Τρανς άτομα και εργασια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σε ποιες δουλειές θα δεχόσασταν να προσλάβετε ένα τρανς ατομο

1. Πωλήτρια
6
9%
2. Δασκαλα/ Καθηγήτρια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3. Βρεφονηπιοκομος/ Νηπιαγωγούς
3
5%
4. Γιατρός
1
2%
5. Δικηγόρος
2
3%
6. Αστυνομικός
1
2%
7. Εποπ
4
6%
8. Διευθυντικό στέλεχος
2
3%
9. Όλες
16
24%
10. Καμία
28
42%
11. Δξ/Δα
3
5%

Σύνολο ψήφων: 66

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τρανς άτομα και εργασια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιουν 2024, 13:52

Ιδεολόγος έγραψε:
14 Ιουν 2024, 13:49
GoBzi έγραψε:
14 Ιουν 2024, 13:47
Ιδεολόγος έγραψε:
14 Ιουν 2024, 13:38
Μια χαρά θα ήταν για οποιαδήποτε δουλειά.
Username checks out
Αντόν αντερστέν
Μωρέ μια χαρά καταλαβαίνετε ότι λέτε ψέμματα αλλά ας όψονται οι σταγόνες των ιδεολογικών ιπτάμενων γαϊδάρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 14 Ιουν 2024, 13:54

Ιδεολόγος έγραψε:
GoBzi έγραψε:
Ιδεολόγος έγραψε:
14 Ιουν 2024, 13:38
Μια χαρά θα ήταν για οποιαδήποτε δουλειά.
Username checks out
Αντόν αντερστέν

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιουν 2024, 13:57

Κατά τα άλλα, τα αριστερά ιδεολόγα ακόμη προσποιούνται ότι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η τρανσολαγνεία προβάλλεται και υποστηρίζεται κυρίως από πολυεθνικές και καπιταλιστικούς κολοσσούς... :lol:

Κάνετε όντως εκπληκτική λάντζα, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι ιδεολόγοι. Το σωστό να λέγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 14 Ιουν 2024, 14:28

axilmar έγραψε:
14 Ιουν 2024, 10:28
Ψηφισα 'για ολες', με την προυποθεση οτι ειναι σωστο ατομο.

Καποτε θα καταλαβουμε οτι η σεξουαλικοτητα του ανθρωπου δεν οριζεται απο τα χρωμοσωματα του μονο. Θα το καταλαβει η επιστημη δλδ.
Το πρόβλημα δεν είναι η σεξουαλικότητα αλλά η γελοιότητα και τα ψυχολογικά προβλήματα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 14 Ιουν 2024, 14:29

BOOMER έγραψε:
14 Ιουν 2024, 10:40
Να το πάμε λίγο ανάποδα; Εχει τύχει ποτέ σε κανέναν να του έχει ζητήσει δουλειά τρανς; Εμένα όχι ,ούτε τώρα στον τουρισμό ,ούτε παλιά σε επιχειρήσεις που εργαζόμουν. Ούτε καν φανερά ομοφυλόφιλοι.
Ομοφυλόφιλοι μου έχουν ζητήσει, εμφανέστατοι κιόλας, μάλιστα ο ένας έκανε και πλάκα με την ιδιαιτερότητά του, ήταν δε ένας από τους καλύτερους εργαζόμενους που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 14 Ιουν 2024, 14:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιουν 2024, 13:52
Ιδεολόγος έγραψε:
GoBzi έγραψε:

Username checks out
Αντόν αντερστέν
Μωρέ μια χαρά καταλαβαίνετε ότι λέτε ψέμματα αλλά ας όψονται οι σταγόνες των ιδεολογικών ιπτάμενων γαϊδάρων.
:lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιουν 2024, 14:37

Green Dragon έγραψε:
14 Ιουν 2024, 14:29
BOOMER έγραψε:
14 Ιουν 2024, 10:40
Να το πάμε λίγο ανάποδα; Εχει τύχει ποτέ σε κανέναν να του έχει ζητήσει δουλειά τρανς; Εμένα όχι ,ούτε τώρα στον τουρισμό ,ούτε παλιά σε επιχειρήσεις που εργαζόμουν. Ούτε καν φανερά ομοφυλόφιλοι.
Ομοφυλόφιλοι μου έχουν ζητήσει, εμφανέστατοι κιόλας, μάλιστα ο ένας έκανε και πλάκα με την ιδιαιτερότητά του, ήταν δε ένας από τους καλύτερους εργαζόμενους που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια.
Kαλό είναι κάπου να μη συγχέονται όλοι οι ομοφυλόφιλοι με τον κάθε προβληματικό "ακτιβιστή".
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 14 Ιουν 2024, 14:39

Μα εμείς δεν τους συγχέουμε, οι βλαμμένοι το κάνουν (και παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν).

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 14 Ιουν 2024, 14:58

Έχω δουλέψει σε λαικές, φουρνο, οικοδομες, ανασκαφες, αποθηκες, καθαρισμα σταυλου, λουστρα επιπλων, ποτε δεν πέτυχα τρανσφορμερς
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιουν 2024, 15:12

Sid Vicious έγραψε:
14 Ιουν 2024, 14:58
Έχω δουλέψει σε λαικές, φουρνο, οικοδομες, ανασκαφες, αποθηκες, καθαρισμα σταυλου, λουστρα επιπλων, ποτε δεν πέτυχα τρανσφορμερς
Οι συγκεκριμένες εργασίες δεν υποστηρίζουν το επιθυμητό στάιλινγκ.

Μόνον σε "αεράτες" υπηρεσίες είναι όχι μόνον ανεκτό αλλά και επιθυμητό το είδος. Μόδα, κομμώσεις, μακιγιάζ, διαφημιστικές, τμήματα πιαρ/εταιρικής εικόνας, κουτσομπολίστικα πάνελς, τέχνες, δυναμική αρθρογραφία, λοιπά. Και φυσικά ινφλουένσερς, που είναι ελεύθερο επάγγελμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιουν 2024, 15:16

Green Dragon έγραψε:
14 Ιουν 2024, 14:39
Μα εμείς δεν τους συγχέουμε, οι βλαμμένοι το κάνουν (και παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν).
Δεν το έγραψα για "εμάς" τους θεούσους συντηρητικούς :lol: , για τους υπεράνω προχώ το έγραψα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 14 Ιουν 2024, 15:41

Sid Vicious έγραψε:
14 Ιουν 2024, 14:58
Επειδή είναι κυρίως aspies και δε στρέφονται σε τέτοια επαγγέλματα. Σαν επιδημία θα έλεγα ότι έχει πλήξει την πληροφορική περίπου όπως το κρακ την αφροαμερική πριν 30 χρόνια ή το AIDS τους γκέι πριν 40.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 14 Ιουν 2024, 15:51

zteo έγραψε:
14 Ιουν 2024, 08:00
Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.
Αυτό εξηγείται είτε διότι κάποιοι το βλέπουν σεξιστικα και δεν μπορούν να δεχτούν γυναίκα για αυτές τις δουλειές.
Είτε διότι ο συντηρητικός καθωπρεπισμος λέει ότι η εικόνα σε αυτά τα επαγγέλματα υπερτερεί της ουσιας
Οι ψυχασθενεις καλο ειναι να αναζητησουν επαγγελματικη βοήθεια, δεν φταιει η κοινωνία γιαβτηβ τρελά που κουβαλούν. Επίσης σαφώς και δεν θα εμποστευομουν δικηγόρο άτομο που δεν γνωριζει τους νόμους της φύσης. Θα ξέρει τους νόμους του κράτους?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 14 Ιουν 2024, 15:51

Η κόρη μου έχει μια φίλη που την έχει δει transboy. Θα πάει 1η Λυκείου. Έχει διαλέξει αγορίσιο όνομα αλλά οι καθηγητές και οι μάνα της τη φωνάζουν με το κανονικό της. Γενικά τους έχει πει δε με νοιάζει πώς θα με λέτε αλλά σε καμία περίπτωση "το", με κάνει να αισθάνομαι σαν πράγμα. Εμφανισιακά δε μπορείς να καταλάβεις τι είναι αλλά αν σε βασανίσουν θα πεις ίσως "παχουλό αγόρι". Έχει πόρωση με τα manga και με τα σελαχίμορφα, τεράστιες συλλογές με κουκλάκια, εικόνες, αφίσες, λούτρινα για αυτά τα δύο πράγματα. Και με τη συλλογή πληροφοριών.

Γενικά είναι καλό παιδάκι, πολύ χαμηλών τόνων, πολύ καλή μαθήτρια, τη θεωρώ θετική επιρροή.

Όλοι αυτοί έχω παρατηρήσει ότι στην κανονική ζωή στην πλειοψηφία τους είναι πολύ ΟΚ άτομα, ενώ το υποσύνολο που ασχολείται με ακτιβισμό (ιδιαίτερα online) είναι σα να έχουν φτιαχτεί από σκατά με LSD αντί για πρωτεϊνη.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 14 Ιουν 2024, 16:04

foscilis έγραψε:
14 Ιουν 2024, 15:51
Η κόρη μου έχει μια φίλη που την έχει δει transboy. Θα πάει 1η Λυκείου. Έχει διαλέξει αγορίσιο όνομα αλλά οι καθηγητές και οι μάνα της τη φωνάζουν με το κανονικό της. Γενικά τους έχει πει δε με νοιάζει πώς θα με λέτε αλλά σε καμία περίπτωση "το", με κάνει να αισθάνομαι σαν πράγμα. Εμφανισιακά δε μπορείς να καταλάβεις τι είναι αλλά αν σε βασανίσουν θα πεις ίσως "παχουλό αγόρι". Έχει πόρωση με τα manga και με τα σελαχίμορφα, τεράστιες συλλογές με κουκλάκια, εικόνες, αφίσες, λούτρινα για αυτά τα δύο πράγματα. Και με τη συλλογή πληροφοριών.

Γενικά είναι καλό παιδάκι, πολύ χαμηλών τόνων, πολύ καλή μαθήτρια, τη θεωρώ θετική επιρροή.

Όλοι αυτοί έχω παρατηρήσει ότι στην κανονική ζωή στην πλειοψηφία τους είναι πολύ ΟΚ άτομα, ενώ το υποσύνολο που ασχολείται με ακτιβισμό (ιδιαίτερα online) είναι σα να έχουν φτιαχτεί από σκατά με LSD αντί για πρωτεϊνη.
Το καημένο το παιδάκι. Από πού το κόλλησε άραγε;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών