Ο παπάρας Έλον Μάσκα καταστρέφει το Τουίτερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο παπάρας Έλον Μάσκα καταστρέφει το Τουίτερ
Ελίνα γίγαντα ...στα ίσα μοιράζεις τάπες σε γοογλε και ΑΙ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εχω έναν πολύ καλό φίλο/συνάδελφο, τον γνώρισα το 2016. Ο τύπος όταν πλήρωνε με κάρτα έπαιρνε την απόδειξη μαζί του. Όταν μάζευε αρκετές, τις έβαζε στην μπανιέρα και την γέμιζε με νερό. Έπειτα τις έκανε όλες μια μεγάλη μπάλα και τις πετούσε. Όλα αυτά γιατί γράφανε πάνω τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας τουklg έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 14:36Μαλάκες, λες και είστε όλοι operatives της FSB κάνετε.GoBzi έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:25Στο Twitter ξέρεις πως σε παρακολουθεί η NSA/CIA, είναι αυτονόητο. Εάν εξαιρέσεις αυτό, που είναι δεδομένο σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία έχει κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Υπάρχει ομάδα υπεύθυνη για την ασφάλεια, τακτικά pentest, έχουν χίλια δυο ISO. Επίσης η εταιρεία γνωρίζει ποιος υπάλληλος έχει πρόσβαση σε τι δεδομένα, οπότε εάν βγει κάτι προς τα έξω, ξέρουν ποιον να κυνηγήσουν.
Στο Mastodon ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει δικό του σέρβερ. Απ'οσο είχα καταλάβει όταν κάνεις εγγραφή διαλέγεις έναν σέρβερ (ή φτιάχνεις δικό σου), ο λογαριασμός σου και τα δεδομένα σου είναι συνδεμένα με τον συγκεκριμένο σέρβερ. Από εκεί και πέρα όλοι οι σέρβερ επικοινωνούν μεταξύ τους. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να γνωρίζεις εάν οι διαχειριστές του σέρβερ που διάλεξες είναι της CIA, του Πούτιν, του Ισις, ενως 40χρονου παπάρα που μένει και με την μάνα του και την παίζει διαβάζοντας τα μύνημα σου κοκ.

Ενδιαφέρομαι για αυτούς τους λογαριασμούς.neon imposter έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:12είχε μερικούς καλούς λογαριασμούς που πρότειναν ψαγμένα βιβλία
αυτά
κατά τ' άλλα nothing of value was lost κλπ
- NewModelArmy
Μετά από 26 ώρες φαίνεται να έφτιαξε
Ωχ, κάποιο εδώ μέσα θα μείνουν άνεργοι...
Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 11:22Μετράει και το σκρολ κάτω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 11:12από σχολια που διαβάζω, σε 20 λέπτα δεν μπορούν να διαβάσουν τίποτα πλέον. ακόμα και τα 6000 είναι λίγα.
Ελον,εντελώς στα αρχιδια μας φίλε.
- Dwarven Blacksmith
- hellegennes
Πόσο άδεια πρέπει να είναι η ζωή σου για να αισθάνεσαι την ανάγκη να πιστεύεις ότι τρώει πίκρα ένας δισεκατομμυριούχος για να νιώθεις καλά. Ακόμα χειρότερα όμως, πόσο άδεια πρέπει να είναι για να μισείς κάποιον που ούτε που ξέρεις και να αναλώνεσαι σ' αυτό...
Ειλικρινά, κρίμα. Ένας άνθρωπος με τόσο ταλέντο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η εξέλιξη των πραγμάτων.
Σήμερα μπορείτε να διαβάσετε ελεύθερα 600 ποστ
Αύριο 60
Μεθαύριο 6
Για να διαβάσετε την άποψη του άλλου η να πείτε την άποψή σας θα πρέπει να δώσετε καινούργια βίλα στον Μασκ.
Σήμερα μπορείτε να διαβάσετε ελεύθερα 600 ποστ
Αύριο 60
Μεθαύριο 6
Για να διαβάσετε την άποψη του άλλου η να πείτε την άποψή σας θα πρέπει να δώσετε καινούργια βίλα στον Μασκ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
It's the Capitalism idiot.
Μπογιοπουλος

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- NewModelArmy
Εφτιαξε για κανα δυο ώρες και τωρα παλι τα ιδια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Έλον Μασκ αποκαθιστά τον Άλεξ Τζόουνς στο Τουίτερ μετά από απαίτηση του 70% των χρηστών
από Αρίστος » 10 Δεκ 2023, 16:43 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
31 Ιαν 2024, 00:55
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Μαρ 2024, 19:46