεις να μιλάς για τους όρχεις σου συνέχεια... Ειδικά, ετούτες τις μέρες...![]()
Μπούας είναι ο μαλακάκος, ο μπούμπης, ο μπούλης.
https://www.slang.gr/lemma/6801-mpouas
- Hector Buas
Αφού πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσω, θα έλεγα πως δεν είναι σωστό να ασχολείσαι τόσο πολύ με τους όρχεις σου...Μαδουραίος έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:09ΒuasHector Buas έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:08Μήπως να έβλεπες κανέναν ειδικό γιατρό?
Μπούας είναι ο μαλακάκος, ο μπούμπης, ο μπούλης.
https://www.slang.gr/lemma/6801-mpouas
Το καλύτερο νομίζω θα ήταν να ασχοληθείς με εκείνο το τσούξιμο που απέκτησες πρόσφατα στα πισινά σου...
Γιατί η 25η Ιουνίου πλησιάζει και κάπως πρέπει να αντέξεις...
- Eθνικοκοινωνιστης
ξασμενη με πακι 
ο κερατας το ξερει?

ο κερατας το ξερει?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 11 Ιουν 2023, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
Τελικά μεγάλος στόκος και εμμονικος αυτός ο buas (ετοιμολογικα ο ΜΑΛΑΚΑΚΟΣ)
αν έχεις τον ελεύθερο χρόνο να αγωνίζεσαι ναι, σωστό είναι

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι χαμενος αγωνας οπισθοφυλαξης μετα στον καπιταλισμο απο τους τυροπιταδες
απλα τους αφηνεις να καταρρευσουν συνολικα

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζήτησε από το εργοδότη της να λείψει εκτάκτως από την δουλειά – «Η απάντησή του με σόκαρε»
από Frappezitis » 16 Δεκ 2023, 15:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
16 Δεκ 2023, 16:41
-
-
- 94 Απαντήσεις
- 1356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
04 Φεβ 2025, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Τα τσιράκια των καπιταλιστών θέλουν να στείλουν ελληνόπουλα στην Ουκρανία
από Ληστοσυμμορίτης » 18 Μαρ 2025, 20:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 99 Απαντήσεις
- 2277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
08 Απρ 2025, 19:18
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
06 Μαρ 2025, 10:29