Θέλει θερμή ζύμωση για περίπου 4 ώρες (σε διάφορα στάδια) και ψυχρή ζύμωση περίπου 15 ώρες η ζύμη της λαγάνας, αν είναι με προζύμι (για μένα γίνεται πολλή πιο αφράτη και νόστιμη). Αλλά και το ψωμί, αν το κάνεις με προζύμι, θέλει θερμή ζύμωση για 2-3 ώρες.Andromachi έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 12:57α δε τα ξερω εγώ αυτά... ψωμακι σκετο φτιάχνω.... απο τετοια όχι
6 ευρω ;;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ρεεεεεεεε ;;;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 6 ευρω ;;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ρεεεεεεεε ;;;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
ε δεν ειναι αυτο το σπορ για μενα...Ναύτης έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 13:06Θέλει θερμή ζύμωση για περίπου 4 ώρες (σε διάφορα στάδια) και ψυχρή ζύμωση περίπου 15 ώρες η ζύμη της λαγάνας, αν είναι με προζύμι (για μένα γίνεται πολλή πιο αφράτη και νόστιμη). Αλλά και το ψωμί, αν το κάνεις με προζύμι, θέλει θερμή ζύμωση για 2-3 ώρες.Andromachi έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 12:57α δε τα ξερω εγώ αυτά... ψωμακι σκετο φτιάχνω.... απο τετοια όχι
εγώ ζυμωνω με το χέρι το αφήνω για μια ώρα , το πιάνω παλι ζύμωμα αλλη μια ώρα και μετά το βάζω στο φούρνο....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Ε το κάνεις με ολικής τότε, γιατί αν βάζεις προζύμι θέλει να ξεκουραστεί τουλάχιστον 2 ώρες το ζυμάρι.Andromachi έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 13:09ε δεν ειναι αυτο το σπορ για μενα...Ναύτης έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 13:06Θέλει θερμή ζύμωση για περίπου 4 ώρες (σε διάφορα στάδια) και ψυχρή ζύμωση περίπου 15 ώρες η ζύμη της λαγάνας, αν είναι με προζύμι (για μένα γίνεται πολλή πιο αφράτη και νόστιμη). Αλλά και το ψωμί, αν το κάνεις με προζύμι, θέλει θερμή ζύμωση για 2-3 ώρες.Andromachi έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 12:57
α δε τα ξερω εγώ αυτά... ψωμακι σκετο φτιάχνω.... απο τετοια όχι
εγώ ζυμωνω με το χέρι το αφήνω για μια ώρα , το πιάνω παλι ζύμωμα αλλη μια ώρα και μετά το βάζω στο φούρνο....
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
GoBzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 12:46Στο επόμενο νήμα θα μας κάνει σύγκριση τιμών Ελλάδας/Ιταλίας στα ρολεξ.

Eν τω μεταξύ σήμερα στον Μασούτη είχε την λαγάνα προσφορά ένα ευρώ από περίπου δύο.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
εχω φαει γυρο με λαγανα αντι για πιτα.vantono έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 11:50Δεν ξερω αν εχουν "πατέντες" οι φουρνοι με γεμιστές λαγάνες (κανενας Βενετης κτλ θα εχει σιγουρα) όπως εχουν και με τα ψωμιά. Γεμιστη λαγανα με φιλαδέλφεια μέσα πχ, ή και τιποτα ελίτσες. Αυτο μπορώ να πω οτι ισως άξιζε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
2,40 θα την έχω προσωπικά αλλά δεν είμαι σίγουρος για το βάρος της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε θά 'σαι φαίνεται κάνας τριτοτέταρτος μπυθουλιώτης, δεν καταδέχεται ο φίλος φραπεζίτης να πάρει λαγάνα κάτω από 6 ευρώ, τι τον πέρασες για κάνα πτωχοπαναγιωτάκη;hellegennes έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 13:462,40 θα την έχω προσωπικά αλλά δεν είμαι σίγουρος για το βάρος της.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν ήταν κανονική λαγάνα θα τα έδινα με χαρά.
Άζυμο χωρίς λάδι με προετοιμασία/αναμονη 8 με 10 ωρες.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κακής ποιότητας βρωμοψωμο, απλά σε σχήμα πατημενης κουραδας.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κακής ποιότητας βρωμοψωμο, απλά σε σχήμα πατημενης κουραδας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Frappezitis έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 10:08Τι καπιταλησταν ειναι αυτος ο τοπος .......
Θα την φτιάξουμε μόνoι/ες (για να μαι και political correct ) μας εεε χααα![]()

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 14:17Αν ήταν κανονική λαγάνα θα τα έδινα με χαρά.

Συμφωνώ με φοσιλη
και εγώ, γαμάει.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Μαρ 2024, 13:42εχω φαει γυρο με λαγανα αντι για πιτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αφήστε τις φλωριές για μαλαγάνες τώρα, και πείτε που μπορούμε να βρούμε κανένα καλό οστρακοειδές. Και κανένα καλό μπακαλιάρο (όχι λινγκ) για την άλλη βδομάδα.
Για όστρακα έχω ένα πολύ καλο, αλλά βαριέμαι να τρέχω Ν.Περαμο.
Για όστρακα έχω ένα πολύ καλο, αλλά βαριέμαι να τρέχω Ν.Περαμο.
Έχω συναισθηματικό δέσιμο με τον Θαλασσινό, σε κάθετο της Συγγρού, δίπλα στο Ωνάσειο, δεν θυμάμαι δρόμο.
Οι ιδρυτές του, η Ντίνα και ο Γιάννης ήταν μαθητική παρέα από τις εποχές του Άδωνι. Ο Γιάννης έφυγε νωρίς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μιας και το αναφέρεις αυτό για τον μπακαλιάρο, να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει για τον τόνο. Οι περισσότερες κονσέρβες τόνου που κυκλοφορούν δεν περιέχουν τόνο αλλά ξαδερφάκια του (συνήθως Katsuwonus pelamis). Πρόσεχε τις συσκευασίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα Discount τη λαγάνα την έχουν ένα ευρώ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
- 29 Απαντήσεις
- 1304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
23 Δεκ 2023, 12:17
-
- 6 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
24 Απρ 2025, 23:29
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλγαρία μισθός Δεκανέα 1.100 ευρώ, Ελλάδα μισθός Ανθυπολοχαγού από ΣΣΕ 950 ευρώ
από Μαδουραίος » 24 Νοέμ 2024, 11:56 » σε Εθνικά Θέματα - 102 Απαντήσεις
- 2864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Νοέμ 2024, 15:12
-